Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Special 4 »

Να μιλήσουμε λίγο και για ποδόσφαιρο και τακτική ?

Πέρσι τα τελευταία 4 ματς / ντέρμπι, τα πήραμε με κατοχή μπάλας κάτω από 32,5 % (26 - 32,5 % αν θυμάμαι καλά)
Φέτος δεν έχουμε πάρει ακόμα ντέρμπι

Έβλεπα την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο (πριν την κόκκινη) χτες με το βαζελο και ήταν 60 - 40 υπέρ μας (ακόμα και στο τέλος του παιχνιδιού με 10 παίκτες ήταν 53 - 47 μόλις υπέρ του βάζελου)

Παίζουμε ψηλά, με πρέσινγκ και εκτίθεται η άμυνα
Προηγηθήκαμε νωρίς και αν αντί να σφίξουμε τις γραμμές, συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο
Αντί να χτυπάμε εμείς στην πλάτη της άμυνας, μας χτυπάνε οι άλλοι

Γιατί δεν το κάνουμε όπως πέρσι στο τέλος των πλέι οφ?
Γιατί έχουμε τόσο μεγάλη κατοχή μπάλας, με τόσο ψηλά τις γραμμές, αντί να παίξουμε, πιο πίσω και πιο σφιχτά, στην κόντρα επίθεση?

Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει αυτή η τακτική
Δεν θέλω τόσο μεγάλη κατοχή της μπάλας, ανούσια, φλύαρη και αναποτελεσματική, με μακριά τις γραμμές μεταξύ τους

Καλύτερα 32,5 % κατοχή ( ή και λιγότερο), να μην εκτίθεται η άμυνα, σφιχτές τις γραμμές μας και χτύπημα στην κόντρα

Όπως πέρσι στο τέλος του πρωταθλήματος
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Επιτέλους κι μια εντελώς ποδοσφαιρική προσέγγιση κι με πολύ εύστοχες παρατηρήσεις.
Νομίζω ότι όσο ο ρασβαν βλέπει την ομάδα να έχει δυνάμεις αυτή θα είναι η αγαπημένη του προσέγγιση. Θα διαφοροποιηθεί βέβαια κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όταν η επιβάρυνση των αγώνων είναι μεγάλη κι θα αναζητήσει άλλο τρόπο παιχνιδιού. Χθες φίλε special δεν θεωρώ ότι ήταν κι κάτι τόσο εξεζητημένο από πλευράς βαζελου με τις μακρινές μπαλιές που στόχο είχαν τον Ιωαννίδη,αλλά περισσότερο το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί καθόλου ο λοβρεν. Στο διάστημα μετά την κάρτα θεωρώ ότι ο διαιτητής δεν μας έδωσε ούτε ένα μαρκάρισμα από τα αντίστοιχα που έδωσε έξω από την περιοχή μας στον βαζελο. Ειδικότερα η φάση πχ του Όττο θα μπορούσε πολύ εύκολα να μας δώσει ένα καλό στημένο ή ακόμα περισσότερο η φάση του πλεονεκτήματος που έκοψε τον Σαματα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

@marsantos
Καλή χρονιά φίλε και σε όλους φυσικά.
Εγώ το βλέπω καπως ανάποδα το πράγμα. Δεν προέκυψαν τα αγωνιστικά μας προβλήματα από τις εξωαγωνιστικες πουστιες του ποκ, αλλά από τα αγωνιστικά μας προβλήματα δημιουργήθηκε η κερκοπορτα που βρήκαν και μπήκαν μέσα. Ψάχνονταν κι εκεί βρήκαν έδαφος. Μάλιστα έστειλαν τον μικρό για τα θεληματα πρώτο για να μας μετρήσουν.
Έτσι αυτή τη στιγμή γίνεται το τζερτζελο με την πουθενά αεχ. Οι πραγματικοί εχθροί μας όμως φέτος είναι ο πουστόγαυρος που έχει τον Μακουλη μας στη επο και τον μητρουπολικο (φτου) πρώην της αεχ δικό του πλέον για τη διαιτησία. Από κοντά ο μουλωχτος ο βαζελος που τον πάνε χέρι χέρι για Τσου Λου.

Μεθαύριο θα προκληθούμε φοβαμαι, όχι για να περάσει η αεχ στο κυπελλάκι, αλλά για να κάνουν τη δουλειά οι άλλοι εύκολη στη συνέχεια.

Εδώ θα έπρεπε ο Ιβάν να θωρακισει την ομάδα από παντού μην γίνει κανένα κακό, αλλά κι ο Ραζβάν να παρουσιάσει μια ομάδα που θα βοηθήσει στο ξέσπασμα του κόσμου. Δεν βοηθάει όμως. Τσουκου Τσουκου και κολλήματα και μαλακίες κατοχες και θολωμένο μυαλό και τρέχα μόλις το φας. Την Πέμπτη δεν χρειάζεται κανείς στον πάγκο. Αρκεί να μπούνε μέσα οι παίχτες για να τους διαλύσουν αγωνιστικά. Αλλιώς σφιξαμε.

Ίσως ομως όλα αυτά τα εξωαγωνιστικά πουστριλικια να μας κάνουν καλό τελικα. Ξύπνησαν το θηρίο. Οπότε δεν ανησυχώ διοικητικά τόσο πολύ πλέον.
Αγωνιστικά δεν βλέπω να ξυπνάμε να πω την αμαρτία μου και αν συνεχίσει αυτό το βιολί επιβαλλεται κανένα ηλεκτροσόκ. Γνώμη μου
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Λουτσέσκου έχει πολλά καλά αλλά και μιά χτυπητή αδυναμία σαν προπονητής.

Παίζει με τον ίδιο τροπο όλη την χρονιά, ανεξάρτητα με τον αν οι παίκτες του (ή οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι τον
Ιανουάριο πχ) μπορούν να υπηρετήσουν το σύστημα. Πέρσι μόνον όταν το πείραξε ήρθαν οι νίκες. Μεσα στην συγκεκριμένη αδυναμία συμπεριλαμβάνεται το οτι πάντα αλλάζει παίκτη στην θέση παίκτη που βγάζει χωρίς σχεδόν ποτέ να αλλάζει σύστημα τροπο ή τακτική παιχνιδιού. Συνήθως οι παίκτες το κάνουν από μόνοι τους.

Πολλοί προπονητές στα τελευταία 10 λεπτά θα βάζανε 3ο σεντερ μπακ ή τρίτο αμυν. χάφ για να κρατήσουν αποτέλεσμα. Ο δικός μας δεν θα το κάνει ποτέ, και το έχει πληρώσει. Προχτές ένα σεντερ μπάκ ήθελε και όχι αλλαγή Σβάμπ πχ. Η προσθεση Θυμιάνη. Φυσικά εννοώ να έμενε ο Οζντόεφ στη θέση του.

Εδώ και πολλά χρόνια, από τον αποκλεισμό στην Εστερσούντ που έκανε ακριβώς τα παραπάνω έχω αποδεχθεί οτι αυτό θα επαναλαμβάνεται με τον Λουτσέσκου.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το πρόβλημα ξεκάθαρα είναι αρχικά γιατί δεν έχει παίκτη που θα περάσουν οι μπάλες από τα πόδια του σε κάθε νέο χτίσιμο επίθεσης σαν αδιέξοδο, που θα είναι πάντα διαθέσιμη επιλογή κτλπ. Και παίζει με 2 χαφ που ποτε δεν έχουν σκεφτεί τι να κάνουν την μπάλα πριν την πάρουν και για αυτό ενώ πέρσι αυτό που κάναμε καλύτερα ήταν οι αντεπιθέσεις πλέον δεν υπάρχει καν γιατί “κολλάει” η μπάλα, δεν έχει κάθετο παιχνίδι από τα χαφ του καθόλου, δεν μπορούν να κάνουν ούτε δύο μέτρα με την μπάλα στα πόδια τα χαφ του και που ποτέ δεν πάνε πρώτα στις δεύτερες μπάλες. Όλα αυτά τα έκαναν ο Ντέλιας μαζί με τον μειτε σε τεράστιο βαθμό.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι επιθέσεις μας είμαι σχεδόν οι μισές από πέρσι γιατί τις ανανεώναμε γρήγορα.

Φέτος βέβαια λείπουν ξεκάθαρα παίκτες ηγέτες που πέρα από τον Αντριγια να χαμέ να λέγαμε, ο κουλιερακης τα έσερνε, το ίδιο και ο μειτε, εντός γηπέδου κυρίως που έπαιρνε την μπάλα μέσα στην Άιντραχτ έξω από την περιοχή ανέβασε σε 2-3 και όχι απλά δεν την έχανε αλλά την έβγαζε την ομάδα σε φάση επίθεσης από την μια στιγμή στην άλλη

Το τεράστιο λάθος που κάνει είναι αυτό το χάος με τα φορ, τον πιο φορμαρισμένο τσαλοφ όπως ξαναείπα στα τελευταία 7 παιχνίδια πέρα από τα καλά νούμερα είχε ολοένα και καλύτερη εικόνα, έσπαγε την μπάλα με ευκολία από μεγάλες πάσες και κάναμε υπεραριθμίες, ακόμα και αν δεν πρεσάρει, που παρεπιπτόντως ούτε ο Μπράντον πρεσάρει φέτος στον ίδιο βαθμό και φαίνεται πολύ βαρύς σε σχέση με πέρσι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η ομάδα από την προετοιμασία έχει την ίδια εικόνα.
Προσπαθούμε να το ρίξουμε στις δήθεν ελλείψεις του ρόστερ, σε μεταγραφές που δεν πέτυχαν και σε μεμονωμένους παίκτες που είτε έφυγαν είτε ήρθαν.
Γράφεται για παράδειγμα συνέχεια τον τελευταίο καιρό πόσο λείπει ο κουλιαράκης.
Συγνώμη αλλά με αυτόν δεν φάγαμε 6 γκολ σε 2 παιχνίδια από τους ψαράδες? Οι οποίοι ψαράδες στα επόμενα δύο παιχνίδια με τους τσέχους έμειναν στο 0.
Τα ίδια γίνονταν και στα φιλικά προετοιμασίας.
Τότε κάποιοι χτυπούσαν το καμπανάκι και κάποιοι άλλοι ήτανε καθησυχαστικοι.
Παίζει ο μπάμπα μισοτραυματίας λένε...λες και όταν ήτανε fit στην αρχή της χρονιάς δεν ήτανε μέσα το ένα από τα δύο γκολ που δεχόμασταν. Απλά τον έσωσε το γεγονός ότι μέχρι προχθές ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεν την άκουγες στερεοφωνικά.. το πρόβλημα φέτος είναι πολύ βαθύτερο από δύο απουσίες
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Το δηθεν ελλείψεις στο ροστερ αλήθεια είναι η άποψη σου ή είναι στην προσπάθεια κριτικής στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας;

Δλδ μπορείς προφανώς να κάνεις όσο κριτική θέλεις,μπορεί να αναλάβει ο Παντελής και επίσημα, να φέρει τον Χ Ψ προπονητή και να σκορπάει τρόμο που μακαρι δλδ να πετύχει η φάση όταν φύγει ο τωρινός προπονητής,ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, αλλά νομίζω δεν υπάρχει ούτε μίσος άνθρωπος στον ΠΑΟΚ που πιστεύει ότι δεν έχει ελλείψεις το ρόστερ και μάλιστα σοβαρές. Το ροστερ δεν είναι τραγικό κτλ αλλά είναι σίγουρα χειρότερο από πέρσι. Τώρα ευθύνη του προπονητής; ευθύνη του τιμ μεταγραφών; ευθύνη ολων; μάλλον το τρίτο το πιο πιθανό

Δεν νομίζω ότι είναι υποκειμενικό ομως ότι έφυγαν 2 από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας και δεν αντικαταστάθηκε κάνεις από τους 2, αντικειμενικό είναι. Τι να πω,δεν είμαι και ο σουπερ γνωστής αλλά μπορεί με άλλο τρόπο να έσπερνε ο μπακαγιοκο; ίσως,μου φαίνεται δύσκολο.

Επίσης η Μαλμε δεν είναι ψαράδες,η Σπαρτακ που τους πέρασε μετά επίσης, δεν έχει κάποιο κέρδος η υποτίμηση των αυτων των αντιπάλων, είναι μια χαρά ομάδες.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Το ποσό σκασμενος και μπερδεμένος είναι ο Ρασβαν φαίνεται και από την διαχείριση του ρόστερ. Φαίνεται ξεκάθαρα. Το έχει πει και ο ίδιος βέβαια πως νιώθει. Περισυ το rotation κυλούσε υπέροχα και αψεγάδιαστα. Φέτος έγιναν τραγικά λάθη το καλοκαίρι , λογικά έφταιγε κ αυτός σε πολλά και είναι σκασμενος.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

renegade έγραψε:Η ομάδα από την προετοιμασία έχει την ίδια εικόνα.
Προσπαθούμε να το ρίξουμε στις δήθεν ελλείψεις του ρόστερ, σε μεταγραφές που δεν πέτυχαν και σε μεμονωμένους παίκτες που είτε έφυγαν είτε ήρθαν.
Γράφεται για παράδειγμα συνέχεια τον τελευταίο καιρό πόσο λείπει ο κουλιαράκης.
Συγνώμη αλλά με αυτόν δεν φάγαμε 6 γκολ σε 2 παιχνίδια από τους ψαράδες? Οι οποίοι ψαράδες στα επόμενα δύο παιχνίδια με τους τσέχους έμειναν στο 0.
Τα ίδια γίνονταν και στα φιλικά προετοιμασίας.
Τότε κάποιοι χτυπούσαν το καμπανάκι και κάποιοι άλλοι ήτανε καθησυχαστικοι.
Παίζει ο μπάμπα μισοτραυματίας λένε...λες και όταν ήτανε fit στην αρχή της χρονιάς δεν ήτανε μέσα το ένα από τα δύο γκολ που δεχόμασταν. Απλά τον έσωσε το γεγονός ότι μέχρι προχθές ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεν την άκουγες στερεοφωνικά.. το πρόβλημα φέτος είναι πολύ βαθύτερο από δύο απουσίες
Πολύ σωστή επισήμανση. Όταν μια ομάδα είναι δεμένη, δουλεμένη με σαφή προσανατολισμό, με παίκτες που γνωρίζουν το ρόλο τους και με ψυχολογία, το όποιο έλλειμμα ατομικής ποιότητας παικτών δε φαίνεται και σίγουρα δεν κοστίζει, τουλάχιστον στο βαθμό που έχει κοστίσει σε εμάς μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

GINOLA έγραψε:Το δηθεν ελλείψεις στο ροστερ αλήθεια είναι η άποψη σου ή είναι στην προσπάθεια κριτικής στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας;

Δλδ μπορείς προφανώς να κάνεις όσο κριτική θέλεις,μπορεί να αναλάβει ο Παντελής και επίσημα, να φέρει τον Χ Ψ προπονητή και να σκορπάει τρόμο που μακαρι δλδ να πετύχει η φάση όταν φύγει ο τωρινός προπονητής,ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, αλλά νομίζω δεν υπάρχει ούτε μίσος άνθρωπος στον ΠΑΟΚ που πιστεύει ότι δεν έχει ελλείψεις το ρόστερ και μάλιστα σοβαρές. Το ροστερ δεν είναι τραγικό κτλ αλλά είναι σίγουρα χειρότερο από πέρσι. Τώρα ευθύνη του προπονητής; ευθύνη του τιμ μεταγραφών; ευθύνη ολων; μάλλον το τρίτο το πιο πιθανό

Δεν νομίζω ότι είναι υποκειμενικό ομως ότι έφυγαν 2 από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας και δεν αντικαταστάθηκε κάνεις από τους 2, αντικειμενικό είναι. Τι να πω,δεν είμαι και ο σουπερ γνωστής αλλά μπορεί με άλλο τρόπο να έσπερνε ο μπακαγιοκο; ίσως,μου φαίνεται δύσκολο.

Επίσης η Μαλμε δεν είναι ψαράδες,η Σπαρτακ που τους πέρασε μετά επίσης, δεν έχει κάποιο κέρδος η υποτίμηση των αυτων των αντιπάλων, είναι μια χαρά ομάδες.
Η Μάλμε δεν είναι ψαράδες είναι χωριό, σε απέκλεισε γιατί εμφανίστηκες κατώτερος των περιστάσεων, γιατί καθυστέρησες να πάρεις αυτό που χρειαζόσουν με την πολιτική "πρώτα εξασφαλίζω τα κέρδη και μετά ξοδεύω" και γιατί για μία ακόμη φορά μετά το 2019 δεν μπόρεσες να διαχειριστείς την επιτυχία κατάκτησης του τίτλου.

Νομίζω απέχουμε πολύ από ομάδες που παίρνουν Πρωτάθλημα από προγραμματισμό και όταν συμβαίνει, δεν ξέρουμε τι να πρωτο-κάνουμε. Μην ξεχνάς ότι μετά την Μπρύζ λέγαν για νέους παίχτες που τρέχουν, θα έχουν μεταπωλητική αξία κτλ. Μετά το Πρωτάθλημα πήγαμε πάλι σε πιο έτοιμους παίχτες /βετεράνους που θέλει ο Λουτσέσκου.

Και πάμε πάλι να υποθηκεύσουμε τις επόμενες σεζόν όπως και το 2019
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GINOLA έγραψε:Το δηθεν ελλείψεις στο ροστερ αλήθεια είναι η άποψη σου ή είναι στην προσπάθεια κριτικής στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας;

Φυσικα και τονροστερ εχει ελλειψεις! Φυσικα και εχει παιχτες χαμηλης ποιοτητας και μαλιστα ακριβοπληρωμενους. Αυτο που δεν θα μαθουμε ποτε, ειναι κατα ποσο αυτο οφειλεται ΚΑΙ στον προπονητη. Ποσοι χαφ απορρίφθηκαν με τη. ελπιδα οτι θα ερθει ο Μειτε ή καποιος δαν τον Μειτε, με αποτελεσμα να φτασουμε στα χασομερια χωρις πλεον διαθεσιμες εναλλακτικες με αποτελεσμα να καταληξουμε στον Μπακαγιοκο. Το ιδιο ισχυει και για την αμυνα. Η σωστή επανδρωση ενος ροστερ ειναι συνδυασμος ταχυτητας αποφασιστικοτητας και γνωσης. Ομαδες σαν τον ΠΑΟΚ με συγκεκριμενο μπατζετ και συμμετοχη σε πρωταθλημα χαμηλης δυναμικης, δεν εχουν την πολυτέλεια να οεριμενουν 2 μηνες για να αποφασισουν γτ στο μεταξυ εξαφανιζονται οι διαθεσιμοι στοχοι. Εχουμε το προβλημα με το γεγονος οτι ολες οι αποφασεις στο τελος εγκρινονται απο τον Ιβαν, αν εχεις και την αναποφασιστικοτητα και την ανελαστικοτητα του Ραζβαν, τοτε δυσκολα θα εχεις σταθερα επιτυχημενες μεταγραφικές περιοδους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μιλανε καποιοι για τον Κολει ,παικτη με 150 συμμετοχες καμπιονατο,100 Βελγιο και 50 Τουρκια παντα σε καλες ομαδες λες και ειναι ο Νασμπεργκ.Μιλανε για Τισουνταλι,Τσαλοφ λες και ειναι καποιοι πουθεναδες που τους αγορασαμε απο πανερια.Η κουλα εχει ως κορυφαιο αμυντικο τον συνομηλικο του Λοβρεν Βιντα που εφυγε και αυτος ελευθερος απο τη Μπεσικτας οπως ο Κολει αλλα ο δικος μας ειναι παλαιμαχος.Ο Σορετιρε που διαβαζαμε οτι εχει εντυπωσιασει τους παντες και μπηκε φορτσατος ξαφνικα ειναι αγουρος και ανετοιμος. Διαβολικη συμπτωση σχεδον ολοι οσοι ηρθαν στα πρωτα παιχνιδια ηταν εξαιρετικοι μια βολτα στα τοπικ τους μπορει να σας πεισει και στη συνεχεια μερα με τη μερα ολο και χειροτεροι.
Το ροστερ εχει αντικειμενικα μια τρυπα, για την οποια συμφωνουμε ολοι τοσο για την υπαρξη της οσο και για το ποσο σημαντικη ειναι. Απο εκει και περα το υπολοιπο ροστερ δεν δικαιολογει με τιποτα την εικονα και τα κενα που βγαζει στον αγωνιστικο χωρο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το οτι ολοι αυτοι ειναι καλοι παιχτες ισως ειναι αληθες. Αλλα κατα ποσο ταιριαζουν στο συστημα του Ραζβαν? Οταν εχεις εναν προπονητη που τον ξερεις πολυ καλα οτι παιζει ενα συστημα και τπτ αλλο, τοτε δεν φταιει αυτος π δεν καταφερνει να εντάξει τους παιχτες που του εφερες στο συστημα του, αλλά εσυ που εφερες παιχτες με βαση το ποιον γουσταρεις να δεις με την φανελα του ΠΑΟΚ και οχι με βαση τα θελω του. Εκτος αν θεωρεις οτι ο Λουτσεσκου ζητησε Τσαλωφ Τισσουνταλι και Κολλει. Ειδικα για Κολλει και Λοβρεν κανει μπαμ οτι ηταν λυσεις αναγκης στο τελος μμιας διοικησης π τεμπελιασε να νρει εγκαιρως μπαλατα στοπερ.
Εγω γ αυτον δεν θελω τον Λουτσεσκου. Επειδη δεν ειναι ευελικτος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Άστο Τζόσουα μην το ψάχνεις.

Και πέρυσι στο ρόστερ τα ρίξανε όλοι, και τελικά κατέληξε ο άθλος του Λουτσέσκου που το σήκωσε κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν κομπάρσοι στο θίασο του στρατηγού.

Ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς της υπόθεσης βέβαια βρίσκεται στο Ροστόφ και κάθε χρόνο καλύπτει πάνω από 20 μύρια σε ανοίγματα, για να τον ρωτάνε οι αγνοί που πήγαν τα 15 του Κουλιεράκη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη ποσο μαλλον στο επιπεδο του ΠΑΟΚ που να μπορει να βρισκει σε καθε μεταγραφικη περιοδο χαρακτηριστικα με χειρουργικη ακριβεια.Αλωστε αν κοιταξει κανεις και τις ομαδες του Λουτσεσκου θα δει κατα διαστηματα παικτες σε ιδιες θεσεις με διαφορετικα χαρακτηριστικα οποτε δεν ειναι τοσο θεμα απαιτησεων αλλα περισσοτερο θεμα διαθεσης καθε φορα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”