Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Slade »

Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να μας καταλάβω ώρες ώρες. Ο Σάντος είναι στην ομάδα δυο χρόνια και κάτι προπονητής , λίγο πολύ τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του είναι γνωστά σε όλους.
Βλέπω και εδώ στο φόρουμ αλλά και έξω ότι έχουν δημιουργηθεί δυο μικρά στρατόπεδα στις τάξεις των οπαδών μας ,η μια ομάδα αποτελείται απ τα άτομα που δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό και του χρεώνουν την ευθύνη για σχεδόν οτιδήποτε πάει στραβά και η άλλη ομάδα αποτελείται απ΄αυτούς που κάνουν γαργάρα τα λάθη του και τον υποστηρίζουν σχεδόν τυφλά τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι άλλοι βρίσκονται λίγο πολύ στη μέση και γέρνουν λίγο από δω ή λίγο από κει ανάλογα με την πορεία της ομάδας και τα πρόσφατα αποτελέσματα. Άποψη μου είναι ότι για άλλη μια φορά κάνουμε τα ίδια λάθη και φτάνουμε σε σημείο να τρωγόμαστε για χαζομάρες .
Το γεγονός είναι ότι ο Σάντος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι στον πάγκο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Από κει και πέρα η διοίκηση θα είναι αυτή που θα κρίνει το έργο του και θα αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιο το Σάντος.
Λογικό και υγιές είναι να συζητάμε και για τακτικές και για συστήματα και για μεταγραφές κτλ , αλλά να υπάρχει και ένα όριο , δηλαδή να μην φτάνουμε σε σημείο να βριζόμαστε και εδώ αλλά και στο γήπεδο για τέτοια πράγματα , κατανοητό ότι ο καθένας έχει την άποψή του αλλά ας σέβεται και την άποψη του συνοπαδού του και αν διαφωνεί ας εκφράζει την διαφωνία του χωρίς προσβολές τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Συμφωνω απολυτως.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

shark4 έγραψε:Ο προπονητης των Σερρων που αν τον συγκρινουμε με τον δικο μας υπερεχει σαφως. Και αυτο ειναι αληθεια. Μονο αυτος απεκλεισε περυσι και φετος βαζελο και γαυρο. Και μαλιστα περυσι εκτος εδρας.
Στην παρουσα φαση ομως θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω και να εμπιστευτω τον πορτογαλλο. Εμενα προσωπικα μου φαινεται λιγο καλυτερος.
Απλώς για την αποκατάσταση της αλήθειας, φίλε καρχαρία:
Πέρσι ο Πανσερραϊκός απέκλεισε τον βάζελο έχοντας στον πάγκο τον - τρεις φορές πρωταθλητή στο Βέλγιο - Ούγκο Μπρόος. Ο οποίος, μετά τον - άδικο - υποβιβασμό της ομάδας, έφυγε για την Τραπεζούντα, στην οποία περνάει δύσκολες στιγμές λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη...
Για τον Όγιος δεν θα γράψω τίποτα, νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστός από την παρουσία του στον συμπολίτη και στον ΠΑΣ (και λιγότερο στον Ατρόμητο).

Και οι δύο, κατά την γνώμη μου, είναι πολύ καλοί προπονητές.
THERISTHS

Δημοσίευση από THERISTHS »

Η γκρίνια είναι αυτή που πραγματοποιείται κακοπροαίρετα στο γήπεδο χωρίς λογική. Δεν έχω γκρινιάξει ποτέ και ούτε ποτέ θα το κάνω στα τόσα χρόνια που είμαι στις κερκίδες. Πολλές φορές υποστήριξα θερμα την άποψη πως και να φύγει ο Σάντος ποιος θα έρθει? Δεν μπορώ όμως να κρύψω πως κατα την προσωπική μου άποψη ο άνθρωπος αυτός έκανε τον κύκλο του στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ (η ομάδα που επι γουλανδρή ξεκώλιαζε τον πρωταθλητη γαυρο υποχρεώνοντας τον στις μοναδικες πολλες φορες ηττες του στο πρωταθλημα) κατεβαινει φοβισμενος στα μεγαλα παιχνιδια τόσο εκτος, οσο και ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. Με πληγωνει πραγματικά η άποψη οτι δεν τρεχει και τιποτα που χασαμε απο το βαζελο στο ΟΑΚΑ. Δειχνει οτι και εμεις οι ιδιοι μαθαίνουμε την νοοτροπια της ηττοπαθειας. Φυσικά και δεν ειναι το τελος του κοσμου μια τετοια ηττα. Δεν νομιζω να ενοχλειται κανεις απο αυτο. Ενοχλουμαστε ομως ολοι απο το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ μας κατεβαινει με κατω τα χερια εχοντας απολογισμο στα ντερμπι σχεδον παντα 2 τελικες και 4 φορες περασμα της σεντρας.

Μιλαμε για διαφορά μπατζετ ή για απουσίες και θα συμφωνησω. Απο την άλλη όμως ο μισος γαυρος που εκανε παρτι περσι και φετος στην Τουμπα (και σημειωτεον ιδρωσε να κερδισει σχεδον πληρης τον τελη) και ο κουρασμενος βαζελος (που ισοφαρισε τον ονουατσι στο ...105!) είναι πια σε τοσο δυσθεωρητα επιπεδα που ουτε να τους κοντραρουμε μπορούμε?? Μεγαλώσαμε τη δεκαετια 80 στα τσιμεντα της 4 με το γαυρο να αποτελει το πιο ευκολο παιχνιδι της χρονιας! Οκ δεχομαι οτι οι εποχες αλλαξανε. Δεν απαιτω πρωταθλημα, κυπελλο και δευτερες θεσεις. Ποτε δεν τα ειχα αλλωστε. Απαιτω ομως ο ΠΑΟΚ στα ντερμπι να είναι το κατι διαφορετικο απο τους Ατρομητους τους τεληδες και την Ξανθη. Να δειχνει την νοοτροπια του επαναστατη και ας χανει. Τη λυσσα για νικη και ας μην μπορει. Αυτη η νοοτροπια κανει τις ομαδες μεγαλες και μετα οι τιτλοι. Και αυτη η νοοτροπια γεννησε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ εστω και χωρις τιτλους. Ειναι θλιβερο να κατεβαίνει ταμπουρωμενος ο ΠΑΟΚ για να μην γινει το 2-1 ...3-1... συμφωνω οτι ο Σαντος συμμαζεψε την ομαδα, της εδωσε σοβαρότητα αλλα την εχει μικρυνει ως νοοτροπια απέναντι στο ΠΟΚ και αυτό πονάει. Και αυτη η νοοτοροπια εχει περασει και στους παικτες. Κανεις δεν πιστευει για κατι παραπανω απο μια μικρή σε εκταση ηττα. Φυσικά δεν πρεπει να ξεχναμε και τα χαλια που είχε η ομαδα προ Σάντος σε πολλά ντέρμπι. Αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελει τροχοπεδη για αλλαγή μελλοντικά. Ισως θα πρεπει να δοκιμαστει και κάποιος άλλος άνθρωπος στον πάγκο με μια επιτέλους σοβαρή διοικηση να τον στηρίζει. Δεν είναι κακό να δεχτούμε οτι ισως είναι καλό να αποχωρησει ο Σάντος αν μπορει να βρεθει κάποια αξιοπρεπης λύση. Δεν σημαίνει οτι απέτυχε η διοικηση. Η εμμονή σε λάθος επιλογες μπορεί να οδηγήσει μια διοικηση σε αποτυχία. Ωστόσο σε καμια περιπτωση δεν πρέπει να αποδοκιμάζονται παικτες και προπονητης μια και κάνουνε αυτό που μπορούνε για την ομάδα. Είναι ξεφτίλα καποιοι να πηγαινουνε στο γηπεδο και αντι να φωναζουνε για τον ΠΑΟΚ να βριζουνε την ομαδα. Μονο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλυτερα να εχανα 10-0 κ να επαιζα μπαλλα ελευθερη κ να ξεφτιλιζομουν παρα να ξεφτιλιζομαι ετσι με αυτο το στυλ παιχνιδιου ....... που βλεπω 2 χρονια απο τον σαντος..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουραστηκα πραγματικα ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν καταλαβαίνω το υπονοούμενο που γράφεις αδερφέ ronaldo.

Και για να μην ερμηνεύω ΄κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο... Απλά επειδή με πιάνει και εμένα το βέλο σου...

Τα μόνα συμφέροντα που έχω αδερφέ είναι η ηρεμία στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και αυτό βέβαια συνεπάγεται με την ηρεμία της ομάδος.

Όταν θα έρθω σε αντίλογο παράδειγμα με εσένα δεν το κάνω γιατί δεν σε γουστάρω, μα ούτε καν σε ξέρω, όλοι μας πίσω από ένα ψεύτικο όνομα κρυβόμαστε και λέμε την γνώμη μας για τον ΠΑΟΚ μας.

Θα υπερασπίσω τον Σάντος όχι γιατί μου άρεσει ως προπονιτής (δεν είναι δα και κανένας τυχαιος). Αλλά δεν θέλω να μου έρθει κάποιος που θα μου αλλάξει τον ανδόξαστο σε παίκτες που αυτό σημαίνει και πολλά χρήματα. Και εκεί που η ομάδα μας προσπαθεί με συντελεστές όλους μας να σταματήσουμε να αιμοραγούμε οικονομικά... Έρχετε ο Τερίμ και σου λέει διώξε αυτόν, αυτόν και αυτόν και φέρνω από Τουρκία αυτόν, αυτόν και αυτόν και γίνετε η ομάδα μπάχαλο. Το παράδειγμα μπορεί να είναι τραβηγμένο. Αλλά καθόλου απίθανο να συμβεί!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι και έχουν πλέον ξεφύγει από κάθε όριο με τις αναφορές τους περί συμφερόντων και ιδιοτέλειας, είναι ότι στο όνομα Σάντος αναφέρονται μόνο αυτοί για να τον κρίνουν, ακόμα και για τον τρόπο που χαμογελάει, και το εξωφρενικότερο όλων κριτική στον Σάντος ακόμα και γιατί ο Πανσεραικός κέρδισε τον Ολυμπιακο. Εεεε αυτό αγγίζει τα όρια ψυχωτικού συνδρόμου. Αυτό που στηρίζουμε, αγαπητά μας αδέρφια, είναι ο προγραμματισμός της ομάδας από τη διοίκηση, ο οποίος αυτή την περίοδο περιλαμβάνει τον συγκεκριμένο προπονητή και τους συγκεκριμένους παίκτες. Αυριο θα αλλάξει ο προπονητής, θα αλλάξουν και οι παίκτες και θα στηρίζουμε και τους καινούριους. Οποιος δεν γουστάρει, να καταθέσει πρόταση και να αναλάβει τη διοίκηση της ομαδας. Κάποιοι όπως και να το κάνουμε ξέρουν περισσότερα. Οπως ο Τεν Κάτε ότι ο Νίνης επαιζε με πυρετό και τον γιουχάισε τον έρμο όλο το γήπεδο στην αλλαγή γιατί κανείς άλλος εκτός από κείνον δεν το ήξερε ούτε και υπήρχε λόγος όμως να το ξέρει. Ο "πόλεμος" δεν γίνεται για πρόσωπα αλλά για νοοτροπίες. Αν η Λίβερπουλ είχε οπαδούς σαν εσάς, με Ουγιέ και Μπενίτεθ προπονητές τα τελευταία δέκα χρόνια δεν θα είχε ούτε 1.000 διαρκείας. Στην τελική τις ξέρουμε τις απόψεις σας δεν χρειάζεται να τις επαναλαμβάνετε κάθε τόσο, ούτε να σκαρφίζεστε σενάρια περί ιδιοτελών συμφερόντων για να συντηρείτε το θέμα. Φτάνει. Η ομάδα έχει υποχρεώσεις μπροστά της. 22 αγωνιστικές πρωταθλήματος και αγώνες στο κύπελο. Εεεε αφήστε την ησυχη κι εμάς ήσυχους να την στηρίζουμε τυφλά και να την κρίνουμε τον Μάιο. Κι όσοι γουστάρετε κοντά είναι οι Σέρρες, να πηγαίνετε τις Κυριακές να βλέπετε τον Πανσεραικό του Ογιος.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Δυστυχώς αδερφε olorin κάποιοι δεν μπορούν να κταβάλαβουν οτι η μάχη δεν γίνεται για τα προσωπα αλλά για τη νοοτροπία. Κι όσο θα επιμένουν τόσο θα βρίσκουν μπροστά τους ένα μεγάλο "ΟΧΙ" (μέρα που είναι).
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Άιντε ρε μαλκες κάθε μέρα μας ζαλίζετε τα παπάρια...
Διαβάστε τι γράφει η βρωμόγατα σήμερα, <<ΚΡΑΖΟΥΝ ΒΡΥΖΑ ΓΙΑ ΣΑΒΙΝΙ>>!!! Η ΦΛΩΡΟβάζελοι βγάζουν ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ σε ένα ματς, που φανερά τους βοήθησε το σίχαμα, το τσογλάνι ο Σπάθας. Οι ΦΛΩΡΟgay θα κάνουν ένσταση για την πούτσα που έφαγαν κ θα πάρουν το μάτς.... Δεν θέλει κανένας τον ΠΑΟΚ στα πόδια του. Δεν βλέπουμε φαντάσματα. Έτσι έχουν τα πράγματα. Οι δυο πουστροομάδες με τα μπάτζετ τα πολλά ρε μάγκες που μας λέτε κάθε μέρα, ναι αυτοί, κάνουν ενστάσεις κ βγάζουν ανακοινώσεις. Κ εμείς τα χαϊβάνια αντί να γίνουμε πιο δυνατοί κ να προστατέψουμε την ομάδα μας, (που δημιουργήθηκε όχι μόνο για να παίζει μπάλα, μπάσκετ κτλ, αλλά για να θυμίζει την ιστορία μας) καθόμαστε κ γράφουμε 500 σελίδες για τον Σάντος κ τις αλλαγές του... Άιντε σοβαρευτείτε επιτέλους κ βοηθήστε κ προστατέψτε την ομάδα για να συνεχίσουμε να πολεμάμε αυτά τα σιχάματα..
Πάμε για την πρόκριση ΠΑΟΚΑΡΑ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Nigrita4

Πέρα από τις βρισιές βάλε και κανένα παπάκι @@@@ ;)

Τα λες καλά.
+100
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Realcon έγραψε:Όπου ποστ Μάξιμε και έχεις μια μπηχτή για την ομάδα.
Η ομάδα χεσμένη σε άλλο θέμα και σε αυτό σε παρένθεση η ειρωνία για την Διοίκηση.
Δεν κατάλαβα Μάξιμε... Ποιανού θέλεις να είναι απόφαση του Γούμενου; Δυστηχώς για σένα δεν είναι άλλο!!!
keep_paokizein έγραψε:
Olorin έγραψε:Οταν και αν αποφασισει η διοικηση να παρει αλλον προπονητη, εγω θα στηριξω την οποια αποφαση της (εκτος και αν μας φερει τον Αλεφαντο). Δε θα αρχισω το κραξιμο ουτε στη διοικηση ουτε στον οποιο προπονητη επειδη δε μου αρεσει η φατσα του η δε συμφωνω με την ενδεκαδα που κατεβαζει. Με αλλα λογια, το ξιδακι ΤΟΠ σε μια τετοια περιπτωση θα ειναι ακυρο. Τωρα αντιθετως ειναι πολυ επικαιρο.
Δυστυχώς αδερφε olorin κάποιοι δεν μπορούν να κταβάλαβουν οτι η μάχη δεν γίνεται για τα προσωπα αλλά για τη νοοτροπία. Κι όσο θα επιμένουν τόσο θα βρίσκουν μπροστά τους ένα μεγάλο "ΟΧΙ" (μέρα που είναι).

Realcon, δεν υπαρχει μπηχτη για καμια ομαδα και απορω που ειδες ειρωνεια για την διοικηση... :? Αγωνιστικα εχω ενστασεις...

Keep paokizein...πολυ σωστα τοποθετεισαι και λες οτι υπαρχει προβλημα με την νοοτροπια...

Δεν θελω ουτε να αλλαζουμε προπονητες καθε λιγο και λιγακι, ουτε να υπαρχει ασταθεια αγωνιστική, διοικητικη και προπονητικη, ουτε γουσταρω παγωνογουμενους...Αντε να δουμε ποσες φορες θα το πουμε και θα το ξαναπουμε...

Για το ξυδακι ΤΟΠ που ανεφερα...

Εννοω οτι ο Σαντος ειναι επιλογη της διοικησης και καλα κανουμε και στηριζουμε τις επιλογες της...αλλα εσεις σαν χρονια ΠΑΟΚτσηδες , ποια ειναι η γνωμη σας για τον προπονητη Σαντος; Οχι, στηριζω τον Ζηση και δεν μιλαω...Τι πιστευεις ρε αδερφε για τον Σαντος; Σ'αρεσει η φιλοσοφια του; Αφηστε τα παγωνογουμενους στην ακρη...

Οταν ο Ζησης δεν ανανεωσει τον Σαντος και φερει καποιον αλλον, αυτο δεν θα ειναι επιλογη της διοικησης; Τοτε θα ξερει μπαλα ο Ζησης ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Τετ 28 Οκτ 2009, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάξιμε όταν θα φύγει ο Σάντος η διοίκηση θα φέρει έναν άλλο στην θέση του.
Όταν γίνει αυτό εμείς πάλι εκεί θα ήμαστε να δούμε τι θα έχει να πει και αυτός.
Αν πει για 5 χρόνια πλάνο τότε πάλι θα τον στηρίζουμε μέχρι θανάτου μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το γαμωπλάνο.
Ακόμα αν τρώμε ήττες απο τους σάπιους τους χαμουτζήδες ακόμα και αν τρώμε σφαλιάρες απο τους μικρούς πάλι με αυτόν θα ταχθούμε.
Ακόμα αν θα παίζουμε με 11-0-0 ακόμα και αν τρώμε φάπες απο όλους.
Ε αν δεν ξέρει και ο Βρύζας ποιος θα ξέρει εγώ ή ο φούφουτος καλύτερα?
Ή μήπως θα είναι η δουλειά μας να τον κράζουμε απο την πρώτη ήττα και την επόμενη σε κάθε ματς απο την 1η χρονιά?
Ισα ισα θα τον αφήσουμε να δουλέψει με ηρεμία και να κάνει ότι νομίζει αυτός ότι σκ@τά ξέρει να κάνει.
Για να παίρνει μερικές χιλιάδες Ευρώ παραπάνω κάτι θα ξέρει να κάνει δεν μπορεί να είναι άχρηστος και εκείνος.
Και κυρίως θα είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!
Μετά την 5ετία ή 10ετία ή 3ετία ή θα φανεί το έργο του ή ΟΧΙ.
Επίσης η κριτική σε αυτόν θα πρέπει να περιλαμβάνει συγκυρίες και εξωγενείς ή μη παράγοντες στο έργο του είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό το πρόσημο της δουλειάς του στο τέλος.
Πάλι με αυτόν θα ταχθούμε όπως και με κάθε παίχτη της ομάδας που επίσης μπορεί να φύγει να μείνει να πάει αλλού στο τέλος της κάθε χρονιάς.
Αυτός είναι ο ρόλος μας.
Τώρα αν φύγει ο Σάντος όποτε και να φύγει θα του πούμε ένα ευχαριστώ και τέλος.
Το ίδιο όπως με κάθε παίχτη που φεύγει απο την ομάδα.
Το κόλλημα όμως μάλλον άλλοι το έχουν είτε με τον Σάντος είτε με τον κάθε παίχτη κάθε φορά με ισοπεδωτικά επιχειρήματα διαφορετικά ανάλογα την περίσταση.
Αυτοί οι άλλοι θα είναι και πάλι οι πρώτοι που θα πετροβολούν και την επόμενη επιλογή στο πρώτο χαμένο ντέρμπι ή αγώνα.

Υ.Γ
Δοκίμασες να ρίξεις ξυδάκι αντί για λεμόνι στο φασκόμηλο?
Λένε πως κάνει καλό :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Γεια σου ρε gash αλάνι..
Έτσι ακριβώς είναι αδερφέ μου..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Maximus έγραψε: ...αλλα εσεις σαν χρονια ΠΑΟΚτσηδες , ποια ειναι η γνωμη σας για τον προπονητη Σαντος; Οχι, στηριζω τον Ζηση και δεν μιλαω...Τι πιστευεις ρε αδερφε για τον Σαντος; Σ'αρεσει η φιλοσοφια του;

Την εχω πει τη γνωμη μου πολλες φορες. Ναι, μου αρεσει και ως προπονητης και ως ανθρωπος. Εχει περγαμηνες και ειναι πετυχημενος στον ΠΑΟΚ (και την ΑΕΚ παλιοτερα και την Πορτο εκτος Ελλαδος). Η φιλοσοφια του ειναι αυτη του ρεαλισμου. Περσι, που ειχαμε ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου, δεν το ειχαμε επειδη ο Σαντος ειναι συντηρητικος (οπως τον παρουσιαζει η προπαγανδα των Μεσων Μαζικης Αποβλακωσης), αλλα επειδη ηταν στρατηγικη επιλογη δικη του και της διοικησης. Επιλεξαμε ως συλλογος να προχωρησουμε μπροστα με μικρα, σταθερα βηματα και οχι με αλματα. "Θυσιασαμε" το θεαμα την περσινη χρονια για να κανουμε ενα αξιοπρεπες πρωταθλημα και το πετυχαμε, καναμε και την υπερβαση μας. Φετος θελουμε το κατι παραπανω, το ιδιο θα θελησουμε και του χρονου. Οταν τη μια χρονια εισαι ενατος και παιζεις με Γκονζαλες, Κνολ και Μπαλαφα, και την επομενη χρονια βγαινεις 2ος στην κανονικη περιοδο, με Γκαρσια, Κοντρερας, Μουσλιμοβιτς, αυτο σημαινει οτι εχεις κανει μεγαλη προοδο και η χρονια κρινεται επιτυχημενη, τουλαχιστον στο μυαλο καθε μη κομπλεξικου ανθρωπου (εκτος και αν εισαι ερπετο η γαυροβαζελος και θελεις να μειωσεις την επιτυχια της ομαδος λεγοντας οτι βγηκαμε 4οι).

Αν μια μικρη μεριδα δε συμφωνει με τις στρατηγικες επιλογες διοικησης, τεχνικου τιμ, και της μεγαλης μαζας του ΠΑΟΚτσηδικου κοσμου, ε τοτε...επαιξαν και εχασαν. Το λογικο σε μια δημοκρατια θα ηταν αυτοι οι λιγοι να σεβαστουν τις επιλογες της πλειοψηφιας. Εδω, οχι μονο δε γινεται αυτο, αλλα προσπαθουν με καθε τροπο να επιβαλουν τη δικια τους "σωστη" αποψη. Συμφωνοι, να πουν την αποψη τους, ναι φυσικα, αλλα οχι να προσπαθουν να την επιβαλουν και να το παιζουν και κυνηγημενοι και δηθεν φιμωμενοι επειδη διαφωνουν μαζι τους οι περισσοτεροι.
Maximus έγραψε: Οταν ο Ζησης δεν ανανεωσει τον Σαντος και φερει καποιον αλλον, αυτο δεν θα ειναι επιλογη της διοικησης; Τοτε θα ξερει μπαλα ο Ζησης ή όχι;[/b]
Επιλογη της διοικησης θα ειναι και θα ειναι σεβαστη. Το ειπαμε αυτο. Το αν ξερει μπαλα ο Ζησης το εχει αποδειξει με τη μεχρι τωρα πορεια του, δε θα το μαθουμε τωρα, αυτο ομως δε σημαινει οτι εχει το αλαθητο. Εχει κανει και θα ξανακανει λαθη οπως ολοι και θα κριθει και αυτος οπως ολοι. Καποιοι ομως περιμενουν στη γωνια για να τον σταυρωσουν με το πρωτο "λαθος".
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

:lol: Το καλυτερο φασκομηλο με ξυδακι μεσα...

Gash...βλεπω οτι εχεις ενα θεμα με το 3ετες πλανο και οτι πρεπει να κρινουμε στο τελος αυτου...
Εχεις δικιο και συμφωνώ...

Συγχωρεσε με ομως που θα πω οτι η Ευρωπη ηταν το φετινο ρεζουμε της χρονιας, ο πολυποθητος στοχος που παλευαμε 2 χρονια τωρα και υπευθυνος δεν ειναι ουτε η διαιτησια, ουτε η ατυχια, ουτε οι παιχτες αλλα το αθλιο κοουτσαρισμα του Σαντος και η αδυναμια της ομαδας να αναπτυχθει επιθετικα...Διοτι δεν ειχες μπροστα σου κανενα μεγαθηριο αλλα την Χερενφεν...

Και δυστυχως αυτη η αδυναμια επιθετικα φαινεται σε καθε παιχνιδι και δεν βλεπουμε βελτιωση παιχνιδι με παιχνιδι...

Olorin...επιτρεψε μου να διαφωνησω για το αν ο Σαντος εχει περγαμηνες και ειναι επιτυχημενος ή όχι...Μια βολτα στα forum της Πορτογαλλιας και το εργο που αφησε πισω του με εκανε να ισχυροποιησω την αποψη αυτη μεσα μου...
Olorin έγραψε: Οταν τη μια χρονια εισαι ενατος και παιζεις με Γκονζαλες, Κνολ και Μπαλαφα, και την επομενη χρονια βγαινεις 2ος στην κανονικη περιοδο, με Γκαρσια, Κοντρερας, Μουσλιμοβιτς, αυτο σημαινει οτι εχεις κανει μεγαλη προοδο και η χρονια κρινεται επιτυχημενη...
Α μπραβο αδερφε! Εδω με βρισκεις συμφωνο 100%! Αν εξαιρεσεις τους Βιερινια, Κονσεισαο που αναμφιβολα ηρθαν χαριν του Σαντος, για πες μου αδερφε....Ενας αλλος προπονητης με το υπαρχον ροστερ ποσο χειροτερα θα πηγαινε;
Για μενα ο Σαντος δεν κανει και κανενα μαγικό με την διαχειριση του υπαρχον υλικου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”