Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
Η νίκη είναι μονόδρομος.
ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε (επιτέλους) ένα γκολ.
ΠΑΟΚΑΡΑ βάλε (επιτέλους) ένα γκολ.
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
Ανασυνταξη, καθαρο μυαλο και λιγη τυχη.....
Αιντε ΠΑΟΚαρα......

Αιντε ΠΑΟΚαρα......

Οπως και περυσι ο ΠΑΟΚ θα κανει παρελαση σε ολα τα μικρα ματς. Αυτο θα ειναι και το κλειδι για να διεκδικησουμε και φετος τον τιτλο.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ στα ευκολα, ΠΑΟΚαρα στα δυσκολα! Στηριξη σε ολους και καλοπροαίρετη κριτικη. Οι κακοπροαιρετοι ας πανε καμια εκδρομη να χαλαρωσουν το ΣΚ.
Τον Μάιο θα ειμαστε καλα. Οι τρεις σερι γκελες θα αφυπνισουν την ομαδα απο την περσινη ζαλη του θριαμβου.
Παμε να τους μαμησουμε, αρχης γενομενης απο τον Κομποτιακο
Τον Μάιο θα ειμαστε καλα. Οι τρεις σερι γκελες θα αφυπνισουν την ομαδα απο την περσινη ζαλη του θριαμβου.
Παμε να τους μαμησουμε, αρχης γενομενης απο τον Κομποτιακο

Εγώ λέω έξι γκολ θα φάει η Λιβαδεια
Δική μου εκτίμηση. Κι ας εκτεθω
Για αρχή,να κάνουμε ενα σουτ μέσα στο τέρμα.Αν το καταφέρουμε θα είμαι ευχαριστημενος.
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα ψυχολογικά είναι πολύ χάλια και χρειάζεται restart.
Και εγω το ιδιο. ΠεριπατοςEqualizer έγραψε:Εγώ λέω έξι γκολ θα φάει η Λιβαδεια
- Jean Valjean
Οι παίκτες κι ο προπονητής τώρα χρειάζονται στήριξη κι εμπιστοσύνη. Ούτε κράξιμο, ούτε τιμωρίες.
Δεν ξέρω ποιός ή ποιοί θα το κάνουν αλλά εάν τους το μεταφέρουν θα έχουν συμβάλει θετικά στο να ξεπεραστεί αυτό το δεκαήμερο που μας πέρασε.
Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στη γη που να μην εκτιμά μια καλή κουβέντα στα δύσκολα.
Δεν ξέρω ποιός ή ποιοί θα το κάνουν αλλά εάν τους το μεταφέρουν θα έχουν συμβάλει θετικά στο να ξεπεραστεί αυτό το δεκαήμερο που μας πέρασε.
Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στη γη που να μην εκτιμά μια καλή κουβέντα στα δύσκολα.
Μετά το περσινό, την ομάδα την τ ρ έ μ ο υ ν, ακόμα και όπως είναι τώρα. Αυτό δεν θα αλλάξει όλη τη χρονιά, γιαυτό και το καραγκιοζιλίκι με τις κερκίδες που ξαφνικά έγιναν ακατάλληλες, γιαυτό και το δεύτερο καραγκιοζιλίκι με τα εισιτήρια, που αν είσαι χάρτινος και θες να δεις την ομάδα σου στο γήπεδο της Λιβαδειάς δεν τρέχει μία, αλλά στο εντός με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις ταυτότητα νομού Βοιωτίας και διαρκείας στο Στέκι των Σκιέρ. Μακάρι αφανισμός της ομαδούλας τους.
Κερδίστε τόσο για όσους χάθηκαν μια μέρα σαν σήμερα, όσο και για τον Χρήστο που πήγε να δει την ομάδα του σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και έχασε τη ζωή του από μια βλακεία της στιγμής σε έναν κωλονερόμυλο.

Κερδίστε τόσο για όσους χάθηκαν μια μέρα σαν σήμερα, όσο και για τον Χρήστο που πήγε να δει την ομάδα του σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και έχασε τη ζωή του από μια βλακεία της στιγμής σε έναν κωλονερόμυλο.

Μετά την απουσία Μπάμπα, Γκόμες ή αρχηγός στην 20άδα;
Μακάρι παιδιά να είναι περίπατος. Εγώ δεν το βλέπω.
Καταρχήν εκεί μέσα δε θυμάμαι περίπατο.
Θυμάμαι το 1-1 το προπέρσινο και το 0-0 την πρώτη χρονιά του Λουτσε.
Θυμάμαι το 1-2 με τη γκολαρα του Πριγιο καθώς και το 0-1 με κεφαλιά του Πελκα νομίζω.
Περιπατους, γενικά δε θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να κάνει όταν δεν είναι καλά.
Όταν είναι σε φόρμα ναι.
Δυστυχώς λόγω πολλών και γνωστών καταστάσεων ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκει παραδομενους αντιπάλους που θεωρούν ξεγραμμενα τα παιχνίδια όταν μας αντιμετωπίζουν.
Ο ΠΑΟΚ μόνο με κόπο κάνει τα πράγματα να φαίνονται εύκολα.
Καταρχήν εκεί μέσα δε θυμάμαι περίπατο.
Θυμάμαι το 1-1 το προπέρσινο και το 0-0 την πρώτη χρονιά του Λουτσε.
Θυμάμαι το 1-2 με τη γκολαρα του Πριγιο καθώς και το 0-1 με κεφαλιά του Πελκα νομίζω.
Περιπατους, γενικά δε θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να κάνει όταν δεν είναι καλά.
Όταν είναι σε φόρμα ναι.
Δυστυχώς λόγω πολλών και γνωστών καταστάσεων ο ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκει παραδομενους αντιπάλους που θεωρούν ξεγραμμενα τα παιχνίδια όταν μας αντιμετωπίζουν.
Ο ΠΑΟΚ μόνο με κόπο κάνει τα πράγματα να φαίνονται εύκολα.
Διαβάζω οτι μπήκε ο Κολει.
Πολύ καλό νέο.
Με Κολει δε θα χάναμε ούτε με αρη ούτε χθες. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε αλλά το 0-0 το είχαμε.
Αν δούμε κιόλας δίδυμο Λοβρεν Κολει θα είναι μια πρώτης ταξεως ευκαιρία να δοκιμαστεί το κατάλληλο δίδυμο για μένα απέναντι στον Πιερο.
Πολύ καλό νέο.
Με Κολει δε θα χάναμε ούτε με αρη ούτε χθες. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε αλλά το 0-0 το είχαμε.
Αν δούμε κιόλας δίδυμο Λοβρεν Κολει θα είναι μια πρώτης ταξεως ευκαιρία να δοκιμαστεί το κατάλληλο δίδυμο για μένα απέναντι στον Πιερο.