Να θέλει και ο παίχτης όμως . Άντε τσουρέκια λέμεalexgarcia6 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θελω να ναι ομαδα που οταν θελει εναν παικτη τον φερνειΜαυρο Χιονι έγραψε:Και τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε που θέλεις να κρέμεται από τα @@ του κάθε Μειτε; Άντε μας έχετε πρήξει με τον μαλακαMontrealiotis έγραψε:Μπράβο σε αυτούς που μάλωναν με τον προπονητή και αντί του Μειτε του φέραν Μπακαγιόκο.
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
- Amsterdamer_87
Ελληνας ρεφερυ και να μην κανει την μαλακια δεν γινεται..
- episimos73
Και όμως δίνεται. Αφήνει την φάση και χτυπάει τον παίκτη
- WestBlock4
Πάντως στη μπάλα δε πήγε ο δικός μας.
Ούτε καν την έβλεπε.
Είχα πει στο ημίχρονο ότι αν μου δίνανε το Χ το αγόραζα.
Ούτε καν την έβλεπε.
Είχα πει στο ημίχρονο ότι αν μου δίνανε το Χ το αγόραζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 06 Οκτ 2024, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να πω κι εγώ... που τον έχω κράξει πιο πολύ απ ' όλους σας από το 1ο δευτερόλεπτο που ακούστηκε!!! Για το καλό της ομάδας ελπίζω να διαψευστούμε.cartman έγραψε:Εγώ που τον κράζω από τότε που ήταν απλά φήμη μπορώ να συνεχίζω το κράξιμο;JohnDag έγραψε:Ήρεμα με την ανθρωποφαγία. Ο παίκτης αυτός είναι και σας το είχαμε μεταφέρει πριν έρθει.
Οι ίδιοι ακριβώς που τον κράζετε τώρα ήσασταν αυτοί που κράζατε τον cartman το καλοκαίρι όταν σας τα έλεγε.
Πάτε στο τοπικ των μεταγραφών, έχει αναλυθεί διεξοδικά τι εστι Μπακαγιόκο.
Στα του ματς, αναμενόμενη κακή εικόνα και λόγω κακής ψυχολογία και λόγω ακραίου rotation.
Ας ελπίσουμε να βελτιωθούμε λίγο στο 2ο μπας και βάλουμε ένα γκολ και πάρουμε το 0-1.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε κάθε περίπτωση, κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ πληρώνει σε όλα τα ματς μέχρι τώρα το ότι έχασε δυο κομβικούς, για την ανάπτυξή του παίκτες, που αντικαταστάθηκαν από παίκτες, που είτε ήρθαν πολύ αργά είτε είχαν πολύμηνη αποχή και είτε και τα δυο μαζί καθώς και το ταυτόχρονο ντεφορμάρισμα / πολιτισμικό σοκ των δυο φορ.
Αυτά τα πράγματα δυστυχώς θέλουν αρκετό χρόνο και πιθανόν αλλαγές στην τακτική συμπεριφορά για να ξεδιαλυθούν. Μέχρι τότε είναι damage limitation η φάση και η 11άδα του Λούτσε σήμερα ίσως δείχνει ότι το βλέπει σαν ματς προετοιμασίας και όχι σαν υπέρτατη ανάγκη απόκτησης των τριών βαθμών. Οπότε ότι καλό βγει κέρδος θα είναι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odynet την Κυρ 06 Οκτ 2024, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025