Θα σου απαντήσω για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα. Δεκτή κάθε ένσταση και κάθε αντίρρηση.Maxpaok έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Όταν περιμένεις καρτερικά να βρεις το λάθος ακόμα και στις δηλώσεις του..
Όταν εξαφανίζεσαι για 5-6 μήνες και εμφανίζεσαι μετά από 3 στραβές με μοναδικό σκοπό να τον κράξεις και μόλις σηκώνει τον μαστραπά εξαφανίζεσαι ξανά..
Όταν στο ιστορικό των σχολίων σου δεν εμφανίζεται ούτε ένα που να ρίχνει ευθύνες και σε άλλες πλευρές εκτός του Λουτσέσκου..
Όταν όταν όταν.. (μπορώ να γράφω για ώρες) τότε δεν μπορείς να πείσεις κανέναν πως ασκείς καλοπροαίρετη κριτική.
Το μόνο που σε απασχολεί είναι η online δικαίωση και μη τυχόν βγεις λάθος λες και.. εκτεθείς.
Νομίζω είναι εμφανές ποιοι μπαίνουν για εποικοδομητική συζήτηση και σοβαρή κριτική και ποιοι μπαίνουν για να βγάλουν το νταλκά τους και να το παίξουν δικαιωμένοι ανάμεσα σε αγνώστους.
για δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, φίλε μου θα εκφράσω την ένσταση μου απέναντι σου.
έχεις μια μορφή διαχείρισης. διακρίνεις ότι υπάρχουν κάποιοι, συγκεκριμένοι όπου όπως γράφεις εμφανίζονται μετά από 5 μήνες ή μετά από 3 στραβές για να κράξουν και μετά εξαφανίζονται, τότε θα πρέπει να τους κατονομάσεις.
χθες κερδίσαμε καθαρά, δεν εκφράστηκαν ακρότητες ούτε και ιδιαίτερα σχόλια για την ομάδα και τον λούτσε.
για ποιο λόγο λοιπόν?
άλλος έγραψε ειρωνικά κάτι για θυμιάνη,
βλέπεις ότι υπάρχουν προκλήσεις, αντεγκλήσεις κι από τις δύο πλευρές.
Μην μπερδεύεις το διαχειριστικό σκέλος του forum με τις προσωπικές απόψεις του καθενός μας.
Οι απόψεις δεν αλλάζουν όταν γίνεσαι διαχειριστής. Αν μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο, προφανώς δεν θα είχα δεχθεί να ανήκω στην ομάδα των διαχειριστών.
Όπως επίσης δεν έχω χρησιμοποιήσει, ούτε βεβαίως πρόκειται, την ιδιότητα του διαχειριστή, προκειμένου να "φιμώσω" ή επιβληθώ στον οποιονδήποτε έχει διαφορετική από εμένα άποψη.
Ίσα ίσα, ακόμα και να διαφωνώ μαζί σου, αν διατυπώνεις την αντίρρηση σου με κόσμιο τρόπο χωρίς να προσβάλεις, θα κάνω ότι μπορώ για να συνεχίσεις να το κάνεις.
Με συγχωρείς αλλά δεν ευθύνομαι εγώ για τον τρόπο που εισπράττεις εσύ το κάθε μου σχόλιο, ούτε έχω καμία υποχρέωση να κάνω οτιδήποτε από αυτά που γράφεις.
Ούτε να το εξηγήσω, ούτε να αναφέρω ονόματα, ούτε να απολογηθώ επειδή ενδεχομένως το θεωρείς "προκλητικό".
Γεγονότα παραθέτω, 100% επιβεβαιωμένα, τα οποία όποιος παρακολουθεί το forum τουλάχιστον μια διετία, τα γνωρίζει και τα έχει βιώσει.