47. Shola Shoretire
Re: 47. Shola Shoretire
Εδω δεν εχει το "για να μην σε βαζει ο προπονητης κατι βλεπει στις προπονησεις" οπως στο νημα του Ντεσποτοφ;
Εδω το πορισμα ειναι οτι αδικειται;
Εδω το πορισμα ειναι οτι αδικειται;
-
Το δικο μου "πορισμα" ειναι οτι αδικειται, οπως και ο Ντεσποντοφ.
Το βαζω σε πολλα εισαγωγικα γιατι δεν εχω ολα τα δεδομενα.
Αλλα ειναι κατι που το εχουμε ξαναδει
Το βαζω σε πολλα εισαγωγικα γιατι δεν εχω ολα τα δεδομενα.
Αλλα ειναι κατι που το εχουμε ξαναδει
Αν υπηρχε διαθεση να αδικηθει δεν θα επαιζε βασικος στο Περιστερι για αυτο και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εχει γινει.
-
Ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προθεση αδικιας, νομιζω οτι ειναι φοβικοτητα προς την αλλαγη, προς κατι που βγαινει απο την πεπατημενη.
Για αυτο και δεν αναφερθηκα στα παιχνιδια με Γαλατα η ρουλη.Το περιεργο ηταν η απουσια στο Βολο.
ο ντεσποτοφ μπαινει γιατι ξερεις οτι με ενα στημενο μπορει να καθαρισεις οπως και πηγε να γινει με μπαμπα που κοιμηθηκε ο θεος.. μετα ειχαμε αλλα 14-15 λεπτα να βαλουμε αλλο ενα..
ξερει ο λουτς οτι τουλαχιστον αυτα θα τα παρει.. απο τον σολα ακομα δεν ξερουμε .. θα παρει ματς σιγουρα..
ξερει ο λουτς οτι τουλαχιστον αυτα θα τα παρει.. απο τον σολα ακομα δεν ξερουμε .. θα παρει ματς σιγουρα..
Δεν εχει σχεση ο Ντεσποτοφ με Σορετιρε. Χτες επρεπε να βγουν και τα 2 εξτρεμ και να μπουν ο Βουλγαρος με τον Αγγλο.
- figurehead4
-
Αργα ή γρηγορα ισως πρεπει να ενεργοποιηθει στον αξονα γιατι κι ο ντελιας έχει μια ταση να γερνει προς τα αριστερα και ο Τάισον κοντευει 40. Σημερα εδειξε πιο καθαρο μυαλο απ τους περισσοτερους.
-
Συμφωνώ με τον ραζβαν ότι ίσως είναι πίσω ακόμα στο παιχνίδι χωρίς την μπαλα σε σχέση με την μπαλα στα πόδια γιατί αυτός τον βλέπει καθημερινά και όχι εγω
Αλλά πάσχουμε από το παιχνίδι με την μπαλα στα πόδια και το κάθετο παιχνίδι όποτε νομίζω είναι απαρατήρητος…
Αλλά πάσχουμε από το παιχνίδι με την μπαλα στα πόδια και το κάθετο παιχνίδι όποτε νομίζω είναι απαρατήρητος…
- hasio_john
Μπήκες ξανά λίγο μέσα και έδειξες στοιχεία κανονικού και έτοιμου ποδοσφαιριστή με δίψα και κ@ύλα να προσφέρεις για την ομάδα. Η συνέχεια γνωστή, θα συνεχίσεις να μπαίνεις στο 85 γιατί έτσι..
Με τον κηδεμόνα τουrenegade έγραψε:Ξεκάθαρα ανέτοιμος.
Σε κανέναν μήνα τα ξαναλέμε