Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Blackgr4 »

figurehead4 έγραψε:Απάντηση στην ερώτηση Τζορμπατζόγλου για το αν έχει διαπιστώσει έλλειψη φλόγας για τον τίτλο στα αποδυτήρια, μετα την περσινή επιτυχία
"είναι σύνηθες φαινόμενο για πολλούς παίχτες που δεν είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν (τίτλους) στην καριέρα τους..... μπλα μπλα μπλα."

Χμμμ, για να δούμε τι είχαν καταφέρει οι άτιτλοι πριν το περσινό πρωτάθλημα
Μπάμπα: 1 πρωτάθλημα Γκάνας, 1 κύπελλο Ελλάδας
Κεντζιόρα: 1 πρωτάθλημα Ουκρανίας, 2 πρωταθλήματα Πολωνίας, 2 κύπελλα Ουκρανίας, 2 κύπελλα Πολωνίας, 3 σούπερ καπ Ουκρανίας
Οζντόεφ: 4 πρωταθλήματα Ρωσίας, 1 κύπελλο Ρωσίας, 2 σούπερ καπ Ρωσίας
Μουργκ: 1 πρωτάθλημα Αυστρίας
Τάισον: 1 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Κόπα Σουνταμερικάνα, 6 πρωταθλήματα Ουκρανίας, 5 κύπελλα Ουκρανίας, 4 σούπερ καπ Ουκρανίας, 2 φορές παίχτης της χρονιάς στην Ουκρανία
Ντεσπότοφ: 3 πρωταθλήματα Βουλγαρίας, 1 κύπελλο Βουλγαρίας, 1 σούπερ καπ Βουλγαρίας, 4 φορές παίχτης της χρονιάς στη Βουλγαρία
Ζίφκοβιτς: 1 παγκόσμιο κύπελλο U21, 2 πρωταθλήματα Πορτογαλίας, 2 πρωταθλήματα Σερβίας, 1 κύπελλο Πορτογαλίας, 1 κύπελλο Σερβίας, 1 κύπελλο Ελλάδας
Σαμάτα: 1 Champion's League Αφρικής, 1 πρωτάθλημα Βελγίου

Απο τους υπόλοιπους
Σβαμπ: 1 πρωτάθλημα Β Αυστρίας
Τόμας: 1 πρωτάθλημα Β Ισπανίας

Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης έχουν πάρει κάθε τίτλο στις μικρές κατηγορίες, ουσιαστικά ως πρωταθλητές ανδρώθηκαν, ενώ ο Μιχαηλίδης έχει και ένα κύπελλο Ελλάδας.

Για άπειρους σε επιτυχίες δεν πήραν και λίγα. Αυτοί είναι που δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται επιτυχίες, ούτε έχουν μάθει να κερδίζουν.

Ας μην ασχοληθώ με το τι έχουν κερδίσει και αν ξέρουν να κερδίζουν και να διαχειρίζονται επιτυχίες οι νεοφερμένοι Λόβρεν, Τσάλοφ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Κόλεϊ, Παβλένκα, Τισουντάλι. Αν τα μετρήσουμε θα χαθούμε. Ό, τι να ναι λοιπόν.
Για το αν παίζει ρόλο η έλλειψη νεαρών παικτών της ομάδας, η έλλειψη Ελλήνων και το αν υπάρχει κορεσμός:

«Όχι δεν βλέπω να υπάρχει κορεσμός στους παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι πεινασμένοι. Ειναι αλήθεια ότι όλοι μας στην ομάδα έχουμε ο καθένας την ευθύνη του. Αυτό σημαίνει ότι όμως όλα αρχίζουν απο εμένα. Πρέπει να καλλιεργήσουμε στην ομάδα και ο ένας στον άλλον, μια θέληση μεγάλη, μια αποφασιστικότητα. Δεν το έχουμε καταφέρει και ειναι ευθυνη μου. Η ιστορία του ποδοσφαίρου και η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως όταν μια ομάδα δεν ειναι μαθημένη σε τίτλους μια επιτυχία μπορει να οδηγήσει σε λάθος τροπος σκέψης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε και να αντιπαρέλθουμε στις δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο για εναν παίκτη να διαχειριστεί μια τοσο μεγάλη επιτυχία οπως η περσινή.

Παίρνει δηλαδή όλη την ευθύνη για την όποια νοοτροπία έχει ή δεν έχει καλλιεργηθεί μέσα στην ομάδα, απαντώντας σε ερώτηση που έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη νεαρών και Ελλήνων παικτών και το συμπέρασμα είναι πως δεν έχει μετρήσει σωστά τους τίτλους που Β Αυστρίας, Γκάνας, Λιμπερταδόρες κλπ των παικτών που ανέφερες;

Αποκλείεται αυτό που είπε να αφορά πρώτα απ' όλα τον σύλλογο που καβάλησε το καλάμι και νομίζει πως μπορεί για πλάκα να αντικαταστήσει παίκτες τόσο σημαντικοί όπως ο Κουλιεράκης και ταυτόχρονα να βλέπει στα πρόσωπα ορισμένων παικτών πως νιώθουν ότι ταβάνιασαν στη καριέρα τους;

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βρω τεράστιο κίνητρο στον Μουργκ για παράδειγμα. Όχι απλά ταβάνιασε, αλλά έσπασε και το ταβάνι του από τη στιγμή που πήρε το Ελληνικό πρωτάθλημα. Παραπάνω δεν παίζει να πάει και το ξέρει καλά και ο ίδιος.
Σβαμπ και Τάισον, συμπληρώνουν ένσημα.
Ο Οζντόεφ το ίδιο. Από τη 12η ομάδα της Τουρκίας ήρθε.
Ο Σαμάττα ξέρει πως υπάρχει κατά λάθος στο ρόστερ.
Ο Κουλιεράκης έφυγε.

Από αυτούς που ανέφερες έχουν μείνει με το ζόρι 3-4 παίκτες και καθόλου τυχαία είναι αυτοί που σκυλιάζουν σε κάθε παιχνίδι..
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ σου λεω τι απάντησε πριν λιγο στη συνέντευξη τύπου στον Τσορμπατζογλου αυτολεξεί για την απειρία των παιχτών σε διαχείριση επιτυχιων κι εσύ μου βάζεις αυτό που είπε στη συνέντευξη τύπου restart πριν 2 εβδομάδες; Σήμερα μίλησε για διαχείριση επιτυχιών, όχι για κίνητρα.
Ναι εκεί που γράφεις μας την είπε ως οργανισμό ο... έμπειρος σε τίτλους, χωρίς να του πει κανείς πως τα πρώτα 86 χρόνια μας περνούσαν ακόμη χειρότερα χειρουργεία, οπότε οι 6 τίτλοι προ Σαββίδη ισοδυναμούν με 30.

Οποτε αυτά που γράφεις ασχετα είναι με αυτό που θέλω να δείξω. Όσο για κίνητρα, δεν μπορεί να ξέρεις εσύ το κίνητρο του Οζντόεφ ή του Μουργκ. Μπορείς να ξέρεις όμως αν έχει μάθει να διαχειρίζεται ο κάθε παίχτης μας επιτυχίες από το παλμαρε του.

Κι επειδή το φέρνει η κουβέντα, σε θυμήθηκα όταν είπε όσο πιο ξεκάθαρα θα μπορούσε να το πει πως μπορεί ο Τισουνταλι να νιώθει πιο άνετα πίσω από τον φορ, αλλά αυτός τον βλέπει αποκλειστικά ως στράικερ. Ως κορυφή δηλαδή σε αυτό που παίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

figurehead4 έγραψε:Εγώ σου λεω τι απάντησε πριν λιγο στη συνέντευξη τύπου στον Τσορμπατζογλου αυτολεξεί για την απειρία των παιχτών σε διαχείριση επιτυχιων κι εσύ μου βάζεις αυτό που είπε στη συνέντευξη τύπου restart πριν 2 εβδομάδες; Σήμερα μίλησε για διαχείριση επιτυχιών, όχι για κίνητρα.
Ναι εκεί που γράφεις μας την είπε ως οργανισμό ο... έμπειρος σε τίτλους, χωρίς να του πει κανείς πως τα πρώτα 86 χρόνια μας περνούσαν ακόμη χειρότερα χειρουργεία, οπότε οι 6 τίτλοι προ Σαββίδη ισοδυναμούν με 30.

Οποτε αυτά που γράφεις ασχετα είναι με αυτό που θέλω να δείξω. Όσο για κίνητρα, δεν μπορεί να ξέρεις εσύ το κίνητρο του Οζντόεφ ή του Μουργκ. Μπορείς να ξέρεις όμως αν έχει μάθει να διαχειρίζεται ο κάθε παίχτης μας επιτυχίες από το παλμαρε του.

Κι επειδή το φέρνει η κουβέντα, σε θυμήθηκα όταν είπε όσο πιο ξεκάθαρα θα μπορούσε να το πει πως μπορεί ο Τισουνταλι να νιώθει πιο άνετα πίσω από τον φορ, αλλά αυτός τον βλέπει αποκλειστικά ως στράικερ. Ως κορυφή δηλαδή σε αυτό που παίζουμε.
Λάθος μου 100%. Υπέθεσα πως η αναφέρθηκες στη μεγάλη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, γιατί εκεί υπήρχε μία ερώτηση παρόμοια με αυτή που ανέφερες και μια παρόμοια απάντηση.

Βέβαια για να πάμε στο δια ταύτα, τώρα που έψαξα στο PAOK24 τη σημερινή του συνέντευξη, γράφουν πως είπε τα εξής:

"Είναι ένα ευαίσθητο θέμα, είναι φυσιολογικό για πολλούς παίκτες, μιλάω γενικά, που δεν κερδίζουν τίτλους κάθε χρόνο στην καριέρα τους. Μιλώντας για την ομάδα μας, κερδίζοντας τον τίτλο πέρσι, ίσως αυτό να άδειασε όλους τους παίκτες από την ενέργεια που είχαν και τώρα πρέπει να παλέψουμε για να αποκτήσουμε την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο κίνητρο, την ίδια διάθεση για μάχη σε όλα τα παιχνίδια."

Έψαξα να το βρω, αλλά δεν διάβασα πουθενά το: "είναι σύνηθες φαινόμενο για πολλούς παίχτες που δεν είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν (τίτλους) στην καριέρα τους..... μπλα μπλα μπλα."

Πιθανολογώ πως δεν είμαι ο μόνος, που βρίσκει τεράστια διαφορά σε αυτό που είπες ότι είπε, με αυτό που πραγματικά είπε.
Δεν πειράζει όμως, υποθέτω πως έχεις τους λόγους σου που το έκανες ή έχουν κάνει τεράστιο λάθος στο PAOK24 και έχουν παραλείψει να γράψουν αυτό το κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ας δώσουν 500.000$ στον MJ, να τους κάνει μια τρίωρη κουβέντα για το mentality που τον οδήγησε σε ΔΥΟ three-peats. Δεν γίνεται να αδειάζουμε με ένα πρωτάθλημα.
Καλά, φυσικά και γίνεται, καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Απ' εδώ το πας..από κει το πας...όλο στο μπάσκετ καταλήγεις... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Blackgr4 έγραψε: "Είναι ένα ευαίσθητο θέμα, είναι φυσιολογικό για πολλούς παίκτες, μιλάω γενικά, που δεν κερδίζουν τίτλους κάθε χρόνο στην καριέρα τους. Μιλώντας για την ομάδα μας, κερδίζοντας τον τίτλο πέρσι, ίσως αυτό να άδειασε όλους τους παίκτες από την ενέργεια που είχαν και τώρα πρέπει να παλέψουμε για να αποκτήσουμε την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο κίνητρο, την ίδια διάθεση για μάχη σε όλα τα παιχνίδια."

Έψαξα να το βρω, αλλά δεν διάβασα πουθενά το: "είναι σύνηθες φαινόμενο για πολλούς παίχτες που δεν είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν (τίτλους) στην καριέρα τους..... μπλα μπλα μπλα."

Πιθανολογώ πως δεν είμαι ο μόνος, που βρίσκει τεράστια διαφορά σε αυτό που είπες ότι είπε, με αυτό που πραγματικά είπε.
Δεν πειράζει όμως, υποθέτω πως έχεις τους λόγους σου που το έκανες ή έχουν κάνει τεράστιο λάθος στο PAOK24 και έχουν παραλείψει να γράψουν αυτό το κομμάτι.
Δεν μπορώ να σε καταλάβω ρε φίλε. Μου γράφεις το τι έγραψαν οι 24 και η πρώτη φράση είναι αυτούσια σχεδόν με αυτό που έγραψα κι εγώ.μετεφερα ό, τιακουσα από το στόμα του. Ούτε από τον μεταφραστή, ούτε από δημοσιογράφο. . Το γενικά μιλωντας που λεει μετά και τα παρακάτω τα γράφω ως μπλα μπλα γιατί αν δεν ήθελε να το συνδέσει με μας θα έπρεπε να μην το αναφέρει καν. Ας άρχιζε από το "Κερδίζοντας τον τίτλο πέρυσι". Εσύ μπορείς να σταθείς όπου θες. Εμένα όμως είναι η δουλειά μου αυτή και γνωρίζω ότι η αναφορά αυτή αρκεί για να περάσει στον άλλον έμμεσα την πρώτη πρόταση.
Παράδειγμα χοντροκομμενο
- Τι γνώμη έχετε για τη γυναίκα του περιπτερά;
- Γενικά μιλώντας όλες οι γυναίκες ξενοκοιμουνται. Η γυναίκα του περιπτερα τώρα, φαίνεται σεμνή, φεύγει το βράδυ πολλές φορές και μάλλον πάει σε καμιά αγρυπνία.
Ή
- Πίστευεις ότι η κυβέρνηση μας κλεβει
- Γενικά μιλώντας σε πολλές χώρες έχει αποδειχτεί ότι συμβαίνει αυτό. Στη χώρα μας τώρα μπορούμε να πούμε ότι η φτώχεια μπορεί να είναι αποτέλεσμα ξένων παρεμβάσεων

Είναι διαφορετικές οι απαντήσεις αν άρχιζαν από την δεύτερη προταση

Γι αυτό και έγραψα μπλα μπλα μπλα. Θέλησα λοιπόν να βγάλω την ασχετη γενικότητα από την κουβέντα, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος να συνδεθεί αυτό με τους δικούς μας παίχτες.

Και για να μην δίνεις κλικ στους 24, άκου μόνος απο 27:39

[youtube]WXV8Msh8PNY[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 05 Δεκ 2024, 01:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Καλα και ο ιδιος δε μου δειχνει να ειναι ικανος να διαχειριστει πραγματα μην τρελαθουμε κιολας. Επισης ηρεμα λιγο ο πολυνικης λουτσεσκου. Πριν τον ΠΑΟΚ τι ειχε κερδισει στην καριερα του; 2 κυπελα Ρουμανιας το 05-07.

Το ροστερ εχει παικτες που εχουν κατακτησει περισσοτερους τιτλους απο τον ιδιο. Οποτε και το σχολιο προς τους παικτες και την ΠΑΕ, τα ακουω λιγο βερεσε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

psykoman έγραψε:Απ' εδώ το πας..από κει το πας...όλο στο μπάσκετ καταλήγεις... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε είναι πάντα το πρώτο παράδειγμα αθλητή που με έρχεται στο μυαλό, όταν γίνεται κουβέντα γύρω από τη δίψα για νίκη σε συνδυασμό με consistency, αλλά με την απουσία αδικαιολόγητης έπαρσης.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

embuji έγραψε:Καλα και ο ιδιος δε μου δειχνει να ειναι ικανος να διαχειριστει πραγματα μην τρελαθουμε κιολας. Επισης ηρεμα λιγο ο πολυνικης λουτσεσκου. Πριν τον ΠΑΟΚ τι ειχε κερδισει στην καριερα του; 2 κυπελα Ρουμανιας το 05-07.

Το ροστερ εχει παικτες που εχουν κατακτησει περισσοτερους τιτλους απο τον ιδιο. Οποτε και το σχολιο προς τους παικτες και την ΠΑΕ, τα ακουω λιγο βερεσε.
Ντεζαβου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

«Ο Σαμάτα άξιζε να παίξει. Πιστεύω πως είναι άδικο αυτό που συμβαίνει μαζί του.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό που λέει πώς είναι άδικο αυτό που συμβαίνει μαζί του.
Εμένα με ξεπερνάει αυτή η δήλωση..

Ο προπονητής δεν αποφασίζει ποιούς θα πάρει αποστολή, ποιοί θα παίζουν και ποιοί θα μείνουν εκτός?
Άρα ποιός τον αδικεί?
Ο ίδιος?

Ας τον δοκιμάσει λίγο στα χαφ το Σαμάτα, αν χρειαστεί και αν θέλει να μιλήσει για "αδικία" σε κάποιο παίκτη εντός εισαγωγικών, νομίζω στον Σορετίρε θα έπρεπε να αναφερθεί, που θα έπρεπε να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, από όσο έχει
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Νομιζω οτι γουσταρει την δουλεια του Σαματα μεσα στο γηπεδο...(εκτος απ το σκοραρισμα φυσικα)..

Αλλα του εφεραν 2 ακριβα φορ...σε αγορα και συμβολαια..οποτε εχουν προτεραιοτητα εναντι του Σαματα...(Συν οτι σκεφτεται το ξεφωνητο αν παιξει βασικος ο Σαματα και μεινει παγκο ή κερκιδα κανας Τσαλοφ η ΤΤ)..

υ.γ.και για να μην ξεχνιομαστε...4αρες και 5αρες περυσι με Σαματα βασικο... 7αρα σημερα με Σαματα βασικο... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Special 4 έγραψε:
«Ο Σαμάτα άξιζε να παίξει. Πιστεύω πως είναι άδικο αυτό που συμβαίνει μαζί του.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό που λέει πώς είναι άδικο αυτό που συμβαίνει μαζί του.
Εμένα με ξεπερνάει αυτή η δήλωση..

Ο προπονητής δεν αποφασίζει ποιούς θα πάρει αποστολή, ποιοί θα παίζουν και ποιοί θα μείνουν εκτός?
Άρα ποιός τον αδικεί?
Ο ίδιος?
Μήπως εννοεί την περιρρέουσα ατμόσφαιρα;
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

embuji έγραψε:Καλα και ο ιδιος δε μου δειχνει να ειναι ικανος να διαχειριστει πραγματα μην τρελαθουμε κιολας. Επισης ηρεμα λιγο ο πολυνικης λουτσεσκου. Πριν τον ΠΑΟΚ τι ειχε κερδισει στην καριερα του; 2 κυπελα Ρουμανιας το 05-07.

Όταν δεν μας βολεύει κάτι το σβήνουμε. Απλά πράγματα.
Είναι πολυνίκης ο Λουτσέσκου; Κρατάμε μόνον την περίοδο που μας βολέυει για να δείξουμε ότι δεν είναι.
Λογική από τα Lidl.
Εμπάθεια στο τετράγωνο.
ΥΓ. Ήρεμα λίγο με τους πολυνίκες Πεπ/Κλοπ/Αντσελότι/Μουρίνιο κλπ. Τι είχαν πάρει πριν πάρουν όσα πήραν;
Αν δεν καταλαβαινεις ότι αφαιρώντας τα όσα έκανε με τον ΠΑΟΚ προσβάλεις κυρίως τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο τον Λουτσέσκου, τι να πω;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

figurehead4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: "Είναι ένα ευαίσθητο θέμα, είναι φυσιολογικό για πολλούς παίκτες, μιλάω γενικά, που δεν κερδίζουν τίτλους κάθε χρόνο στην καριέρα τους. Μιλώντας για την ομάδα μας, κερδίζοντας τον τίτλο πέρσι, ίσως αυτό να άδειασε όλους τους παίκτες από την ενέργεια που είχαν και τώρα πρέπει να παλέψουμε για να αποκτήσουμε την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο κίνητρο, την ίδια διάθεση για μάχη σε όλα τα παιχνίδια."

Δεν μπορώ να σε καταλάβω ρε φίλε. Μου γράφεις το τι έγραψαν οι 24 και η πρώτη φράση είναι αυτούσια σχεδόν με αυτό που έγραψα κι εγώ.μετεφερα ό, τιακουσα από το στόμα του. Ούτε από τον μεταφραστή, ούτε από δημοσιογράφο. . Το γενικά μιλωντας που λεει μετά και τα παρακάτω τα γράφω ως μπλα μπλα γιατί αν δεν ήθελε να το συνδέσει με μας θα έπρεπε να μην το αναφέρει καν. Ας άρχιζε από το "Κερδίζοντας τον τίτλο πέρυσι". Εσύ μπορείς να σταθείς όπου θες. Εμένα όμως είναι η δουλειά μου αυτή και γνωρίζω ότι η αναφορά αυτή αρκεί για να περάσει στον άλλον έμμεσα την πρώτη πρόταση.
Παράδειγμα χοντροκομμενο
- Τι γνώμη έχετε για τη γυναίκα του περιπτερά;
- Γενικά μιλώντας όλες οι γυναίκες ξενοκοιμουνται. Η γυναίκα του περιπτερα τώρα, φαίνεται σεμνή, φεύγει το βράδυ πολλές φορές και μάλλον πάει σε καμιά αγρυπνία.
Ή
- Πίστευεις ότι η κυβέρνηση μας κλεβει
- Γενικά μιλώντας σε πολλές χώρες έχει αποδειχτεί ότι συμβαίνει αυτό. Στη χώρα μας τώρα μπορούμε να πούμε ότι η φτώχεια μπορεί να είναι αποτέλεσμα ξένων παρεμβάσεων

Είναι διαφορετικές οι απαντήσεις αν άρχιζαν από την δεύτερη προταση

Γι αυτό και έγραψα μπλα μπλα μπλα. Θέλησα λοιπόν να βγάλω την ασχετη γενικότητα από την κουβέντα, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος να συνδεθεί αυτό με τους δικούς μας παίχτες.

Και για να μην δίνεις κλικ στους 24, άκου μόνος απο 27:39

[youtube]WXV8Msh8PNY[/youtube]

Ωραία λοιπόν, άφησα τη μετάφραση και το PAOK24 στην άκρη και πήγα απευθείας στο 27:39 του βίντεο.
Ας χάσουμε λίγο χρόνο παραπάνω για να αποδείξουμε πως ο Λουτσέσκου δεν ξέρει πως έχει ένα ρόστερ γεμάτο έμπειρους στον πρωταθλητισμό παίκτες. (Μπορεί και όχι).

Παραθέτω αυτούσια την απάντηση του:

...It is normal for a lot of players that are not used in their careers to win games and this i'm talking generally (πρώτα μιλάει γενικά).

..so going straight to our team (εδώ το κάνει 100% συγκεκριμένο) probably the winning title of last season has empty the most of the players from all the energy and now it's a little bit more difficult it's a bigger struggle to come back with the same concentration, the same attitude, the same focus, the same reactions, the same MOTIVATION...

Προκύπτει λοιπόν ξεκάθαρα, θέμα ερμηνείας.
Υπάρχει η ερμηνεία όπου ο προπονητής δεν γνωρίζει το ρόστερ του, δεν γνωρίζει πόσο συνηθισμένοι είναι οι παίκτες του στο να παίρνουν back to back πρωταθλήματα, πόσο συνηθισμένοι είναι στον πρωταθλητισμό και πόσο εύκολα τους βγαίνει αυτό. Ψάχνει απλά για δικαιολογίες που κατάντησε ένα ρόστερ υπερ-πρωταθλητών, στο να μην έχει σιγουριά να κερδίσει την Καλλιθέα.

Υπάρχει όμως και η ερμηνεία, όπου ο προπονητής με τα παραπάνω ΔΕΝ κατηγορεί τους παίκτες του, ίσα ίσα τους δίνει ελαφρυντικά, τους θέτει όμως και προ των ευθυνών τους, τονίζοντας πως δεν είναι κάθε χρονιά η ίδια και πως κάθε τίτλος για να κερδηθεί απαιτεί την ίδια συγκέντρωση, την ίδια αντιμετώπιση - συμπεριφορά, τις ίδιες αντιδράσεις και κυρίως το ίδιο κίνητρο.

Το ποια ερμηνεία θα επιλέξει ο καθένας μας, είναι δικό μας προσωπικό θέμα.
Εγώ τουλάχιστον, επειδή δεν μπορώ να πιστέψω πως η μία κατάκτηση πρωταθλήματος στη Segunda Division έκανε ξαφνικά τον Μπράντον να αισθάνεται Modric που παίρνει Champions League κάθε 12 μήνες, επιλέγω τη δεύτερη ερμηνεία.
Και επειδή τυχαίνει να έχω κάνει πρωταθλητισμό σε ομαδικό άθλημα, μπορώ να καταλάβω 100% αυτό που λέει ως προς το πόσο δύσκολη είναι η επόμενη χρονιά τουλάχιστον στο κομμάτι της συγκέντρωσης.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονη διαφωνια το οτι η συγκεκριμενη συνθηκη μπορει καλλιστα να εχει επηρεασει και τον ιδιο φανταζομαι ε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”