Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Anthimox

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Anthimox »

Salpigoal έγραψε:Ρε σεις πραγματικά αυτό με τον Μείτέ είναι αδιανόητο.
Μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους παίκτες του περισνού πρωταθλήματος (αν όχι τον καλύτερο) ο οποίος για τον Χ...Υ λόγο δεν ήρθε τελικά στην όμαδα, και έκατσε τελικά στην Μπενφίκα όπου έχει ΜΗΔΕΝ λεπτά συμμετοχής και κάνει ατομικές προπονήσεις απ ότι διαβάζω (!!!!!).
Πραγματικά δεν νομίζω να έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν...παίκτης να κάνει τοπ πρωτάθλημα και καπάκι την επόμενη χρονιά να μην έχει λεπτό συμμετοχής σε όμαδα. Χωρίς τραυματισμό και στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία....
έχει κανείς να δώσει μια πειστική εξήγηση? γιατί εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχει παιχτεί με τον συγκεκριμένο....
Τα πράγματα είναι πολύ απλά φίλε μου.
Ο Μεϊτέ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ χωρίς να χάσει ούτε ευρώ από το πανάκριβο συμβόλαιο που είχε με την Μπενφίκα.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει στον παίκτη το συμβόλαιο που ζητούσε, θεωρώντας πως το ποσό ανταποκρίνεται σε παίκτη του ροτέισον της Μπενφίκα, και όχι του ΠΑΟΚ.
Με λίγα λόγια, ο Μεϊτέ πριν κάποια χρόνια υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Μπενφίκα, και τώρα που δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των Πορτογάλων, αρνείται να απολέσει το οποιοδήποτε χρηματικό έσοδο.
Επιλέγει να κάτσει και να πληρώνεται όλο το ποσό που υπέγραψε πριν κάποια χρόνια, παρά να κάνει σκόντο και να υπογράψει για λιγότερα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Psagmenos4 έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Εγώ θυμάμαι ότι κάποιοι εδώ μέσα είχαν ξεχωρίσει τον Πένια στα μεταξύ μας ματς. Βέβαια όλοι φάνταζαν τούρμπο μπροστά στους δικούς μας.
Δεν φαντάζαν όλοι, όσοι βλέπαμε μπάλα οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν ο Νανασι και ο Πενια. Βέβαια δεν είναι 6αρι ,είναι ουσιαστικά ένας Σβαμπ στην καλή ηλικία με πιο πολύ ταχύτητα με λιγότερη δύναμη. Σίγουρα θα μας βοηθήσει σε ματσ με ομάδες που παίζουν πίσω και θέλουμε να σπάσουμε άμυνα, δεν νομίζω να βοηθήσει σε μεγάλα ματσ εκτός κι αν παίξουμε με 3αδα χαφ που δεν γίνεται ποτέ.
Αυτό με τη ταχύτητα μη το δένεις κόμπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Πέμ 02 Ιαν 2025, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τώρα που πιάσαμε την κουβέντα περί Meïté... Ξέρουμε αν έκανε όντως ατομικές, ή προπονούνταν πχ με τη Β ομάδα;
Έψαξα πριν λίγες μέρες τις φωτογραφίες από τις προπονήσεις της Benfica και δεν τον είδα εκεί. Έψαξα μέχρι και Οκτώβρη, αν θυμάμαι καλά. Φωτογραφίες από τη Benfica B δεν βρήκα τίποτα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Κάτι στορυ ανέβαζε από ατομικές μια στο τόσο αλλά και κάτι άλλα στορυ κάθε μήνα και σε άλλη χώρα ήταν
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Patricio_4 έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Εγώ θυμάμαι ότι κάποιοι εδώ μέσα είχαν ξεχωρίσει τον Πένια στα μεταξύ μας ματς. Βέβαια όλοι φάνταζαν τούρμπο μπροστά στους δικούς μας.
Δεν φαντάζαν όλοι, όσοι βλέπαμε μπάλα οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν ο Νανασι και ο Πενια. Βέβαια δεν είναι 6αρι ,είναι ουσιαστικά ένας Σβαμπ στην καλή ηλικία με πιο πολύ ταχύτητα με λιγότερη δύναμη. Σίγουρα θα μας βοηθήσει σε ματσ με ομάδες που παίζουν πίσω και θέλουμε να σπάσουμε άμυνα, δεν νομίζω να βοηθήσει σε μεγάλα ματσ εκτός κι αν παίξουμε με 3αδα χαφ που δεν γίνεται ποτέ.
Αυτό με τη ταχύτητα μη το δένεις κόμπο

Πιο γρήγορος από Σβαμπ σίγουρα όχι κάτι τρελο αλλά υστερεί σε δύναμη και κεφαλια. Μοιράζει το παιχνίδι άνετα, ενώ εχει + από τον σβαμπ την κάθετη πάσα και την ντρίμπλα κάτι που δεν έχει ο σβαμπ. Επίσης δεν θα βοηθήσει σε στημένα όπως έκανε ο Στέφαναρας. Αν γίνει κάνα θαύμα και φέρουν και 6αρι θα μιλάμε για πολύ καλό κέντρο αλλιώς λαμπάδες περιμένοντας τον πασχα μήπως αναστηθεί και ο,Μπακαγιοκο μαζί με τον Χριστό
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Καλή χρονιά παιδια.
Αυτήν την χρονική στιγμή, η ομάδα χρειάζεται Έτοιμους παίκτες...
Εάν θέλει ο Μειτε, και ο κάθε Μειτε να έρθει, ας έρθει το καλοκαίρι
Υ.γ: Μας έλειψε μια...Μειτιαδα :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

VfB v2 έγραψε:Ας μην βλέπουμε μονο τα στραβά. Οσες φορές βγήκε η μάλμε μπροστά η μπάλα είχε πέρασε απο τα πόδια του στα μεταξύ μας. Φαινεται να ειναι εγκεφαλικός παίχτης που βλέπει γήπεδο και έχει απίστευτη πρώτη επαφή. Οτι πρέπει δηλαδή για build up απο πίσω. Ανασταλτικά βέβαια φαίνεται να είναι μια απο τις δέκα πληγές του Φαραώ.
Εννοειται. Απλα νομιζω μας λειπει ενας παικτης με καλυτερα αμυντικα χαρακτηριστικα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Μετριότητα ο Πενια. Ανασταλτικά πολύ λίγος, αργός, όχι δυνατός, αλλά μπαλάτος βέβαια κ με καλή πάσα.
Κ αν του δώσεις απο 2-3 κατοστάρικα που παίρνει 6-7 κ δεν σου βγει, δεν θα κουνιέται μετά. Θα κατσει στο συμβόλαιο κ θα μας φταίει ο παίχτης.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Όλοι οι παίκτες που αναφέρονται είτε εδώ ως ευσεβείς πόθοι είτε στα διαφορα σάιτ καλοί είναι,το θέμα είναι αν θα παίξουν και γενικά αν θα μπορέσουμε να τους βάλουμε στην ομαδα...Πέρυσι μας "έτρεχε" μια ομάδα ,την Μπριζ λέω,χωρίς μεγάλα αστέρια και όχι σίγουρα με παίκτες καλύτερους από εμάς.Καποιοι δικοί μας παίκτες ποιο ψηλά στο χρηματιστήριο ήταν..Ας δούμε πως μπορούμε κι εμείς να φτάσουμε τους Ευρωπαίους ,μέχρι τότε θα έρχονται παίκτες και θα τους κράζουμε, ή θα περιμένουμε μεταγραφες αεροδρομίου..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν ξέρω τι αμυντικές ικανότητες είχαν Σβαμπ και Οζντόεφ πριν πέσουν στα χέρια του Ράζβαν και πόσο τους βελτίωσε, αν τους βελτίωσε, αλλά με τον Πένια μοιάζει οι άθλοι του Ηρακλή. Ο προηγούμενος χαφ που δεν τα έπαιρνε τα γράμματα άλλαξε, ευτυχώς, θέση (Καντουρί-αριστερό εξτρέμ/δεκάρι). Εδώ, καλό είναι να μην το μετανιώσουμε για την επιλογή μας σε έξι μήνες.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Χρονια Πολλα και καλη χρονιά να εχουμε

ΥΓ καλα ρε,σε 10 μερες μονο 40 σελιδες και μονο ενα ονομα?
Αιδως
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Δεν είμαι ειδικός του ποδοσφαίρου... Ξέρω κάτι, αφού το δω και μετά... Μπορεί να κολλάει στην ομάδα, μπορεί και όχι.. Εστιάζω όμως στο ρεπορτάζ του inpaok.. Δε ξέρω αν κολλάμε όντως σε 100 χιλιάρικα.

Ελπίζω πως όχι. Σκεπτόμενος όμως λογικά ξέρω ότι το μπάτζετ της ομάδας είναι περίπου 50 εκ με τους φόρους, και έχουμε γύρω στα 40 εκ έσοδα από πωλήσεις, τηλεοπτικό, Ευρώπη και διαρκείας.. Ρευσυοποιηθηιε ένα ομολογιακό δάνειο για την κάλυψη της ΑΜΚ.. Λεφτά δε μπορούμε να φέρουμε λόγω της κατάστασης όπως λένε..

Ελπίζω έστω να έρθει ο παίκτης ει δυνατόν και αύριο, έτσι ώστε να, ο παίξει ακόμη κ με το χαρτί.. Να είναι έστω διαθέσιμος. Έστω και ένας παίκτης έξτρα θα βοηθήσει....
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

aivas19 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Ας μην βλέπουμε μονο τα στραβά. Οσες φορές βγήκε η μάλμε μπροστά η μπάλα είχε πέρασε απο τα πόδια του στα μεταξύ μας. Φαινεται να ειναι εγκεφαλικός παίχτης που βλέπει γήπεδο και έχει απίστευτη πρώτη επαφή. Οτι πρέπει δηλαδή για build up απο πίσω. Ανασταλτικά βέβαια φαίνεται να είναι μια απο τις δέκα πληγές του Φαραώ.
Εννοειται. Απλα νομιζω μας λειπει ενας παικτης με καλυτερα αμυντικα χαρακτηριστικα
Εννοείται. Είναι προφανές οτι στο πρόσωπο του πένια βλέπουμε όλοι μας τον αντικαταστάτη του Σβαμπ και οχι του Μειτέ. θεωρώ πως αυτή η κίνηση παρόλου που δεν ειναι προτεραιότητα θα γινει πρώτη επειδή ειναι η ποιο προσιτή. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ και πιστεύω πως θα κινηθούμε και για άλλο χαφ πέρα του πένια.

prist64 έγραψε:Χρονια Πολλα και καλη χρονιά να εχουμε

Αιδως
Ομολόγα Πάτερ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αιδως
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΙΝΤΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αιδως
Καλώς τον!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”