Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, 06/10, 20:30, Novasports
Απορώ τι διαφορετικό περιμένατε με τέτοιο ροτεισον.
Προφανώς τις μετρήσεις της ομάδας τις ξέρει το τεχνικό τιμ αλλά για ματς που σε ανεβάζει κορυφή και εφόσον έχεις διακοπή, το τόσο μεγάλο ροτεισον ήταν μεγάλο ρίσκο
Προφανώς τις μετρήσεις της ομάδας τις ξέρει το τεχνικό τιμ αλλά για ματς που σε ανεβάζει κορυφή και εφόσον έχεις διακοπή, το τόσο μεγάλο ροτεισον ήταν μεγάλο ρίσκο
Η μονη μου ελπιδα ειναι οτι τους τελευταιους 3 αγωνες ειμαστε σουπερ στο 1ο ημιχρονο και το χαναμε στο 2ο.
Σημερα στο 1ο δεν βλεπομαστε οποτε ελπιζω σε ανακαμψη.
Σημερα στο 1ο δεν βλεπομαστε οποτε ελπιζω σε ανακαμψη.
Άθλιοι είμαστε. Μπακαογιοκο σήμερα ίσως χειρότερος και από εσιτι.
Έχω την εντύπωση εδώ και λίγα Μαρς ότι ο ραζβαν βάζει τον επιθετικό που δεν ταιριάζει στο παιχνίδι. Σήμερα θα ήταν πιο επιδραστικος ο τσαλοφ
Έχω την εντύπωση εδώ και λίγα Μαρς ότι ο ραζβαν βάζει τον επιθετικό που δεν ταιριάζει στο παιχνίδι. Σήμερα θα ήταν πιο επιδραστικος ο τσαλοφ
- Caballo Viejo
Το μόνο που με κάνει να ελπίζω για το β΄ημίχρονο είναι πως δεν μπορούμε να παίξουμε χειρότερα.
Κάθε μέρα και χειρότερα.
Ο Λουτσεσκου δείχνει ότι δυσκολεύεται πάρα πολύ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ελπίζω απλά να περνάει περίοδο ντεφορμαρισμστος.
Αυτό δέν είναι εικόνα ομάδας.
Ο Λουτσεσκου δείχνει ότι δυσκολεύεται πάρα πολύ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ελπίζω απλά να περνάει περίοδο ντεφορμαρισμστος.
Αυτό δέν είναι εικόνα ομάδας.
Πές μου το κέντρο σου να οσυ πω τί ομάδα έχεις. Με αυτό το κέντρο δεν κερδίζεις κανέναν.
Δηλαδή το καλοκαίρι το πλανο ήταν να παίζουμε με τους δύο Αυστριακούς και έναν βετεράνο στη βασική 11άδα; Αυτό δεν είναι οργάνωση ομάδας. Αυτό είναι το ροτέισιον του πρωταθλητή ΠΑΟΚ;
Δηλαδή το καλοκαίρι το πλανο ήταν να παίζουμε με τους δύο Αυστριακούς και έναν βετεράνο στη βασική 11άδα; Αυτό δεν είναι οργάνωση ομάδας. Αυτό είναι το ροτέισιον του πρωταθλητή ΠΑΟΚ;
Ίσως γιατί δεν υπάρχει δημιουργία από την πίσω ζώνη;joshua έγραψε:Ο Σορετιρε γιατί παίζει τόσο πισω;
Το ίδιο και ο Μουργκ
Το ίδιο κι ο Ντελιας όταν παίζει
- thomas Murg
Εντωμεταξύ η ομάδα εδώ και τρία παιχνίδια έχει κάνει ματσάρες αλλά η μπάλα σε όλα ήταν δοκάρι κι έξω. Ωστόσο, το αφήγημα λέει ότι η ομάδα εδώ και πολλά παιχνίδια σέρνεται.
Επαγγελματικη νικη θα κανουμε ....0-2
Και μετα βλεπουμε με την διακοπη....
Και μετα βλεπουμε με την διακοπη....
Ναι, με τον Μειτέ που δεν έβγαινε απο την ενδεκάδα ποτέ.beyes4 έγραψε:Και περυσι πηραμε πρωταθλημα.Ολα καλα.VfB v2 έγραψε:Τουλάχιστον γλιτώσαμε το φράγκα που ζητούσε ο Μειτέ. Ολα καλά.
μεγαλο και εκτεταμενο ροτεισον δεν χρειαζοταν τοσο
ο Σορετιρε πολυ συνεσταλμενος ειναι ποδοσφαιρικα, δεν παιρνει καμια πρωτοβουλια
ο Σορετιρε πολυ συνεσταλμενος ειναι ποδοσφαιρικα, δεν παιρνει καμια πρωτοβουλια
- figurehead4
Αααχ έριξα έναν υπνάκο με αυτή την πανδαισία και είμαι φρεσκαδουρα τώρα για το καλό μας ημιχρονο. Είδα στον ύπνο μου πως βγήκαν και τα δύο χαφ στο ημίχρονο. Τι καλά να ήταν προφητικό το όνειρο.
Γύρνα πλευρό καλύτερα θα μου πεις και ξύπνα στο 70'
Γύρνα πλευρό καλύτερα θα μου πεις και ξύπνα στο 70'
Προφανώς περνάμε περίοδο κοιλιάς. Κάντε υπομονή προς το παρών.