Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Συγχαρητήρια Κουτς !
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

αυτονοητη βραβευση
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έβλεπα τώρα την εκπομπή στο open.
Ο ένας από τους 2 ασπρομαυρους δημοσιογράφους είπε ότι δεν βλέπει κινητικότητα για χαφ. Ο άλλος είπε πως ο Μιχαηλίδης προορίζεται για βασικό στόπερ και ότι αν πιστέψει στον εαυτό του θα είναι αναντικαταστατος.
Ύστερα από αυτά μπορώ να πάω να κοιμηθώ ήρεμος.
Γιατί τα γράφω αυτά στο τοπικ του προπονητή;
Νομίζω πως αν ισχύσουν και τα 2, γρήγορα θα μάθουμε την ακολουθία των λατινικων αριθμών δίπλα από τον τίτλο. Τώρα είμαστε στο V..
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Blackgr4 έγραψε:Όταν περιμένεις καρτερικά να βρεις το λάθος ακόμα και στις δηλώσεις του..
Όταν εξαφανίζεσαι για 5-6 μήνες και εμφανίζεσαι μετά από 3 στραβές με μοναδικό σκοπό να τον κράξεις και μόλις σηκώνει τον μαστραπά εξαφανίζεσαι ξανά..
Όταν στο ιστορικό των σχολίων σου δεν εμφανίζεται ούτε ένα που να ρίχνει ευθύνες και σε άλλες πλευρές εκτός του Λουτσέσκου..
Όταν όταν όταν.. (μπορώ να γράφω για ώρες) τότε δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως ασκείς καλοπροαίρετη κριτική.
Το μόνο που σε απασχολεί είναι η online δικαίωση και μη τυχόν βγεις λάθος λες και.. εκτεθείς.

Νομίζω είναι εμφανές ποιοι μπαίνουν για εποικοδομητική συζήτηση και σοβαρή κριτική και ποιοι μπαίνουν για να βγάλουν το νταλκά τους και να το παίξουν δικαιωμένοι ανάμεσα σε αγνώστους.
Ότι νάναι πραγματικά...Δεν αναφέρθηκα καν για τις δηλώσεις...Που το είδες αυτό? Είσαι σε ένα αδιανόητο παραλήρημα, κάθεσαι ψάχνεις το τί έγραψε ο άλλος μήνες πριν μήπως βρεις κάτι μεμπτό με το νου σου..Αυτό που κατηγορείς τον άλλο, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις εσύ. Τι νομίζεις επειδή είσαι διαχειριστής νομίζεις πως μπορείς να λογοκρίνεις τον άλλο?Αλήθεια ποιος νομίζεις πως σου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα?Μιλάς για online δικαίωση, πραγματικά ότι ναναι, παιδικά πράγματα, λες και είμαστε εχθροί, να σου την πω για να ικανοποιησω τι???το εγώ μου?? Αναφέρθηκα ποτέ εγώ σε κάτι για σένα ή με αυτό το ύφος στα λεγόμενα σου? Έκανα 2 σχόλια σήμερα χαρακτήριζοντας μάλιστα τον Λουτσέσκου ως τον κορυφαίο αναμφισβήτητα προπονητη στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά εσυ ούτε καν το διάβασες αυτό.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...Μίλησα πως πέρσι του ανήκει το 70% του πρωταθληματος αλλα εσύ ούτε αυτό είδες..Γιατί βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις. Ανέφερα για συσπείρωση , είμαστε στο μήνα που θα κρίνει στοχους αλλά εσύ όλα αυτά τα βλέπεις αρνητικά..
Μάθε πρώτα να σέβεσαι την άποψη που δεν συμβαδίζει με τις απόψεις σου και μετά σχολίασε...
υ.γ. Έχω αποστασιοποιηθεί από το φόρουμ εδώ και καιρό και ένας από τους λόγους είναι και από πικρία που έφαγα ban για 2 εβδομάδες επειδή αναφέρθηκα στο τέλος των μεταγραφών χιουμοριστικά περί Μανωλά την εποχή που είχε ακουστεί έστω και αν γνωρίζαμε πως ήταν troll. Αλλά αυτό δεν το διάβασες. Λυπάμαι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τι φαρσα του επεφυλαξε η ζωη του κυριου Βανδη ρε σεις, εχω σκασει στα γελια με το παθημα του! :lol:
KwstisGtv

Δημοσίευση από KwstisGtv »

This is the prize of our fans.
Μεταφραστης: "Αυτο ειναι το βραβειο των οπαδων μου"
KwstisGtv

Ρε Ρασβαν, βλεπω το βιντεο και γελαω μονος μου. Και με αυτα που λες και με αυτα που δε λες. Ευχεσαι στους 3 προπονητες του ποκ και μετα λες "και στους υπολοιπους" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

proedros έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όταν περιμένεις καρτερικά να βρεις το λάθος ακόμα και στις δηλώσεις του..
Όταν εξαφανίζεσαι για 5-6 μήνες και εμφανίζεσαι μετά από 3 στραβές με μοναδικό σκοπό να τον κράξεις και μόλις σηκώνει τον μαστραπά εξαφανίζεσαι ξανά..
Όταν στο ιστορικό των σχολίων σου δεν εμφανίζεται ούτε ένα που να ρίχνει ευθύνες και σε άλλες πλευρές εκτός του Λουτσέσκου..
Όταν όταν όταν.. (μπορώ να γράφω για ώρες) τότε δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως ασκείς καλοπροαίρετη κριτική.
Το μόνο που σε απασχολεί είναι η online δικαίωση και μη τυχόν βγεις λάθος λες και.. εκτεθείς.

Νομίζω είναι εμφανές ποιοι μπαίνουν για εποικοδομητική συζήτηση και σοβαρή κριτική και ποιοι μπαίνουν για να βγάλουν το νταλκά τους και να το παίξουν δικαιωμένοι ανάμεσα σε αγνώστους.
Ότι νάναι πραγματικά...Δεν αναφέρθηκα καν για τις δηλώσεις...Που το είδες αυτό? Είσαι σε ένα αδιανόητο παραλήρημα, κάθεσαι ψάχνεις το τί έγραψε ο άλλος μήνες πριν μήπως βρεις κάτι μεμπτό με το νου σου..Αυτό που κατηγορείς τον άλλο, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ κάνεις εσύ. Τι νομίζεις επειδή είσαι διαχειριστής νομίζεις πως μπορείς να λογοκρίνεις τον άλλο?Αλήθεια ποιος νομίζεις πως σου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα?Μιλάς για online δικαίωση, πραγματικά ότι ναναι, παιδικά πράγματα, λες και είμαστε εχθροί, να σου την πω για να ικανοποιησω τι???το εγώ μου?? Αναφέρθηκα ποτέ εγώ σε κάτι για σένα ή με αυτό το ύφος στα λεγόμενα σου? Έκανα 2 σχόλια σήμερα χαρακτήριζοντας μάλιστα τον Λουτσέσκου ως τον κορυφαίο αναμφισβήτητα προπονητη στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά εσυ ούτε καν το διάβασες αυτό.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...Μίλησα πως πέρσι του ανήκει το 70% του πρωταθληματος αλλα εσύ ούτε αυτό είδες..Γιατί βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις. Ανέφερα για συσπείρωση , είμαστε στο μήνα που θα κρίνει στοχους αλλά εσύ όλα αυτά τα βλέπεις αρνητικά..
Μάθε πρώτα να σέβεσαι την άποψη που δεν συμβαδίζει με τις απόψεις σου και μετά σχολίασε...
υ.γ. Έχω αποστασιοποιηθεί από το φόρουμ εδώ και καιρό και ένας από τους λόγους είναι και από πικρία που έφαγα ban για 2 εβδομάδες επειδή αναφέρθηκα στο τέλος των μεταγραφών χιουμοριστικά περί Μανωλά την εποχή που είχε ακουστεί έστω και αν γνωρίζαμε πως ήταν troll. Αλλά αυτό δεν το διάβασες. Λυπάμαι.
Όπως το είπες. Ότι να' ναι. Βλέπεις πως γράφω κάτι που δεν έχεις γράψει εσύ, μάλιστα μου γράφεις "που το είδες αυτό;" και καταλήγεις στο συμπέρασμα πως το σχόλιο πήγαινε σε εσένα και μου γράφεις όλο αυτό το κατεβατό κλάψας. Κατά τα άλλα εγώ είμαι σε παραλήρημα..

Δεν έχω ιδέα γιατί έφαγες ban. Άλλωστε δεν στο έριξα εγώ. Υπάρχει συγκεκριμένο τόπικ που μπορείς αν θες να γράψεις τα παράπονα σου.

Λογοκρισία δεν σημαίνει να δέχεσαι απαντήσεις σε κάποιο σου σχόλιο (που στη προκειμένη δεν έγινε ούτε αυτό). Ορισμένοι το έχετε παρεξηγήσει εντελώς.
Οι διαχειριστές δεν βρίσκονται εδώ μέσα μόνο για να κάνουν τους χωροφύλακες.
Έχουν άποψη και θα τη γράφουν πάντα, όπως ακριβώς την έγραφαν και πριν γίνουν διαχειριστές.

Edit: Έτσι για να είμαι 100% σίγουρος, θα το γράψω ξεκάθαρα: το σχόλιο μου ΔΕΝ ήταν απάντηση στο δικό σου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

marsantos έγραψε:Έβλεπα τώρα την εκπομπή στο open.
Ο ένας από τους 2 ασπρομαυρους δημοσιογράφους είπε ότι δεν βλέπει κινητικότητα για χαφ. Ο άλλος είπε πως ο Μιχαηλίδης προορίζεται για βασικό στόπερ και ότι αν πιστέψει στον εαυτό του θα είναι αναντικαταστατος.
Νομίζω πως αν ισχύσουν και τα 2, γρήγορα θα μάθουμε την ακολουθία των λατινικων αριθμών δίπλα από τον τίτλο. Τώρα είμαστε στο V..
Θελω να πιστευω πως πολυ απλα δεν ξερουν την τυφλα τους. Βεβαια μπορει να εχει και βαση. Απο την μια μπορει να θελουν να στηριξουν μεχρι απωλειας καθε στοχου την επιλογη τους να αντικαταστησουν τον Μειτε με τον παλαιμαχο, και απο την αλλη ευκαιρια να παρει συνεχομενα ματς ο Μιχαηλιδης μηπως και καταφερουμε να τον πουλησουμε και αυτον. Ξεπερασε λογω τραυματισμου την ηλικια που συνηθως πουλαμε τους γηγενεις, μην μας μεινει αμανατι στο τελος. Εξαλλου για την ΠΑΕ ολα ειναι εσοδα εξοδα απο πωλησεις. Ποιος νοιαζεται για τα εσοδα απο ευρωπες κλπ.
Να δω πισω απο ποιον θα κρυβονται οταν αποφασισει να σηκωθει να φυγει ο Λουτσεσκου.
Επαναλαμβανω σε καθε περιπτωση την ευχη μου απλα να μην ξερουν την τυφλα τους, και να γινουν τα αυτονοητα τον Γεναρη.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Blackgr4 έγραψε:
proedros έγραψε:

Όπως το είπες. Ότι να' ναι. Βλέπεις πως γράφω κάτι που δεν έχεις γράψει εσύ, μάλιστα μου γράφεις "που το είδες αυτό;" και καταλήγεις στο συμπέρασμα πως το σχόλιο πήγαινε σε εσένα και μου γράφεις όλο αυτό το κατεβατό κλάψας. Κατά τα άλλα εγώ είμαι σε παραλήρημα..

Δεν έχω ιδέα γιατί έφαγες ban. Άλλωστε δεν στο έριξα εγώ. Υπάρχει συγκεκριμένο τόπικ που μπορείς αν θες να γράψεις τα παράπονα σου.

Λογοκρισία δεν σημαίνει να δέχεσαι απαντήσεις σε κάποιο σου σχόλιο (που στη προκειμένη δεν έγινε ούτε αυτό). Ορισμένοι το έχετε παρεξηγήσει εντελώς.
Οι διαχειριστές δεν βρίσκονται εδώ μέσα μόνο για να κάνουν τους χωροφύλακες.
Έχουν άποψη και θα τη γράφουν πάντα, όπως ακριβώς την έγραφαν και πριν γίνουν διαχειριστές.

Edit: Έτσι για να είμαι 100% σίγουρος, θα το γράψω ξεκάθαρα: το σχόλιο μου ΔΕΝ ήταν απάντηση στο δικό σου.
Θα σου πρότεινα φίλε άλλη φόρα όταν θες να απαντήσεις σε κάποιο σχόλιο να κάνεις παράθεση, και όχι να γράφεις ακριβώς μετά τα δικά μου σχόλια (φαίνεται σαν να μου απαντάς)... Πειράχτηκα γιατί θεώρησα πως με εκθέτουν αυτά που έγραφες, χωρίς να προκαλέσω...Από την στιγμή όμως που αναφέρεσαι σε κάποιον άλλο (δεν ξέρω σε ποιον) οφείλω να πω πως έκανα λάθος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε:Έβλεπα τώρα την εκπομπή στο open.
Σορρυ ρε συ Μαρσαντος,αλλά αναφέρεσαι σε αυτούς που το καλοκαίρι του 23 έλεγαν ότι εξαιτίας πολέμου δεν θα γίνουν μεταγραφές ...και στο τέλος είχαμε 10 μεταγραφές εκατομμυρίου
Άσχετοι ειναι
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Θες να πεις πως ο δισεκατομμυριούχος Σαββίδης δεν συμβουλεύεται τον Κόλκα για το μπάτζετ και τις μεταγραφές;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ακόμα εδώ;
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Τώρα όντως δεν υπάρχει γυρισμός. Αφού έλαμψε το πρόσωπό του όλα πήραν το δρόμο τους.
Γουστάρει και γουστάρουμε επιτέλους ΠΑΟΚ
KwstisGtv

Παμε ρε Ρασβαν! Αγιε Βασιλη φερτου 2 ενα χαφ και ενα σεντερ μπακ να τα παρουμε ολα παραμαζωμα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”