ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
- thanos-xanthi
- alexgarcia6
Re: ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα
Μη στεναχωριεστε, στο επομενο ματς με μικρο παλι θα μπαινουμε στα αποδυτηρια με 1-0 και θα βγαινουμε χαλαροι για οικογενειακο διπλο στο 2ο σαν να μην συμβαινει τιποτα
Ανεπιδεκτοι μαθησεως
Ανεπιδεκτοι μαθησεως
- episimos73
Τι πριονοκορδέλα αυτή φέτος ρε πούστη μου. Είμαστε κι εμείς αλλά αυτό που γίνεται με τα κοράκια είναι απίστευτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χτές έγραψα αυτό:
"Επίσης, γιατί ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω, ο ορισμός Τζήλου διαιτητή και Τσαγκαράκη - Κουμπαράκη ως VAR και VAR assistant, είναι πραγματικό ανέκδοτο από τα λίγα, αλλά χωρίς καθόλου γέλιο"
Με τις υγείες μας..
"Επίσης, γιατί ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω, ο ορισμός Τζήλου διαιτητή και Τσαγκαράκη - Κουμπαράκη ως VAR και VAR assistant, είναι πραγματικό ανέκδοτο από τα λίγα, αλλά χωρίς καθόλου γέλιο"
Με τις υγείες μας..
τόσο μικρή συγκομιδή βαθμών στην Τούμπα φέτος αποτελεί ξεφτίλα
σε έσφαξε ο διαιτητής, αλλά δε νοείται να τρως 2 γκολ από τέτοιες ομαδούλες της σειράς
σε έσφαξε ο διαιτητής, αλλά δε νοείται να τρως 2 γκολ από τέτοιες ομαδούλες της σειράς
Το είπα και στο τοπικ του αγώνα, το παιχνίδι ήταν καρμπόν αυτό με τον ΟΦΗ.
Συγγνώμη παιδιά αλλά εμένα δε μου φταίει η διαιτησία, το κάνουμε 2-1 και μας παίζει 10 λεπτά ο τελευταίος της βαθμολογίας.
Δε μου φταίει κανείς αν Νοέμβριο έχουμε μείνει με δύο χαφ στην αποστολή και να έχουμε το χειρότερο κέντρο από όλους.
Συγγνώμη παιδιά αλλά εμένα δε μου φταίει η διαιτησία, το κάνουμε 2-1 και μας παίζει 10 λεπτά ο τελευταίος της βαθμολογίας.
Δε μου φταίει κανείς αν Νοέμβριο έχουμε μείνει με δύο χαφ στην αποστολή και να έχουμε το χειρότερο κέντρο από όλους.
- PAOK_Antarctica
Από μένα γήπεδο τέλος για φέτος.
Αύγουστο είχαμε και φτάσαμε Δεκέμβρη.
Σιχαθηκε η ψυχή μου.
Αύγουστο είχαμε και φτάσαμε Δεκέμβρη.
Σιχαθηκε η ψυχή μου.
Δεν μας φοβάται κανείς αγωνιστικά φέτος. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Διαιτητές βάρ και παπάρια. Λες και είχαμε ποτέ το στραγάλι.
Αν το μοναδικό όπλο του ΠΑΟΚ είναι οι κατάρες εδώ μέσα είμαστε για λυπηση. Απλά οποιαδήποτε ομάδα της Αθήνας θα είχε νικήσει. Αν δεν βγει ακοίνωση για διαθτησια σημαίνει ότι το έχουμε παρατήσει. Από κει και πέρα με Σβαμπ ενενήντα λεπτό το ματς το έχασε ο στρατηγός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Κυρ 01 Δεκ 2024, 21:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με ατσαγκαράκη-Κουμπαράκη στο βαρ για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε σαν την Μπαρτσελόνα της καλής εποχής.
Μπραβο στην ομαδα.Σημαντικο το 2ο γκολ,καταφεραμε να σωσουμε τον βαθμό.Και δεν ειρωνευομαι καθολου.
Οπως στρωσαμε,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα,ας κοιμηθουμε.
Οπως στρωσαμε,αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα,ας κοιμηθουμε.