Razvan Lucescu V

Andrew R

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Andrew R »

nunies4 έγραψε:Βασικα το ιδιο λετε. Το προβλημα μεσοαμυντικα σκουζει, οχι απλα φωναζει.
Ολες οι ομαδες βρισκουν στρεματα στο κεντρο και φτανουν στην περιοχη μας για πλακα.
Εκει που περυσι ο Κοταρσκι ο Κεντζιορα και ο Κουλιε ειχαν να αντιμετωπισουν Χ επιθεσεις, φετος ο Κοταρσκι , ο Κεντζιορα και ο οποιος εχει να αντιμετωπισει 15Χ. Και το μυαλο χαλαει και κουραζεται και ερχονται και οι μαλακιες απο παικτες που μεχρι περυσι ηταν κομπιουτερ.
Δεν υπαρχει ανασταλτικα στα χαφ τιποτα. Το χαος. Με πονο ψυχης το λεω οτι η 1η μεταγγραφη που θα εκανα χθες, οχι 1η Γεναρη, ΧΘΕΣ, ειναι ο Σιωπης. Μια σκουπα να μαζεψει τα ασυμαζευτα. Και επειτα θα κοιτουσα να προσθεσω και ποιοτητα σε δημιουργια και μεταβασεις τυπου Μειτε η Πινεδα.
Μια σκουπα με πνευομανια στα χαφ ΧΘΕΣ!!!!
+41926
Είναι δυνατόν μια ομάδα να χάνει το καλύτερο της χάφ κι τον ένα από τους δυο βασικούς αμυντικούς της . Μα μην μπορεί να βρει άξιους αντικαταστάτες και κάποιοι να ζητούν να έχει καλύτερη αγωνιστική εικόνα κι Συγκομιδή βαθμών όντας αποδυναμωμένη ;;;;; Τι ευφυολόγημα είναι αυτό;; Πως είναι δυνατόν σε μια λογική συζήτηση να γίνεται αυτός ο ντόρος και η υπερβολές για άθλιες εξαφανίσεις κι κτλ κτλ . Ίδια γκολ έχει η ομάδα με τον πουστογαυρο που έχει στην μηχανή του πυρηνικό όπλο κι υστερεί στα γκολ που έχει δεχτεί έως τώρα . Δηλαδή είναι δυνατόν να έρχεται κι να σου αγοράζει ένας τον κεντρικό σου αμυντικό και εσυ να περιμένεις να έχεις τις ίδιες αμυντικές επιδόσεις χωρίς το βασικό χάφ κι μπακ ;;; Που γίνονται αυτά στον κόσμο!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

bane1980 έγραψε: Όσο για το Τζίμα; το να πουν του βάζω κορδέλα γιατί με το Λου δεν θα παίξει ή θα παίξει αλλά μαξ θα πιάσει 10μ ενώ στη βιτρίνα που τον έβαλα θα πιάσει 20μ, το καταλαβαίνω από οικονομικής άποψης, αλλά αυτό δείχνει και το ποιοι είναι οι στρατηγικοί στόχοι της ΠΑΕ. Οι όποιοι αγωνιστικοί είναι συγκυριακοί.
Το τι στρατηγική είναι βέβαια για έσοδα απλά να πουλάς ό,τι ασημικό έχεις, αλλά να μην κάνεις μία σοβαρή προσπάθεια να πάρεις τα πολλά λεφτά από ΤΣΛ δεν καταλαβαίνω. Να δω ποιον θα πουλήσουν το 2026. Το να έχεις CEO με γνώσεις και στόχους αποκλειστικά χρηματοοικονομικούς όμως δείχνει πολλά για το που θες να το πας.

Σόρρυ για το σεντόνι. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα δείξει πάρα πολλά. Σίγουρα πάντως βλέπουμε ένα last dance.
Υπάρχει όμως και μία διαφορετική ανάγνωση του τι και γιατί έγινε. Το καλό του παιδιού. Και η ΠΑΕ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι παρεμβαίνει για το καλό των παιδιών όταν βλέπει ότι δεν πρόκειται να παίξουν και κινδυνεύουν να χαθούν. Το ίδιο έκαναν με τον Ντέλια στο Βέλγιο, με τον Τσιγγάρα στη Γαλλία και άλλους και θα έκαναν και με τον Κουλιεράκη το ίδιο.

Το ίδιο έκαναν και με το Τζίμα, δεν είναι παράλογο. Από το να ξέμενε και να πήγαινε πίσω ένα τέτοιο ταλέντο.

Απλώς δεν κολλάει το θέμα της ρήτρας εδώ. Δώσε τον χωρίς ρήτρες και μαλακίες. Εκεί λοιπόν πιστεύω τους έπιασαν κορόιδα. Γιατί αλλιώς θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάποιος στον ΠΑΟΚ ήξερε τόση μπάλα που προείδε την πορεία του Τζίμα και ήταν βέβαιος πως θα πιάσει αυτό το ποσό, πάνω και από του Ντέλια.
Από όλα αυτά που ακούγονται για τη λειτουργία της ΠΑΕ (αν και δεν τα ασπάζομαι όλα) θα ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Άρα πιάστηκαν στη φάκα.

Τώρα αν όντως υπάρχει τέτοια γνώση και τόσο βαθιά μελετημένη πώληση, τότε να κλάψουμε για τον Τζίμα, αλλά να τρίβουμε τα χέρια μας για το τι έχουμε εκεί μέσα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Maxpaok έγραψε:
psykoman έγραψε:Δλδ για να καταλάβω...
Αν ένας πάει στο πανεπιστήμιο και δεν ξέρει την ΑΒ...που έπρεπε να μάθει απ' το δημοτικό και το Γυμνάσιο λύκειο...θα κάτσει ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο να σου την μάθει;;;
φίλε όπααααα, μιλάμε για νέα παιδιά.
να σου πω και το άλλο, αν αυτά τα παιδιά δεν έχουν τακτική παιδεία πάλι δική του είναι η ευθύνη διότι εδώ και πόσα χρόνια που εργάζεται στην ομάδα θα έπρεπε να δίνει κατευθύνσεις, οδηγίες, συγκεκριμένο οργανόγραμμα για το πως πρέπει να δουλεύεται το τακτικό κομμάτι στις υπό ηλιακές κατηγορίες και μάλιστα να το επιβλέπει.
2 μυριάκια παίρνει το τίμ του, και φαντάζεσαι και συ δεν έχει αρμοδιότητες μόνο να προπονεί και να επιβλέπει 25 αθλητές.
Καταλαβαίνεις ότι οι ασκήσεις μπορεί να είναι ίδιες παγκοσμίως, αλλά καλοί προπονητές δεν γίνονται όλοι το ίδιο. Και έχει σχέση και μ' αυτό που έλεγα βραδιάτικα. Μπορεί ο πρώτος προπονητής να λέει τι προπόνηση τακτικά πρέπει να γίνεται στις ακαδημίες, που δεν το πιστεύω αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, δεν σημαίνει όμως ότι όλοι οι από κάτω μπορούν να το υλοποιήσουν.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Ok οι τελικες με τον ΟΦΗ ηταν 21 -15,ο ΟΦΗ εκανε ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ τελικες αλλα επιβαλαμε το παιχνιδι μας και επρεπε να ειναι 3-0...Ειμαστε για το λουτσο καβαλα μεσοαμυντικα ,προσεξτε η ιδια ομαδα που για πρωτη φορα δεν δεχτηκε σοβαρη τελικη απο τη κουλα ,αλλα φταινε οι κακοι μας αμυντικοι και οχι η τακτικη προσεγγιση μας...Ειναι κακοι παικτες ο Λοβρεν και ο Κολει...Οκ συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...
Κακοί παίκτες μπορεί να μην είναι, απλά μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μην μπορούν να προσφέρουν σε αυτόν τον ΠΑΟΚ λόγω χαρακτηριστικών.
Εκτός αν εσύ δεν έχεις δει στον Κόλεϊ αδυναμία να προσφέρει στην ανάπτυξη και στον Λόβρεν αδυναμία να μαρκάρει στο κέντρο σε αυτή την ηλικία.
Επίσης πες μου αν δεν έχεις δει αδυναμία στον Γκόμεζ να καλύψει τον Μπάμπα που σέρνεται και δεν μπορεί να βγει αλλαγή και πες μου αν δεν έχεις δει αδυναμία στον Μπακαγιόκο να παρουσιάσει εικόνα κανονικού αθλητή.

Αν δεν τα έχεις δει όλα αυτά, τότε μάλλον βλέπουμε άλλο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

joshua έγραψε:Black o Μπρειθγουειτ μοιαζει καθολου με τον Τισουνταλι?
Αποκτήθηκε για να παίζει φορ ο Τισουντάλι ή μήπως κατέληξε να παίζει φορ γιατί ο Μπράντον έλειψε σε πολλά ματς και ο Τσάλοφ μέχρι πρότινος δεν ήξερε που να κυκλοφορήσει μέσα στο γήπεδο;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι αν δέχεται ή όχι καπελωμα ο λουτσέσκου το έχει δηλώσει ο Ιβάν το 2019 . Εκεί έξω είναι η δήλωση του, μπορείτε να την βρείτε.
Εκτός αν με τον όρο καπελωμα εννοούμε το ότι θα δεχτεί κάποιον στο ρόστερ, γιατί το ποιος θα παίζει στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί κανένας να του το επιβάλλει.
Του επέβαλλαν να είναι ο σορετιρε στην ευρωπαϊκή λίστα και είναι λες και κάνει καψονια στον Άγγλο.
Αν ήξεραν ότι μπορούσαν να επιβάλλον τον Τζίμα να παίξει κάνα 2000 λεπτά φέτος, δεν θα τον στέλναν στα ξένα.
Είναι αδύνατο να χρεώνεται η διοίκηση έστω και 1% το θέμα Τζίμα . Ήταν η πιο σωστή κίνηση που έκανε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Blackgr4 έγραψε:
joshua έγραψε:Ok οι τελικες με τον ΟΦΗ ηταν 21 -15,ο ΟΦΗ εκανε ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ τελικες αλλα επιβαλαμε το παιχνιδι μας και επρεπε να ειναι 3-0...Ειμαστε για το λουτσο καβαλα μεσοαμυντικα ,προσεξτε η ιδια ομαδα που για πρωτη φορα δεν δεχτηκε σοβαρη τελικη απο τη κουλα ,αλλα φταινε οι κακοι μας αμυντικοι και οχι η τακτικη προσεγγιση μας...Ειναι κακοι παικτες ο Λοβρεν και ο Κολει...Οκ συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...
Κακοί παίκτες μπορεί να μην είναι, απλά μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να μην μπορούν να προσφέρουν σε αυτόν τον ΠΑΟΚ λόγω χαρακτηριστικών.
Εκτός αν εσύ δεν έχεις δει στον Κόλεϊ αδυναμία να προσφέρει στην ανάπτυξη και στον Λόβρεν αδυναμία να μαρκάρει στο κέντρο σε αυτή την ηλικία.
Επίσης πες μου αν δεν έχεις δει αδυναμία στον Γκόμεζ να καλύψει τον Μπάμπα που σέρνεται και δεν μπορεί να βγει αλλαγή και πες μου αν δεν έχεις δει αδυναμία στον Μπακαγιόκο να παρουσιάσει εικόνα κανονικού αθλητή.

Δεν υπάρχει το καλοί παίκτες είναι αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν. Τι κάνει δηλαδή ο προπονητης; Γιατί δεν προσαρμόζει λίγο το παιχνιδι; Γιατί δεν αλλάζει τα μέτρα να αξιοποιήσει τις αμυντικές τους ικανότητες και να αφήσει τους μεσοεπιθετικους να παίξουν ως τέτοιοι και όχι ως χαφ; Δεν ειναι παραγγελία πίτσας το ροστερ. Αν δέχεσαι ότι είναι καλοί παίκτες να πάρει ότι μπορεί από αυτούς. Όσον αφορά τον Γκομεζ όταν παίκτες με τα βιογραφικά των άλλων μεταγραφών εμφανίζονται ΟΛΟΙ λες και τους φέραμε από τοπικό δεν μπορώ να κρίνω αυτόν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Blackgr4 έγραψε:
joshua έγραψε:Black o Μπρειθγουειτ μοιαζει καθολου με τον Τισουνταλι?
Αποκτήθηκε για να παίζει φορ ο Τισουντάλι ή μήπως κατέληξε να παίζει φορ γιατί ο Μπράντον έλειψε σε πολλά ματς και ο Τσάλοφ μέχρι πρότινος δεν ήξερε που να κυκλοφορήσει μέσα στο γήπεδο;
Δεν απάντησες. Μοιάζει ο Μπρειθγουειτ που φαντάζομαι ηταν επιλογή Ραζβαν με τον Τισουνταλι η οχι; Ακόμα περισσότερο αφού απάντησες όπως απάντησες αν δεν απολτηθηκε για φορ γιατί δεν τον έχουμε δει να παίζει αλλου;
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ φίλε Blackgr4 ούτε σου επιτέθηκα, ούτε σε προσέβαλα. Ίσως δεν θυμάσαι το πόσο σε εκτιμώ για τις σκέψεις σου και στο έχω ξαναπεί. Αν έκανα κάτι που σε προσέβαλε θα ήταν από λάθος έκφρασή μου και κανέναν άλλο λόγο.
Εσύ αντίθετα μου απευθύνεσαι με τρόπο που θυμίζει george best και Andrew R όταν είναι να υπερασπιστούν τον Λουτσέσκου.

Αφού στην πρώτη σου απάντηση μου έγραψες τα παρακάτω:
Blackgr4 έγραψε:Ποια είναι όμως η αντίδραση; Το πάρε μπούλο άμπαλε Ρουμάνε κλεφτοκοτά που δεν βάζεις τον Θυμιάνη να ισοπεδώσει τους Τσικίνιο, Πινέδα, Αράο;
......
Ή μήπως το αυθαίρετο συμπέρασμα πως αν έμενε ο Τζίμας θα έβαζε 57 γκολ και θα έβγαζε 36 ασίστ, αλλά ο κακός ο κλεφτοκοτάς Ρουμάνος προτίμησε τον Σαμάττα;
...........
Ειδικά όμως όσοι νιώθαμε, δεν καβαλήσαμε ποτέ το καλάμι και όσο και αν αισθανόμασταν πρωταθλητές εκτός γηπέδου, είχαμε λίγο μυαλό για να καταλάβουμε τι αξίζαμε εντός γηπέδου.
που τα δύο πρώτα δεν τα είπα ποτέ και το τελευταίο είναι άκρως προσβλητικό για όσους δεν ανήκουν σε αυτούς που νιώθουν και έχουν λίγο μυαλό

τώρα επανέρχεσαι με μία έμμεση προσβολή για τη νοημοσύνη μου
Blackgr4 έγραψε: Σου έγραψα ξεκάθαρα και αρχίζω να ψιλιάζομαι πως απλά δεν θέλεις να καταλάβεις, πως θεωρώ απόλυτα λογική την αντίδραση του οπαδού, όταν βλέπει την ομάδα να γκελάρει διαρκώς.
Το μόνο που συμπλήρωσα, ήταν πως η κάθε αντίδραση πρέπει να γίνεται μέσα σε ορισμένα πλαίσια και σίγουρα να υπάρχει από πίσω και λίγη λογική. Το κλείνουμε εδώ αυτό να πάμε παρακάτω ή πρέπει να το ξαναγράψω;
Δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις τίποτα αδερφέ.
Το πλαίσιο της αντίδρασης και η λογική πίσω από αυτά είναι όλη η ουσία.
Εσύ τα βλέπεις μέσα από τη δική σου οπτική και σου φαίνονται παράλογα.
Εγώ από τη δική μου την οποία εξήγησα λεπτομερώς και επαρκώς για να γίνει αντιληπτή.

Δεν υπάρχει λοιπόν σωστή ή λάθος αντίδραση γιατί κανείς μας δεν γνωρίζει πραγματικά γιατί κάνει αυτά που κάνει ο προπονητής, ο πρόεδρος, ο γιος του προέδρου κοκ. Τις πράξεις κρίνουμε και για τις προθέσεις ο καθένας με τη λογική ή το σκεπτικό του κάνει ανάλογες εικασίες.
Οπότε με κάποιο τρόπο όλοι δίκιο έχουμε.

Το κλείνουμε λοιπόν κι από μένα εδώ. Μετά τις προσβολές που είχα δεχτεί από τους άλλους τις προηγούμενες ημέρες είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην μπαίνω σε άμεση απάντηση και άμεση αντιπαράθεση επιχειρημάτων, μην γίνεται κώλος το thread. Ελπίζω να το τηρήσω στο μέλλον
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

joshua έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Δεν υπάρχει το καλοί παίκτες είναι αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν. Τι κάνει δηλαδή ο προπονητης; Γιατί δεν προσαρμόζει λίγο το παιχνιδι; Γιατί δεν αλλάζει τα μέτρα να αξιοποιήσει τις αμυντικές τους ικανότητες και να αφήσει τους μεσοεπιθετικους να παίξουν ως τέτοιοι και όχι ως χαφ; Δεν ειναι παραγγελία πίτσας το ροστερ. Αν δέχεσαι ότι είναι καλοί παίκτες να πάρει ότι μπορεί από αυτούς. Όσον αφορά τον Γκομεζ όταν παίκτες με τα βιογραφικά των άλλων μεταγραφών εμφανίζονται ΟΛΟΙ λες και τους φέραμε από τοπικό δεν μπορώ να κρίνω αυτόν.
Χανόμαστε στη μετάφραση και δεν βλέπω διάθεση συνεννόησης.
Ολόκληρη Σίτι και έχει καταρρεύσει από τη μέρα που τραυματίστηκε ο Ρόδρι, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να μάθει στον Κεντζιόρα το σωστό build up γιατί ο παίκτης που αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Κουλιεράκη δεν μπορεί να πασάρει στα 5 μέτρα.
Από όλο αυτό εμείς βγάζουμε το συμπέρασμα πως φταίει ο προπονητής, αλλά προς Θεού όχι όσοι αποφάσισαν πως επειδή ο Κόλεϊ είναι απλά αριστεροπόδαρος, μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Κούλιε.

Ο οποίος Κόλεϊ μπορεί να ήταν ο ιδανικός παίκτης για να παίξει στόπερ πχ στον Άρη, έχοντας δίπλα του έναν χ-ψ Φαμπιάνο που θα φτιάχνει παιχνίδι από πίσω.
Ε τι να κάνουμε τώρα, στον ΠΑΟΚ που ήρθε, δεν υπάρχει άλλος τέτοιος διαθέσιμος και πρέπει να βοηθάει και ο ίδιος, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν δείχνει να μπορεί να το κάνει.

Οι μεσοεπιθετικοί παίζουν ως χαφ γιατί τα χαφ σου εκτός του Καμαρά, ζορίζονται ακόμα και απέναντι στα χαφ της Καλλιθέας.

Εσύ σε όλα αυτά βλέπεις έναν προπονητή που δεν μπορεί να προσαρμοστεί και καλώς το βλέπεις.
Ελπίζω να το δει και η διοίκηση και να τον διώξει. Να δω μετά με τον επόμενο τι θαύματα θα κάνει ο Μπακαγιόκο, πόσα γκολ θα βάλει ο Τσάλοφ, πόσες φορές θα φτιάξει επίθεση από πίσω ο Κόλεϊ, πόσες μπαλιές στη πλάτη ΔΕΝ θα φάει ο Λόβρεν κοκ. Εδώ θα είμαστε, δεν χανόμαστε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Άλλη μια φορά να δω παράδειγμα τύπου Σίτι δεν θα αντέξω...Όπως το καλοκαίρι που όταν εγώ έλεγαότι θέλω στοπερ και 5ο χαφ κάποιοι έλεγαν και η Ρεαλ 4 έχει...
renegade

Γαμηθηκε η Ρεάλ πάντως μ3 τό μικρό ρόστερ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

figurehead4 έγραψε:Εγώ φίλε Blackgr4 ούτε σου επιτέθηκα, ούτε σε προσέβαλα. Ίσως δεν θυμάσαι το πόσο σε εκτιμώ για τις σκέψεις σου και στο έχω ξαναπεί. Αν έκανα κάτι που σε προσέβαλε θα ήταν από λάθος έκφρασή μου και κανέναν άλλο λόγο.
Εσύ αντίθετα μου απευθύνεσαι με τρόπο που θυμίζει george best και Andrew R όταν είναι να υπερασπιστούν τον Λουτσέσκου.

Αφού στην πρώτη σου απάντηση μου έγραψες τα παρακάτω:
Blackgr4 έγραψε:Ποια είναι όμως η αντίδραση; Το πάρε μπούλο άμπαλε Ρουμάνε κλεφτοκοτά που δεν βάζεις τον Θυμιάνη να ισοπεδώσει τους Τσικίνιο, Πινέδα, Αράο;
......
Ή μήπως το αυθαίρετο συμπέρασμα πως αν έμενε ο Τζίμας θα έβαζε 57 γκολ και θα έβγαζε 36 ασίστ, αλλά ο κακός ο κλεφτοκοτάς Ρουμάνος προτίμησε τον Σαμάττα;
...........
Ειδικά όμως όσοι νιώθαμε, δεν καβαλήσαμε ποτέ το καλάμι και όσο και αν αισθανόμασταν πρωταθλητές εκτός γηπέδου, είχαμε λίγο μυαλό για να καταλάβουμε τι αξίζαμε εντός γηπέδου.
που τα δύο πρώτα δεν τα είπα ποτέ και το τελευταίο είναι άκρως προσβλητικό για όσους δεν ανήκουν σε αυτούς που νιώθουν και έχουν λίγο μυαλό

τώρα επανέρχεσαι με μία έμμεση προσβολή για τη νοημοσύνη μου
Blackgr4 έγραψε: Σου έγραψα ξεκάθαρα και αρχίζω να ψιλιάζομαι πως απλά δεν θέλεις να καταλάβεις, πως θεωρώ απόλυτα λογική την αντίδραση του οπαδού, όταν βλέπει την ομάδα να γκελάρει διαρκώς.
Το μόνο που συμπλήρωσα, ήταν πως η κάθε αντίδραση πρέπει να γίνεται μέσα σε ορισμένα πλαίσια και σίγουρα να υπάρχει από πίσω και λίγη λογική. Το κλείνουμε εδώ αυτό να πάμε παρακάτω ή πρέπει να το ξαναγράψω;
Δεν χρειάζεται να ξαναγράψεις τίποτα αδερφέ.
Το πλαίσιο της αντίδρασης και η λογική πίσω από αυτά είναι όλη η ουσία.
Εσύ τα βλέπεις μέσα από τη δική σου οπτική και σου φαίνονται παράλογα.
Εγώ από τη δική μου την οποία εξήγησα λεπτομερώς και επαρκώς για να γίνει αντιληπτή.

Δεν υπάρχει λοιπόν σωστή ή λάθος αντίδραση γιατί κανείς μας δεν γνωρίζει πραγματικά γιατί κάνει αυτά που κάνει ο προπονητής, ο πρόεδρος, ο γιος του προέδρου κοκ. Τις πράξεις κρίνουμε και για τις προθέσεις ο καθένας με τη λογική ή το σκεπτικό του κάνει ανάλογες εικασίες.
Οπότε με κάποιο τρόπο όλοι δίκιο έχουμε.

Το κλείνουμε λοιπόν κι από μένα εδώ. Μετά τις προσβολές που είχα δεχτεί από τους άλλους τις προηγούμενες ημέρες είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην μπαίνω σε άμεση απάντηση και άμεση αντιπαράθεση επιχειρημάτων, μην γίνεται κώλος το thread. Ελπίζω να το τηρήσω στο μέλλον
Τίποτα από αυτά που ανέφερες δεν πήγαιναν επί προσωπικού, εκτός από το κομμάτι της αντίδρασης του κόσμου.
Ξέρεις, και συγνώμη αν το πάρεις και αυτό ως προσβολή, αλλά είμαι αναγκασμένος να το γράψω, είναι αρκετά κουραστικό για τον συνομιλητή σου να πρέπει να γράψει δυο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα και να χάνει τσάμπα το χρόνο του.

Δεν τίθεται κανένα θέμα δίκιου ή άδικου. Ο καθένας έχει την άποψη του και μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα.
Δεν θα σου αλλάξω την άποψη, δεν θα αλλάξεις τη δικιά μου. Κανένα πρόβλημα. Προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

joshua έγραψε:Άλλη μια φορά να δω παράδειγμα τύπου Σίτι δεν θα αντέξω...Όπως το καλοκαίρι που όταν εγώ έλεγαότι θέλω στοπερ και 5ο χαφ κάποιοι έλεγαν και η Ρεαλ 4 έχει...
Μαζί με μένα το έλεγες αλλά μάλλον δεν το θυμάσαι. Εννοώ πως τα ίδια ακριβώς έγραφα και εγώ.
renegade

Πολύ καλό το παράδειγμα με τη city πάντως.
Αλλά όταν ξεκινάμε ένα παράδειγμα να το ολοκληρώνουμε.
Ξύλο παίξανε στα αποδυτήρια, έχοντας ο guardiola απέναντί του όλα τα μεγάλα ονόματα της ομάδας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”