Manchester United-ΠΑΟΚ 2-0 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Otto
65
65%
Colley
6
6%
Ozdoev
19
19%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
1
1%
Camara
3
3%
Taison
1
1%
Tissoudali
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bakayoko
2
2%
Chalov
1
1%
Despodov
1
1%
Shola
1
1%

Σύνολο ψήφων: 100

CostaLei

Re: Manchester United-ΠΑΟΚ 2-0 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από CostaLei »

Πω πω λαός!
Και τι ομάδα!
Πωπωπω μια ΠΑΟΚΑΡΑ! :opaokara:
Εγώ για αυτά είμαι ΠΑΟΚ.
Στα του αγώνα, παίξαμε στα ίσα ένα ζωντανο θρύλο, ήμασταν καλυτεροι αλλά αναμενόμενα ειναι πιο αποτελεσματικοι στις τελικες απο τον (έξυπνο) Τσουνταλί.
Περηφανεια μόνο. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν το καλοκαιρακι φερναμε τον Μειτε αντι του Μπακαγιοκο, εναν κανονικο κιλλερ φορ αντι του Τσαλωφ και ενα αριστερο εξτρεμοδεκαρο αντι του Τισσουνταλι τωρα θα ημασταν μια χαρα. Θα κρατουσαμε Τζιμα και Ραφα και η ομαδα θα λειτουργουσε ρολοι. Τοσο απλα και τοσο ωραια. Αλλα δυστυχως δεν λενε εκει μεσα στην ΠΑΕ να δουν την φαση ποδοσφαιρικα αλλα επιμενουν να λειτουργούν με απωθημενα και ποδοσφαιρικες καψουρες.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ο λαός μας σήμερα στην κερκίδα ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ! :pano:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ναι ρε Γκοσπι ναι ! Το ίδιο σκεπτικό με εμένα έχεις αν και για τον Τισουνταλι επιφυλάσσομαι γιατί ποδοσφαιρικά έχει να δώσει και .

Πάντως για όσους κράζουν διοίκηση και επιλογές ΠΑΟΚ , αναλογιστείτε αυτοί της Μαν. Γιου τι εγκλήματα έχουν διαπράξει , μεταγραφικά και οικονομικά .
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Kourdos έγραψε:2-0 σε εκτός αγώνα στην Ευρώπη με μεγάλη ομάδα δίνει ελπίδες για ανατροπή και πρόκριση στην Τούμπα.
Τη δεκαετία του 70' του 80' του 2010 ναι , τώρα στην Τούμπα παίρνει αποτέλεσμα κι η κουτσή Μαρία.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Απο το σημερινό μόνο ένα κρατάω, το ότι ο λαός είναι για τσάμπιονς λίγκ και η ομάδα για conference league.
Συνεχίζουμε..με πορδές αυγά δε βάφεις.
:pano:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καλα να μην υπερβαλουμε δεν ηταν και ΕΞAIΡΕΤΙΚΗ η εμφανιση. Αυτο το λεω γιατι η ομαδα αυτη μπορει να παιξει και καλυτερα.

Το προβλημα που βλεπω εγω ειναι οτι για ακομη μια φορα φετος η εμφανιση ηταν not bad αλλα με γευση απογοητευσης.

Απογοητευση για μενα του Κοταρσκι στο γκολ που κοιταει τη μπαλα να περναει οπως και σε μια φαση στο πρωτο ημιχρονο που παλι δε μπορεσε να ελεγξει την πορεια και εκανε τον τροχονομο

Απογοητευση για το τελειωμα του Τισου φυσικα

Απογοητευση και για τον Μπαμπα που για μια ακομη φορα εκτέθηκε αμυντικα...

ΥΓ. Δε μου αρεσε επισης στο δευτερο γκολ η πολυ τερμπελικη προσπαθεια που (δεν) κανει ο κατα τα αλλα πολυ καλος και συμπαθης Κολει για μπλοκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Παρ 08 Νοέμ 2024, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

vs40 έγραψε:
joshua έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τη καμία τη γκρίνια την ώρα του αγώνα...Πιθανότατα προέρχεται από προηγούμενες εμφανίσεις σίγουρα όχι από τη σημερινή. Λίγο ακόμα και θα νομίζω ότι η Γιουναιτεντ είναι ο ατρόμητος που έπρεπε να κλείσουμε στα καρε και να του ρίξουμε 4ρα. Η εμφάνιση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ακόμα και ο Μπακαγιοκο σήμερα μια χαρά ήταν και πρώτη φορά που έδωσε κάποιες ελπιδες. 50 - 50 κατοχή στο Ολντ Τραφορντ σχεδόν ίδιες ευκαιρίες,τι ακριβώς θέλατε παραπανω; Σε μια φάση κρίθηκε το παιχνίδι. Πάμε παρακάτω με αρκετούς λόγους να αισιοδοξουμε.
Συμφωνώ 100%. Σήμερα μόνο διακριθέντες βλέπω. Δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω για MVP.

Σήμερα η Μπιζ, μπορεί και να την έκανε πλάκα τη Μάντσεστερ. Για μένα εκεί είναι οι ενδοιασμοί μου, δηλαδή στο πώς χτίζεις μια ομάδα. Άλλος αγοράζει τον Τζόλη και άλλος τον πουλά στην 1η του ευκαιρία. Η Μπριζ ούτε τεράστιο κλαμπ είναι, ούτε περισσότερους οπαδούς έχει, ούτε μεγαλύτερο μισθολογικό μπάτζετ. Επενδύει, αγοράζει νέους παικταράδες και φυσικά πουλάει κιόλας. Απλά στην 11άδα της σταθερά βλέπεις νιάτα και πνευμόνια. Από εμάς σήμερα τέτοιος ήταν ο Καμαρά που έκανε απίστευτη δουλειά, και φυσικά γενικά μιλώντας για το ρόστερ, ο Ντεσπότοφ.
Έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα και τους στέλνουμε να διαπρέψουν στην Ευρώπη γιατί θέλουμε balance με φτασμένους 30ρηδες. Το χρήμα να ρέει κι όλα καλά.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μου κανει απιστευτη εντυπωση πως εχουμε δωσει τον Τζιμα για να εχουμε αυτη την τετραδα επιθετικων.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Photis έγραψε:Απο το σημερινό μόνο ένα κρατάω, το ότι ο λαός είναι για τσάμπιονς λίγκ και η ομάδα για conference league.
Συνεχίζουμε..με πορδές αυγά δε βάφεις.
:pano:
Ε ναι άλλωστε η Γιουνάιτεντ είναι επίπεδο Λαμίας. Θα καληνυχτησω κ εγώ νωρίς γιατί θα χάσω ότι μαλλί μου έχει απομείνει
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

όταν δεν έχεις να πεις κάτι για την ομάδα, αρχίζεις να μιλάς για την κερκίδα, τον λαό, πωπω λαός και τι ομάδα....

Οκ, στο γήπεδο της Γιουνάιτετ παίζουμε, που πριν λίγα χρόνια οι οργανωμένοι έκαναν διαμαρτυρία επειδή έχει γεμίσουν οι κερκίδες τους με τουρίστες που έρχονται για την εμπειρία.
Αν θα κερδίσω την μάχη της κερκίδας σε αγώνα με την μεικτή καλόγριων, δεν θα πανηγυρίσω κιόλας.

Το θέμα είναι πως παικτικά, η ομάδα στήθηκε όπως έπρεπε - πριν τον αγώνα, είπα πως νόμιζα πως έπρεπε να κατέβει, και όντως έτσι κατέβηκε με μόνες διαφορές στα πρόσωπα.
Αυτά τα πρόσωπα, μας στοίχισαν τον αγώνα.

Όταν παίζεις 5 χρόνια χωρίς επιθετικό, είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν στιγμές (πολλές στιγμές) που θα αναρωτιέσαι ''αν το έβαζε τότε''.

Ο Ρουμάνος έστησε την ομάδα υπέροχα.
Αν είχε τους παίχτες που ήθελε, θα τον κέρδιζε.
Όσο δεν του δίνετε τους παίχτες που θέλει και ζητάει, τόσο πιο συχνά θα ακούμε ''αν το έβαζε τότε...''

MVP αγώνα για τον ΠΑΟΚ οι Όττο και Οζντόεβ, MVP 1o ημιχρόνου Μαντί.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ήττα , δύο ατομικά λάθη ήταν αρκετά σε αυτό το επίπεδο.

Θα ξεκινήσω με τον καλύτερο παίκτη μας, τον Όττο σήμερα μας έδειξε πώς παίζει ένα σύγχρονο μπακ όμως είναι απορίας άξιον γιατί βραχυκυκλωνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τακτικά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή.

Παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο πρωτο ημίχρονο.

Είχαμε ευκαιρίες και στο 0-0 και όταν δεν τα βάζεις τα τρως.

Μου άρεσε πάρα πολύ απόψε η ομάδα μας, ήταν καταπληκτική.

Μακάρι να παίζουμε έτσι από εδώ και πέρα και όλα θα πάνε καλά.

Όλοι μας γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας όμως όποιος θέλει να ανέβει στη κορυφή δεν κλαίγεται για αυτά που του λείπουν προχωρα με αυτά που έχει.

Ας μην ψάχνουμε ενόχους απόψε .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ μέτρια ομάδα ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς μας μας έχουν κάνει πλάκα όλες οι άλλες ομάδες. Η Manchester επιβεβαίωσε την απόλυτη μετριότητά της.
Εσείς να μείνετε στην ευκαιρία του Τισου. Μια ευκαιρία δεν προκαλεί ήττα.
Αποστολή τι λες;

Πόσες ευκαιρίες δηλαδή θα έκανες;;

Επίσης δεν είναι μόκο αυτή. Είναι και του ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ μετά το 1-0 είναι και το σουτ του καμάρα στο τέλος του ημιχρόνου ειναι και ένα ακόμα σουτ του ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ στο 1ο ημίχρονο.
Σε αυτό το ματς δηλαδή κρίνεις τη μέτρια πορείας της ομάδας.;;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Το παιχνίδι χάθηκε γιατί δε σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος μας έδωσε πολλούς χώρους, ήμασταν καλύτεροι, αλλά μπήκαμε με τη φιλοσοφία και το Χ καλό είναι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Zanis24 έγραψε:Για αυτους που λετε περι μεγαθηριου, ηταν η πρωτη της νικη φετος στο Γιουρόπα.
Ατυχια και ανικανοτητα, δυσκολος συνδυασμος.
Ομαδουλα της σειράς δηλαδή...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”