Λες λοιπόν
Για μένα όσο κατακριτέο είναι το καρπουζάς, χέστης κτλ (και συμφωνώ με το σβήσιμο των εν λόγω post) άλλο τόσο είναι τα φαιδρα περί "εχθρών του ΠΑΟΚ", σκουλήκια, ξύδια (top), μύδια φρύδια και του παπα τα @@! Και πραγματικά δε μου αρέσει (και η μομφή πηγαίνει και σε σένα που είσαι και mod) να αναπαράγονται παλαιότερα post άλλων μελών, να καλούνται τα μέλη (με ειρωνικό τρόπο) να κάνουν κωλοτούμπα ή να πιούν ξύδι και λοιπά.
Αν μπεις και γράψεις ο Σάντος είναι χέστης τι περιμένεις να ακούσεις απο τους άλλους?
Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ είσαι φιλαράκι.
Και πραγματικά δε μου αρέσει (και η μομφή πηγαίνει και σε σένα που είσαι και mod) να αναπαράγονται παλαιότερα post άλλων μελών, να καλούνται τα μέλη (με ειρωνικό τρόπο) να κάνουν κωλοτούμπα ή να πιούν ξύδι και λοιπά. Γιατί πρέπει μετά από κάθε παιχνίδι κάποιοι να κάνουν κωλοτούμπες? Δηλαδή αν μια άποψη ή εκτίμηση αποδειχτεί ενδεχομένως λανθασμένη, θα πρέπει αυτός που την εξέφρασε να πέσει στα τέσσερα και να να κάτσει να τον γαμ...?
Ούτε και εμένα καθόλου δεν μ αρέσει αυτό.
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Προσωπικά εσύ (για να είμαι συγκεκριμένος) σε πολλά topic καλείς συστηματικά υπόλοιπα μέλη να δείξουν τις επιδόσεις τους στην κυβισθηση!
Πάλι στο προσωπικό το πας.Αυτό που έλεγε και ο Μάξιμος και είχε και δίκιο.
Περιμένω να ποστάρεις που λέω στους άλλους να επιδείξουν την επίδοση τους στην κυβίσθηση.
Αλλιώς θα θεωρηθείς ότι λες ψέμματα μιας και μιλάς επι προσωπικού.
Να ξέρεις ότι αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας αντιστρόφως, να γράψω κι εγώ πχ, τι έγινε με το Moon, κάντε τώρα κωλοτούμπες, χάσαμε από το ποκ, κανε σπαγκάτο, πάλι σέρνεται ο sergio, κανε bunging jumping! Δε γίνεται όμως κουβέντα έτσι.
Το μόνο που διαβάζω είναι ακριβώς αυτό ακόμα και όταν κερδίζουμε.
Μάλιστα δεν μπορούμε να χαρούμε καμία νίκη καθότι όλοι πρέπει να φύγουν και κανένας δεν κάνει για την ομάδα.
Η απόλυτη ισοπέδωση των πάντων και η αναζήτηση του εύκολου κάθε φορά.
Πρέπει δηλαδή επειδή κάποιος έγραψε ότι δεν του άρεσε ο χι παίχτης ή δε γουστάρει το ποδόσφαιρο που βλέπει να έχει πτυχίο προπονητικής ή να φέρει αποδείξεις και ντοκουμέντα? Τόση μπάλα ξέρει, τόσο βλέπει, τόσο καταλαβαίνει, τόσα λέει! Δικαίωμα του! Η' όχι?
Σωστό αρκεί να μην είναι προκλητικά ισοπεδωτικός σε όλα.
Και λες για επιχειρήματα. Επιχειρήματα ακούγονται εκατέρωθεν κι έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλα τα επιχειρήματα είναι πολύ συχνά "επιχειρήματα", είναι δηλαδή υποκειμενικές κρίσεις. Υπάρχουν δηλαδή οι αριθμοί, αλλα εστιάζοντας κατά το δοκούν σε συγκεκριμένα πράγματα και "ξεχνώντας" κάποια αλλα, μπορείς να αποδώσεις τη δικη σου αλήθεια. Άφησε σε κάποιους άλλους να έχουν τη δικη τους αλήθεια!
Ακριβώς έτσι μόνο που αυτά που ξεχνάμε είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα απο την ''καλοπροαίρετη κριτική''.
Συνεπώς η υπάρχει προσαρμογή και στήριξη στην ομάδα με υπομονή με σωστή και δίκαιη κριτική ανάλογα με τις συνθήκες κάθε φορά ή υπάρχει το Log out.
Η απλή ισοπέδωση των πάντων δεν έχει σχέση με το παρόν φόρουμ.
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει χωρίς δική μου παρέμβαση πάνω σε αυτό.
Υ.Γ
Άνετα αν θέλεις αλλάζουμε ρόλους.
Θα γίνεις εσύ Moderator ή ο Orwell και θα γίνω χρήστης.
Και θα κάνω εγώ μετά την κριτική που κάνετε εσείς.
Θέλεις?