ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. 28/10 14:15 ALPHA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
gate4mitsos

Re: ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. , 28/10 , 14:15 ALPHA

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Δεν με νοιαζει αμα δεν παιξαμε μπαλα σημερα,αμα κερδισαμε απο ενα λαθος του αντιπαλου και αμα δεχτηκαμε πιεση απο ομαδα β εθνικης...

Το μονο που θελω ειναι τον μαιο 25000 ΠΑΟΚτσηδες να κανουν πορεια μες στην αθηνα!!!Αυτος ειναι ο στοχος,οποιος θελει να δει γκολ ας παει ισπανια να δει την αλκοκρον!!!

:pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παντως αυτο που μου αρεσε ηταν η κερκιδα στο γεντι κουλε, δεν ηξερα οτι κανουν τοσο καλη κερκιδα....μα καλα χαζοι ειναι αμα επαιζαν περυσι σ'αυτο το γηπεδο πιστευω οτι δεν θα επεφταν
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

όντως γούσταρα που πήγαν στο γεντί...απο τις λίγες έδρες...
είναι κοντά στο γήπεδο..και ο παλμός μεταφέρεται....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

gate4mitsos έγραψε:Το μονο που θελω ειναι τον μαιο 25000 ΠΑΟΚτσηδες να κανουν πορεια μες στην αθηνα!!
Ζω και αναπνέω για αυτό.Και μόνο που το σκέφτομαι έχω απανωτές εκσπερματώσεις....Που να το ζήσουμε κι όλας...Η μεγαλύτερη εκδρομή στην Ελλάδα.Θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ.....Και θέλω τελικό ΠΑΟΚ-ρούλα στο ΟΑΚΑ...Εκεί θα φανούν πολλά.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gate4mitsos έγραψε:οποιος θελει να δει γκολ ας παει ισπανια να δει την αλκοκρον!!!
Μουαααχχααχαχαχαχαχαχ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

DimisK έγραψε:
indian chief έγραψε: αν εμεις πηγαμε φοβισμενοι στο ηρακλειο ο γαυρος χθες πηγε κυριολεκτικα χεσμενος στις σερρες.....αν κατεθετε ενσταση και περνουσε,θα θεωρουσες οτι δεν εχει τυχη στη συνεχεια???ναι,θα ηταν προκληση,ναι,θα σημαινε οτι θα ειχε και στην πορεια ευνοια,ναι σε πολλα......αλλα σε παρακαλω απαντησε μου για το αγωνιστικο και μονο..θα το ελεγες????ουτε και γω ευχαριστηθηκα αλλα γι αυτο το λογο το κυπελλο ειναι θεσμος των εκπληξεων....καλυτερα ετσι και να φτασουμε ψηλα και μακαρι να το σηκωσουμε,παρα μπαλαρα με οφη και μολις βρουμε κανενα πιο δυνατο να ψαχνομαστε.......την ανησυχια σου παντως για την πορεια της ομαδας και το θεαμα που προσφερει τη συμμεριζομαι και τη βρισκω λογικη.....
Ο γαύρος δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, εμένα με νοιάζει η ομάδα μου. Το να παίζαμε λίγη καλή μπάλα με τον ΟΦΗ δηλαδή το θεωρείς...υπέρβαση; Και τι σχέση έχει αυτό με το ότι στη συνέχεια μπορεί να βρούμε έναν δύσκολο αντίπαλο και "να ψαχνώμαστε"; Δηλαδή τώρα που δεν παίξαμε μπάλα και περάσαμε, δεν θα ψαχνώμαστε στον επόμενο γύρο;
Το μόνο που θα μπορούσα να δεχτώ είναι το ότι μια ομάδα, ακόμα και οι μεγάλες, προσαρμόζουν το παιχνίδι τους ανάλογα με την ομάδα που έχουν απέναντί τους. Δηλαδή με μια 'μικρότερη' ομάδα, παίζουν πιο χαλαρά. Εντάξει, ανθρώπινο είναι. Αλλά πόσο δύσκολο ήταν σήμερα να παίξουμε λίγη μπαλίτσα και να βάζαμε ένα ακόμα γκολάκι να χαίρονταν και τα παιδιά που ήταν στις κερκίδες; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΠΙΑ;

Είμαι πολύ εκνευρισμένος παιδιά και μάλλον θα πρέπει να σταματήσω εδώ....

Πιστεύω όμως ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ έτσι νιώθουμε, όπως εγώ, αλλά κάποιοι δεν έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια...
οκ,μαζι σου....δε διαφωνω σ αυτα που λες...ουτε και μενα με νοιαζουν οι αλλο...απλα σκεφτομαι πως για να δυσκολευτηκαν σχεδον ολες οι ομαδες της σουπερ λιγκ-και καποιες μαλιστα αποκλειστηκαν- με μικροτερους αντιπαλους,αυτο δειχνει πως δεν ειναι καποιο τρομερο προβλημα μονο δικο μας,και οτι εμεις υστερουμε σε κατι....προφανως καπου οφειλεται αυτο και δεν ειναι τυχαιο....αλλα οκ λογικο ειναι να ανησυχουμε...καλυτερος κριτης θα ειναι το επομενο παιχνιδι,και στο πρωταθλημα αλλα και στο κυπελλο...
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Κακή εμφάνιση αλλά σε αυτά τα παιχνίδια προτιμώ να μην παίζω καθόλου μπάλα και να προκρίνομαι γιατί τελικά η πρόκριση μετράει. Η σοβαρότητα της ομάδας σε ματς με κατώτερους ποιοτικά αντιπάλους και το κυνήγι πρώτα και κύρια του αποτελέσματος εκεί που πρέπει, είναι δύο από τα πολύ θετικά στοιχεία που έχει φέρει στην ομάδα ο Σάντος (η αδυναμία του είναι αυτά τα ρημάδια τα ντέρμπι ρε γμτ...).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paok4kyriakos έγραψε:Δεν παίρνω τίποτα άλλο απο αυτό το παιχνιδι εκτός απο την νίκη!
Σάμπως πέρσυ με τον Μακεδονικό παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο;
+1
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Καλημερα σε ολους. Σωστος ο φιλος πιο πανω.Ολα τα παιχνιδια και κυριως αυτα με μικρες ομαδες , κερδιζονται με σοβαροτητα και μονο. Τα παραδειγματα ειναι πολλα .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε καθόλου συνοχή. Αποκομμένη (και αβοήθητη) η άμυνα από την υπόλοιπη ομάδα. Ο Βιτόλο μόνο ήταν πάνω από το μέτριο, ενώ οι Βερόν και Σορλέν ήσαν μέτριοι, αλλά χωρίς καλή συνεργασία με τους υπολοίπους.
Εμαθα ότι έπαιζε και ο Μουν. Για να το λένε, μάλλον έτσι θα είναι.
Ευτυχώς ο Παπάζογλου έκανε την υπέρβαση με το γκολ που πέτυχε, ενώ ο Antelino έδειξε ότι είναι παίκτης κλάσης στις λίγες φάσεις που δημιουργήσαμε.
Στο β΄ μέρος, η ομάδα απέκτησε συνοχή. Μπορεί κάποιοι να διαμαρτύρεστε ότι έπαιξε παθητικά, αλλά αυτό που είδα εγώ είναι ότι σε όλο το 45λέπτο ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να επιτρέψει στον ΟΦΗ να δημιουργήσει ούτε μία επικίνδυνη φάση, αντίθετα δηλαδή με ότι γινόταν στο πρώτο μέρος. Και αν ο Κουτσια δεν έχανε αυτό που δεν χανόταν με τίποτε, τώρα θα μιλούσαμε για άνετη και εύκολη επικράτηση, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.
Μην νομίζετε ότι ο Πανθρακικός, ή ο Λεβαδειακός θα έπαιζαν καλύτερα στην έδρα τους.
Ας δούμε τι έκαναν και κάποιες άλλες ομάδες της superleague: Η Γ΄ Εθνικής ομάδα του Βισαλτιακού αποκλείστηκε στα penalties από τον Ατρόμητο, ενώ ο Ασπρόπυργος (εγώ τον ήξερα ως Πανασπροπυργιακό) που αγωνίζεται επίσης στη Γ΄έχασε στο τελευταίο 10λεπτο από τον Άρη και αφού προηγήθηκε στο 68΄ με 3-2. Ο Πιερικός (γεια σου πρώτη μου αγάπη) απέκλεισε τον Εργοτέλη, η Καλιθέα τον Πανθρακικό και ο Ολυμπιακός Βόλου την Λάρισα. Δεν αναφέρω τον θρήνο, γιατί απ' ότι φαίνεται προκρίνεται πάλι στα χαρτιά, αλλά αυτό επ' ουδενί δεν αναιρεί την αγωνιστική του καθίζηση στις Σέρρες.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Χτες ώρα 14:15 αρχίζει το ματς ΄μετά από κάνα 20λεπτο εχώ κοιμηθεί και όταν ξύπνισα είχαμε περάσει!!!

Πέρα από την πλάκα το ματς ήταν για να νυστάξουν και οι κουκουβάγιες!!!

Μπράβο για την πρόκριση, μπράβο και στο Θανασάκη για το 1ο γκολ (άντε αγόρι μου πάρε μπρός) αλλά από ποιότητα και θέαμα τίποτα.

Τουλάχιστον φέτος περάσαμε γιατί το ματς στην αρχή μου έφερνε σε φιάσκο και αυτή είναι η ουσία!!!

:nairepaok:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Kι όμως κάποιοι είδαν έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Gree ... 53847.html

Παιδιά το διάβαζα και τσιμπιόμουν. Είναι δυνατόν;;;; Βασικά δεν έχω διαβάσει και κάτι σοβαρό ποτέ από τον Γκίνα αλλά αυτή την φορά... Άραγε είδε το ματς;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

και να σκεφτείς ότι οι ίδιοι που σήμερα γράφουν για μπαλάρα και ξέρω γω μετά το βάζελο γράφαν για ναυάγια και τραγωδίες.... ενώ σε γενικές γραμμές η ομάδα έπαιξε το ίδιο ... μέτρια. :whatever:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

crabsody έγραψε:Kι όμως κάποιοι είδαν έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Gree ... 53847.html

Παιδιά το διάβαζα και τσιμπιόμουν. Είναι δυνατόν;;;; Βασικά δεν έχω διαβάσει και κάτι σοβαρό ποτέ από τον Γκίνα αλλά αυτή την φορά... Άραγε είδε το ματς;
Τέτοια δημοσιεύματα μας κοιμίζουν και μικραίνουν τον ΠΑΟΚ. :redcard:
Για τα δεδομένα του δικού μας ΠΑΟΚ, ο χτεσινός ΠΑΟΚ δεν ήταν ΠΑΟΚ.
Για τα δεδομένα του δικού τους ΠΑΟΚ, μιας μικρομεσαίας ομάδας, ναι, ο χτεσινός ΠΑΟΚ ήταν κορυφαίος.

Όταν καταλάβουμε τις διαφορές, τότε θα αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας της ομάδας μας....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τις περισότερες φορές οι κρίσεις τους έχουν να κάνουν μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά όχι και με το πώς φτάσαμε σ' αυτό.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Εγώ αδέρφια αυτό που βλέπω είναι οτι έχουμε αλλάξει επίπεδο. Οχι οτι φτασαμε στο επίπεδο της ομάδας του 74' αλλά σε σχεση με τις ομαδες του βουλινου,μπατατουδη, γούμενου είναι η πρωτη φορά που αν εξαιρέσεις τα ματς με τις ομαδες του ποκ για πρωτη φορά βλεπω την ομαδα να είναι φαβορί (όχι μόνο στα χαρτια αλλά και στο γηπεδο) απέναντι σε όλες τις άλλες ομαδες εντος - εκτός.

Τα χαστουκια απεντι σε αγιο νικολαο, θρασυβουλο, ποσειδων μηχανιωνας (μεγαλη η λιστα)δεν πρεπει να τα ξεχναμε. Ούτε ότι ακόμη και στις καλες σεζον του παρελθοντος κατεβαιναμε σε ριζουπολη, νεα σμυρνη, ηρακλειο και δεν μπορούσαμε να σταυρωσουμε νικη.

Ξεκαθαρα εχουμε αλλάξει επιπεδο, εξισου ξεκαθαρα είμαστε ένα κλικ πιο κατω από παοπσοφ αφού θελουμε μερικές ακόμη ποιοτικές προσθηκες (βεβαια αν συμψιφησεις τον παραγοντα των καθε λογής hijo de put@ δεν μπορείς να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για το πόση είναι η διαφορα δυναμικοτητας)και από χθες κρατω την προκριση στους 16 σε μια εδρα που πάντα ήταν δυσκολη, εστω και αν αυτός ο ΟΦΗ είναι αγνωριστος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”