Τα πράγματα είναι πολύ απλά φίλε μου.Salpigoal έγραψε:Ρε σεις πραγματικά αυτό με τον Μείτέ είναι αδιανόητο.
Μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους παίκτες του περισνού πρωταθλήματος (αν όχι τον καλύτερο) ο οποίος για τον Χ...Υ λόγο δεν ήρθε τελικά στην όμαδα, και έκατσε τελικά στην Μπενφίκα όπου έχει ΜΗΔΕΝ λεπτά συμμετοχής και κάνει ατομικές προπονήσεις απ ότι διαβάζω (!!!!!).
Πραγματικά δεν νομίζω να έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν...παίκτης να κάνει τοπ πρωτάθλημα και καπάκι την επόμενη χρονιά να μην έχει λεπτό συμμετοχής σε όμαδα. Χωρίς τραυματισμό και στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία....
έχει κανείς να δώσει μια πειστική εξήγηση? γιατί εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι έχει παιχτεί με τον συγκεκριμένο....
Ο Μεϊτέ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ χωρίς να χάσει ούτε ευρώ από το πανάκριβο συμβόλαιο που είχε με την Μπενφίκα.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει στον παίκτη το συμβόλαιο που ζητούσε, θεωρώντας πως το ποσό ανταποκρίνεται σε παίκτη του ροτέισον της Μπενφίκα, και όχι του ΠΑΟΚ.
Με λίγα λόγια, ο Μεϊτέ πριν κάποια χρόνια υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Μπενφίκα, και τώρα που δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των Πορτογάλων, αρνείται να απολέσει το οποιοδήποτε χρηματικό έσοδο.
Επιλέγει να κάτσει και να πληρώνεται όλο το ποσό που υπέγραψε πριν κάποια χρόνια, παρά να κάνει σκόντο και να υπογράψει για λιγότερα.