Και τι ομάδα!
Πωπωπω μια ΠΑΟΚΑΡΑ!

Εγώ για αυτά είμαι ΠΑΟΚ.
Στα του αγώνα, παίξαμε στα ίσα ένα ζωντανο θρύλο, ήμασταν καλυτεροι αλλά αναμενόμενα ειναι πιο αποτελεσματικοι στις τελικες απο τον (έξυπνο) Τσουνταλί.
Περηφανεια μόνο.

Τη δεκαετία του 70' του 80' του 2010 ναι , τώρα στην Τούμπα παίρνει αποτέλεσμα κι η κουτσή Μαρία.Kourdos έγραψε:2-0 σε εκτός αγώνα στην Ευρώπη με μεγάλη ομάδα δίνει ελπίδες για ανατροπή και πρόκριση στην Τούμπα.
Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και τους στέλνουμε να διαπρέψουν στην Ευρώπη γιατί θέλουμε balance με φτασμένους 30ρηδες. Το χρήμα να ρέει κι όλα καλά.vs40 έγραψε:Συμφωνώ 100%. Σήμερα μόνο διακριθέντες βλέπω. Δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω για MVP.joshua έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τη καμία τη γκρίνια την ώρα του αγώνα...Πιθανότατα προέρχεται από προηγούμενες εμφανίσεις σίγουρα όχι από τη σημερινή. Λίγο ακόμα και θα νομίζω ότι η Γιουναιτεντ είναι ο ατρόμητος που έπρεπε να κλείσουμε στα καρε και να του ρίξουμε 4ρα. Η εμφάνιση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ακόμα και ο Μπακαγιοκο σήμερα μια χαρά ήταν και πρώτη φορά που έδωσε κάποιες ελπιδες. 50 - 50 κατοχή στο Ολντ Τραφορντ σχεδόν ίδιες ευκαιρίες,τι ακριβώς θέλατε παραπανω; Σε μια φάση κρίθηκε το παιχνίδι. Πάμε παρακάτω με αρκετούς λόγους να αισιοδοξουμε.
Σήμερα η Μπιζ, μπορεί και να την έκανε πλάκα τη Μάντσεστερ. Για μένα εκεί είναι οι ενδοιασμοί μου, δηλαδή στο πώς χτίζεις μια ομάδα. Άλλος αγοράζει τον Τζόλη και άλλος τον πουλά στην 1η του ευκαιρία. Η Μπριζ ούτε τεράστιο κλαμπ είναι, ούτε περισσότερους οπαδούς έχει, ούτε μεγαλύτερο μισθολογικό μπάτζετ. Επενδύει, αγοράζει νέους παικταράδες και φυσικά πουλάει κιόλας. Απλά στην 11άδα της σταθερά βλέπεις νιάτα και πνευμόνια. Από εμάς σήμερα τέτοιος ήταν ο Καμαρά που έκανε απίστευτη δουλειά, και φυσικά γενικά μιλώντας για το ρόστερ, ο Ντεσπότοφ.
Ε ναι άλλωστε η Γιουνάιτεντ είναι επίπεδο Λαμίας. Θα καληνυχτησω κ εγώ νωρίς γιατί θα χάσω ότι μαλλί μου έχει απομείνειPhotis έγραψε:Απο το σημερινό μόνο ένα κρατάω, το ότι ο λαός είναι για τσάμπιονς λίγκ και η ομάδα για conference league.
Συνεχίζουμε..με πορδές αυγά δε βάφεις.
Αποστολή τι λες;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ μέτρια ομάδα ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς μας μας έχουν κάνει πλάκα όλες οι άλλες ομάδες. Η Manchester επιβεβαίωσε την απόλυτη μετριότητά της.
Εσείς να μείνετε στην ευκαιρία του Τισου. Μια ευκαιρία δεν προκαλεί ήττα.
Ομαδουλα της σειράς δηλαδή...Zanis24 έγραψε:Για αυτους που λετε περι μεγαθηριου, ηταν η πρωτη της νικη φετος στο Γιουρόπα.
Ατυχια και ανικανοτητα, δυσκολος συνδυασμος.