sourmenetes έγραψε:Και ο λόγος που σε γλενταγαν κάτω από τα Τέμπη ήταν επειδή ήσουνα ανισχυρος.
Και εδω μια 7 8 χρόνια κατεβαίνεις και χεζονται!
Ποιος μεγάλωσε και πως μεγάλωσες;
Όλα αυτά τα ξεχνάμε;;;
Ή ομάδα μεγάλωσε! Εμείς το αναγνωρίζουμε ή στην πρώτη ευκαιρία βρίσκουμε πρόσφορο έδαφος αμφισβήτησης;;
Καλές οι γνώμες και πάντα βοηθάνε! Αλά ο αρχηγός είτε είναι της ομάδας είτε της κερκίδας είτε του αγωνιστικού πρέπει να χαίρει εκτίμησης!
Οπως και αυτός εκτιμάει τη στάση του κόσμου τόσα χρόνια.
Τίποτα δεν ξεχνάμε
Γιατί μεταφράζεις την διαφορετική άποψη πάνω σε ορισμένα θέματα ως αμφισβήτηση και έλλειψη εκτίμησης ?
Αυτό είναι διαστρέβλωση και για μένα μια πολύ λάθος και στρεβλή νοοτροπία της έννοιας στήριξη
Δεν θεωρώ προσωπικά ότι στηρίζω τον Σαββίδη με το να είμαι χειροκροτητής και yes man σε ό,τι λέει
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρει της εκτίμησής μου
Αυτό ακριβώς θεωρώ διαστρέβλωση
Και ναι, για το μέγεθος του Σαββίδη, είναι αδικαιολόγητο αυτή τη στιγμή η ομάδα να είναι αδύναμη και ανυπεράσπιστη
Και φυσικά για το μέγεθος του Σαββίδη, δεν θεωρώ ότι σήμερα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το να μας περνάει πριονοκορδέλα ο κάθε πουθενάς διαιτητάκος, ούτε είμαι ικανοποιημένος με το να μπουκάρει ο κάθε γραφικός ποκοπίκος παράγοντας στα αποδυτήρια ή στο πούλμαν της ομάδας και να καλούν εμάς σε απολογία και η ομάδα να είναι ανυπεράσπιστη ή να μην έχει λάβει τα μέτρα της
Δεν είναι σοφία αυτό, είναι αδυναμία
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν ?
Πώς να το κάνουμε?
Κάποιοι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά
Δεν πείθεις κανέναν, με το να επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα