ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colley
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
79
80%
Murg
5
5%
Κωνσταντέλιας
9
9%
Chalov
2
2%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tissoudali
1
1%
Otto
1
1%

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από thomas Murg »

Όπως τα λέει ο κόουτς είναι τα πράγματα.

Για τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα και αν έχει εξήγηση για το γιατί κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ (όπως ο ίδιος λέει) αναφερόμενος στη διαιτησία και μάλιστα έχοντας πλέον ως πρόεδρο της η ΕΠΟ ένα πρώην στέλεχος της ομάδας, ρωτήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχει να κάνει με το σύστημα και τις αποφάσεις που είναι πίσω από αυτό. Από την πρώτη χρονιά που ήρθα στον ΠΑΟΚ έχω δει πολλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κλάπηκε ένας τίτλος. Δείτε τι έγινε εις βάρος μας απέναντι στον ΝΠΣ, με τον Ατρόμητο. Σήμερα δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι με Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλια. Δεν παραπονιέμαι για καταστάσεις σε κόρνερ ή γωνία. Υπήρχαν αυτές οι ξεκάθαρες φάσεις. Ακόμη και η δική μου τιμωρία στο ματς με την ΑΕΚ. Εγώ τιμωρήθηκα άλλοι δεν τιμωρήθηκαν καθόλου. Εχω δει πολλά πράγματα από το 2017. Εμείς είμαστε ζημιωμένοι με τα πέναλτι κάτι που δεν συμβαίνει με τις άλλες ομάδες.

Έχουμε όμως και εμείς τις ευθύνες μας γιατί δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ, γιατί δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Προερχόμασταν από ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας. Αυτό μας πήρε ενέργεια αλλά δεν είμαστε αρκετά δυνατοί για να κερδίσουμε και τους διαιτητές. Εγώ ζητάω απλά δικαιοσύνη από τους διαιτητές. Θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει και αυτός να προσπαθήσει να τα αλλάξει και γι' αυτό πήγε. Αλλά υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν και στη διαιτησία και στο VAR. Θα σας πω πώς δεν είμαστε υπερήρωες για να κερδίσουμε όλους αυτούς. Πώς είναι δυνατόν να μην δίνει το πέναλτι του Ντεσπόντοφ ή του Κωνσταντέλια;»

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να «καθαρίσει» ένα ματς στην Τούμπα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανασφάλεια:

«Δεν έχω εξήγηση για αυτό. Πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα στην αντίπαλη περιοχή αφού δημιουργούμε ευκαιρίες. Αλλά σας λέω δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες ένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο όταν προηγήθηκε ένα ευρωπαϊκό ματς υψηλών απαιτήσεων. Πρέπει να βρούμε τις «μπάλες» για να τελειώσουμε τα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλά αλλά δεν ήμασταν ενεργητικοί. Το μυαλό δεν είναι φρέσκο και πρέπει να βρούμε τρόπο να «κλειδώνουμε» τα ματς ακόμη και απέναντι στους διαιτητές».
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Ακόμα ένα χειρουργείο από Κουμπαρακη
Ακόμα μια φορά λάθος επιλογές αλλαγών από τον προπονητή
Ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας που τρώμε γκολ
Ο Λοβρεν τι απέγινε;;ο Σορετιρε γιατί δεν μπήκε;;
Τάισον Σβαμπ Τισουνταλι Κοταρσκι σε πολύ κακό φεγγάρι
Πολύ λάθος η αλλαγή Τσάλοφ
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Λάθος μου τότε, νόμισα σφυρίχτηκα κάτι. Οπως και να’χει, νομίζω τον βρίσκει τον ντελια ο αντίπαλος αλλά όχι τόσο όσο για να τον ανατρέψει, δηλαδή πέφτει εύκολα ο Ντελιας για αυτό και δεν διαμαρτύρεται και ο ίδιος.Η άποψη μου είναι ότι αυτές οι φάσεις θα μπορούσαν να είχαν κ δοθεί (το πέναλτυ του Ντελια και του Ντεσποτοφ). Οπως και το οφσάιντ. Απλώς το θέμα είναι ότι και στις 3 αυτές οριακές φάσεις δεν μας έδωσαν τίποτα (και το πρώτο γκολ της Καλλιθέας που υπάρχει μια ψιλούψια οφσάιντ). Φυσικά και στο πέναλτυ του Μτεσποτοφ το έδωσε ο Τζίκος, αλλά τον φώναξε ο Κουμπαράκης ο οποίος έδωσε εκείνο το γελοίο πέναλτυ εις βάρος μας στον Βόλο.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Λίγος κόσμος και αρκετός αέρας.
Ασοβαρη η ομάδα ειδικά στο β. Μεγάλη απογοήτευση να μην μπορούμε να κερδίσουμε την Καλλιθέα στην Τούμπα.

Τζιλος μεγάλος καραγκιόζης
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Immemoric έγραψε:Λάθος μου τότε, νόμισα σφυρίχτηκα κάτι. Οπως και να’χει, νομίζω τον βρίσκει τον ντελια ο αντίπαλος αλλά όχι τόσο όσο για να τον ανατρέψει, δηλαδή πέφτει εύκολα ο Ντελιας για αυτό και δεν διαμαρτύρεται και ο ίδιος.Η άποψη μου είναι ότι αυτές οι φάσεις θα μπορούσαν να είχαν κ δοθεί (το πέναλτυ του Ντελια και του Ντεσποτοφ). Οπως και το οφσάιντ. Απλώς το θέμα είναι ότι και στις 3 αυτές οριακές φάσεις δεν μας έδωσαν τίποτα (και το πρώτο γκολ της Καλλιθέας που υπάρχει μια ψιλούψια οφσάιντ). Φυσικά και στο πέναλτυ του Μτεσποτοφ το έδωσε ο Τζίκος, αλλά τον φώναξε ο Κουμπαράκης ο οποίος έδωσε εκείνο το γελοίο πέναλτυ εις βάρος μας στον Βόλο.

Λίγο μπερδεμένα μας τα λες ή μου φαίνεται; Ποια είναι η άποψή σου τελικά;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

VAR ήταν ο Τσαγκαρακης. Ο Κουμπαρακης ήταν βοηθός VAR.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

thomas Murg έγραψε:Όπως τα λέει ο κόουτς είναι τα πράγματα.

Για τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα και αν έχει εξήγηση για το γιατί κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ (όπως ο ίδιος λέει) αναφερόμενος στη διαιτησία και μάλιστα έχοντας πλέον ως πρόεδρο της η ΕΠΟ ένα πρώην στέλεχος της ομάδας, ρωτήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έχει να κάνει με το σύστημα και τις αποφάσεις που είναι πίσω από αυτό. Από την πρώτη χρονιά που ήρθα στον ΠΑΟΚ έχω δει πολλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κλάπηκε ένας τίτλος. Δείτε τι έγινε εις βάρος μας απέναντι στον ΝΠΣ, με τον Ατρόμητο. Σήμερα δεν μας δόθηκαν δυο πέναλτι με Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλια. Δεν παραπονιέμαι για καταστάσεις σε κόρνερ ή γωνία. Υπήρχαν αυτές οι ξεκάθαρες φάσεις. Ακόμη και η δική μου τιμωρία στο ματς με την ΑΕΚ. Εγώ τιμωρήθηκα άλλοι δεν τιμωρήθηκαν καθόλου. Εχω δει πολλά πράγματα από το 2017. Εμείς είμαστε ζημιωμένοι με τα πέναλτι κάτι που δεν συμβαίνει με τις άλλες ομάδες.

Έχουμε όμως και εμείς τις ευθύνες μας γιατί δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ, γιατί δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Προερχόμασταν από ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας. Αυτό μας πήρε ενέργεια αλλά δεν είμαστε αρκετά δυνατοί για να κερδίσουμε και τους διαιτητές. Εγώ ζητάω απλά δικαιοσύνη από τους διαιτητές. Θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει και αυτός να προσπαθήσει να τα αλλάξει και γι' αυτό πήγε. Αλλά υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν και στη διαιτησία και στο VAR. Θα σας πω πώς δεν είμαστε υπερήρωες για να κερδίσουμε όλους αυτούς. Πώς είναι δυνατόν να μην δίνει το πέναλτι του Ντεσπόντοφ ή του Κωνσταντέλια;»

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να «καθαρίσει» ένα ματς στην Τούμπα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανασφάλεια:

«Δεν έχω εξήγηση για αυτό. Πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα στην αντίπαλη περιοχή αφού δημιουργούμε ευκαιρίες. Αλλά σας λέω δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες ένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο όταν προηγήθηκε ένα ευρωπαϊκό ματς υψηλών απαιτήσεων. Πρέπει να βρούμε τις «μπάλες» για να τελειώσουμε τα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλά αλλά δεν ήμασταν ενεργητικοί. Το μυαλό δεν είναι φρέσκο και πρέπει να βρούμε τρόπο να «κλειδώνουμε» τα ματς ακόμη και απέναντι στους διαιτητές».
Για όλα έχει γνώμη ο στρατηγός, μόνο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει κάτι να πει που είναι και η δουλειά για την οποία πληρώνεται. Και τι να πει αφού δεν έχει κάτσει να δουλέψει σοβαρά με το σύνολο των παικτών τόσους μήνες και συνεχίζει να παρουσιάζει μια ομάδα που δεν έχει καμία ταυτότητα στο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Δευ 02 Δεκ 2024, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Το φάουλ του Ότο στο τέλος ήταν ανόητο (αλλά και ανύπαρκτο, αφού ο άλλος έπεσε πριν τον"σπρώξει") .
Στο χέρι, με τον αγκώνα, ο παίκτης είναι σε κίνηση, δεν γίνεται να μην το δώσει αυτό.
Ο Κοταρσκι θα μπορούσε να καθαρίσει έστω μια φάση στο τέλος. Δεν ρισκάρει όμως τις εξόδους.
Σημερα πάντως ήταν και ο αέρας..

(Ο Σβαμπ γιατί φώναζε πριν το γκολ που φάγαμε;)
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Εάν εννοείς το πρώτο φωνάζουν γιατί έχουν γίνει δύο φάουλ σε παίκτες μας και ο μ@λ@κ@ς ο τζήλος ...αφήνει το πλεονέκτημα!! Στη δική μας περιοχή και χωρίς να έχει γίνει σίγουρη κατοχή από δικούς μας παίκτες...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Σερρες 15.30 την αλλη Κυριακη.
Φυγαμε,στηριζουμε,αυτο πρεπει να μας ενδιαφερει σαν οπαδους -για το πρωταθλημα εννοω-
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Υπήρχε μία στο εκατομμύριο ένας διαιτητής να είχε κάνει αυτό που μας έκανε ο Τζηλος τότε στην Τρίπολη που έγραψε ιστορία στα χρονικά του VAR με οφσάιντ που ξέχασε να δει και να ξανασφυριζε σε παιχνίδι του γαύρου ή της ΑΕΚ;

Εδώ τον Τζηλο δεν τον βάζουν στο γαύρο από τότε που έγινε εκείνο στην Ξάνθη πριν 7 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

Η ομάδα δεν ήταν καλή σήμερα αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι μας έσφαξαν κανονικά, κάνεις ποκιτης δεν θα έχει ποτέ τέτοια διαιτησία ότι και να λέτε μερικοί
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

thomas Murg έγραψε:Εάν εννοείς το πρώτο φωνάζουν γιατί έχουν γίνει δύο φάουλ σε παίκτες μας και ο μ@λ@κ@ς ο τζήλος ...αφήνει το πλεονέκτημα!! Στη δική μας περιοχή και χωρίς να έχει γίνει σίγουρη κατοχή από δικούς μας παίκτες...
Το ξαναείδα τώρα...
Δεν βλέπω πάντως κανένα φάουλ..
Μόνοι μας κάνουμε χαζά λάθη..

Στο δεύτερο γκολ, αν δείτε, στην μικρή περιοχή είναι μόνο δικοί μας παίκτες! Δεν έχει "εμπόδια". Και η μπάλα έρχεται εκεί κοντά.
Αλλά ο Κοταρσκι δεν επιλέγει να κάνει μια έξοδο..
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Η ευθύνη είναι της διοίκησης και του Γκαγκάτση...δεν μπορεί οι 2 διαιτητές - εργαλεία που σφυρίζουν σαν το Τάκη Τσουκαλά είτε να ορίζονται σε πάνω από τα μισά παιχνίδια σου είτε ως διαιητές είτε να είναι var ...δηλαδή οι Τσαγγαράκης - Κουμπαράκης και να το ανέχεσαι...εδώ άλλες ομάδες για το τίποτα ξεσηκώνουν θύελλα διαμαρτυριών.... ο Ολυμπιακός δεν ήθελε Μανούχο - Διαμαντόπουλο και μια χαρά κόπηκαν από τους πίνακες που μεταξύ μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα φυντάνια των κόκκινων
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Ευτυχώς που υπάρχει και το PAOKMANIA και θα κοιμηθούμε απόψε. Κουράγιο παίδες, είναι μεγάλη η χρονια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”