Razvan Lucescu V
-
Re: Razvan Lucescu V
Αντιθέτως, όλοι λένε ο μποτο ήταν αυτός που επέμενε να μην πάρουν άλλο Σέντερ μπακ και να έχει θέσει στο ρόστερ ο Κουλιερακης.
είμαι στο top-5 με συμμετοχές στη λουτσοςFC , άρα δε θεωρώ ότι έχει πρόβλημα ντε φάκτο με τους νέους.Blackgr4 έγραψε:Δεκτή η κάθε κριτική φίλε μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.giapas έγραψε:Με πολύ καλή προδιάθεση θα σου πω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις.Blackgr4 έγραψε:...
ΥΓ Κάτι πήρε το μάτι μου για 20χρονους που ο κλεφτοκοτάς άμπαλος Ρουμάνος δεν τους θέλει.
Δεν έχετε ιδέα. Καμία όμως. Μακάρι κάποια στιγμή να μιλήσει ο Κουλιεράκης για το ποιος τον κράτησε στην ομάδα και ποιοι ήθελαν να φύγει δανεικός. Μακάρι.
Θέλω πολύ να μάθω αυτό που ξέρεις/νομίζεις/άκουσες και δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να το γράψεις. Δεν είναι δικαστήριο να ζητηθουν αποδείξεις.
Ο Λουτσέσκου κράτησε τον Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ όταν ο Μπότο (και όχι μόνο) ήθελε να τον δώσει δανεικό.
Αποδείξεις και να μου ζητηθούν, δεν έχω να καταθέσω. Πιστεύω πως ο ίδιος ο Κουλιεράκης κάποια στιγμή θα το κάνει από μόνος του.
Το πρόβλημα ορισμένων δεν είναι οι 20χρονοι που δεν βάζει ο Λουτσέσκου. Είναι πως δεν αντιλαμβάνονται πως δεν είναι όλοι οι 20χρονοι επιπέδου Ντέλια και Κουλιεράκη.
Που παίζουν σήμερα οι Τσαούσης, Λύρατζης, Τσιγγάρας; Τι καριέρα έκαναν μετά τον ΠΑΟΚ που τους αδίκησε ο κακός Ρουμάνος και δεν τους κράτησε;
Στα χρόνια του Λουτσέσκου ζήτημα να αδικήθηκε ένας καλός πιτσιρικάς και αυτό με το ζόρι. Όσοι έπρεπε να παίξουν έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν.
Πιτσιρικάς ήταν και ο Αουγκούστο, πιτσιρικάς ήταν και ο Ζαμπά, πιτσιρικάδες ήταν και οι Άκπομ, Σβιντέρσκι, πιτσιρικάς ήταν και ο Ντάντας και πολλοί άλλοι που άξιζαν να παίξουν όπως και έπαιξαν.
Α να συμπληρώσω και κάτι. Που είναι ο Κουαλιάτα; Τι καριέρα κάνει ο Φελίπε Σοάρες; Πόσο εξελίχθηκε ο Ρικάρντο;
Άλλες τρεις περιπτώσεις που ο κακός Ρουμάνος δεν έδωσε ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και μετά (δεν) σάρωσαν.
Αυτό με το Μποτο , πολύ πιθανό. Έτσι κι αλλιώς ο τύπος δεν άφησε και κάποιο τρομερό έργο πίσω του.
- figurehead4
Δεκτό που μου λες για το αόριστο συμπέρασμα για τους χειροκροτητες, όμως μετα είσαι εσύ γεμάτος αυθαίρετα συμπεράσματα και ξεφτιλίζεις την άποψη μου με λόγια που δεν είπα ποτέ. Ένα ενα:Blackgr4 έγραψε: Ποιος χαρακτήρισε αχάριστο τον ΠΑΟΚτσή που αντιδρά στις στραβές; Τι αόριστα συμπεράσματα είναι αυτά;
Μια χαρά κάνει ο ΠΑΟΚτσής που αντιδρά στις στραβές. Σιγά μην κάθεται σαν το βόδι να βαράει παλαμάκια.
Ποια είναι όμως η αντίδραση; Το πάρε μπούλο άμπαλε Ρουμάνε κλεφτοκοτά που δεν βάζεις τον Θυμιάνη να ισοπεδώσει τους Τσικίνιο, Πινέδα, Αράο; Είναι αυτή νορμάλ αντίδραση;
Ή μήπως το αυθαίρετο συμπέρασμα πως αν έμενε ο Τζίμας θα έβαζε 57 γκολ και θα έβγαζε 36 ασίστ, αλλά ο κακός ο κλεφτοκοτάς Ρουμάνος προτίμησε τον Σαμάττα;
Ο ΠΑΟΚτσής και ο οπαδός κάθε ομάδας, το πρώτο πράγμα που θέλει (και θα πρεπε) είναι η ομάδα του να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Τελειώσαμε.
Η αντίδραση είναι απόλυτα λογική, αλλά δεν γίνεται και να ξεφεύγει από συγκεκριμένα όρια και σίγουρα είναι απαράδεκτο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας λες και αντικειμενικά θα έπρεπε να είμαστε σήμερα στο +20 από τον δεύτερο.
Η ομάδα του Σάντος δεν άξιζε να πέσει και δεν έπεσε. Όχι όμως επειδή μαζευόμασταν εμείς έξω από το γήπεδο και φωνάζαμε είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο διώξε πια τον Πορτογάλο.
Τερμάτισε όπου τερμάτισε, γιατί εκεί άξιζε να τερματίσει. Σιγά μην άξιζε να σηκώσει κούπα ο Κνολ και ο Σάλμον.
ΥΓ Από την Ευρώπη αποκλείστηκε γιατί ο Φωτάκης μέσα στο Χέρενφεν, από τα 5 μέτρα, σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Μπροστά μου έγινε.
Τέλος πίστεψε με, δεν είσαι ο μόνος που έσταξε ότι μπορούσε για να φέρει ο ΠΑΟΚ σοβαρούς παίκτες.
Ορισμένοι το κάναμε και αρκετά νωρίτερα για να μείνουν παίκτες και να μην έχουμε προσφυγές.
Ειδικά όμως όσοι νιώθαμε, δεν καβαλήσαμε ποτέ το καλάμι και όσο και αν αισθανόμασταν πρωταθλητές εκτός γηπέδου, είχαμε λίγο μυαλό για να καταλάβουμε τι αξίζαμε εντός γηπέδου.
ΥΓ Κάτι πήρε το μάτι μου για 20χρονους που ο κλεφτοκοτάς άμπαλος Ρουμάνος δεν τους θέλει.
Δεν έχετε ιδέα. Καμία όμως. Μακάρι κάποια στιγμή να μιλήσει ο Κουλιεράκης για το ποιος τον κράτησε στην ομάδα και ποιοι ήθελαν να φύγει δανεικός. Μακάρι.
Εγώ δεν είπα ποτέ να φύγει γιατί δεν βάζει τον Θυμιανη ή τον Τζίμα. Εγώ λέω ότι οι περιπτώσεις αυτές δείχνουν έναν ανειλικρινή προπονητή που έχει χάσει την αξιοπιστία του μπροστά στους παίχτες του. Πιο τρανταχτό παράδειγμα τελευταία του Θυμιάνη Εγώ σου λέω ότι είναι λίγος και το ξέρει ο κόουτς και δεν τον βάζει. Βγαίνει όμως και λέει πως τον αδίκησε και λίγες μέρες μετά στο πρώτο ματς που τον έχει πραγματικά ανάγκη, προτιμά τον έτοιμο να καταρρεύσει Σβαμπ. Και αντε στην αρχή να πεις ήθελε να δει, μα μετα που είδε τα χάλια, ούτε λεπτό δεν θεώρησε τον αδικημένο ικανό να αντικαταστήσει ένα "πτωμα' αγωνιστικό που ήταν να τον λυπάσαι. Με Ντεσπότοφ τα ίδια. Τον ρωτάει το καλοκαίρι αν με πιστεύεις, αν θα παίζω η να βρω ομάδα και του λέει ναι φυσικά σε πιστευω, αλλά με τα πρώτα παιχνίδια Τάισον κι ας σερνεται. Πέρυσι με τον Τζίμα μόνο τυφλοί δεν έβλεπαν πως είναι ανώτερος του Σαμάτα. Να οι ευκαιρίες στον τελειωμένο Σαμάτα και τέλος από το Φλεβάρη ο πιτσιρικάς. Μετά δηλώσεις πως ήθελα να μείνει. Έλεος. Αρχή μεταγραφών δηλώνει "ελπίζω να μείνει ο Κουλιεράκης" παίρνοντας σαφή θέση στο ποιος να πουληθεί. Και μετά την παραμονή έκπληξη του Ντέλια να σου οι κωλοτουμπες. Μα χαζοί νομίζει είναι οι παίχτες; Πρώτες δηλώσεις μετά τη λίστα, εγώ ήθελα Μουργκ, ο Σαμάτα αδικήθηκε. Ελάτε στη θέση του Τσάλοφ και του Σορετίρε. Που το βλέπουν και στην πράξη πως δεν τους γουστάρει.
Ποιοι μένουν; Οι γνωστοί κι αγαπημένοι του.
Χαμένα αποδυτήρια, μηδέν πειθαρχία, τέλος κάθε ομάδας.
Ποιος μιλάει για το ποιος να παίζει και ποιος όχι;
Για τις σαρδέλες δεν είπα πως έπρεπε να πάρουν τίτλο. Αλλά Παράσχο είχαμε για να βγούμε δέκατοι. Ναι το είπα, πίεσε και ήρθαν παιχταράδες. Και στέρεψε η βρύση κι έφυγε τρέχοντας. Ξαναλέω καλά έκανε, αλλά όχι και αγιοποίηση. Αφού τα θυμάσαι τα παιχνίδια με Χερενβεν, τι ακριβώς δικαιολογίες; Ο Δερμιτζάκης με Αγιαξ και Φενερ ήταν όαση μπροστά του στα ευρωπαϊκά. Δεν τους συγκρίνω, απλώς δεν μπορώ την τόση αγιοποίηση.
Για το οικονομικο, συγγνώμη αλλά δεν με ξέρεις καθόλου για να πεις νωρίτερα από μένα κτλ. Και με Σαλπιγγιδη και με συλλαλητήρια και με ερανους για αδερφια στη φυλακή και με ΑΣ και με μετοχές και όλο το μενού δοκίμασα. Αλλά δεν έχει σημασία. Σημασια έχει να μην βγαίνει ο κάθε Σαντος ήρωας και ο κάθε ανώνυμος οπαδός αχάριστος, αμπαλος, βρικόλακας που δίψα για αίμα και άλλα όμορφα που γράφονται εδώ.
Για τον Κουλιεράκη μην υπονοείς ότι τον κράτησε ο Λουτσέσκου. Για όνομα. Ο τύπος έκανε σαματά μεγάλο που δεν ανανέωνε ο Κρέσπο και το λαμογιο ο Ζαφείρης που έκανε την ξερή με το Νάσμπεργκ και θα ερχόταν Αύγουστο τελικά είπε την παπαρια του για να καλυφθει πως πιστεύει στον Κούλιε τον οποιο δεν είχε πάει να τον δει πουθενά. Με Λέφσκι ο προπονητής ξεκίνησε Κάργα. Εκτός αν εννοείς πως ζήτησε να μείνει στο ρόστερ μετά που έμαθε πως ο Νάσμπεργκ θα αριβαρει τέλη Αυγούστου. Πάσο τότε, αλλά άσχετο με την ουσία αν ήταν επιλογή ή ανάγκη. Όπως και με Ντέλια. Αυτοί που λες ήθελαν να τον δώσουν δανεικό ήταν οι διοικούντες, γιατί δεν πίστευαν ποτέ πως θα του δώσει ευκαιρίες. Δεν τους λες και παράλογους όταν είχε Ντέλια και προτιμουσε Μπίσεσβαρ, τι να σκεφτούν οι καψεροι; Είχε ήδη γίνει με τον Ντέλια στο Βέλγιο, οπότε θα επρεπε να τον κρατήσουν ζεστό κάπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 03 Δεκ 2024, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Αυτή η παπάτζα με τους νέους είναι κουραστική. Ο Λουτσέσκου θέλει από τους ποδοσφαιριστές του τακτική συνέπεια, αν την έχουν θα μπουν και θα παίξουν ότι ηλικία και αν έχουν, αν δεν την έχουν θα προτιμηθεί αυτός που την έχει και ας είναι αντιτουριστικός για τον κόσμο.
Όσο ο Σορετίρε υστερεί τακτικά θα παίζει ο Μουργκ, όταν αφομοιώσει τα τακτικά ζητούμενα τότε θα πάει ο Μουργκ στον πάγκο, αυτό μπορεί να γίνει σε 2 βδομάδες απο τώρα μπορεί να μην γίνει και ποτέ από τον Σόλα εξαρτάται. Πέφτουν κάποιοι από τα σύννεφα που είναι πιθανότερο ένας 30χρονος αθλητής που αμείβεται από το ποδόσφαιρο πάνω από δεκαετία να είναι καλύτερος τακτικά από έναν ταλαντούχο 20χρονο.
Πέρσι το πρωτάθλημα το πήρες με ενδεκαδάτους δύο 20χρονους και 23χρονο τερματοφύλακα συν ότι ο 17χρονος Τζίμας (που δεν τον βλέπει ο Ραζβάν) έκανε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Όσο ο Σορετίρε υστερεί τακτικά θα παίζει ο Μουργκ, όταν αφομοιώσει τα τακτικά ζητούμενα τότε θα πάει ο Μουργκ στον πάγκο, αυτό μπορεί να γίνει σε 2 βδομάδες απο τώρα μπορεί να μην γίνει και ποτέ από τον Σόλα εξαρτάται. Πέφτουν κάποιοι από τα σύννεφα που είναι πιθανότερο ένας 30χρονος αθλητής που αμείβεται από το ποδόσφαιρο πάνω από δεκαετία να είναι καλύτερος τακτικά από έναν ταλαντούχο 20χρονο.
Πέρσι το πρωτάθλημα το πήρες με ενδεκαδάτους δύο 20χρονους και 23χρονο τερματοφύλακα συν ότι ο 17χρονος Τζίμας (που δεν τον βλέπει ο Ραζβάν) έκανε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
- figurehead4
Όσο και να με λυπεί που το λέω, γιατί μπορεί να νομίζει ο καθένας ο, τι θέλει αλλά εγώ θα τιμώ πάντα όσα προσέφερε, θα ήθελα να τον απολύσουν. Αυτό θα ήταν καλύτερο για τον ΠΑΟΚ αφού διοικητικά θα έδειχνε πως η ΠΑΕ έχει πραγματικές φιλοδοξίες για την ομαδα και δεν κρύβεται πίσω από τον προπονητή στα δυσκολα, αλλά και δεν φοβάται τους οπαδούς. Επίσης θα εσφιγγε τα λουριά στα αποδυτήρια.Special 4 έγραψε:@ figurehead4
Θέλεις να φύγει ή να απολυθεί ο Λουτσέσκου?
Ενώ αν μας παρατήσει θα φύγει ως κύριος, αλλά πίσω του θα μείνουν συντρίμμια. Μια ΠΑΕ παρατημένη από τον ίδιο προπονητή για δεύτερη φορά, με διάχυτη την εντύπωση πως είναι σκιτζιδες και τσιπιδες όλοι εκεί μεσα, με παίχτες ξενερωμενους με τα όσα θα ακούγονται δεξιά κι αριστερα σε κάθε ήττα, με βάρος στον καινούριο μεγαλύτερο της ίδιας της κληρονομιάς του τιτλου... Θα μου πεις σε αυτή την περίπτωση ίσως αναγκαστούν να σφιχτούς και οι ίδιοι. Να διαλέξουν μεγάλο προπονητή, να χώσουν χρήμα, να θωρακισουν την ομάδα.
Δεν ξέρω. Κλείνω ότι αν τον διώξουν θα πάρουν Ιβιτς και θα συνεχισουμε με αυτάρκεια. Άρα προτιμώ το σενάριο 1 που δείχνει και μια πυγμή, ένα οραμα
Αν και μεσα μου δεν πιστεύω ότι θα τον διώξουν, ούτε ότι θα φύγει. Οι εξελίξεις ίσως οδηγήσουν εκεί. Αποφάσεις όμως όχι. Ούτε από τον έναν, ούτε από τον άλλον. Μιλάμε για δύο Εγωισταρους που δεν θα κάνουν πίσω από μόνοι τους. Οπότε ας ελπίσουμε να γυρίσει κάπως ο τροχός, να έρθουν επιτυχίες γιατί δύσκολα αλλιώς. Να ένα αληθινό θαύμα αν συμβεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τρί 03 Δεκ 2024, 02:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μα το ερώτημα δεν είναι αν γουστάρει ή όχι τους νέους σε ηλικία παίκτες
Το ερώτημα είναι αν γουστάρει να μαθαίνει ο ίδιος τακτική σε νέους παίκτες ή αν προτιμάει έτοιμους τακτικά παίκτες, ανεξαρτήτως ηλικίας
Εγώ θεωρώ ότι προτιμάει τους έτοιμους τακτικά παίκτες, είτε είναι νέοι είτε μεγαλύτεροι
Πιστεύω ότι δεν του αρέσει να μαθαίνει από την αρχή τακτική σε νεαρούς
Το κάνει αναγκαστικά
Το ερώτημα είναι αν γουστάρει να μαθαίνει ο ίδιος τακτική σε νέους παίκτες ή αν προτιμάει έτοιμους τακτικά παίκτες, ανεξαρτήτως ηλικίας
Εγώ θεωρώ ότι προτιμάει τους έτοιμους τακτικά παίκτες, είτε είναι νέοι είτε μεγαλύτεροι
Πιστεύω ότι δεν του αρέσει να μαθαίνει από την αρχή τακτική σε νεαρούς
Το κάνει αναγκαστικά
Δλδ για να καταλάβω...
Αν ένας πάει στο πανεπιστήμιο και δεν ξέρει την ΑΒ...που έπρεπε να μάθει απ' το δημοτικό και το Γυμνάσιο λύκειο...θα κάτσει ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο να σου την μάθει;;;
Αν ένας πάει στο πανεπιστήμιο και δεν ξέρει την ΑΒ...που έπρεπε να μάθει απ' το δημοτικό και το Γυμνάσιο λύκειο...θα κάτσει ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο να σου την μάθει;;;
@ figurehead
Αφού θέλεις να απολυθεί ο Λουτσέσκου και να έρθει ο Ίβιτς
(εγώ δεν το βρίσκω πολύ πιθανό, αν και τον θέλω τον Σέρβο, γιατί μαζί με τον Λουτσέσκου θα πρέπει να φύγουν κι άλλοι από τα γραφεία αν ευσταθεί η φημολογία για αυτό που είχε πει κάποτε ο Βλάνταν)
ρωτάω λοιπόν:
Γιατί κράζεις τον Λουτσέσκου και δεν κράζεις τον Σαββίδη που τον κρατάει και του έκανε τρία χρόνια συμβόλαιο?
Γιατί αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής που έχει να κάνει νίκη από τον Αύγουστο στην Τούμπα, ενώ έχει μπει ο Δεκέμβριος, θα είχε απολυθεί
Οπότε γιατί κάποιος να κράζει τον Λουτσέσκου και να μην κράζει (κάνει κριτική, όπως θέλετε πείτε το) τον Σαββίδη που δεν τον απολύει?
(εγώ δεν το βρίσκω πολύ πιθανό, αν και τον θέλω τον Σέρβο, γιατί μαζί με τον Λουτσέσκου θα πρέπει να φύγουν κι άλλοι από τα γραφεία αν ευσταθεί η φημολογία για αυτό που είχε πει κάποτε ο Βλάνταν)
ρωτάω λοιπόν:
Γιατί κράζεις τον Λουτσέσκου και δεν κράζεις τον Σαββίδη που τον κρατάει και του έκανε τρία χρόνια συμβόλαιο?
Γιατί αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής που έχει να κάνει νίκη από τον Αύγουστο στην Τούμπα, ενώ έχει μπει ο Δεκέμβριος, θα είχε απολυθεί
Οπότε γιατί κάποιος να κράζει τον Λουτσέσκου και να μην κράζει (κάνει κριτική, όπως θέλετε πείτε το) τον Σαββίδη που δεν τον απολύει?
Δεν λέω ότι είναι ανούσια η συζήτηση που κάνετε, αλλά ίσως σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα αν αποδεχτείτε ότι θέτετε δεδομένα που είναι έξω από τα πλαίσια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει λογικά σ' ένα πρότζεκτ μεταγραφών, για παράδειγμα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιράνθρωπος για να το τρέξει, ούτε θα βρεθεί μάλλον ποτέ. Αναλογικά, σκεφτείτε την ομάδα να τη διοικούσαν ο Κούδας, ο Ζαγοράκης ή βάλτε οποιονδήποτε θέλετε, αλά Μπάγερν με Ρουμενίγκε, Χένες ή όποιον παλιό παίχτη περνάει από το πόστο του Τ.Δ. Άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας. Επιπλέον, και να υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης αυτής της αδυναμίας με λεφτά, η αγορά του ελληνικού ποδοσφαίρου εννοείται ότι θέτει περιορισμούς: μικρά έσοδα, FFP της πονηρής UEFA. Επίσης, η έλευση από το εξωτερικό τεχνοκρατών δεν διαφέρει από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών ή τις προσλήψεις προπονητών: το επίπεδο θα είναι ανάλογο, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Στο προκείμενο, όσοι προπονητές έρχονται εδώ και έχουν, σημαντικό αυτό, μια άλφα ιδέα για τον εαυτό τους, σαν τον Άμπελ, και δεν το λέω ειρωνικά, φυσικό είναι όταν ζητήσουν κάποια πράγματα κι εσύ τους γράψεις, να σηκωθούν να φύγουν με την πρώτη ευκαιρία. Κάποιοι μπορεί να το βαφτίζουν αυτό, "βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα", εγώ το λέω ότι κοιτάνε την καριέρα τους και είναι το απολύτως λογικό. Για να μείνει προπονητής και να ανεχθεί τέτοιες καταστάσεις, ιδίως με πρότζεκτ/στρατηγικές που αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο, πρώτον έχει συμβιβαστεί με τις συνθήκες κατανοώντας τες και δεύτερον δεν γίνεται και να μην έχει δεθεί συναισθηματικά. Για παράδειγμα, ο Σάντος, που κακώς αναφέρθηκε, έμεινε χρόνια στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουτσέσκου. Το να φύγει ο Λουτσέσκου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ, με δήθεν τέλεια σχέδια ανάπτυξης που τα υπονομεύει ο εμμονικός, απαρχαιωμένος και εγωιστής προπονητής. Από το επίπεδο προπονητών που μπορεί να προσελκύσει η ομάδα, ελάχιστοι μόνο θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον σύλλογο σε μια τροχιά επιτυχιών και οι περισσότεροι θα αποτύχουν είτε γιατί θα τα παρατήσουν οι ίδιοι είτε γιατί δεν θα αποδειχτούν αντικειμενικά ικανοί. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει από τη δεκαετία του '80, που θυμάμαι.
Οι δύο τελευταίες προτάσεις μου ελπίζω να έχουν γίνει μάθημα και στην οικογένεια Σαββίδη, πατέρα και γιο.
Στο προκείμενο, όσοι προπονητές έρχονται εδώ και έχουν, σημαντικό αυτό, μια άλφα ιδέα για τον εαυτό τους, σαν τον Άμπελ, και δεν το λέω ειρωνικά, φυσικό είναι όταν ζητήσουν κάποια πράγματα κι εσύ τους γράψεις, να σηκωθούν να φύγουν με την πρώτη ευκαιρία. Κάποιοι μπορεί να το βαφτίζουν αυτό, "βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα", εγώ το λέω ότι κοιτάνε την καριέρα τους και είναι το απολύτως λογικό. Για να μείνει προπονητής και να ανεχθεί τέτοιες καταστάσεις, ιδίως με πρότζεκτ/στρατηγικές που αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο, πρώτον έχει συμβιβαστεί με τις συνθήκες κατανοώντας τες και δεύτερον δεν γίνεται και να μην έχει δεθεί συναισθηματικά. Για παράδειγμα, ο Σάντος, που κακώς αναφέρθηκε, έμεινε χρόνια στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Λουτσέσκου. Το να φύγει ο Λουτσέσκου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ, με δήθεν τέλεια σχέδια ανάπτυξης που τα υπονομεύει ο εμμονικός, απαρχαιωμένος και εγωιστής προπονητής. Από το επίπεδο προπονητών που μπορεί να προσελκύσει η ομάδα, ελάχιστοι μόνο θα μπορέσουν να διατηρήσουν τον σύλλογο σε μια τροχιά επιτυχιών και οι περισσότεροι θα αποτύχουν είτε γιατί θα τα παρατήσουν οι ίδιοι είτε γιατί δεν θα αποδειχτούν αντικειμενικά ικανοί. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει από τη δεκαετία του '80, που θυμάμαι.
Οι δύο τελευταίες προτάσεις μου ελπίζω να έχουν γίνει μάθημα και στην οικογένεια Σαββίδη, πατέρα και γιο.
Σιγα ρε παιδια που θα καταστραφει ο ΠΑΟΚ αμα φυγει ο Λουτσεσκου. Καπου ωπα. Εχουμε γειωσει τους παντες και τα παντα για χαρη του.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 3+ ΜΗΝΕΣ.
Ε ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Και στην συζητηση Γιωργης λουτσεσκου 100-0 Γιωργης. Αν φυγει η οικογενεια τοτε ναι την βαψαμε. Οχι αν φυγει ο Λουτσεσκου.
Το εχουμε τραβηξει απο τα μαλλια. ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΕΪΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. Ποιους ηθελε να ανανεωσουν; Τους ανανεωσαν. Καμαρα ηθελε; Καμαρα ηρθε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΟΦ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΣΕ. 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 3+ ΜΗΝΕΣ.
Ε ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Και στην συζητηση Γιωργης λουτσεσκου 100-0 Γιωργης. Αν φυγει η οικογενεια τοτε ναι την βαψαμε. Οχι αν φυγει ο Λουτσεσκου.
Το εχουμε τραβηξει απο τα μαλλια. ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΕΪΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. Ποιους ηθελε να ανανεωσουν; Τους ανανεωσαν. Καμαρα ηθελε; Καμαρα ηρθε. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΟΦ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕ ΚΕΡΔΙΣΕ. 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.
- figurehead4
Γιατί εμένα δεν με πειράζει κανένα λάθος. Με ενοχλεί ο δόλος. Μέχρι τώρα μπορώ να καταλάβω τον Ιβάν πο δινει ευκαιρίες, συγχωρει δηλώσεις κτλ τον πολυνίκη προπονητή του. Επαιξαν και τη ζαρια της συνέντευξης τύπου κι εκεί χάρηκα γιατί νόμιζα πως πήρε λευκή επιταγή ο Ραζβάν και θα πάψει να φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Όλα είχαν λογική. Αν όμως τώρα που φαίνεται η αρρώστια δεν γίνει κάτι δραστικό, ναι να κράξουμεSpecial 4 έγραψε:@ figurehead
ρωτάω λοιπόν:
Αν δηλ. τον κρατήσει και δεν χώσει παράλληλα πολύ χρημα, θα φταιει ο Ιβάν.
Τον Ραζβαν δεν τον κράζω γιατί χάνουμε. Τον κράζω γιατί από τον εγωισμό του να δείξει πως έχει δίκιο, έχασε τη μπάλα στα αποδυτήρια και δημιούργησε ένα χάος που δεν συμμαζεύεται. Που δεν επαψε να γκρινιάζει, αντί να πολεμά. Που λέει ψέματα, ενώ δεν έχει λόγο να το κάνει. Αφού βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ, για μένα Χ.
Θα, ξαναπώ και το αυτονόητο. τα κουσούρια του Ιβάν είναι όσα οφείλουμε να αποδεχτουμε για όσα καλά κάνει. Ο προπονητής ή ο κάθε παίχτης όμως σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Αν κάνει κακό στην ομάδα, απλώς δεν υπάρχει λόγος να μένει. Δεν είναι και τόσο τραγικό για μένα. Οι μακροχρόνιοι προπονητές γίνονται όλο και λιγότεροι. Το ποδόσφαιρο αλλάζει πιο γρήγορα από την εποχή του Βενγκερ και του Φέργκιουσον.
- Μπαρκαρούτσος
Στα εκτός κερδίζουμε.
Στην Τούμπα δεν έχουμε καταφέρει εδώ και λίγους μήνες.
Άρα;
1+1=2
Ο κόσμος φταίει που δεν κάνει sold-out και αυτός που πάει, δεν φωνάζει αρκετά.
Για να αυτοσαρκαστώ και λίγο..
Στην Τούμπα δεν έχουμε καταφέρει εδώ και λίγους μήνες.
Άρα;
1+1=2
Ο κόσμος φταίει που δεν κάνει sold-out και αυτός που πάει, δεν φωνάζει αρκετά.
Για να αυτοσαρκαστώ και λίγο..
Ε τοτε γιατι εφερε τον Νασμπεργκ;Leonardo10 έγραψε:Αντιθέτως, όλοι λένε ο μποτο ήταν αυτός που επέμενε να μην πάρουν άλλο Σέντερ μπακ και να έχει θέσει στο ρόστερ ο Κουλιερακης.
Ηταν με το ενα ποδι ετοιμος να ρθει και τον εκοψε ο κακος Λουτσεσκου? Φαντάζομαι θα προτιμησε τον παλαίμαχο Μπακαγιοκο απο τον βοσνιο ε? Και γιατι δεν τον εφερε εξτρα ο Ιβαν τον Βοσνιο? Αφου η ομαδα χρειαζοταν κι αλλο χαφ? Και πως ακριβως θα ερχοταν? Με μεταγραφη? Ή κλασικα δανεικος με ρητρα π ποτε δεν θα καλυφθει? Μια χαρα δικαιολογια αποτελει ο Λουτσεσκου.renegade έγραψε:Γιατί ο Βόσνιος δεν ήταν πρότζεκτ που ήταν με το ένα πόδι να έρθει?Gospi έγραψε: Τι ωραια που τα λετε και οι δυο...
Δηλαδη ηθελε ο Γιωργης και μπορουσε να φερει προτζεκτ στην θεση του χαφ και του αμυντικου και δεν το εκανε εξαιτίας του Λουτσεσκου ε? Υπηρχαν δηλαδη προτζεκτ χωρις ομαδα διαθεσιμα? Γιατι τα σοβαρα προτζεκτ θελουν και χρημα για να αποκτηθουν... Και ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη χρημα ριχνει επιλεκτικα απο λιγο. Οταν λοιπον εριξαν ολο το μπατζετ στην αποκτηση Τσαλωφ Τισσουνταλι, αναποφευκτα πηγαν σε ελευθερους μεγαλους για να καλυψουν τις τρυπες του ροστερ. Οταν ξανα ριξει πραγματικα χρημα ο Ιβαν τοτε θα δουμε αν θα ερθουν μονο 30 πλας ή και προτζεκτ. Μεχρι τοτε τα μονα προτζεκτ θα ειναι ειτε τυπου Σορετιρε,δλδ 1 στους 100 π εκατσε να μενει ελευθερος ειτε τυπου Γκομεζ, δηλαδη χαμηλης (ακομη) ποιοτητας ωστε να μπορεις να τον παρεις με ενα μυριο. Τα πρότζεκτ τα σοβαρα θελουν χρημα και μας το δειχνουν αυτο οι ομαδες π το κανουν σοβαρα και οργανωμενα τυπου Μπριζ. Μεχρι τοτε θα μας φταιει ο Λουτσεσκου (ο οποιος φυσικα και δεν θελει προτζεκτ, αλλα βολευει να υπαρχει για να τρωει το αναθεμα).
Ποιοι είναι για σένα πρότζεκτ?
Όσο για το αν βάζει χρήματα ο Σαββίδης...οι ισολογισμοί διαθέσιμοι είναι για τον καθένα να δει πόσα βάζει και πόσα έχει βάλει
Οσο για τα λεφτα και τους ισολογισμους, οπως προειπα, δεν γινεται καμια προσπαθεια ουτε τα εξοδα να μειώνονται σε μια ΠΑΕ π εχει τεραστιο μπατζετ διοικητικης λειτουργιας, και ξεκαθαρο θεμα παραλληλα υποστελεχωσης, αλλα ουτε και να αυξηθουν τα εσοδα της περα των εισιτηριων και των πωλησεων πιτσιρικαδων. Και στην τελικη οικονομολογος δεν ειμαι και δεν με ενδιαφερει να γινω. Μπορουν να γινουν πολλες υποθεσεις πανω στο θεμα. Η ουσια ειναι πως κάθε χρονο η ομάδα εισπράττει σημαντικα ποσα απο πωλησεις ποδοσφαιριστων και επενδυονται ελαχιστα εν αντιθεσι με τα πρώτα χρόνια του Ιβαν π τα εσοδα δεν ηταν τοσο πολλα αλλα επεφταν περισσοτερα στις μεταγραφες. Κι αν δεν φτάνουν τα λεφτα ας μην φερνουν συν δυο φορ με 6 μυρια μονο και μονο για να δωσουν δανεικο ωστε να βγει στην βιτρινα τον ταλαντουχο Τζιμα. Ας δέχονταν την προταση για Σαματα και ας φερναν μονο εναν φορ να πλαισιωσει τους Μπραντον Τζιμα. Αλλα καθε χρονο τα ιδια συμβαινουν. Αρχες καλοκαιριου ακουμε για τον τρομερο σχεδιασμο π εχει εκπονηθει και για τα λεφτα π θα πεσουν για μεταγραφες, κανουν παρελαση και ονόματα τυπου Ετζουκε με ποσα 4 και 5 μυρια και στο τελος καταλήγουμε με Μπακαγιοκους ελευθερους. Και σαν να μην φτανει αυτο παντα μα παντα εκει στα χασομερια διαρρεουμε ονοματα παιχταραδων για να χουμε να πουμε στα προβατα οτι "να εμεις θελαμε να φερουμε Μποβους και Ταχιροβιτς αλλα δεν τα καταφεραμε".
Ειλικρινα πιο πολυ με ενοχλει π νιωθω η ΠΑΕ να αντιμετωπιζει το κοινο της σαν φυτα παρα το αποτέλεσμα των μεταγραφων. Απο το Νταμπλ και μετα η ιδια επικοινωνιαμη πολιτική. Βιντεακια ο Λουτσεσκου να ευχαριστει για τις μεταγραφες την πρώτη χρονια, φωτογραφιες φετος στο Πορτο Καρράς αγκαλια ολο χαρα για τις μεταγραφαρες. Δηλώσεις για το καλυτερο ρόστερ και αλλα τετοια ωραια. Τελικα γ αυτο εχει δυο στο pay roll η ΠΑΕ στον τομεα της επικοινωνιας. Για να παραμυθιαζει αποτελεσματικα το κοινο της και οχι για να προασπίζεται τα συμφεροντα της ομάδας! BTW εξαιρετικη η ανακοινωση της ΠΑΕ για την σφαγη απο Τζηλο Κουμπαρακη... τι, οχι?