5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Photis »

Κορυφαία συνέντευξη...ά..ρε Παυλάρα.....!!! :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

To Καμπ νου και το γήπεδο του πανθραξ γιατί μυρίζει ποδόσφαιρο!!!!! :opaokara:

Είσαι θεός ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να σταματίσω να γελάω και με κοιτάνε όλοι στο γραφείο!!!! :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τι να πει δηλαδή?
Καραγκούνης η μπάλα είναι στρόγγυλη το γήπεδο τετράγωνο 11 εμείς 11 αυτοί μπορεί να κερδίσουμε να φέρουμε ισοπαλία ή να χάσουμε?

Αν ήσουν εσύ φίλε ΠΑΟΚτσή και έβλεπες τι γίνετε έτσι δεν θα μιλούσες?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

D.A.A.T. έγραψε: Επίσης δεν είναι σωστό κάθε φορά πριν από το παιχνίδι εκεί που είμαι ήρεμος και περιμένω να αρχίσει, να έρχονται οι διαιτητές και να μου λένε : «ήρεμα, ήρεμα», με ενοχλεί αυτό.
πραγματικά αυτό πρέπει να είναι πολύ σπαστικό.. παλιοκοράκια...
D.A.A.T. έγραψε: «Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό, νομίζω ότι οι τραυματισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Εγώ πάντως φαίνεται ότι έχω μια καλή μάγισσα που με προστατεύει, πιάνω και τα ....μου καμιά φορά και όλα είναι εντάξει»
:lol: :lol: :lol: :lol: άρχοντας!!!
D.A.A.T. έγραψε: Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν αγωνίζεται πολύ επιθετικά φέτος, ανέφερε :
«Στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε στην διάθεση μας επιθετικούς, υπήρχαν πολλοί τραυματίες, πως να παίξουμε λοιπόν πιο επιθετικά; Βέβαια, από την άλλη και το να παίζουμε με 3 σέντερ φορ δεν νομίζω ότι είναι καλό. Πάντως ακόμη δεν έχω πάρει το δίπλωμα προπονητή, μόλις το πάρω θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση πολύ καλύτερα»
μμμμ και γω νόμιζα ότι αν έχεις παίξει κάποια χρόνια μπάλα ή ακόμα και μόνο με το να πας στο γήπεδο, γίνεσαι αυτόματα προπονητής... αυτό ισχύει τουλάχιστο στη χώρα μας Πάμπλο!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Τι τεχνικός διευθυντής και μαλακίες. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και να γίνει υπεύθυνος επικοινωνίας. Εκπρόσωπος τύπου. Θεός.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Για το ποτό που του αρέσει να πίνει :
«Είναι από ένα δέντρο και το έπιναν παλιά οι Ινδιάνοι στην Ουρουγουάη ενώ τώρα είναι κάτι σαν λαϊκό ποτό ενώ το πίνουν και στην Αργεντινή και στην Ουρουγουάη. Είναι κάτι σαν πικρό τσάι (στην Αργεντινή το πίνουν με ζάχαρη), έχει λίγη καφεϊνη και βοηθά πολύ στην κυκλοφορία»
θελω κι εγω απο αυτο!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

να ξέρουν ότι αυτή την φορά δεν θα κατέβω στην Αθήνα μόνο με το μαχαίρι στα δόντια, θα πάω σαν τον Λεωνίδα με πανοπλία και όλα τα όπλα, έτοιμος για την μάχη...»
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥς ΦΛΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ.
τωρα που παιζεις και καλα εχεις πολλα + και οοοολο τον λαο στο πλευρο της ομαδας και το δικο σου.
παμε για νικη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν γινόμουν πάντως ποτέ προπονητής θα ήμουν σαν τον Αγκίρε, που μας είχε πει κάποτε πριν από ένα παιχνίδι : «θέλω να μπείτε μέσα και να φάτε κίτρινη κάρτα και οι ένδεκα» και όντως μπήκαμε μέσα και κερδίσαμε τον αγώνα

:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DON_DS

Δημοσίευση από DON_DS »

Ο λόγος του έχει μια αφοπλιστική απλότητα και ειλικρίνια. Το ωραίο είναι ότι έχει και χιούμορ!
Ευθύς, μαχητής και Άνδρας.
Ναι έχει κάνει και λάθη, αλλά πραγματικά εκφράζει την Παοκτσίδικη ψυχή. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Το μάτε

Οι πρώτες αναφορές για την ύπαρξη του μάτε εντοπίζονται στα γραπτά των ισπανών χρονικογράφων του 16ου αιώνα. Σε αυτά γινόταν λόγος για ένα διεγερτικό φυτό που οι ιθαγενείς γουαρανί κατανάλωναν ως αφέψημα και καλλιεργούσαν εκεί όπου σήμερα τα σύνορα χωρίζουν την Παραγουάη από την Αργεντινή.

Με το πέρασμα του χρόνου, το χαμηλό κόστος παραγωγής και η ευρεία κατανάλωση του μάτε από τα λαϊκά στρώματα συνέβαλαν στη διάδοσή του στις χώρες του λεγόμενου Νότιου Κώνου της Λατινικής Αμερικής. Σήμερα καλλιεργείται στην Αργεντινή, στην Ουρουγουάη, στην Παραγουάη, σε τμήμα της Χιλής και της Βολιβίας και στο νότο της Βραζιλίας και αποτελεί μέρος της τοπικής κουλτούρας. Η κατανάλωσή του είναι κατεξοχήν συλλογική και αποτελεί σε αυτές τις χώρες ένα σημαντικό μέσο κοινωνικοποίησης, καθώς είναι πολύ συνηθισμένη η εικόνα της κολοκύθας με το ζεστό νερό, τα φύλλα μάτε και το μεταλλικό καλαμάκι να γυρίζει από χέρι σε χέρι στο σπίτι, στις παρέες, στο χώρο δουλειάς και στις πορείες. Το μάτε είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα και έχει διεγερτική και αντιοξειδωτική δράση.

http://sporos.org/mate

Εικόνα

Η παρασκευή του μάτε με ματιέρα

Πώς χρησιμοποιούμε τη ματιέρα μας

Η ματιέρα πρέπει να «φτιαχτεί» πριν τη χρήση της. Αυτό σημαίνει: βάζεις μάτε μέσα στην κολοκύθα, προσθέτεις ζεστό νερό και το αδειάζεις ύστερα από ένα 24ωρο. Έτσι το ξύλο της κολοκύθας παίρνει το άρωμα του μάτε.

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί βάζουμε μάτε στη ματιέρα και ζεστό νερό, ρουφάμε από το μεταλλικό καλαμάκι (μπομπίγια ισπανιστί) και το φτύνουμε μερικές φορές ώστε να φύγει η πρώτη πικρή γεύση της κολοκύθας.

Η παρασκευή του μάτε

Έχει ολόκληρη φιλοσοφία, ακόμη και ο τρόπος που το προσφέρεις. Με δυο λόγια: κάποιος/α κάνει τη «μάνα», ρίχνει δηλαδή ζεστό νερό στη ματιέρα και τη δίνει στον επόμενο.

Πώς το φτιάχνουμε λοιπόν: βάζουμε μάτε έως τη μέση της ματιέρας αφού έχουμε τοποθετήσει μέσα την μπομπίγια, την οποία δεν κουνάμε ποτέ. Το νερό πρέπει να έχει θερμοκρασία λίγο πριν να βράσει, ούτε πιο χλιαρό (γιατί δεν θα βγει καλό το αφέψημα), ούτε βραστό (γιατί θα ζεματιστεί σίγουρα αυτός που θα πιει). Το νερό το ρίχνουμε στο κέντρο σιγά - σιγά κοντά στη μπομπίγια και στην αρχή δεν κάνουμε όλο το μάτε λούτσα αλλά το αφήνουμε στεγνό στο πάνω μέρος (δεν γεμίζουμε δηλαδή με νερό ως επάνω τη ματιέρα). Στη συνέχεια, αν θέλουμε, προσθέτουμε μια κουταλιά μάτε στη ματιέρα. Αν θέλουμε βάζουμε και ζάχαρη {πραγμα που κανουν οι γυναικες και οι Αργεντινοι οπως δεν παρελειψε να σημειωσει ο Παμπλο}, συνήθως όμως πίνεται πικρό. Στο τέλος αδειάζουμε τη ματιέρα από το μάτε γιατί αλλιώς η κολοκύθα θα απορροφήσει το νερό και θα σπάσει και πλένουμε καλά τη μπομπίγια. Δεν πλένουμε ποτέ τη ματιέρα με σαπούνι, παρά μόνο με νερό.

http://sporos.org/matiera2

Εικόνα
Παράδειγμα δοχείου mate και bombilla

Εικόνα
Eικονα απο το μελλον. Προμετωπίδα Τουμπιωτικου καφενειου πριν απο αγωνα της σαιζον 2024-2025.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Τετ 04 Νοέμ 2009, 20:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

την άκουσα την συνέντευξη και θα την ξαναακούσω σε λίγο.και διάβασα όλα τα σχόλια που έγιναν εδώ μέσα.πραγματικά θα ήθελα να βάλω ένα + σε κάθε σχόλιο.τέτοια φιλοσοφία και στάση ζωής δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας από ένα άνθρωπο που λογικα κατάγεται απο κάποια φτωχή οικογένεια αλλά λόγω του ποδοσφαίρου βρέθηκε πνιγμένος στο τάλαρο και παρόλα αυτά δεν φαίνεται να τον έχει αλλάξει αυτό το πράγμα.πραγματικά χαίρομαι που σε είδα να φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ.

ΥΓ: ελπίζω να μην αρχίσουν οι σταυρώσεις αν φας καμιά κόκκινη.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, είπα την αλήθεια για όσα συμβαίνουν όταν παίζουμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι όλοι βλέπουν τι γίνεται αλλά δεν το λένε, εμένα όμως με τρελαίνει αυτό και το λέω»

Σιγουρα παίζω με πάθος και μπαίνω δυνατά στις φάσεις αλλά δεν προκαλώ, όταν όμως προκληθώ θα απαντήσω, δεν το αφήσω έτσι, θέλω όταν γυρνάω σπίτι να μπορώ να κοιτώ τα παιδιά μου με ψηλά το κεφάλι.

«Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό, νομίζω ότι οι τραυματισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Εγώ πάντως φαίνεται ότι έχω μια καλή μάγισσα που με προστατεύει, πιάνω και τα ....μου καμιά φορά και όλα είναι εντάξει»

Δεν πανηγυρίζω στα γκολ της ομάδας γιατι συνήθως είμαι αρκετά πίσω και οι άλλοι πάνε σε μια γωνία για να πανηγυρίσουν, έτσι κάθομαι στο κέντρο και παίρνω ανάσες. Παλιά έτρεχα και εγώ αλλά πλέον έχω μεγαλώσει και πρέπει να κρατάω δυνάμεις για το παιχνίδι.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι μπροστά, μου αρέσει να ζω το παρόν, δεν ξέρεις άλλωστε ποτέ τι σου επιφυλλάσει το αύριο. Αν γινόμουν πάντως ποτέ προπονητής θα ήμουν σαν τον Αγκίρε, που μας είχε πει κάποτε πριν από ένα παιχνίδι : «θέλω να μπείτε μέσα και να φάτε κίτρινη κάρτα και οι ένδεκα» και όντως μπήκαμε μέσα και κερδίσαμε τον αγώνα. Ακόμη όμως δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω τελικά σε σχολή προπονητών»

Για το tattoo «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» σχολίασε :
«Αυτή η φράση με έχει σημαδέψει στην ζωή και φυσικά δεν ισχύει μόνο για το γήπεδο. Μπορεί να έχεις ένα πρόβλημα αλλά το πρωί πρέπει να σηκωθείς και να βρεις τα κότσια για να μπορέσεις να ζήσεις, να προχωρήσεις μπροστά»

Με αφορμή μάλιστα αυτά που είπα μετά τον αγώνα με την Ξάνθη θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να ξέρουν ότι αυτή την φορά δεν θα κατέβω στην Αθήνα μόνο με το μαχαίρι στα δόντια, θα πάω σαν τον Λεωνίδα με πανοπλία και όλα τα όπλα, έτοιμος για την μάχη...»
Απλα ΑΡΧΟΝΤΑΣ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Από το βράδυ ως το πρωί, μια μπάλα είναι η ζωή
Πάντα τη νίκη κατακτώ, όμορφο μάτε σαν ρουφώ
Το γήπεδ’ όλο είναι κτήμα μου, σαν έχω μάτε και μεθάω
Τον Ντιόγκο ψάχνω γύρω για να βρώ , κάτι ακόμα του χρωστάω
Μάτε όταν πιείς, γίνεσαι ευθύς
Άρρωστος στην 4 και πρώτος Παοκτσής
Κι αν το καλοπιείς βρε θα ευφρανθείς
Κι όλα μες τον κόσμο ασπρόμαυρα θε να τα δεις
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Τι δίπλωμα προπονητή ρε παιδιά, να τον βάλουμε στις θύρες των γκρινιάρηδων να βγει από εκεί διδάκτορας.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Για άλλη μία φορά απολαυστικός ο Πάμπλο..
Παιδιά αν παραγγείλω μάτε σε καφετέρια θα τα ακούσω?? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”