Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Maxpaok έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όταν περιμένεις καρτερικά να βρεις το λάθος ακόμα και στις δηλώσεις του..
Όταν εξαφανίζεσαι για 5-6 μήνες και εμφανίζεσαι μετά από 3 στραβές με μοναδικό σκοπό να τον κράξεις και μόλις σηκώνει τον μαστραπά εξαφανίζεσαι ξανά..
Όταν στο ιστορικό των σχολίων σου δεν εμφανίζεται ούτε ένα που να ρίχνει ευθύνες και σε άλλες πλευρές εκτός του Λουτσέσκου..
Όταν όταν όταν.. (μπορώ να γράφω για ώρες) τότε δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως ασκείς καλοπροαίρετη κριτική.
Το μόνο που σε απασχολεί είναι η online δικαίωση και μη τυχόν βγεις λάθος λες και.. εκτεθείς.

Νομίζω είναι εμφανές ποιοι μπαίνουν για εποικοδομητική συζήτηση και σοβαρή κριτική και ποιοι μπαίνουν για να βγάλουν το νταλκά τους και να το παίξουν δικαιωμένοι ανάμεσα σε αγνώστους.

για δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, φίλε μου θα εκφράσω την ένσταση μου απέναντι σου.
έχεις μια μορφή διαχείρισης. διακρίνεις ότι υπάρχουν κάποιοι, συγκεκριμένοι όπου όπως γράφεις εμφανίζονται μετά από 5 μήνες ή μετά από 3 στραβές για να κράξουν και μετά εξαφανίζονται, τότε θα πρέπει να τους κατονομάσεις.
χθες κερδίσαμε καθαρά, δεν εκφράστηκαν ακρότητες ούτε και ιδιαίτερα σχόλια για την ομάδα και τον λούτσε.
για ποιο λόγο λοιπόν?
άλλος έγραψε ειρωνικά κάτι για θυμιάνη,
βλέπεις ότι υπάρχουν προκλήσεις, αντεγκλήσεις κι από τις δύο πλευρές.
Θα σου απαντήσω για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα. Δεκτή κάθε ένσταση και κάθε αντίρρηση.
Μην μπερδεύεις το διαχειριστικό σκέλος του forum με τις προσωπικές απόψεις του καθενός μας.
Οι απόψεις δεν αλλάζουν όταν γίνεσαι διαχειριστής. Αν μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο, προφανώς δεν θα είχα δεχθεί να ανήκω στην ομάδα των διαχειριστών.
Όπως επίσης δεν έχω χρησιμοποιήσει, ούτε βεβαίως πρόκειται, την ιδιότητα του διαχειριστή, προκειμένου να "φιμώσω" ή επιβληθώ στον οποιονδήποτε έχει διαφορετική από εμένα άποψη.
Ίσα ίσα, ακόμα και να διαφωνώ μαζί σου, αν διατυπώνεις την αντίρρηση σου με κόσμιο τρόπο χωρίς να προσβάλεις, θα κάνω ότι μπορώ για να συνεχίσεις να το κάνεις.

Με συγχωρείς αλλά δεν ευθύνομαι εγώ για τον τρόπο που εισπράττεις εσύ το κάθε μου σχόλιο, ούτε έχω καμία υποχρέωση να κάνω οτιδήποτε από αυτά που γράφεις.
Ούτε να το εξηγήσω, ούτε να αναφέρω ονόματα, ούτε να απολογηθώ επειδή ενδεχομένως το θεωρείς "προκλητικό".
Γεγονότα παραθέτω, 100% επιβεβαιωμένα, τα οποία όποιος παρακολουθεί το forum τουλάχιστον μια διετία, τα γνωρίζει και τα έχει βιώσει.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τον Ραζβαν προσωπικα δεν τον αντιπαθω,αλλα δεν τον συμπαθω και σε σημειο λατρειας..
Ο Πεπ εχασε τον Ροντρι και η ομαδα του πηρε την κατιουσα..
Ο Ραζβαν εχασε τον Μειτε και ζει κατι αναλογο..
Ας αφησουμε τον ανθρωπο/επαγγελματια να δει τι λυσεις μπορει να βρει και στο τελος θα
γινει ο απολογισμος,οπως πρεπει και οπως ειναι και το σωστο αλλωστε..
Και εμενα με δυσαρεστησε η διαχειρηση του Τζιμα και πολλων αλλων νεων και παλαιων παικτων,
αλλα γι'αυτα ο πιο αρμοδιος για να τον κρινει ειναι αυτος που πληρωνει..
Υπομονη και περιμενουμε να δουμε τη σουμα στο τελος..
-3 ειμαστε και οχι -23 απο τον πρωτο..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Για το πρόγραμμα που γράφεται, ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να "φτιάξει" τις ημερομηνίες του γιατί δεν θα έχει κύπελλο την επόμενη βδομάδα καθώς εκκρεμεί το δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (είχε αναβληθεί το πρώτο παιχνίδι λόγω της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ).

Βέβαια κάποια στιγμή που εμείς δεν θα έχουμε μεσοβδόμαδο αυτοί θα παίζουν ντέρμπι αιωνίων. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, ελπίζω να είναι σε κακό timing και για τους 2 για να ισορροπήσει το δικό μας κακό timing τώρα.

Πάντως όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα τώρα πιστεύω ότι τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε να τον "skipάρουμε" με το μικρότερο δυνατό κόστος και να προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε την ρεβάνς, όπως κάναμε και πέρσι στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όταν περιμένεις καρτερικά να βρεις το λάθος ακόμα και στις δηλώσεις του..
Όταν εξαφανίζεσαι για 5-6 μήνες και εμφανίζεσαι μετά από 3 στραβές με μοναδικό σκοπό να τον κράξεις και μόλις σηκώνει τον μαστραπά εξαφανίζεσαι ξανά..
Όταν στο ιστορικό των σχολίων σου δεν εμφανίζεται ούτε ένα που να ρίχνει ευθύνες και σε άλλες πλευρές εκτός του Λουτσέσκου..
Όταν όταν όταν.. (μπορώ να γράφω για ώρες) τότε δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως ασκείς καλοπροαίρετη κριτική.
Το μόνο που σε απασχολεί είναι η online δικαίωση και μη τυχόν βγεις λάθος λες και.. εκτεθείς.

Νομίζω είναι εμφανές ποιοι μπαίνουν για εποικοδομητική συζήτηση και σοβαρή κριτική και ποιοι μπαίνουν για να βγάλουν το νταλκά τους και να το παίξουν δικαιωμένοι ανάμεσα σε αγνώστους.

για δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, φίλε μου θα εκφράσω την ένσταση μου απέναντι σου.
έχεις μια μορφή διαχείρισης. διακρίνεις ότι υπάρχουν κάποιοι, συγκεκριμένοι όπου όπως γράφεις εμφανίζονται μετά από 5 μήνες ή μετά από 3 στραβές για να κράξουν και μετά εξαφανίζονται, τότε θα πρέπει να τους κατονομάσεις.
χθες κερδίσαμε καθαρά, δεν εκφράστηκαν ακρότητες ούτε και ιδιαίτερα σχόλια για την ομάδα και τον λούτσε.
για ποιο λόγο λοιπόν?
άλλος έγραψε ειρωνικά κάτι για θυμιάνη,
βλέπεις ότι υπάρχουν προκλήσεις, αντεγκλήσεις κι από τις δύο πλευρές.
Μια χαρα ακροτητες υπηρξαν. Αλλα οκ αν δεν τις ειδες
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Θεωρώ απόλυτα σωστό τον δανεισμό του τζιμα .

Θέλουμε η ομάδα μας να μεγαλώσει ...να αλλάξει επίπεδο αλλά αρνούμαστε την αλλαγή.

Ο τζίμας πήγε σε ένα υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον και εκει αναδεικνεύει το ταλέντο του χωρίς κανένα απολύτως άγχος και πίεση. Προπονείται όπως πρέπει, τον βελτιώνουν και τον προετοιμάζουν να είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής . Η ομάδα με αυτόν τον τρόπο τον προστάτευσε απο πολλούς κινδύνους.

Να μην ξεχνάμε την ερωτική πόλη της Θεσσαλονίκης πόσους και πόσους έχει κάψει με τα νυχτοπερπατήματα της.

Ρήτρα ? Μαγκιά του αν βρεθεί ομάδα που να τα ρίξει για πάρτη του και ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά της ομάδας να πουλήσει ένα ταλέντο που δεν έπαιξε επαγγελματικά τόσο πολύ για τόσα πολλά λεφτά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

theo-drama έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Γι' αυτό αρκετά παιδιά έλεγαν μετά το περσινό καρυδάτο πρωτάθλημα, να φύγει (kataramenos). Και 5 σερί πρωταθλήματα να πάρει, εμμονικό θα τον ανεβάζουν κολλημένο θα τον κατεβάζουν.
Ας φύγει γιατί έχει κουράσει η φάση.
Αρρώστια.
Ε ναι για.

Jean Valjean έγραψε:Σ'' αυτό ποντάρουν όλες οι προπαγάνδες και οι προπαγανδιστές.
Στην κούραση του αποδέκτη. Κουράζεσαι και αποδέχεσαι αυτό που σου λένε, και στο τέλος κάνεις αυτό που σου λένε.
Γι αυτό και βασικό στοιχείο της προπαγάνδας είναι η συνεχής επανάληψη του μηνύματος. Ο στόχος είναι να σπάσει την αντίδραση. κυρίως την διάθεση για αντίσταση και αντίδραση.
Όχι, δεν κουραζόμαστε. Αυτοί θα κουραστούν πρώτοι και θα σταματήσουν.
Καλή βδομάδα σε όλους.

++++
ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη Αγιαννη.
Μέχρι τώρα παρακολουθώ όλα τα γραφόμενα σου κ βλέπω ότι σε ΌΛΑ (και οχι μόνο στου Λουτσε) συμφωνώ μαζί σου.
Προσεγγίζεις κατ εμέ με σωστό αντικειμενικά τρόπο, αυτά που γράφεις κ χαίρομαι πολύ, να σε διαβαζώ.
Δεν ειναι μονο θεμα κουρασης απ τη γκρινια.Τα περασαμε και μ άλλους και Σαντος και Αμπελ και πολλους ακομα.Δεν ειπαμε να φυγει για να γλιτωσουμε τη γκρινια.Δεν ειναι αυτος ο βασικος λογος.Αλλο το κουραζει μια κατασταση αλλο το κουραζει η γκρινια των haters .
Βλεπουμε και καποια αλλα πραγματα που μας προβληματίζουν ,πολυ πιο σημαντικα και τα0 χω αναφερει παλιοτερα.
.Απ το Μαρτη του 22 εχω ποστ που ρωταω αν θα μεινει και φετος.Κι αυτο γιατι βλεπω καποιες καταστασεις .Τελικα εχει πολυ πεισμα και μεγαλο συκωτι.Αντεξε περισσοτερο απ οσο πιστευα.

ΥΓ Μπορουμε να τρωγομαστε καθε μερα αλλα αυτη τη στιγμη η ομαδα εχει ανάγκη γι αλλα πραγματα.Ακομα ειμαστε μεσα σε πολλους στοχους.Ας το παλεψουμε οσο δε παει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κοντεύει πρωτοχρονιά και ακόμα λέμε για το δανεισμό του Τζίμα;
Δηλαδή αν ο Τζίμας είχε ξέρω 'γώ 2 γκολ ή πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής, τότε θα ήταν σωστός ο δανεισμός του Τζίμα;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Σουριναμέζος έγραψε:Για το πρόγραμμα που γράφεται, ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να "φτιάξει" τις ημερομηνίες του γιατί δεν θα έχει κύπελλο την επόμενη βδομάδα καθώς εκκρεμεί το δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (είχε αναβληθεί το πρώτο παιχνίδι λόγω της κηδείας του Τζορτζ Μπάλντοκ).

Βέβαια κάποια στιγμή που εμείς δεν θα έχουμε μεσοβδόμαδο αυτοί θα παίζουν ντέρμπι αιωνίων. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, ελπίζω να είναι σε κακό timing και για τους 2 για να ισορροπήσει το δικό μας κακό timing τώρα.

Πάντως όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα τώρα πιστεύω ότι τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ θα προσπαθήσουμε να τον "skipάρουμε" με το μικρότερο δυνατό κόστος και να προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε την ρεβάνς, όπως κάναμε και πέρσι στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο
Ο Ολυμπιακός φίλε μου διαρκώς "φτιάχνει " το πρόγραμμα του κι συνήθως χαλάει των άλλων Μέχρι κι εμάς νομίζω είχε βάλει να παίξουμε Δευτέρα γιατί είχε αγώνα Πέμπτη. Τα του προγράμματος τα έχει αναλύσει σε ένα έξοχο ποσταρισμα ο φίλος Σάντος που δυστυχώς δεν μπήκε στην κεντρική σαν οδηγός σκέψης.
ΥΓ Το να skip αρουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια επιδίωξη μας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο αντίπαλος τα έχει όλα αυτά μελετημένα κι δεν έχει το παραμικρο κέρδος από ένα αγώνα χαμηλής έντασης. Το πιο πιθανό ποδοσφαιρικά είναι ότι θα θέλησει ένα ματς στα κόκκινα για να μην σου άφησει ανάσα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πέρυσι πήρες το πιο μάγκικο από καταβολής α εθνικής . Φέτος κερδίζεις τους Ούγγρους και είσαι μέσα σε όλα.
Χθες έβαλες 4 και θα μπορούσες να βάλεις 14 , διόρθωσε τις ανορθογραφίες του ρόστερ σε χαφ και σεντερ μπακ τον Γενάρη και πάμε να ξανά πουλήσουμε τρέλα . Φτάνει με την εσωστρέφεια .κουρασε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ακριβώς
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Εισαι τοσο τεραστιος που η ειδηση οτι ψηφιστηκες καλυτερος προπονητης για τη σεζον 2023-24 δεν συγκινησε κανεναν, γιατι πολυ απλα ολοι καταβαθος το περιμεναν, αφου γνωριζουν την αξια σου, οσο κι αν τους καθεσαι στον λαιμο. Στους δικους μας αναφερομαι, η γνωμη των ποκιτων με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Υ.γ. Στο μεταξυ, συνεχαρη και τους Μεντιλιμπαρ, Γιοβανοβιτς και Αλμειδα αυτος ο Ρουμανος κακοποιος, που ευθυνεται για ολα τα κακα του ποδοσφαιρου μας.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Andrew R έγραψε: ...
ΥΓ Το να skip αρουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια επιδίωξη μας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο αντίπαλος τα έχει όλα αυτά μελετημένα κι δεν έχει το παραμικρο κέρδος από ένα αγώνα χαμηλής έντασης. Το πιο πιθανό ποδοσφαιρικά είναι ότι θα θέλησει ένα ματς στα κόκκινα για να μην σου άφησει ανάσα.
Ακριβώς έτσι θα είναι Αντρέα. Την άλλη Τετάρτη θα έχει ενταση και ποδοσφαιρικό ξύλο από το πρώτο λεπτό. Αν το θελήσει ο διαιτητής, θα υπάρχει και πραγματικό ξύλο με χαρισμενες κόκκινες για την αεκ.
Είναι ευκαιρία για την άεκ να πάρει μεγάλο πλεονέκτημα από το πρώτο ματς και δεν πρόκειται να το αφήσει. Και πιο ξεκούραστη θα είναι και έχει τα κορμιά να υποστηρίξει μια τέτοια προσέγγιση παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Υπερκούπωση πάθαμε στη Loutsos FC.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ρε τους μυρωδιαδες, βγάλανε έναν απατεώνα καλύτερο προπονητή της χρονιάς...
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ηταν δικαιο εγινε πραξη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”