Razvan Lucescu V

giapas

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από giapas »

Το λέω βάση λογικής από το Μάϊο. Κι εσύ είσαι ο μόνος που συμφώνησες.
Και χωρίς να κάνω "κριτική" με ειρωνείες στο προπονητή στις στραβές όπως κάνουν τώρα διάφοροι που απλά δείχνουν το χαρακτήρα τους.

Ο Λουτσέσκου θα φύγει από την ομάδα και είναι χρέος του Σαββίδη να φύγει με ψηλά το κεφάλι.
Και κουπα τσουλου να φέρει , πάλι δε μπορεί να τρέξει την ομάδα όπως αυτός θέλει. Καλώς ή κακώς , δεν έχει σημασία.

Και στο δίλημμα Λουτσος ή Γιώργης , η απάντηση ειναι αυτονόητη.

Ας γίνει μια ώρα νωρίτερα να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ράζβαν, ζητάνε κάποιοι να φύγεις επειδή, λένε, εσύ φταις για όλα.
Αλλά δεν τολμούν να πάρουν την ευθύνη να κινητοποιηθούν για να πείσουν την διοίκηση να σε διώξει.
Θέλουν να σηκωθείς να φύγεις μόνος σου. Αν δεν φύγεις μόνος σου, λένε, θα φταίς φυσικά πάλι εσύ.
Πώς το λέτε στα ρουμάνικα; γιατί ξεχνάω πως το λέμε στα ελληνικά.
Θρασυδειλία;
Α γειά σου, έτσι το λέμε και μεις στα ελληνικά. Κοίτα να δεις σύμπτωση.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα λουτσεσκου ή Σαββίδης . Μόνο εκ του πονηρού αυτά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ δεν θέλω να φύγει. Να μείνει και να ξαναφτιαξει ομάδα.
Με τόσο πόλεμο που δέχεται από όλους τους αντιπάλους μας, εγώ είμαι μαζί του.
Τα ίδια κάνανε με Ίβιτς, με Φερειρα, με Σαντος...
Καθίστε ενωμένοι και γυρίστε το.

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ, ΦΤΑΝΕΙ.
ΡΑΖΒΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Jairo » 02 Δεκ 2024 17:46

Η Λίστα έχει τους 10 τόπ άνεργους προπονητές.
Κανείς δέν είπε ότι καίγονται να έρθουν στον ΠΑΟΚ.
Αυτά τα λέτε για να ειρωνευτείτε απλά.

Απο ΑΥΤΟΝ τον Λουτσέσκου που βλέπω, προτιμώ και τον 30ό της λίστας.
Βέβαια δέν θα γίνει κάτι γιατί οι αρμόδιοι θα φέρουν χειρότερο του Στρατηγού... σε περίπτωση που τελειώσει.

Ρε ποιο Ραζβανοσκυλο μπηκε στον λογαριασμο σου;;;;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

kataramenos5 έγραψε:
Gospi έγραψε:Μ αυτα και μ αυτα πάντως καταφεραμε και αυτοεγκλωβιστηκαμε σε ενα τρομερα αβασιμο αδιεξοδο. Απο την μια ο Ιβαν δεν αλλαζει αρα δεν εχει νοημα να κραζουμε και να ασχολιομαστε και απο την αλλη μονο ο Λουτσεσκου μπορει να συνεργαστεί με τον Ιβάν αρα δεν υπαρχει νοημα να φυγει γιατι αν φυγει θα ρθει το χαος.
Αρα τι ακριβως εχουμε να περιμενουμε? Να ευθυγραμμιστουν σε καποια απο τις επομενες μεταγραφικές οι πλανήτες και να χτιστει ενα ρόστερ της αρεσκειας του Λουτσεσκου και του Γιωργη για να ξαναδούμε μπαλα. Ποσο πιο χωριο δλδ?
Τα πραγματα ειναι απλα αν τα δουμε ρεαλιστικα περα απο συμπαθειες κι αντιπαθειες του καθενος.Απ τη στιγμη που δεν ταιριάζουν τα θελω διοικησης και προπονητη και δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρουν(μικρη ελπιδα να τραβηξει αυτια ο ιβαν και στις δυο κατευθύνσεις ) φευγει ο προπονητης.Δε φευγει η διοικηση.Ετσι γινεται σ ολες τις ομαδες αυτου του πλανητη.
Οσο πιο γρηγορα το παρουμε αποφαση τοσο το καλυτερο.Ειναι μια άρρωστη κατασταση και δε γινεται να συνεχιζεται γιατι την πληρωνει ο ΠΑΟΚ
Το προβλημα δεν ειναι ποιος θα φυγει, αλλα αν τα θελω αυτου που θα παραμεινει (Ιβαν) ειναι βιωσιμα γενικοτερα. Γιατι αν ο τροπος λειτουργιας του Ιβαν ειναι μη βιωσιμος ποδοσφαιρικα και εταιρικα (σε επιπεδο ποδσφαιρικων εταιριων) τοτε το μικροτερο κακο ειναι το να παραμείνει ο Λουτσεσκου. Δηλαδη ας πουμε φευγει αυριο ο Λουτσεσκου και ερχεται ο Κονσεισαο, τι θα αλλαξει? Οκ μπορει να δοκιμάσει και κανα αλλο συστημα και καναν αλλον πιτσιρικα. Θα αλλαξει ομως μακροπροθεσμα κατι? Θα του φερουν αυτους π θα ζητησει τον Γεναρη? Θα παψουν να φερνουν Μπακαγιοκους Κολλει και Μουργκ? Ή θα σταματησει να απαιτειται εγκριση για καθε μεταγραφη με αποτελεσμα να χρειαζεται 10πλασιο χρονο η ολοκληρωση της απ ο,τι σε αλλες ομαδες? Ή θα εκλειψει η δικαιολογια πως τον Γεναρη δεν ειναι ευκολο να βρεις παιχτες και οτι πριν τα τελη Αυγουστου δεν ερχονται καλοι παιχτες στην Ελλαδα?
Εγω προσωπικα θελω να φυγει ο Λουτσεσκου αλλα μονο αν αλλαξει ο τροπος διοικησης. Αν δεν αλλαξει κατι διοικητικα τοτε αλιμονο μας. Ειδαμε τι εγινε οταν εφυγε την πρώτη χρονια. Καλος χρυσος ο Ιβαν αλλα δεν τον εμπιστευομαι οτι θα στηριξει τον επομενο. Εδω βγηκε σε σκαιπ και απαιτησε να στηριχθεί με καθε τροπο ο Γκαρσια και τον Γεναρη του φεραν τον φουφουτο.

υγ. Επισης οσο η πολιτικη π εφαρμοζεται ειναι αυταρκεια χωρις σωστο πλανο τοτε η κατασταση απλα θα χειροτερέψει και δεν θα βελτιωθει. Το καλοκαιρι π θα φυγουν ο Ντελιας με τον Τζιμα να δω τι σκατα γηγενεις θα βρουμε για την Ευρωπη. Ποιος προπονητης θα σε βαλει τσου λου ή γιουροπα με ροστερ μολις 19-20 ατομων? Καθε χρονο πουλαμε τα ασημικα και ακουμε οτι και παλι δεν φτανουν. Ολοι οι αλλοι βρισκουν και ξοδεύουν. Ιστοριες για αγριους. Μηδεν αυξηση εσοδων απο αλλες πηγες, σταθερη αυξηση λειτουργικων εξοδων ενω η ΠΑΕ δειχνει υποστελεχωμενη και μονη πηγή εσοδων η πωληση γηγενων ταλεντων και η υπερκοστολογηση των εισιτηρίων σε ματς με τα χωρια. Δεν ξερω πως διοικει τις αλλες εταιριες του ο Ιβαν αλλα για εταιρια π εχει προεδρο οικονομολογο μαλλον παιρνουμε κατω απο την βαση και σ αυτον τον τομεα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 02 Δεκ 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Psyko, εάν κάποιος μπορεί να καταλάβει σε ποία ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται το ταλαίπωρο μυαλό μου,
αυτός είσαι εσύ. Αν το ξαναδιαβασεις με άλλη οπτική, θα δεις ότι λέω το ίδιο.
Σ ευχαριστώ..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το ξερω ρε μπρο απλος ειπα να κανω λιγο χιουμορακι γιατι αυτο το μυαλο οπως ειπες ειναι ετοιμο να εκραγει...
Βεβαια σαν psyko εχω μια καποια εμπειρια περισσοτερο απ ολους οποτε την παλευω πιο ευκολα... :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

giapas έγραψε: Και χωρίς να κάνω "κριτική" με ειρωνείες στο προπονητή στις στραβές όπως κάνουν τώρα διάφοροι που απλά δείχνουν το χαρακτήρα τους.
Πολύ βαρύ αυτό που λες φίλε. Υπάρχει απλώς και μια απέναντι οπτική. Οτι αυτός που έδειξε φετος το χαρακτήρα του δεν είναι ένας κακομοίρης οπαδός σε ένα φόρουμ η σε ένα ράδιο που βγάζει τον πόνο του, αλλά ένας προπονητής που βάζει το Εγώ του πάντα πάνω από την ομάδα που αγαπάει σαν τρελός αυτός που κράζεις. Που δουλεύει ψιλό γαζί χιλιάδες οπαδών που τον αποθεωνουν.

Το κακό είναι ότι πολλοί ΠΑΟΚτσηδες βλέπουν εύκολα τα κουσούρια του συνοπαδου τους, αλλά ποτέ τα κουσούρια κάποιων περαστικών που για μια αποζημίωση κάνουν το παν για να τους διώξουν ακόμη και εις βάρος μιας ομάδας. Υπάρχουν και τέτοιοι ομως

Εδώ γράφτηκε τι κάναμε στον Σάντος που την πρώτη χρονιά θα μας έριχνε και έπρεπε να το αποδεχτούμε, αυτού ντε που έφυγε τρέχοντας μόλις το ρευστό του λαού άρχισε να στερεύει. Όμως αυτός δεν μπορούσε αν δεν είχε σολωμούς και τσιπούρες. Ήταν σεφ περιοπης και ο ΠΑΟΚ μικρός για τις κουτάλες του. Βρε τι τράβηξε κι αυτός από τους κακούς ΠΑΟΚτσηδες.

Εγώ φίλε δεν μπορώ να τα δω όπως εσύ και δεν θέλω να τα βλέπω έτσι. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ το τι θα ήταν καλό για τον Λουτσέσκου και πότε ήταν το ιδανικό γι αυτόν να φύγει. Με νοιάζει ποτέ είναι το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ να φύγει. Όπως και να φύγει. Δεν είναι καλοί μονο οι εκατομμυριουχοι επαγγελματίες με τους φουσκωμένος εγωισμούς, μαζί με τους λογαριασμούς. Οι περαστικοί προπονητές αλλά και οι παίχτες που η τσέπη και ο χρόνος συμμετοχής τους είναι το μόνο που μετράει μέσα τους. Κι ας φιλάνε φανέλες. Άπειρα τα παραδειγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 02 Δεκ 2024, 22:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Το ερώτημα πλέον είναι ένα, αντέχουμε ως οργανισμός άλλο siege mentality ή θα πέσει το κάστρο από μέσα?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Κόβει το μάτι του πάντως. Ρεκόρ γκολ ο Τζιμας σε Bundesliga κ Budesliga 2. Σε μας έμπαινε μετα το 85.
Και εννοείται για να παίξει ταλέντο σε μας με σένα πρέπει να είναι απών ο "βασικός" τιμωρημένος ή τραυματίας.
Απάντηση από τους γνωστούς υπερασπιστές Μπάρκα κ aiva ξέρω, δεν χρειάζεται να ξαναγράψουν
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

παιζει και στις 2 λιγκες ο τζιμας; μωρε μπραβο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

figurehead4 έγραψε:
giapas έγραψε: Και χωρίς να κάνω "κριτική" με ειρωνείες στο προπονητή στις στραβές όπως κάνουν τώρα διάφοροι που απλά δείχνουν το χαρακτήρα τους.
Πολύ βαρύ αυτό που λες φίλε. Υπάρχει απλώς και μια απέναντι οπτική. Οτι αυτός που έδειξε φετος το χαρακτήρα του δεν είναι ένας κακομοίρης οπαδός σε ένα φόρουμ η σε ένα ράδιο που βγάζει τον πόνο του, αλλά ένας προπονητής που βάζει το Εγώ του πάντα πάνω από την ομάδα που αγαπάει σαν τρελός αυτός που κράζεις. Που δουλεύει ψιλό γαζί χιλιάδες οπαδών που τον αποθεωνουν.

Το κακό είναι ότι πολλοί ΠΑΟΚτσηδες βλέπουν εύκολα τα κουσούρια του συνοπαδου τους, αλλά ποτέ τα κουσούρια κάποιων περαστικών που για μια αποζημίωση κάνουν το παν για να τους διώξουν ακόμη και εις βάρος μιας ομάδας. Υπάρχουν και τέτοιοι ομως

Εδώ γράφτηκε τι κάναμε στον Σάντος που την πρώτη χρονιά θα μας έριχνε και έπρεπε να το αποδεχτούμε, αυτού ντε που έφυγε τρέχοντας μόλις το ρευστό του λαού άρχισε να στερεύει. Όμως αυτός δεν μπορούσε αν δεν είχε σολωμούς και τσιπούρες. Ήταν σεφ περιοπης και ο ΠΑΟΚ μικρός για τις κουτάλες του. Βρε τι τράβηξε κι αυτός από τους κακούς ΠΑΟΚτσηδες.

Εγώ φίλε δεν μπορώ να τα δω όπως εσύ και δεν θέλω να τα βλέπω έτσι. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ το τι θα ήταν καλό για τον Λουτσέσκου και πότε ήταν το ιδανικό γι αυτόν να φύγει. Με νοιάζει ποτέ είναι το ιδανικό για τον ΠΑΟΚ να φύγει. Όπως και να φύγει. Δεν είναι καλοί μονο οι εκατομμυριουχοι επαγγελματίες με τους φουσκωμένος εγωισμούς, μαζί με τους λογαριασμούς. Οι περαστικοί προπονητές αλλά και οι παίχτες που η τσέπη και ο χρόνος συμμετοχής τους είναι το μόνο που μετράει μέσα τους. Κι ας φιλάνε φανέλες. Άπειρα τα παραδειγματα
Προσωπικά γράφω ότι αύριο το πρωί οι δρόμοι προπονητή - ομάδας πρέπει να χωρίσουν.
Άμεσα, χωρίς μου σου του , χωρίς skype με Ροστοφ , χωρίς τίποτα.
Αυτή και μόνο η δήλωσή μου , ελπίζω να με βγάζει από το κάδρο αυτών που περιγράφεις.

Στο ίδιο αποτέλεσμα θέλουμε να φτάσουμε, έστω κι αν έχουμε διαφορετικούς λόγους.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τουλαχιστον οσο καιρο ειμαι εδω δεν υπαρχει πιο παρανοικο thread απο του ραζβαν

Ο αλλος γραφει λιστα με ελευθερους προπονητες και βαζει τσαβι ζινταν τουχελ αλεγκρι κλπ στην ομαδα ρε μλκ που εκανε παζαρια την μπενφικα για τα 4 χαρτια του μειτε και οταν τα βρηκαν δεν τα βρηκε με τον παικτη

12 χρονια ιβαν σαββιδης μπορειτε να ανατρεξετε σε ολες τις επιλογες απο ΤΔ σε προπονητες μεχρι και παικτες

Το φαινομενο οξυνεται τα τελευταια χρονια

Απ΄τον ματος πηγαμε στον ροντριγκο και απο αυτον στον ταυλορ και τωρα λεμε ευχαριστω με σαστρε οτο
Απο πριγιο πηγαμε σε ακπομ και απο κει σε σφιντερσκι αμεσως μετα τσολακ ολιβειρα, καπακι σαματα μπραντον και τωρα λεμε παμε ρε ρωσε βρες ψυχολογια

Ε δεν θελει πολυ να καταλαβεις γιατι πολλοι δεν θελουν να φυγει ο Λουτσε

Αλλα λιγο ασκοπο ειναι αυτο απο την συνεντευξη ψιλοκαταλαβαμε οτι ειναι το last dance
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexgarcia6 την Δευ 02 Δεκ 2024, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

alexgarcia6 έγραψε:παιζει και στις 2 λιγκες ο τζιμας; μωρε μπραβο
https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... -toy-tzima

Όπως αναφέρει η Νυρεμβέργη στην ιστοσελίδα της, το γκολ που πέτυχε ο Τζίμας χθες, ήταν το 7ο του στο πρωτάθλημα, κάτι που τον κάνει το μοναδικό ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών σε Bundesliga και Bundesliga.2 που έχει σκοράρει περισσότερα από έξι γκολ ως τώρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”