Δεν ξέρω.joshua έγραψε:Δεν απαντησες ομως ρε black για που αποκτηθηκε να παιζει ο Τισουνταλι.
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Ρε Τζος γιατί μιλάς επιθετικά;joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα μιλατε μωρε και αναφερεστε στους συγκεκριμενους λες και μιλατε για τον Ανδραλα και τον Ζαφειριου? Παικτες βασικοι σε Μπεσικτας ,ΤΣΣΚΑ μοσχας,Γανδη,ο Λοβρεν βασικος στη Λυων με 2 μυρια συμβολαια μολις πριν 1,5 χρονο,αρχηγος της U21 της γιουναιτεντ ο Σορετιρε,ο Καμαρα χρονια βασικος σε γαυρο με μεταγραφη Ρομα και προταση ανανεωσης περσι το γεναρη...Το εχετε ξεφτυλισει πραγματικα...gika έγραψε:Πριν να κριθεί ο Ράζβαν πάντως πρέπει να απαντηθεί το αν πιστεύουμε ότι με άλλον προπονητή οι Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Καμαρά, Μπακαγιόκο, Θυμιάνης, Σορετίρε, Τισουντάλι, Τσάλοφ θα τα πήγαιναν καλύτερα.
Γιατί αν το καλοκαίρι ήρθαν 9 παίκτες που αν αύριο έφευγαν όλοι τους δεν θα έκλαιγε κανείς, λίγα πράγματα θα μπορούσε να κάνει ο προπονητής. Αν από την άλλη πιστεύουμε ότι ο λόγος που και οι 9 δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα είναι ο προπονητής, τότε ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει.
Κατ’αρχην από το καλοκαίρι γράφαμε για τον κίνδυνο να βγει παλαίμαχος ο Λοβρεν, και τον Κόλεϊ που αφού τον χόρτασαν στην Τουρκία προσπαθούσαν να του βρουν ομάδα. Και για τον Μπακαγιόκο λέγαμε ότι ευελπιστούμε σε ανάσταση και θυμάμαι το κλίμα μέσα Σεπτέμβρη να είναι ότι θα είμαστε καλά αν μας βγουν αυτοί οι 3, αλλιώς θα έχουμε θέματα.
Σορετιρε, Γκόμεζ και Θυμιανης ήταν back up λύσεις και δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, απλά ελπίζαμε να μας κάτσει κάποιος. Δεν έχει νόημα να πω ότι είμαστε μια ομάδα που ούτε οι δικοί μας 20χρονοι δεν θέλουν να καθησουν, οπότε για να κατέληξε η εδώ ο Σορετιρε μάλλον δεν υπήρχαν και πολλές ομάδες να κάνουν ουρά για πάρτη του.
Και σίγουρα περιμέναμε πολλά περισσότερα από Καμαρα, Τσάλοφ και Τισουνταλι.
Η ερώτηση μου είναι κατά πόσο θα βλέπαμε άλλους παίκτες με άλλον προπονητή. Γιατι η αλήθεια είναι ότι παίκτες που κόπηκαν στο παρελθόν από τον Ραζβαν δεν έβγαλαν μάτια αλλου μετέπειτα.
- serafeimgr
Γιατί άσκησα και εγώ κριτική στον Ντέλια και ήρθαμε σε αντιπαράθεση στο τόπικ του εκεινή την ημέρα. Επιπλέον με έχεις αναφέρει ως "ο άλλος" στο παρελθόν. Ε και τα σύνδεσα.renegade έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι αναφέρομαι σε εσένα?VfB v2 έγραψε:Κούνησα εγώ το δάχτυλο για την κριτική σε ποδοσφαιριστές;
Στην συνεντευξη που γίνεται για κάθε νεο ποδοσφαιριστή ο ίδιος είπε οτι ειναι creativity striker that moves a lot. Δεν είπε κάτι για winger.joshua έγραψε:Δεν απαντησες ομως ρε black για που αποκτηθηκε να παιζει ο Τισουνταλι.
Η αυριανη αποστολη θα απαρτίζεται απο τους Τσαλοφ, Τισουνταλι, Σαματαρο και Μπράντον. Καθαρα εξτρεμ: Ζιφκοβιτς, Ταισον, Σορετιρε. 4 φορ και 3 εξτρεμ σε μια αποστολη ειναι αποφαση στα ορια του παραλογου.
Για παραλογο δεν τον εχω τον Λου, οποτε αυτο που καταλαβαινω προσωπικα ειναι πως ο Τισουνταλι ηρθε ως φορ που μπορει να καλυψει και ενδεχομενα κενα στα εξτρεμ.
Για παραλογο δεν τον εχω τον Λου, οποτε αυτο που καταλαβαινω προσωπικα ειναι πως ο Τισουνταλι ηρθε ως φορ που μπορει να καλυψει και ενδεχομενα κενα στα εξτρεμ.
Υπάρχουν αυτοί που ρίχνουν αποκλειστικά ευθύνη στον Λουτσέσκου. Υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν αποκλειστικά την ευθύνη στην διοίκηση. Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Ειλικρινά έχει γίνει το τόπικ της μισαλλοδοξίας. Ένθεν και ένθεν.
Το ρόστερ έχει πράγματι πολλά προβλήματα. Το έλεγα αλλά ορισμένοι εξαιτίας 1-2 μεμονωμένων νικών έλεγαν άλλα.
Αυτό είναι μια επαρκή δικαιολογία αλλά μέχρι ενός σημείου. Το πρόβλημα είναι καθαρά δομικό και πάσχει σε θέματα φιλοσοφίας δημιουργίας του ρόστερ και έλλειψης μεταγραφικής λογικής. Δεν ξέρω με ποιανού ευθύνη. Πιθανόν και των δύο. Αλλά έστω και με αυτά τα δεδομένα η ομάδα οφείλει να βγάλει ένα καλύτερο. Δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Ούτε ένα εκτός από κάποια μεμονωμένα 20λεπτα.
Το ρόστερ έχει πράγματι πολλά προβλήματα. Το έλεγα αλλά ορισμένοι εξαιτίας 1-2 μεμονωμένων νικών έλεγαν άλλα.
Αυτό είναι μια επαρκή δικαιολογία αλλά μέχρι ενός σημείου. Το πρόβλημα είναι καθαρά δομικό και πάσχει σε θέματα φιλοσοφίας δημιουργίας του ρόστερ και έλλειψης μεταγραφικής λογικής. Δεν ξέρω με ποιανού ευθύνη. Πιθανόν και των δύο. Αλλά έστω και με αυτά τα δεδομένα η ομάδα οφείλει να βγάλει ένα καλύτερο. Δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Ούτε ένα εκτός από κάποια μεμονωμένα 20λεπτα.
-
Μεγάλε Φερναντο…το λέει η κοινή λογική.abc_o_ karpouzas έγραψε:xrisitsapa έγραψε:.......
................. 2 μεγάλοι εγωισμοί ( Ραζβαν-Γιώργης) ότι αν συνεργαστούν
..........
Πραγματικά έχω μεγάλη απορία....
Από που προκύπτει αυτό....με τι στοιχεία και συνέχεια αναπαράγεται
Έχουμε κάτι...χειροπιαστό...η το λέει ο πετρωτος και ο κολκας με τον τζορμπα..που κάνουν παρέα τον ραγκατση που ακούνε όλοι τους Ραπτόπουλο
Το λέει το γεγονός ότι ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ δεν μπορέσαμε να χτίσουμε πάνω στην επιτυχία και διαλύσαμε τις ομάδες που πήραν το πρωτάθλημα.
Δεν ήμουν μπροστά στις συζήτησεις, αλλά όταν βλέπω τέτοια καθυστέρηση/ασυνεννοησια/αστοχια, εγώ ρίχνω ευθύνη και στους 2 πόλους.
- abc_o_ karpouzas
xrisitsapa...
πολλες φορες η...κοινη λογικη...ειναι σε θεση να εξηγησει πολλα πραγματα..
εδω ομως δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...δεν μπορουμε μονο και μονο απο τις...ερμηνευσεις..του καθενος μας που ειμαστε ...πολλα μετρα ...μακρια να βαλουμε ετσι ευκολα απεναντι ...2 κομβικα σημεια της ομαδας...
το προσφατο ...παρελθον μας..πρεπει να ειναι οδηγος μας
αντι για αυτο σε λιγο σε πολλους θα ... κολλησει...στο κεφαλι τους οτι οι οποιες επιτυχιες ηταν αποτελεσμα ..τυχης και ...πρεσπων...
πολλες φορες η...κοινη λογικη...ειναι σε θεση να εξηγησει πολλα πραγματα..
εδω ομως δεν νομιζω οτι ειναι ετσι...δεν μπορουμε μονο και μονο απο τις...ερμηνευσεις..του καθενος μας που ειμαστε ...πολλα μετρα ...μακρια να βαλουμε ετσι ευκολα απεναντι ...2 κομβικα σημεια της ομαδας...
το προσφατο ...παρελθον μας..πρεπει να ειναι οδηγος μας
αντι για αυτο σε λιγο σε πολλους θα ... κολλησει...στο κεφαλι τους οτι οι οποιες επιτυχιες ηταν αποτελεσμα ..τυχης και ...πρεσπων...
Blackgr4 έγραψε:Να δεχθώ πως ο Θυμιάνης θα έκανε τη διαφορά στο κέντρο του ΠΑΟΚ.
Να δεχθώ πως ο Μπακαγιόκο με άλλον προπονητή θα γινόταν αθλητής.
Να δεχθώ πως ο Κόλεϊ με άλλον προπονητή θα μπορούσε να πασάρει στα 5 μέτρα.
Να δεχθώ πως ο Λόβρεν με άλλον προπονητή δεν θα έτρωγε συνεχώς μπαλιές στη πλάτη του.
Να δεχθώ πως ο Τσάλο με άλλον προπονητή θα τα έβαζε από το μισό μέτρο.
Αυτό το "ομάδα 100 εκατομμυρίων" μου βούλωσε το μάτι.
Δηλαδή είναι λογικό να πιστεύετε πως:
ο Τσάλοφ έχει μεγαλύτερη αξία από τον Ελ Κααμπί
ο Σάστρε έχει ίδια αξία με τον Ροντινέι
ο Μπακαγιόκο έχει ίδια αξία με τον Αράο
ο Μουργκ έχει μεγαλύτερη αξία από τον Τζούρισιτς
ο Τισουντάλι έχει σχεδόν ίδια αξία με τον Πινέδα;
Ένα site είναι το transfermarkt. Σε πολλά πέφτει μέσα. Δεν σημαίνει όμως πως ότι αναφέρει είναι αντικειμενικό, ούτε ποδοσφαιρικά πραγματικό.
φίλε μπλακ στις τελευταίες σελίδες αναρτάς τεράστια ποστ με δεκάδες θέματα τα οποία δεν έχουν και κάποια συνοχή. ούτε πραγματική κουβέντα μπορούμε να κάνουμε έτσι. Μάλιστα δίνεις τροφή να κατά πιάνεται κάθε φίλος με ένα από όλα τούτα που παρουσιάζεις και μάλιστα να ανεβαίνουν οι τόνοι.
τι αντίλογο να παρουσιάσουμε με τα παραπάνω?!!!
στα γράφω φιλικά μιας που είσαι και διαχειριστής και θα πρέπει να βοηθάς στην εκτόνωση και όχι να περιπλέκεις τις κουβέντες.
Ο άλλος τράβηξε από τον πάγκο
Λιβάι
Μαρσιάλ
Πινέδα
Σιμάνσκι
Ελίασον
Και είχε εκτός ομάδας στην ουσία Αμραμπατ και Τσούμπερ και εκτός αποστολής άλλους πόσους αλλά εμείς έχουμε το καλύτερο ροστερ της ιστορίας μας με 5ο μεσοεπιθετικο τον Μουργκ και 6ο ένα ταλέντο μεν, με ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία δε.
Αφήνει εκτός αποστολής σχεδόν όσα χαφ έχουμε εμείς συνολικά.
Αλλά φταίει ο Λουτσέσκου όταν είτε για γούστα είτε για κόντρα είτε για τσιγκουνιες ΜΟΝΙΜΩΣ η ομάδα έχει τουλάχιστον 2-3 εγκληματικά κενά ΚΑΘΕ χρόνο.
Λιβάι
Μαρσιάλ
Πινέδα
Σιμάνσκι
Ελίασον
Και είχε εκτός ομάδας στην ουσία Αμραμπατ και Τσούμπερ και εκτός αποστολής άλλους πόσους αλλά εμείς έχουμε το καλύτερο ροστερ της ιστορίας μας με 5ο μεσοεπιθετικο τον Μουργκ και 6ο ένα ταλέντο μεν, με ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία δε.
Αφήνει εκτός αποστολής σχεδόν όσα χαφ έχουμε εμείς συνολικά.
Αλλά φταίει ο Λουτσέσκου όταν είτε για γούστα είτε για κόντρα είτε για τσιγκουνιες ΜΟΝΙΜΩΣ η ομάδα έχει τουλάχιστον 2-3 εγκληματικά κενά ΚΑΘΕ χρόνο.
Αυτοί που πιστεύουν ότι όλα βαίνουν καλώς ?Miles έγραψε:Υπάρχουν κι αυτοί που δεν είναι απαραίτητο να τα ρίχνουν κάπου.
Μπορείτε να με πείτε έναν αντικειμενικο και εφικτό τρόπο ν βγει η εξίσωση με τα υπάρχοντα δεδομένα στα χαφ μέχρι τα μέσα Φλεβάρη?
Όχι, αλλά που πιστεύουν ότι τα πράγματα θα ξαναπάνε καλά. Και οι αστοχίες μέσα στο πρόγραμμα είναι, μπορεί μια χρονιά να αποτύχεις, θα προσπαθήσεις την επόμενη, χωρίς να υπονοώ ότι η φετινή είναι χαμένη. Η ομάδα έχει ξεπεράσει παλιότερες εποχές σποραδικών επιτυχιών.Ettien26 έγραψε:Αυτοί που πιστεύουν ότι όλα βαίνουν καλώς ?Miles έγραψε:Υπάρχουν κι αυτοί που δεν είναι απαραίτητο να τα ρίχνουν κάπου.