Η ουσία του ποστ μου δεν είναι ο Κααμπί ούτε ο Τσάλοφ.JohnDag έγραψε:Να απαντήσω εγώ στην ουσία του ποστ σου.
Ανέφερες τον Ελ Κααμπι μαζί με τους άλλους στο ερώτημα «που έβαλαν όλοι αυτοί σημαντικά γκολ πέρσι»;
Νταξ ο Μαροκινός μόνο στον ημιτελικό του Κονφερενς έβαλε 4-5 και στον τελικό το νικητήριο. Δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερο.
Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι γράφεις απλά για να γράφεις.
Στην ουσία του θέματος αφενός μπορεί να υπάρξει πετυχημένη ομάδα που τα φορ της δεν σκοράρουν πολύ αφετέρου δεν είναι κακό να έχεις και ένα φορ που μπορεί να σου καθαρισει ένα παιχνίδι από μόνος του.
Είναι τέτοιος φορ ο Ρώσος; Δεν το βλέπω αλλά είναι νωρίς ακόμα, ας περιμένουμε.
Η ουσία του ποστ μου είναι η πρώτη και δέυτερη παράγραφος καθώς και η τελευταία πρόταση.
Δηλαδή: Το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο, ο στόχος, είναι να βάζει γκολ η ομάδα, δεν είναι να βάζει γκολ ο σεντερφορ. Πού διαφωνείς σε αυτό; Ειδικά στο ποδόσφαιρο που επιλέγει να παίζει ο ΠΑΟΚ. Διότι σαφώς και υπάρχει τρόπος να παίξεις, όπου το να βάζει γκολ η ομάδα ταυτίζεται με το να βάζει γκολ ο σεντερ φορ. Πολλοί το κάνουν. Όχι ο Λουτσέσκου. Το έκανε με τον Πρίγιο; το έκανε. Το κάνει σήμερα; όχι. Θα το κάνει εαν του πάρεις σεντερφορ κίλλερ; δεν είμαι σίγουρος, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Οι γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο δεν φτάνουν μέχρι εκεί.
Είναι άλλο να διαφωνείς με την φιλοσοφία του προπονητή και να σου αρέσει ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου κι είναι άλλο να απαιτείς από τον προπονητή που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο να τον "μπασταρδέψει" βάζοντας στοιχεία που δεν συμβαδίζουν με την φιλοσοφία του. Αν θέλεις άλλο είδος ποδοσφαίρου, κάτι εντελώς φυσιολογικό και θεμιτό, πες το εξαρχής και προσπάθησε να μας πείσεις κι εμάς ότι είναι περισσότερο συμφέρον για την ομάδα μας.
Σε ότι με αφορά είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε προβληματισμό για το θέμα και δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω άποψη. Αλλά να αλλάξω συνολικά την άποψη, όχι να θεωρώ σωστό τον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου και ταυτόχρονα να ζητώ από αυτόν να παίζει με φορ κίλλερ! διότι έτσι δεν βγάζει νόημα, αδερφέ!