Το μονο που θελω ειναι τον μαιο 25000 ΠΑΟΚτσηδες να κανουν πορεια μες στην αθηνα!!!Αυτος ειναι ο στοχος,οποιος θελει να δει γκολ ας παει ισπανια να δει την αλκοκρον!!!

Ζω και αναπνέω για αυτό.Και μόνο που το σκέφτομαι έχω απανωτές εκσπερματώσεις....Που να το ζήσουμε κι όλας...Η μεγαλύτερη εκδρομή στην Ελλάδα.Θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ.....Και θέλω τελικό ΠΑΟΚ-ρούλα στο ΟΑΚΑ...Εκεί θα φανούν πολλά....gate4mitsos έγραψε:Το μονο που θελω ειναι τον μαιο 25000 ΠΑΟΚτσηδες να κανουν πορεια μες στην αθηνα!!
Μουαααχχααχαχαχαχαχαχgate4mitsos έγραψε:οποιος θελει να δει γκολ ας παει ισπανια να δει την αλκοκρον!!!
οκ,μαζι σου....δε διαφωνω σ αυτα που λες...ουτε και μενα με νοιαζουν οι αλλο...απλα σκεφτομαι πως για να δυσκολευτηκαν σχεδον ολες οι ομαδες της σουπερ λιγκ-και καποιες μαλιστα αποκλειστηκαν- με μικροτερους αντιπαλους,αυτο δειχνει πως δεν ειναι καποιο τρομερο προβλημα μονο δικο μας,και οτι εμεις υστερουμε σε κατι....προφανως καπου οφειλεται αυτο και δεν ειναι τυχαιο....αλλα οκ λογικο ειναι να ανησυχουμε...καλυτερος κριτης θα ειναι το επομενο παιχνιδι,και στο πρωταθλημα αλλα και στο κυπελλο...DimisK έγραψε:Ο γαύρος δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, εμένα με νοιάζει η ομάδα μου. Το να παίζαμε λίγη καλή μπάλα με τον ΟΦΗ δηλαδή το θεωρείς...υπέρβαση; Και τι σχέση έχει αυτό με το ότι στη συνέχεια μπορεί να βρούμε έναν δύσκολο αντίπαλο και "να ψαχνώμαστε"; Δηλαδή τώρα που δεν παίξαμε μπάλα και περάσαμε, δεν θα ψαχνώμαστε στον επόμενο γύρο;indian chief έγραψε: αν εμεις πηγαμε φοβισμενοι στο ηρακλειο ο γαυρος χθες πηγε κυριολεκτικα χεσμενος στις σερρες.....αν κατεθετε ενσταση και περνουσε,θα θεωρουσες οτι δεν εχει τυχη στη συνεχεια???ναι,θα ηταν προκληση,ναι,θα σημαινε οτι θα ειχε και στην πορεια ευνοια,ναι σε πολλα......αλλα σε παρακαλω απαντησε μου για το αγωνιστικο και μονο..θα το ελεγες????ουτε και γω ευχαριστηθηκα αλλα γι αυτο το λογο το κυπελλο ειναι θεσμος των εκπληξεων....καλυτερα ετσι και να φτασουμε ψηλα και μακαρι να το σηκωσουμε,παρα μπαλαρα με οφη και μολις βρουμε κανενα πιο δυνατο να ψαχνομαστε.......την ανησυχια σου παντως για την πορεια της ομαδας και το θεαμα που προσφερει τη συμμεριζομαι και τη βρισκω λογικη.....
Το μόνο που θα μπορούσα να δεχτώ είναι το ότι μια ομάδα, ακόμα και οι μεγάλες, προσαρμόζουν το παιχνίδι τους ανάλογα με την ομάδα που έχουν απέναντί τους. Δηλαδή με μια 'μικρότερη' ομάδα, παίζουν πιο χαλαρά. Εντάξει, ανθρώπινο είναι. Αλλά πόσο δύσκολο ήταν σήμερα να παίξουμε λίγη μπαλίτσα και να βάζαμε ένα ακόμα γκολάκι να χαίρονταν και τα παιδιά που ήταν στις κερκίδες; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΠΙΑ;
Είμαι πολύ εκνευρισμένος παιδιά και μάλλον θα πρέπει να σταματήσω εδώ....
Πιστεύω όμως ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ έτσι νιώθουμε, όπως εγώ, αλλά κάποιοι δεν έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια...
+1paok4kyriakos έγραψε:Δεν παίρνω τίποτα άλλο απο αυτό το παιχνιδι εκτός απο την νίκη!
Σάμπως πέρσυ με τον Μακεδονικό παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο;
Τέτοια δημοσιεύματα μας κοιμίζουν και μικραίνουν τον ΠΑΟΚ.crabsody έγραψε:Kι όμως κάποιοι είδαν έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Gree ... 53847.html
Παιδιά το διάβαζα και τσιμπιόμουν. Είναι δυνατόν;;;; Βασικά δεν έχω διαβάσει και κάτι σοβαρό ποτέ από τον Γκίνα αλλά αυτή την φορά... Άραγε είδε το ματς;