Razvan Lucescu V
- Jean Valjean
Re: Razvan Lucescu V
Η διαχείριση του παιχνιδιού με τον χρόνο που έδωσε στους μεσοεπιθετικούς, μου φαίνεται πως προιδεάζει για ταυτόχρονη παρουσία Ντεσπόντοφ και Ζίφκοβιτς την Πέμπτη. Από κοντά Ντέλιας και Τσάλοφ και κλέινει το 3+1.
Μάλλον Σβαμπ κι Οζντόεφ στο κέντρο και πίσω Ότο, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κόλευ και Κοτάρσκι. Αλλαγές Τάισον, Σορετίρε, Τισουντάλι, Σάστρε και Καμαρά.
Οψόμεθα..
Μάλλον Σβαμπ κι Οζντόεφ στο κέντρο και πίσω Ότο, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κόλευ και Κοτάρσκι. Αλλαγές Τάισον, Σορετίρε, Τισουντάλι, Σάστρε και Καμαρά.
Οψόμεθα..
Ρασβανοσκυλο ειμαι, αλλα με στενοχωρει μια ξινιλα που διακρινω να βγαζει απεναντι στον Ντεσποντοφ.
Και στη συνεντευξη μετα τον αγωνα αλλα και οπως διαβαζω τωρα και στη συνεντευξη τυπου, υποβαθμιζει την γκολαρα.
Στη συνεντευξη τυπου, (αν εχει μεταφερθει σωστα στη μεταφραση που διαβαζω) του ζητανε ενα σχολιο για την γκολαρα Ντεσποτοφ και αυτος αρχιζει να μιλαει για 5-6 αλλα γκολ απο αλλες χρονιες και καταληγει:
Και στη συνεντευξη μετα τον αγωνα αλλα και οπως διαβαζω τωρα και στη συνεντευξη τυπου, υποβαθμιζει την γκολαρα.
Στη συνεντευξη τυπου, (αν εχει μεταφερθει σωστα στη μεταφραση που διαβαζω) του ζητανε ενα σχολιο για την γκολαρα Ντεσποτοφ και αυτος αρχιζει να μιλαει για 5-6 αλλα γκολ απο αλλες χρονιες και καταληγει:
Μου ηχησε παρα πολυ ασχημο ολο αυτο και απορω γιατι συμβαινει. Υπαρχει κινδυνος να ξενερωσει η παιχτουρα και με το δικιο του. "Να αφησουν το εγω τους στην ακρη" λεει, αλλα εγω προσωπικα βλεπω τον Ντεσποτοφ να ειναι μια χαρα ομαδικος. Μου φαινεται σαν να υπαρχει κατι ασχημο σε αυτην τη σχεση και με στενοχωρει."Όσο για τον Ντεσπόντοφ, θέλω από τους παίκτες να καταλαβαίνουν την επιθετικότητα και το πρέσινγκ που πρέπει να ασκεί η ομάδα. Να δημιουργούμε ευκαιρίες. Για να έχουμε πιθανότητες εναντίον του εκάστοτε αντιπάλου, πρέπει ο κάθε παίκτης να καταλάβει την μαχητικότητα που πρέπει να δείχνουν. Και επίσης να αφήσουν το εγώ τους στην άκρη, για το συμφέρον της ομάδας. Στο τέλος, όταν η ομάδα κερδίζει και οι ίδιοι οι παίκτες είναι νικητές."
Κυριακη βράδυ και έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε... Αθλητικές Κυριακές και PAOKMANIA PODCAST:
https://www.paokmania.gr/podcast/247567 ... ynehizetai
Ακουστε, σχολιαστε, διορθώστε και στηρίξτε!
https://www.paokmania.gr/podcast/247567 ... ynehizetai
Ακουστε, σχολιαστε, διορθώστε και στηρίξτε!
Βγάζει ακριβώς την ίδια ξυνιλα με τους αθηναιους όταν πρέπει αναγκαστικά να μιλήσουν σε νίκη του ΠΑΟΚ.
Εγωισταρος και εμμονικος. Με παιδιά και αποπαιδια.
Καλός ώστε να βγάζει τον Τζιμα στο 46 αλλά να αφήνει 90 λεπτά να περιφέρονται κάποια αγαπημένα του παιδιά με απαράδεκτη απόδοση.
Η εμμονικα λάθος αντιμετώπιση του Δεσποτοφ και Σορετιρε είναι μόνο δύο παραδείγματα για τα οποία είναι υπολόγος.
Καλός ώστε να βγάζει τον Τζιμα στο 46 αλλά να αφήνει 90 λεπτά να περιφέρονται κάποια αγαπημένα του παιδιά με απαράδεκτη απόδοση.
Η εμμονικα λάθος αντιμετώπιση του Δεσποτοφ και Σορετιρε είναι μόνο δύο παραδείγματα για τα οποία είναι υπολόγος.
- Σουριναμέζος
Το πρόβλημα του Ντεσπόντοφ δεν είναι ότι δεν είναι ομαδικός, αλλά ότι στις περιόδους που την φανέλα βασικού την έχει ο Ζίβκοβιτς δεν το διαχειρίζεται καθόλου καλά και η απόδοση του πέφτει από το 9 στο 2. Σε ένα βαθμό είναι κατανοητό γιατί είχε μάθει στην Λουντογκόρετς και στην εθνική να είναι αυτός που η θέση του δεν αμφισβητείται ποτέ, αλλά πρέπει να το βρει γιατί θα ξαναέρθει περίοδος που θα ξεκινάει ο Ζίβκοβιτςsic-4 έγραψε: Μου ηχησε παρα πολυ ασχημο ολο αυτο και απορω γιατι συμβαινει. Υπαρχει κινδυνος να ξενερωσει η παιχτουρα και με το δικιο του. "Να αφησουν το εγω τους στην ακρη" λεει, αλλα εγω προσωπικα βλεπω τον Ντεσποτοφ να ειναι μια χαρα ομαδικος. Μου φαινεται σαν να υπαρχει κατι ασχημο σε αυτην τη σχεση και με στενοχωρει.
Αυτη τη στιγμη ο Ρασβαν του δινει φανελα βασικου γιατι βλεπει την εκπληκτικη του κατασταση. Μου αρεσε που σημερα εβαλε νωρις και τον Σορετιρε και πιστευω θα του δινει ολο και περισσοτερο χρονο.
Ας παραμεινουμε θετικοι!
Ας παραμεινουμε θετικοι!
- Σουριναμέζος
Ο Τζίμας στο παιχνίδι που αναφέρεις (Παναιτωλικός πέρσι) δεν είχε κερδίσει ούτε μια μονομαχία σε ολόκληρο το ημίχρονο σε ένα must win παιχνίδι. Μπήκε ο Αλί και το ξεκλείδωσε, like it or notNikpap έγραψε:Βγάζει ακριβώς την ίδια ξυνιλα με τους αθηναιους όταν πρέπει αναγκαστικά να μιλήσουν σε νίκη του ΠΑΟΚ.
Συμφωνω απολυτα, παροτι ραζβανοσκυλο κι εγω. Δεν υπηρχε κανενα λογος να υποβιβασει τη γκολαρα του Δεσποτα, ακομα και αν υποθεσουμε οτι με τις δηλωσεις του ηθελε να τον προφυλαξει ωστε να μην παρουν τα μυαλα του αερα.sic-4 έγραψε:Ρασβανοσκυλο ειμαι, αλλα με στενοχωρει μια ξινιλα που διακρινω να βγαζει απεναντι στον Ντεσποντοφ.
Μου ηχησε παρα πολυ ασχημο ολο αυτο και απορω γιατι συμβαινει. Υπαρχει κινδυνος να ξενερωσει η παιχτουρα και με το δικιο του. "Να αφησουν το εγω τους στην ακρη" λεει, αλλα εγω προσωπικα βλεπω τον Ντεσποτοφ να ειναι μια χαρα ομαδικος. Μου φαινεται σαν να υπαρχει κατι ασχημο σε αυτην τη σχεση και με στενοχωρει."Όσο για τον Ντεσπόντοφ, θέλω από τους παίκτες να καταλαβαίνουν την επιθετικότητα και το πρέσινγκ που πρέπει να ασκεί η ομάδα. Να δημιουργούμε ευκαιρίες. Για να έχουμε πιθανότητες εναντίον του εκάστοτε αντιπάλου, πρέπει ο κάθε παίκτης να καταλάβει την μαχητικότητα που πρέπει να δείχνουν. Και επίσης να αφήσουν το εγώ τους στην άκρη, για το συμφέρον της ομάδας. Στο τέλος, όταν η ομάδα κερδίζει και οι ίδιοι οι παίκτες είναι νικητές."
Ο Ρασβαν όσα θετικά έχει , έχει αλλά τοσα αρνητικά..Και τα αρνητικά του αναφέρονται κυρίως στις εμμονές του.Σουριναμέζος έγραψε:Ο Τζίμας στο παιχνίδι που αναφέρεις (Παναιτωλικός πέρσι) δεν είχε κερδίσει ούτε μια μονομαχία σε ολόκληρο το ημίχρονο σε ένα must win παιχνίδι. Μπήκε ο Αλί και το ξεκλείδωσε, like it or notNikpap έγραψε:Βγάζει ακριβώς την ίδια ξυνιλα με τους αθηναιους όταν πρέπει αναγκαστικά να μιλήσουν σε νίκη του ΠΑΟΚ.
Το πόσο πίστευε στον Τζιμα φαίνεται από την διαχείρηση που ακολούθησε όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ…Αν τον ήθελε στην ομάδα θα έμενε στην ομάδα..Απλά δεν γίνεται να έχεις ένα τέτοιο ταλέντο και να μην το βλέπεις..και στην ουσία να σου βάζει τα γυαλιά ο Ρέμπε που ήταν ένα χρόνο στην ομάδα.Προφανως κάτι είδε ο Γερμανός που δεν το έβλεπε ο Ρουμάνος..Για εμμονές να μη μιλήσουμε όπως Μπισεσβαρ , Καντουρι, Μουργκ και πάει λέγοντας..Αποδείχτηκε πάντως πως κακώς δεν έβαζε τον Βούλγαρο βασικό στην ομάδα ακόμη και αν ήταν να μπαίνει στη θέση του Ζιφκο ο οποίος ήρθε αρκετά καταπονειμένος από το Euro.Οσο για το παιχνίδι που αναφέρεις εκείνο το ημίχρονο ήταν τραγική όλη η ομάδα όχι μόνο ο Τζιμας…Αλλά τι να συγκρίνουμε Σε 2000 λεπτά ο Αλί έβαλε 3 γκολ και ο Στέφανος σε 450 4 γκολ…Ο ενας κοστίζει 900.000 και ο άλλος με το ζόρι 100.000…Η ιστορία θα γράψει πως ο Σαμάτα είναι ένας από τους χειρότερους επιθετικούς που πέρασαν ποτέ από την ομάδα στη θέση του βασικού φορ….
- figurehead4
Πολύ φοριέται τελικά τελευταία εδώ μεσα η έκφραση "θεωρία συνομωσιας" και μετά η εξυπνάδα για τον Θυμιάνη (που με την ευκαιρία δεν μας κάνει ούτε σε ματς που προηγουμαστε, με αντίπαλο με δέκα παίχτες και σε γήπεδο που γνωρίζει τέλεια, όπως και τους αντιπαλους... Σβαμπ εχεις)omerta76 έγραψε:Άντε πάλι, πιανομαστε από μια δήλωση του για να αρχίσουμε θεωρίες συνωμοσίας και πράσινα άλογα...έλεος πια!!!
Υ.Γ. Πολύ κακό κοουτσαρισμα και σήμερα...γιατί δεν έβαλες Θυμιανη ναουμε;;;
Δεν μας είπες όμως ποια θεωρία συνωμοσίας είπα, να μάθω κι εγώ.
Μάλλον από το μυαλό μου θα έβγαλα το ότι δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφερθεί στη γκολαρα του Ντεσπότοφ, πάρα μόνο μετά από ερώτηση (που για να μην κράξω δεν το ανέφερα καν) και θεώρησε πως σε αυτό το ματς έπρεπε να αποδώσει τα ευσημα στη νεανική καρδιά του Τάισον, επειδή ο αντίπαλος του ήταν λίγο βλακας να πάρει δύο κίτρινες σε 20 λεπτά. Μια χαρά έπαιξε ο Τάισον αλλά όταν δεν μιλάς για το γκολ, δεν μιλάς για τα όργια του Ντέλια, ούτε για το ότι ο Σορετίρε για μια φορά ακόμη απέδειξε πως το να παίζει λιγότερο από τον Μουργκ είναι κωμικό, ε απλώς αναρωτηθηκα με ποιον θα ξεκινήσει την Πέμπτη.
Πω πω τι θεωρία συνωμοσίας!
ΥΓ να βάλω κι εγώ. Δεν θα το ανέφερα, αλλά αφού γουστάρετε να παμε έτσι... Το ότι σήμερα με απόντα τον Μπράντον και απαράδεκτο τον Τισουντάλι επέλεξε να πει για πολλοστή φορά πως ο ένας κάνει όλα όσα θέλει και ο άλλος προσαρμόζεται πιο γρήγορα, μαντέψτε από ποιον, είναι εκπληκτικό ως φαινόμενο. Δεν έχω δει ποτέ ξανά προπονητή να γειώνει δημόσια παίχτη του τόσο πολύ και επαναλαμβανόμενα. Τι να πει κανείς, θα έχει τους λόγους του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 09 Δεκ 2024, 03:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι καλος ο Ρεμπε που εφερε Νιλσεν Περειρα, Μουργκ, Τσολακ. Μιλαμε για αετοματη. Αλλα οκ οτι βολευει τον καθενα. Απο ενα ματς κρινεται το πρωταθλημαproedros έγραψε:Ο Ρασβαν όσα θετικά έχει , έχει αλλά τοσα αρνητικά..Και τα αρνητικά του αναφέρονται κυρίως στις εμμονές του.Σουριναμέζος έγραψε:Ο Τζίμας στο παιχνίδι που αναφέρεις (Παναιτωλικός πέρσι) δεν είχε κερδίσει ούτε μια μονομαχία σε ολόκληρο το ημίχρονο σε ένα must win παιχνίδι. Μπήκε ο Αλί και το ξεκλείδωσε, like it or notNikpap έγραψε:Βγάζει ακριβώς την ίδια ξυνιλα με τους αθηναιους όταν πρέπει αναγκαστικά να μιλήσουν σε νίκη του ΠΑΟΚ.
Το πόσο πίστευε στον Τζιμα φαίνεται από την διαχείρηση που ακολούθησε όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ…Αν τον ήθελε στην ομάδα θα έμενε στην ομάδα..Απλά δεν γίνεται να έχεις ένα τέτοιο ταλέντο και να μην το βλέπεις..και στην ουσία να σου βάζει τα γυαλιά ο Ρέμπε που ήταν ένα χρόνο στην ομάδα.Προφανως κάτι είδε ο Γερμανός που δεν το έβλεπε ο Ρουμάνος..Για εμμονές να μη μιλήσουμε όπως Μπισεσβαρ , Καντουρι, Μουργκ και πάει λέγοντας..Αποδείχτηκε πάντως πως κακώς δεν έβαζε τον Βούλγαρο βασικό στην ομάδα ακόμη και αν ήταν να μπαίνει στη θέση του Ζιφκο ο οποίος ήρθε αρκετά καταπονειμένος από το Euro.Οσο για το παιχνίδι που αναφέρεις εκείνο το ημίχρονο ήταν τραγική όλη η ομάδα όχι μόνο ο Τζιμας…Αλλά τι να συγκρίνουμε Σε 2000 λεπτά ο Αλί έβαλε 3 γκολ και ο Στέφανος σε 450 4 γκολ…Ο ενας κοστίζει 900.000 και ο άλλος με το ζόρι 100.000…Η ιστορία θα γράψει πως ο Σαμάτα είναι ένας από τους χειρότερους επιθετικούς που πέρασαν ποτέ από την ομάδα στη θέση του βασικού φορ….
Κριτικη με επιχειρηματα απο 6ημερο. Καλως ηρθες χρειαζομαστε τετοιες φωνεςNikpap έγραψε:Βγάζει ακριβώς την ίδια ξυνιλα με τους αθηναιους όταν πρέπει αναγκαστικά να μιλήσουν σε νίκη του ΠΑΟΚ.
- PAOKevolution
Γι' αυτό αρκετά παιδιά έλεγαν μετά το περσινό καρυδάτο πρωτάθλημα, να φύγει (kataramenos). Και 5 σερί πρωταθλήματα να πάρει, εμμονικό θα τον ανεβάζουν κολλημένο θα τον κατεβάζουν.
Ας φύγει γιατί έχει κουράσει η φάση.
Αρρώστια.
Ας φύγει γιατί έχει κουράσει η φάση.
Αρρώστια.