Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
paokovia

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από paokovia »

novito έγραψε:Εχει ενημερωθει ο Stallion και συντομα θα το κανει paokovia...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Βασικα paokovia καλα εκανες και το πσοταρες γιατι αν γινει καμια στραβη κ αποκλειστουμε θα βγαινα γκαντεμης.... ενω, τωρα ... καταλαβαινεις... :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Γαμώτο δεν το σκέφτηκα αυτό :lol:
Πάει αποκλειστήκαμε....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

το ύφος pablito διαμορφώνεται ανάλογα σε ποιόν μιλάω....
και μην χρησιμοποιείς τόσο συχνά πληθυντικό στα post σου(καταλαβαίνουμε,μας προσβάλλεις,ξέρουμε)...σε σένα αναφέρομαι όχι σε άλλους.....καρφώνεσ(τε)αι ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Orwell έγραψε:το ύφος pablito διαμορφώνεται ανάλογα σε ποιόν μιλάω....
και μην χρησιμοποιείς τόσο συχνά πληθυντικό στα post σου(καταλαβαίνουμε,μας προσβάλλεις,ξέρουμε)...σε σένα αναφέρομαι όχι σε άλλους.....καρφώνεσ(τε)αι ;) ;) ;)
το υφος orwellouko(τον ειπες γατακι ρε?) συμφωνω οτι διαμορφωνεται αναλογα με τον δεκτη του μυνηματος...αλλα πρεπει να κραταμε την συζητηση σε ενα επιπεδο με οποιον και αν μιλαμε..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Mηπως να το συνεχισετε με pm???
Γιατι δε βλεπω που κολλαει στο "παραπονα για το φορουμ"...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

οχι ρε νοβ,εχω 170 :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μετά απο τόση λεκτική ΒΙΑ μεταξύ μας ελπίζω να μάθαμε όλοι μας κάτι σήμερα.
Απο αύριο περισσότερα.

Υ.Γ
Αν βάλω άβαταρ το πουλέν μου τον Κόκαλη θα έχετε πρόβλημα πάλι με τα άβαταρ μου? :oops:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ναι
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Δε ήθελα να το συνεχίσω, γιατί όπως κουράστηκα εγώ διαβάζοντας τις 15-20 σελίδες που γράφτηκαν σε δυο μέρες, σίγουρα δε θέλω να κουράζω τους υπολοιπους. Ωστόσο δεν άντεξα στον πειρασμό και αποφάσισα να γράψω κάποια πράγματα. Για μένα όσο κατακριτέο είναι το καρπουζάς, χέστης κτλ (και συμφωνώ με το σβήσιμο των εν λόγω post) άλλο τόσο είναι τα φαιδρα περί "εχθρών του ΠΑΟΚ", σκουλήκια, ξύδια (top), μύδια φρύδια και του παπα τα @@! Και πραγματικά δε μου αρέσει (και η μομφή πηγαίνει και σε σένα που είσαι και mod) να αναπαράγονται παλαιότερα post άλλων μελών, να καλούνται τα μέλη (με ειρωνικό τρόπο) να κάνουν κωλοτούμπα ή να πιούν ξύδι και λοιπά. Γιατί πρέπει μετά από κάθε παιχνίδι κάποιοι να κάνουν κωλοτούμπες? Δηλαδή αν μια άποψη ή εκτίμηση αποδειχτεί ενδεχομένως λανθασμένη, θα πρέπει αυτός που την εξέφρασε να πέσει στα τέσσερα και να να κάτσει να τον γαμ...? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Προσωπικά εσύ (για να είμαι συγκεκριμένος) σε πολλά topic καλείς συστηματικά υπόλοιπα μέλη να δείξουν τις επιδόσεις τους στην κυβισθηση! Να ξέρεις ότι αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας αντιστρόφως, να γράψω κι εγώ πχ, τι έγινε με το Moon, κάντε τώρα κωλοτούμπες, χάσαμε από το ποκ, κανε σπαγκάτο, πάλι σέρνεται ο sergio, κανε bunging jumping! Δε γίνεται όμως κουβέντα έτσι.
Πρέπει δηλαδή επειδή κάποιος έγραψε ότι δεν του άρεσε ο χι παίχτης ή δε γουστάρει το ποδόσφαιρο που βλέπει να έχει πτυχίο προπονητικής ή να φέρει αποδείξεις και ντοκουμέντα? Τόση μπάλα ξέρει, τόσο βλέπει, τόσο καταλαβαίνει, τόσα λέει! Δικαίωμα του! Η' όχι?
Και λες για επιχειρήματα. Επιχειρήματα ακούγονται εκατέρωθεν κι έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλα τα επιχειρήματα είναι πολύ συχνά "επιχειρήματα", είναι δηλαδή υποκειμενικές κρίσεις. Υπάρχουν δηλαδή οι αριθμοί, αλλα εστιάζοντας κατά το δοκούν σε συγκεκριμένα πράγματα και "ξεχνώντας" κάποια αλλα, μπορείς να αποδώσεις τη δικη σου αλήθεια. Άφησε σε κάποιους άλλους να έχουν τη δικη τους αλήθεια!
Πραγματικά στεναχωριέμαι που έχω μπει σε τόσο προσωπική κουβέντα, γιατί όταν γράφτηκα στο forum σίγουρα δεν είχα πρόθεση να σχολιάζω ή να επικρίνω αυτά που γραφουν άλλοι. Σας παρακολουθούσα όλους κανέναν χρόνο πριν γραφτώ και το έκανα γιατί ζήλευα την όμορφη παρέα σας! Αλλα αυτό το πράγμα με τις προσωπικές επιθέσεις είναι πραγματικά κρίμα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λες λοιπόν
Για μένα όσο κατακριτέο είναι το καρπουζάς, χέστης κτλ (και συμφωνώ με το σβήσιμο των εν λόγω post) άλλο τόσο είναι τα φαιδρα περί "εχθρών του ΠΑΟΚ", σκουλήκια, ξύδια (top), μύδια φρύδια και του παπα τα @@! Και πραγματικά δε μου αρέσει (και η μομφή πηγαίνει και σε σένα που είσαι και mod) να αναπαράγονται παλαιότερα post άλλων μελών, να καλούνται τα μέλη (με ειρωνικό τρόπο) να κάνουν κωλοτούμπα ή να πιούν ξύδι και λοιπά.
Αν μπεις και γράψεις ο Σάντος είναι χέστης τι περιμένεις να ακούσεις απο τους άλλους?
Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ είσαι φιλαράκι.

Και πραγματικά δε μου αρέσει (και η μομφή πηγαίνει και σε σένα που είσαι και mod) να αναπαράγονται παλαιότερα post άλλων μελών, να καλούνται τα μέλη (με ειρωνικό τρόπο) να κάνουν κωλοτούμπα ή να πιούν ξύδι και λοιπά. Γιατί πρέπει μετά από κάθε παιχνίδι κάποιοι να κάνουν κωλοτούμπες? Δηλαδή αν μια άποψη ή εκτίμηση αποδειχτεί ενδεχομένως λανθασμένη, θα πρέπει αυτός που την εξέφρασε να πέσει στα τέσσερα και να να κάτσει να τον γαμ...?
Ούτε και εμένα καθόλου δεν μ αρέσει αυτό.
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Προσωπικά εσύ (για να είμαι συγκεκριμένος) σε πολλά topic καλείς συστηματικά υπόλοιπα μέλη να δείξουν τις επιδόσεις τους στην κυβισθηση!
Πάλι στο προσωπικό το πας.Αυτό που έλεγε και ο Μάξιμος και είχε και δίκιο.
Περιμένω να ποστάρεις που λέω στους άλλους να επιδείξουν την επίδοση τους στην κυβίσθηση.
Αλλιώς θα θεωρηθείς ότι λες ψέμματα μιας και μιλάς επι προσωπικού.

Να ξέρεις ότι αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας αντιστρόφως, να γράψω κι εγώ πχ, τι έγινε με το Moon, κάντε τώρα κωλοτούμπες, χάσαμε από το ποκ, κανε σπαγκάτο, πάλι σέρνεται ο sergio, κανε bunging jumping! Δε γίνεται όμως κουβέντα έτσι.
Το μόνο που διαβάζω είναι ακριβώς αυτό ακόμα και όταν κερδίζουμε.
Μάλιστα δεν μπορούμε να χαρούμε καμία νίκη καθότι όλοι πρέπει να φύγουν και κανένας δεν κάνει για την ομάδα.
Η απόλυτη ισοπέδωση των πάντων και η αναζήτηση του εύκολου κάθε φορά.
Πρέπει δηλαδή επειδή κάποιος έγραψε ότι δεν του άρεσε ο χι παίχτης ή δε γουστάρει το ποδόσφαιρο που βλέπει να έχει πτυχίο προπονητικής ή να φέρει αποδείξεις και ντοκουμέντα? Τόση μπάλα ξέρει, τόσο βλέπει, τόσο καταλαβαίνει, τόσα λέει! Δικαίωμα του! Η' όχι?
Σωστό αρκεί να μην είναι προκλητικά ισοπεδωτικός σε όλα.

Και λες για επιχειρήματα. Επιχειρήματα ακούγονται εκατέρωθεν κι έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλα τα επιχειρήματα είναι πολύ συχνά "επιχειρήματα", είναι δηλαδή υποκειμενικές κρίσεις. Υπάρχουν δηλαδή οι αριθμοί, αλλα εστιάζοντας κατά το δοκούν σε συγκεκριμένα πράγματα και "ξεχνώντας" κάποια αλλα, μπορείς να αποδώσεις τη δικη σου αλήθεια. Άφησε σε κάποιους άλλους να έχουν τη δικη τους αλήθεια!
Ακριβώς έτσι μόνο που αυτά που ξεχνάμε είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα απο την ''καλοπροαίρετη κριτική''.
Συνεπώς η υπάρχει προσαρμογή και στήριξη στην ομάδα με υπομονή με σωστή και δίκαιη κριτική ανάλογα με τις συνθήκες κάθε φορά ή υπάρχει το Log out.
Η απλή ισοπέδωση των πάντων δεν έχει σχέση με το παρόν φόρουμ.
Ο καθένας διαλέγει και παίρνει χωρίς δική μου παρέμβαση πάνω σε αυτό.

Υ.Γ
Άνετα αν θέλεις αλλάζουμε ρόλους.
Θα γίνεις εσύ Moderator ή ο Orwell και θα γίνω χρήστης.
Και θα κάνω εγώ μετά την κριτική που κάνετε εσείς.
Θέλεις?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εχω παραπονο απο το φορουμ οτι δεν ειναι πλεον οπαδικο....οι περισσοτεροι πλεον απο τα παλια μελη δε γραφουν, ολο και περισσοτερο μαλωνουμε μεταξυ μας, η κριτικη εχει φτασει σε σημειο εκνευριστικο για μενα προσωπικα και ειναι τελειως διαφορετικο απο τα 10 ποσταρισματα καποιοιυ τα 8 να κραζουν και τα 2 να ειναι χαβαλε και αλλο να πεις μια φορα την αποψη σου πχ οτι διαφωνεις για το χ και ψ λογο με τη τακτικη του ταδε ή με τις επιδοσεις του δεινα......αντε να τη πεις δυο....αντε τρεις....ε, δεν ειμαστε ηλιθιοι.....το ιδιο ισχυει και για επιδοκιμαστικες κριτικες και ουχι για εμψυχωτικες ή με βαση την ταδε εμφανιση ενος παικτη........
ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ και οποιος δεν νοιωθει οπαδος ας μας αφησει στην ησυχια μας να λατρευουμε την ομαδα και ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ....ξενερωστε οσο θελετε στο σπιτι σας, ξεσπαστε στη γυναικα σας, παιξτε μαπες με το αφεντικο σας, αλλα αφηστε μας να ασχολουμαστε με το πως θα κανουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλυτερο μεσα απο τη συνθεση ακομη και αντιθετων αποψεων, αλλα με εμφανη αγαπη και ταπεινωση του εγω σε σχεση με το σωματειο.........ειμαστε οπαδοι της ιδεας ΠΑΟΚ και ειμαστε εδω για να βρουμε ομοιους και οχι να μαλωνουμε με αυτους που αποκαλουν το προπονητη μας σαρδελα ή καρπουζα και το στραικερ μας παλταζογλου......ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ....ΜΕ ΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

diniko80 έγραψε:........
ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ και οποιος δεν νοιωθει οπαδος ας μας αφησει στην ησυχια μας να λατρευουμε την ομαδα και ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ....
.........ειμαστε οπαδοι της ιδεας ΠΑΟΚ και ειμαστε εδω για να βρουμε ομοιους και οχι να μαλωνουμε με αυτους που αποκαλουν το προπονητη μας σαρδελα ή καρπουζα και το στραικερ μας παλταζογλου......ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ....ΜΕ ΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ
ν αγειασει το στομα σου ρε συ
άντε γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Να δώσω κι εγώ τροφή για κουβέντα: Ποιά είναι τα όρια διαφωνίας και κραξίματος; Πως τα διαχωρίζουμε αυτά; Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια γι' αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”