5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Daskalos_4

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να γινει αυτο, να πραξουμε με συναισθηματισμους και να μεινουν στην ομαδα ποδοσφαιριστές που μας πηγαινουν πισω. Αλλα αυτο ας το κρίνουν οι υπευθυνοι που, παρα τα αρνητικα τους, ειναι μεγαλυτεροι γνωστες απο εμας. Οποτε, οσο βρισκεται εδω ο Γιαννης και ο καθε Γιαννης, εμας δουλεια μας είναι να τον στηριζουμε. :pano:

Αυτα. Παμε να μαμησουμε τους χάρτινους τωρα :pano:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gika έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Έτσι είναι. Μία από τις αρχές του ανθρωπισμού είναι αυτή που επιτάσσει το ότι αν ένας συνάνθρωπος πέσει κάτω, δεν τον κοροϊδεύεις και δεν τον χτυπάς, αλλά τον παρηγορείς και τον βοηθάς να ξανασταθεί στα πόδια του.
Το έχουμε κάνει αυτό σαν ΠΑΟΚ σε κάθε καρυδιάς καρύδι: κι αν έχουμε σώσει πεθαμένους, χάνοντας με τους πιο απίθανους τρόπους, κι αν έχουμε κρατήσει προπονητές στις θέσεις τους, που αντί να τους ρίξουμε τρίμπαλο νιώθαμε ότι δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Η ψυχούλα μας το ξέρει και τα μαλλιά που αφαιρέσαμε τραβώντας τα. :lol:
Το προκείμενο συν τα υπόλοιπα τα έγραψα για τον παίκτη μας. Τα ψυχικά που έχουμε κάνει σαν ομάδα, τα βλέπω αρκετές δεκαετίες τώρα.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Ο Μιχαϊλίδης ήταν, είναι και θα είναι παιχτούρα μεγάλη...
Εάν κάποιοι ιδιοκτήτες ομάδων (μετομυαλοσας) δε τον θέλετε....ξύδι (λευκό).
Να μείνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ο Μιχαηλίδης είναι ένας από εμάς είναι μέλος της ομάδας και τον στηρίζουμε 100% !!!
Τώρα το κράξιμο από εμένα και κάποιους άλλους είναι να βλέπει τα λάθη του και να προσπαθεί να τα ελαχιστοποιήσει και βελτίωση την εν γένει παρουσία του.
Γιάννη γερά με δύναμη ψηλά το κεφάλι !!! :nairepaok:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

serafeimgr έγραψε:Ο Μιχαϊλίδης ήταν, είναι και θα είναι παιχτούρα μεγάλη...
Εάν κάποιοι ιδιοκτήτες ομάδων (μετομυαλοσας) δε τον θέλετε....ξύδι (λευκό).
Να μείνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Θα πω κι εγώ την αποψάρα μου, γιατί δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου

Αυτή την όψιμη ευαισθησία με τον Μιχαηλίδη και ότι ντεμέκ πρέπει να τον στηρίξουμε, πραγματικά δεν την καταλαβαίνω
Την θεωρώ λίγο υποκριτική και λίγο δήθεν

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα
Στο γενικότερο κλίμα αναφέρομαι

Τώρα έπιασε κάποιους ο πόνος για τον Μιχαηλίδη?

Όταν τον είχε τόσο καιρό στον πάγκο ο Λουτσέσκου και δεν τον έβλεπε καν, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?
Όταν ήθελε να τον στείλει δανεικό και δεν έφευγε, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?

Τώρα επειδή τον στηρίζει ο Λουτσέσκου, επειδή βρήκε τοίχο με τον Κόλεϊ, βγαίνει μια μάζα ανθρώπων να υπερασπιστεί την επιλογή του Λουτσέσκου και όχι τον Μιχαηλίδη
Ή απλώς για να ηθικολογήσει
Εγώ έτσι το βλέπω

Αν αύριο τον ξαναστείλει στον πάγκο ο Λουτσέσκου, θα τον ξεχάσουν όλοι και θα λένε ότι πήρε τις ευκαιρίες του
Και φυσικά θα έχουν δίκιο
Και ο προπονητής θα έχει δίκιο

Τις ντεμέκ ηθικολογίες δεν μπορώ
Επαγγελματίας παίκτης είναι
Αν δεν μπορεί το κράξιμο στα σόσιαλ, ας μην έχει σόσιαλ
Έτσι κι αλλιώς μια τοξική αηδία και μισή είναι τα σόσιαλ και δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα

Τον συμπαθώ, θέλω να πετύχει, αλλά για να πετύχει χρειάζεται πρώτα ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του
Αν δεν μπορεί να αντέχει την πίεση ή ακόμα και τον κανιβαλισμό, τότε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Στηρίζοντας τον κάθε Μιχαϊλίδη στηρίζεις τον ΠΑΟΚ. Απορώ με όσους δεν το καταλαβαίνουν. Όταν και αν αποχωρήσει το παλικάρι θα στηρίξουμε τον επόμενο που θα φοράει τη φανέλα με το Δικέφαλο.

Γαμήστε το χανούμι και αλλά καλά.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Special 4

Όταν ήταν στον πάγκο, δεν φορούσε την φανέλα με το δικέφαλο?

Τότε, γιατί δεν τον στήριζε κανείς ?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Special 4 έγραψε:Θα πω κι εγώ την αποψάρα μου, γιατί δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου

Αυτή την όψιμη ευαισθησία με τον Μιχαηλίδη και ότι ντεμέκ πρέπει να τον στηρίξουμε, πραγματικά δεν την καταλαβαίνω
Την θεωρώ λίγο υποκριτική και λίγο δήθεν

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα
Στο γενικότερο κλίμα αναφέρομαι

Τώρα έπιασε κάποιους ο πόνος για τον Μιχαηλίδη?

Όταν τον είχε τόσο καιρό στον πάγκο ο Λουτσέσκου και δεν τον έβλεπε καν, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?
Όταν ήθελε να τον στείλει δανεικό και δεν έφευγε, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?

Τώρα επειδή τον στηρίζει ο Λουτσέσκου, επειδή βρήκε τοίχο με τον Κόλεϊ, βγαίνει μια μάζα ανθρώπων να υπερασπιστεί την επιλογή του Λουτσέσκου και όχι τον Μιχαηλίδη
Ή απλώς για να ηθικολογήσει
Εγώ έτσι το βλέπω

Αν αύριο τον ξαναστείλει στον πάγκο ο Λουτσέσκου, θα τον ξεχάσουν όλοι και θα λένε ότι πήρε τις ευκαιρίες του
Και φυσικά θα έχουν δίκιο
Και ο προπονητής θα έχει δίκιο

Τις ντεμέκ ηθικολογίες δεν μπορώ
Επαγγελματίας παίκτης είναι
Αν δεν μπορεί το κράξιμο στα σόσιαλ, ας μην έχει σόσιαλ
Έτσι κι αλλιώς μια τοξική αηδία και μισή είναι τα σόσιαλ και δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα

Τον συμπαθώ, θέλω να πετύχει, αλλά για να πετύχει χρειάζεται πρώτα ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του
Αν δεν μπορεί να αντέχει την πίεση ή ακόμα και τον κανιβαλισμό, τότε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
Αδερφε Special μπορεί να πεφτω έξω, αλλα με τη λέξη στήριξη, οι περισσότεροι τουλάχιστον, εννοούμε να στηριχτεί ψυχολογικά, σε ανθρώπινο επιπεδο για τις επιθεσεις που δεχεται. Οχι να στηριχτεί αγωνιστικα. Οπότε, το αν αντεχε ή οχι την πιεση που του άσκουσε ο προπονητης του μου ηταν και συνεχιζει να μου ειναι παντελώς αδιαφορο.

Ναι, απεναντι στις απαιτησεις της ομαδας θα πρεπει να δειξει σθενος και να αποδειξει οτι αξιζει να βρισκεται εδω. Απεναντι ομως στους οπαδους που τον βρίζουν δεν έχει να αποδειξει το παραμικρο. Οι οπαδοι αποτελουν εξωαγωνιστικο παραγοντα. Οι δε οπαδοι που του επιτιθενται προσωπικα θα επρεπε να αποτελούν ξενο σωμα.

Για να το θεσω αλλιως, αν ηταν στο χερι μου θα (αν!) τον κρατουσα ως 5ο στην ιεραρχια στοπερ. Οχι επειδη ειναι αμπαλος ή δεν ξερω γω τι, αλλα επειδη δεν εχει την απαιτουμενη ποιοτητα ωστε να βοηθησει την ομαδα να αλλαξει επίπεδο. Αντιθετως η ομαδα ειναι εκεινη που τον ανεβάζει επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Θα πω κάτι τελευταίο, γιατί δεν θέλω να κουράζω άλλο

Το πρόβλημα του Μιχαηλίδη, για μένα, δεν είναι αγωνιστικό

Είναι ψυχολογικό

Τον θεωρώ πολύ καλύτερο από τον Κόλεϊ και τακτικά και αμυντικά, αλλά και ποδοσφαιρικά, με τις φοβερές μπαλιές που βγάζει και το κατέβασμα της μπάλας

Αυτό που με εξοργίζει, είναι ότι είναι αδύναμος ψυχολογικά

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να είναι και λίγο κωλόπαιδο (με την καλή έννοια), να αντέχει την πίεση, να αδιαφορεί για το κράξιμο των στραβοστόμηδων, να τους γειώνει μέσα στο μυαλό του όλους και να πιστεύει στον εαυτό του και τις ικανότητές του

Δεν γίνεται αλλιώς
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Special 4 έγραψε:Θα πω κάτι τελευταίο, γιατί δεν θέλω να κουράζω άλλο

Το πρόβλημα του Μιχαηλίδη, για μένα, δεν είναι αγωνιστικό

Είναι ψυχολογικό

Τον θεωρώ πολύ καλύτερο από τον Κόλεϊ και τακτικά και αμυντικά, αλλά και ποδοσφαιρικά, με τις φοβερές μπαλιές που βγάζει και το κατέβασμα της μπάλας

Αυτό που με εξοργίζει, είναι ότι είναι αδύναμος ψυχολογικά

Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να είναι και λίγο κωλόπαιδο (με την καλή έννοια), να αντέχει την πίεση, να αδιαφορεί για το κράξιμο των στραβοστόμηδων, να τους γειώνει μέσα στο μυαλό του όλους και να πιστεύει στον εαυτό του και τις ικανότητές του

Δεν γίνεται αλλιώς
Όπως ήταν ο Κουλεριάκης , εκανε και αυτός την βλακεία του αλλά στην επόμενη φάση έβγαινε πιο δυνατός.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Από προχθές διαβάζω και απορώ...
Η εσωστρέφεια θα υπάρχει για πάντα;
Βγαίνει η Θ4 και στηρίζει (από τα λίγα σωστά) που τους κράζουμε γιατί δεν είναι μόνο του πληκτρολογίου.
Πριν βγει το πακέτο των εισητηρίων, δεν έβλεπα την ίδια ευαισθησία.
Στο Παλατάκι μέχρι πέρσι τα ίδια και χειρότερα.
Εσείς όλοι που γράφετε εδώ... ποιον στηρίζετε;
Το εγώ σας ή τον Π.Α.Ο.Κ. μας;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε:Όταν ήταν στον πάγκο, δεν φορούσε την φανέλα με το δικέφαλο?

Τότε, γιατί δεν τον στήριζε κανείς ?
Απο που προκυπτει το κανεις;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ τους στηρίζουμε, γιατί αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί κάποιους να μην τους γουστάρουμε όσο κάποιους άλλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους στηρίζουμε. Μπορεί να τους κακοχαρακτηρίζουμε όταν δεν παίζουν καλά, και πιθανόν να είμαστε υπερβολικοί στους χαρακτηρισμούς μας αυτό όμως είναι επόμενο σε ένα άθλημα που εμπεριέχει πολύ φανατισμό. Δεν δικαιολογείται, εξηγείται όμως.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Φτανει.
Ας μπει ένα στοπ στην ανθρωποφαγία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”