Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Special 4 »

sourmenetes έγραψε:Και ο λόγος που σε γλενταγαν κάτω από τα Τέμπη ήταν επειδή ήσουνα ανισχυρος.

Και εδω μια 7 8 χρόνια κατεβαίνεις και χεζονται!

Ποιος μεγάλωσε και πως μεγάλωσες;
Όλα αυτά τα ξεχνάμε;;;

Ή ομάδα μεγάλωσε! Εμείς το αναγνωρίζουμε ή στην πρώτη ευκαιρία βρίσκουμε πρόσφορο έδαφος αμφισβήτησης;;

Καλές οι γνώμες και πάντα βοηθάνε! Αλά ο αρχηγός είτε είναι της ομάδας είτε της κερκίδας είτε του αγωνιστικού πρέπει να χαίρει εκτίμησης!

Οπως και αυτός εκτιμάει τη στάση του κόσμου τόσα χρόνια.

Τίποτα δεν ξεχνάμε

Γιατί μεταφράζεις την διαφορετική άποψη πάνω σε ορισμένα θέματα ως αμφισβήτηση και έλλειψη εκτίμησης ?

Αυτό είναι διαστρέβλωση και για μένα μια πολύ λάθος και στρεβλή νοοτροπία της έννοιας στήριξη

Δεν θεωρώ προσωπικά ότι στηρίζω τον Σαββίδη με το να είμαι χειροκροτητής και yes man σε ό,τι λέει

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρει της εκτίμησής μου

Αυτό ακριβώς θεωρώ διαστρέβλωση

Και ναι, για το μέγεθος του Σαββίδη, είναι αδικαιολόγητο αυτή τη στιγμή η ομάδα να είναι αδύναμη και ανυπεράσπιστη

Και φυσικά για το μέγεθος του Σαββίδη, δεν θεωρώ ότι σήμερα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το να μας περνάει πριονοκορδέλα ο κάθε πουθενάς διαιτητάκος, ούτε είμαι ικανοποιημένος με το να μπουκάρει ο κάθε γραφικός ποκοπίκος παράγοντας στα αποδυτήρια ή στο πούλμαν της ομάδας και να καλούν εμάς σε απολογία και η ομάδα να είναι ανυπεράσπιστη ή να μην έχει λάβει τα μέτρα της

Δεν είναι σοφία αυτό, είναι αδυναμία

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν ?

Πώς να το κάνουμε?
Κάποιοι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά

Δεν πείθεις κανέναν, με το να επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ακουστηκες.
Μη ποσταρεις σε ολα τα τοπικ..

Ραντεβου τη Κυριακη με Ατρομητο.ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Όταν αναφέρεσαι ειρωνικά σε κάποιον προφανώς δε χαίρει κάποιας εκτίμησης.

Δε μιλάω για σένα προσωπικά.

Βλέπεις να είναι κάποιος yesman??

Όταν λέμε λάθη της διοίκησης ποιον εννοούμε;

Από ποιον καθοδηγειται η διοίκηση;

Τοσο απλά..

Τα λάθη είναι λάθη και τα έχουμε πει! Και αφορούν το Σαββίδη γιατί αυτός έχει επιλέξει αυτούς που είναι στη διοίκηση.

Τα λάθη τα λέμε..

Όταν γίνεται κάποιος ειρωνικος για μένα έχει σταματησει να υπάρχει σεβασμός και εκτιμηση.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Κάποιοι βλέπουΝ τα πράγματα διαφορετικά,
μονίμως διαφορετικά,
σταθερά απαξιωτικά,
πάντα μηδενιστικά
και φυσικά από καθέδρας, ως κατέχοντες την μοναδική αλήθεια.
"Κριτική" για την "κριτική" ή μάλλον κρητική σαλάτα
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Νιώθουμε μια μικρή ανασφάλεια για ότι γίνεται;
Σίγουρα απαντώ..
Θα περιμένω να δω πρώτα τις αποφάσεις (κράτους δικαίου) και μετά τις αντιδράσεις πρωτίστως του Ράζβαν και μετά του Ιωάννη.
Εμείς δεν πρέπει να σηκώνουμε θορύβους αλλά να υποψιάζομαστε για τυχόν αντίθετες ενέργειες.
Ο Ιωάννης έχει κάτι που δεν έχουν όλοι οι άλλοι μαζί... ΥΠΟΜΟΝΗ.
Εγώ μπορεί να λειτουργήσω εν βρασμώ ? ... αυτός όχι (γιατί θα χάσει εκκατομύρια).
Π.Α.Ο.Κ. δε γίνεσαι.. γεννιέσαι!
Είναι τρόπος ζωής, τι να κάνουμε;
Μιλάω μόνο για τον Ιωάννη και κανέναν άλλο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το Open είναι σίγουρα δικό του;
Είναι δυνατόν να πληρώνεις δημοσιογράφο που βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα για τον Λουτσεσκου και όταν τον ρωτάνε αν έχει δει το βίντεο λέει όχι;
Δεν αντέχω άλλο πολιτισμό ρε φίλε...
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Mīngus έγραψε:Το Open είναι σίγουρα δικό του;
Είναι δυνατόν να πληρώνεις δημοσιογράφο που βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα για τον Λουτσεσκου και όταν τον ρωτάνε αν έχει δει το βίντεο λέει όχι;
Εγινε πιο σοφος αφου
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Mīngus έγραψε:Το Open είναι σίγουρα δικό του;
ποιο καναλι οπεν ειναι του Σαββιδη το οπεν το εχει παρει ο Αλαφουζος κανενα καναλι δεν ειναι του Σαββιδη απορω πως καθεστε και βλεπετε αυτο το καναλι που εχει γινη αντρο των Βζελων οπως και το SDNA που εχει γινη κοματικο οργανο του Βαζελου και αυτοι οι δυο που πανε στο οπεν κοταρες ειναι τη να πουνε Βασιλοπουλος Κολκας λεω
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

ποιο καναλι οπεν ειναι του Σαββιδη το οπεν το εχει παρει ο Αλαφουζος κανενα καναλι δεν ειναι του Σαββιδη απορω πως καθεστε και βλεπετε αυτο το καναλι που εχει γινη αντρο των Βαζελων οπως και το SDNA που εχει γινη κοματικο οργανο του Βαζελου και αυτοι οι δυο που πανε στο οπεν κοταρες ειναι τη να πουνε Βασιλοπουλος Κολκας λεω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Special 4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Και ο λόγος που σε γλενταγαν κάτω από τα Τέμπη ήταν επειδή ήσουνα ανισχυρος.

Και εδω μια 7 8 χρόνια κατεβαίνεις και χεζονται!

Ποιος μεγάλωσε και πως μεγάλωσες;
Όλα αυτά τα ξεχνάμε;;;

Ή ομάδα μεγάλωσε! Εμείς το αναγνωρίζουμε ή στην πρώτη ευκαιρία βρίσκουμε πρόσφορο έδαφος αμφισβήτησης;;

Καλές οι γνώμες και πάντα βοηθάνε! Αλά ο αρχηγός είτε είναι της ομάδας είτε της κερκίδας είτε του αγωνιστικού πρέπει να χαίρει εκτίμησης!

Οπως και αυτός εκτιμάει τη στάση του κόσμου τόσα χρόνια.

Τίποτα δεν ξεχνάμε

Γιατί μεταφράζεις την διαφορετική άποψη πάνω σε ορισμένα θέματα ως αμφισβήτηση και έλλειψη εκτίμησης ?

Αυτό είναι διαστρέβλωση και για μένα μια πολύ λάθος και στρεβλή νοοτροπία της έννοιας στήριξη

Δεν θεωρώ προσωπικά ότι στηρίζω τον Σαββίδη με το να είμαι χειροκροτητής και yes man σε ό,τι λέει

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρει της εκτίμησής μου

Αυτό ακριβώς θεωρώ διαστρέβλωση

Και ναι, για το μέγεθος του Σαββίδη, είναι αδικαιολόγητο αυτή τη στιγμή η ομάδα να είναι αδύναμη και ανυπεράσπιστη

Και φυσικά για το μέγεθος του Σαββίδη, δεν θεωρώ ότι σήμερα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το να μας περνάει πριονοκορδέλα ο κάθε πουθενάς διαιτητάκος, ούτε είμαι ικανοποιημένος με το να μπουκάρει ο κάθε γραφικός ποκοπίκος παράγοντας στα αποδυτήρια ή στο πούλμαν της ομάδας και να καλούν εμάς σε απολογία και η ομάδα να είναι ανυπεράσπιστη ή να μην έχει λάβει τα μέτρα της

Δεν είναι σοφία αυτό, είναι αδυναμία

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν ?

Πώς να το κάνουμε?
Κάποιοι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά

Δεν πείθεις κανέναν, με το να επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα
μαλιστα ευκολη κριτικη χωρις να ξερουμε και απαξιωση ποιοι ? εμεις που πρωτον δεν μπορουμε να φερουμε βολτα τα του οικου μας την λεμε στον Ιβαν,δευτερον δεν ξερουμε πολλες παραμετρους,και τρτιον η πορεια του Ιβαν εδω εδειξε οτι πετυχε αργα αλλα σταθερα....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Special 4 έγραψε:Εκ του αποτελέσματος, εγώ βλέπω να μας πηγαίνουν πριονοκορδέλα σε όλα τα επίπεδα

Η τακτική των ήπιων τόνων δεν δείχνει σοφία και ανωτερότητα

Για μένα δείχνει αδυναμία

Δεν βλέπω να προστατεύεται η ομάδα

Βλέπω μόνο αδυναμία

Τώρα αν θέλουμε για λόγους ευφημισμού και στρουθοκαμηλισμού να βαφτίζουμε ανωτερότητα την αδυναμία, εγώ προσωπικά δεν θα πάρω

Δεν επιθυμώ να πείσω κάποιον, την άποψή μου λέω

Εγώ βλέπω την ομάδα μου αδύναμη και αγωνιστικά και παραγοντικά

Εγώ θέλω να βλέπω την ομάδα μου δυνατή και αυτή την στιγμή δεν την βλέπω δυνατή
εκ του αποτελεσματος που βλεπεις την αδυναμια ? εγινες ΠΑΟΚ το 2012 ? πριν δηλαδη τι θα εκανες ? χαλαρωστε και στηριξτε επιτελους σταματηστε να κανετε συνεχεια υποδειξεις στον Ιβαν λες και ειναι κανενα παιδακι και δεν εχει πετυχει πραγματα πρωτοφανη στην ιστορια μας.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

θα ξεχασω εγω που ειχα να κερδισω 20 χρονια στον ΟΦΗ,22 Χρονια στον Απολλωνα Αθηνων ,στο πανιωνιο εχανα σε ολα τα χωρια της αθηνας εχανα,ειχε γινει ανεκδοτο το περασμα απο τα τεμπη ? σπεσιαλ τα ξεχασες ? τεραστια ενδυναμωση του ΠΑΟΚ επι Σαββιδη τι να κανουμε αυτη ειναι η πολυ ευχαριστη αληθεια....
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αγαπητέ eorptol1 ομολογώ ότι αδυνατώ να παρακολουθήσω τον τρόπο που σκέφτεσαι και ως εκ τούτου δεν μπορώ να σου απαντήσω επί της ουσίας

Όταν ας πούμε κάποιος μου πει:
Γιατί παραπονιέσαι για τις συχνές διακοπές / βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης / ηλεκτροδότησης ή για τις συχνές βλάβες στο αυτοκίνητο?
Δεν θυμάσαι που στο χωριό σου δεν είχατε ούτε βρύση στα σπίτια / ούτε και ρεύμα και πηγαίνατε στην πηγή του χωριού, μετά από κάνα δεκάλεπτο περπάτημα ή στην καλύτερη πάνω στο γαϊδούρι?
Τώρα μας κάνεις και παράπονα στο κράτος για το δίκτυο ύδρευσης ή ηλεκτροδότησης ή στην εταιρεία για το αυτοκίνητο ?

Σε τέτοιο αντίστοιχο τρόπο σκέψης ή αντίληψης των πραγμάτων, πραγματικά δεν έχω απάντηση

Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάζεις αυτά που γράφω
Πολύ καλά πράττεις και δεν με ενοχλεί καθόλου
Το αντίθετο, τα σχόλιά σου τα θεωρώ απολύτως ευπρόσδεκτα, ακόμα και αν δεν μπορώ να συντονιστώ με τίποτα στον ειρμό αυτού του τρόπου σκέψης
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Πρόεδρε, όσο και να σε έχουν δεσει χειροποδαρα, υπάρχουν και όρια.
Και για πολλοστή φορά έχουν ξεπεραστεί χωρίς να κάνεις κάτι.
Κάτι σκακια και τακτικές είναι ναχαμε να λέγαμε.
Ο κόσμος σε αγαπάει και θα σε ευγνωμονει για πάντα, αλλά αυτή σου η τακτική δεν καταπινεται
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

να δουμε ποσο σοφοτεροι θα γινουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”