Αυτα. Παμε να μαμησουμε τους χάρτινους τωρα

Το προκείμενο συν τα υπόλοιπα τα έγραψα για τον παίκτη μας. Τα ψυχικά που έχουμε κάνει σαν ομάδα, τα βλέπω αρκετές δεκαετίες τώρα.gika έγραψε:Το έχουμε κάνει αυτό σαν ΠΑΟΚ σε κάθε καρυδιάς καρύδι: κι αν έχουμε σώσει πεθαμένους, χάνοντας με τους πιο απίθανους τρόπους, κι αν έχουμε κρατήσει προπονητές στις θέσεις τους, που αντί να τους ρίξουμε τρίμπαλο νιώθαμε ότι δεν βγήκαμε στο γήπεδο. Η ψυχούλα μας το ξέρει και τα μαλλιά που αφαιρέσαμε τραβώντας τα.Γερασίμου έγραψε:Έτσι είναι. Μία από τις αρχές του ανθρωπισμού είναι αυτή που επιτάσσει το ότι αν ένας συνάνθρωπος πέσει κάτω, δεν τον κοροϊδεύεις και δεν τον χτυπάς, αλλά τον παρηγορείς και τον βοηθάς να ξανασταθεί στα πόδια του.
+++++++++++++++++++++++++++++++++serafeimgr έγραψε:Ο Μιχαϊλίδης ήταν, είναι και θα είναι παιχτούρα μεγάλη...
Εάν κάποιοι ιδιοκτήτες ομάδων (μετομυαλοσας) δε τον θέλετε....ξύδι (λευκό).
Να μείνει στον Π.Α.Ο.Κ. μας.
Αδερφε Special μπορεί να πεφτω έξω, αλλα με τη λέξη στήριξη, οι περισσότεροι τουλάχιστον, εννοούμε να στηριχτεί ψυχολογικά, σε ανθρώπινο επιπεδο για τις επιθεσεις που δεχεται. Οχι να στηριχτεί αγωνιστικα. Οπότε, το αν αντεχε ή οχι την πιεση που του άσκουσε ο προπονητης του μου ηταν και συνεχιζει να μου ειναι παντελώς αδιαφορο.Special 4 έγραψε:Θα πω κι εγώ την αποψάρα μου, γιατί δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου
Αυτή την όψιμη ευαισθησία με τον Μιχαηλίδη και ότι ντεμέκ πρέπει να τον στηρίξουμε, πραγματικά δεν την καταλαβαίνω
Την θεωρώ λίγο υποκριτική και λίγο δήθεν
Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα
Στο γενικότερο κλίμα αναφέρομαι
Τώρα έπιασε κάποιους ο πόνος για τον Μιχαηλίδη?
Όταν τον είχε τόσο καιρό στον πάγκο ο Λουτσέσκου και δεν τον έβλεπε καν, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?
Όταν ήθελε να τον στείλει δανεικό και δεν έφευγε, είχε καλύτερη ψυχολογία μήπως?
Τώρα επειδή τον στηρίζει ο Λουτσέσκου, επειδή βρήκε τοίχο με τον Κόλεϊ, βγαίνει μια μάζα ανθρώπων να υπερασπιστεί την επιλογή του Λουτσέσκου και όχι τον Μιχαηλίδη
Ή απλώς για να ηθικολογήσει
Εγώ έτσι το βλέπω
Αν αύριο τον ξαναστείλει στον πάγκο ο Λουτσέσκου, θα τον ξεχάσουν όλοι και θα λένε ότι πήρε τις ευκαιρίες του
Και φυσικά θα έχουν δίκιο
Και ο προπονητής θα έχει δίκιο
Τις ντεμέκ ηθικολογίες δεν μπορώ
Επαγγελματίας παίκτης είναι
Αν δεν μπορεί το κράξιμο στα σόσιαλ, ας μην έχει σόσιαλ
Έτσι κι αλλιώς μια τοξική αηδία και μισή είναι τα σόσιαλ και δεν του προσφέρουν απολύτως τίποτα
Τον συμπαθώ, θέλω να πετύχει, αλλά για να πετύχει χρειάζεται πρώτα ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του
Αν δεν μπορεί να αντέχει την πίεση ή ακόμα και τον κανιβαλισμό, τότε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
Όπως ήταν ο Κουλεριάκης , εκανε και αυτός την βλακεία του αλλά στην επόμενη φάση έβγαινε πιο δυνατός.Special 4 έγραψε:Θα πω κάτι τελευταίο, γιατί δεν θέλω να κουράζω άλλο
Το πρόβλημα του Μιχαηλίδη, για μένα, δεν είναι αγωνιστικό
Είναι ψυχολογικό
Τον θεωρώ πολύ καλύτερο από τον Κόλεϊ και τακτικά και αμυντικά, αλλά και ποδοσφαιρικά, με τις φοβερές μπαλιές που βγάζει και το κατέβασμα της μπάλας
Αυτό που με εξοργίζει, είναι ότι είναι αδύναμος ψυχολογικά
Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να είναι και λίγο κωλόπαιδο (με την καλή έννοια), να αντέχει την πίεση, να αδιαφορεί για το κράξιμο των στραβοστόμηδων, να τους γειώνει μέσα στο μυαλό του όλους και να πιστεύει στον εαυτό του και τις ικανότητές του
Δεν γίνεται αλλιώς
Απο που προκυπτει το κανεις;Special 4 έγραψε:Όταν ήταν στον πάγκο, δεν φορούσε την φανέλα με το δικέφαλο?
Τότε, γιατί δεν τον στήριζε κανείς ?