9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από Jean Valjean »

JohnDag έγραψε:Να απαντήσω εγώ στην ουσία του ποστ σου.

Ανέφερες τον Ελ Κααμπι μαζί με τους άλλους στο ερώτημα «που έβαλαν όλοι αυτοί σημαντικά γκολ πέρσι»;

Νταξ ο Μαροκινός μόνο στον ημιτελικό του Κονφερενς έβαλε 4-5 και στον τελικό το νικητήριο. Δεν έκανε και τίποτα ιδιαίτερο.

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι γράφεις απλά για να γράφεις.

Στην ουσία του θέματος αφενός μπορεί να υπάρξει πετυχημένη ομάδα που τα φορ της δεν σκοράρουν πολύ αφετέρου δεν είναι κακό να έχεις και ένα φορ που μπορεί να σου καθαρισει ένα παιχνίδι από μόνος του.

Είναι τέτοιος φορ ο Ρώσος; Δεν το βλέπω αλλά είναι νωρίς ακόμα, ας περιμένουμε.
Η ουσία του ποστ μου δεν είναι ο Κααμπί ούτε ο Τσάλοφ.
Η ουσία του ποστ μου είναι η πρώτη και δέυτερη παράγραφος καθώς και η τελευταία πρόταση.
Δηλαδή: Το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο, ο στόχος, είναι να βάζει γκολ η ομάδα, δεν είναι να βάζει γκολ ο σεντερφορ. Πού διαφωνείς σε αυτό; Ειδικά στο ποδόσφαιρο που επιλέγει να παίζει ο ΠΑΟΚ. Διότι σαφώς και υπάρχει τρόπος να παίξεις, όπου το να βάζει γκολ η ομάδα ταυτίζεται με το να βάζει γκολ ο σεντερ φορ. Πολλοί το κάνουν. Όχι ο Λουτσέσκου. Το έκανε με τον Πρίγιο; το έκανε. Το κάνει σήμερα; όχι. Θα το κάνει εαν του πάρεις σεντερφορ κίλλερ; δεν είμαι σίγουρος, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Οι γνώσεις μου για το ποδόσφαιρο δεν φτάνουν μέχρι εκεί.
Είναι άλλο να διαφωνείς με την φιλοσοφία του προπονητή και να σου αρέσει ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου κι είναι άλλο να απαιτείς από τον προπονητή που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο να τον "μπασταρδέψει" βάζοντας στοιχεία που δεν συμβαδίζουν με την φιλοσοφία του. Αν θέλεις άλλο είδος ποδοσφαίρου, κάτι εντελώς φυσιολογικό και θεμιτό, πες το εξαρχής και προσπάθησε να μας πείσεις κι εμάς ότι είναι περισσότερο συμφέρον για την ομάδα μας.
Σε ότι με αφορά είμαι ανοιχτός σε οποιονδήποτε προβληματισμό για το θέμα και δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω άποψη. Αλλά να αλλάξω συνολικά την άποψη, όχι να θεωρώ σωστό τον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου και ταυτόχρονα να ζητώ από αυτόν να παίζει με φορ κίλλερ! διότι έτσι δεν βγάζει νόημα, αδερφέ!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Daskalos_4 έγραψε:
giapas έγραψε:Τέλεια αν μας δώσουν το Λιβαι ή τον Ιωαννίδη , εμείς θα πούμε έχουμε Μπράντον για total football.
Ιδιαίτερα αντικειμενική οπτική.
Δεν θα πουμε οχι. Αλλα ειναι σιγουρο οτι θα βαλουν πολυ λιγοτερα γκολ απ οσα βαζουν στην ομαδα τους. Και το κυριοτερο, αμφιβαλλω προσωπικά αν θα μπορουσαν να προσαρμοστούν στα θελω του Λου και κυριως να του προσφερουν αυτα που θα τους ζητησουν.

Σε τελικη αναλυση, προτιμω (προσωπικα και παλι) να βάζει η ομαδα μου 100+ γκολ με φορ τον Μπράντον απο το να βαζει 80 με τον Ιωαννιδη ή τον Λιβαι. Ακομα και αν τα μισα θα ειναι δικά τους!
Και οι δύο πιέζουν από αρκετά ως πολύ, οπότε μια χαρά θα ταίριαζαν στα θέλω του Ραζβαν.

Επίσης, υπάρχει σοβαρή περίπτωση η ομάδα που θα βάλει 100+ γκολ να χάσει το πρωτάθλημα από την ομάδα που θα βάλει 80 γκολ.
Αν βάζεις 4-5 γκολ στα λιμα, αλλά χάνεις τα ντέρμπι, την πάτησες.
Το φορ μεγάλης αξίας το θέλεις για τα μεγάλα ματς και για να καθαρίσεις μικρά ματς που κολλάει η ομάδα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

giliopoulos έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε: Δεν θα πουμε οχι. Αλλα ειναι σιγουρο οτι θα βαλουν πολυ λιγοτερα γκολ απ οσα βαζουν στην ομαδα τους.
Aυτο απο που προκυπτει ακριβως ρε φιλε? Ειδες κανενας φορ να καηκε επι λουτσεσκου και να διεπρεψε αλλου??
Δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο που λες
Ιωαννιδης και λιβαι ειναι ταμαμ ετσι οπως παιζουμε. Σκυλια του πολεμου πιεζουν, με ατομικη ενεργεια και καλο κρατημα μπαλας.
Jean Valjean έγραψε: Σημ. Ο Λιβάι ειδικά δεν είναι καν σοβαρός παίκτης. Δεν έχει κοντρολ, δεν έχει οδήγημα, δεν έχει πλασέ. Δεν έχει δηλαδή τα βασικά στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή.
Δεν εχει κοντρολ ο λιβαι?? :shock:
Σιγουρα τον εχεις δει? Ή μιλας για αλλον παικτη
Αδερφε μια συγκριση στο sofascore αναμεσα σε Μπράντον-Ιωαννιδη-Λιβαι στα μεταξύ μας παιχνιδια ειμαι σιγουρος πως θα σε πεισει οτι οι Ιωαννιδης-Λιβαι δεν κανει ουτε τα μισα απο αυτα που κανει ο Μπράντον ανασταλτικα. Τσεκαρε heat maps και στατιστικα οπως κλεψιματα κλπ.

Απο εκει και υστερα, ενδιαφεροντα στοιχεία εμφανιζει το Τransfermarkt αναφορικα με τα νουμερα που εχουν γραψει οι φορ του ΠΑΟΚ επι Λουτσε. Με εξαιρεση τον Πριγιοβιτς, οι υπολοιποι (Σβιντερφσκι, Τσουμπα, Μπραντον, Ολιβειρα) εχουν μ.ο. 1 γκολ ανα 4 παιχνιδια. Συχνότητα σκοραρισματος που δεν την λες και φοβερη. Μαλλον το αντιθετο. Τους υπόλοιπους δε, τυπου Κουλουρη κλπ, δεν τους αναφερω καν.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

xrisitsapa έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:
giapas έγραψε:Τέλεια αν μας δώσουν το Λιβαι ή τον Ιωαννίδη , εμείς θα πούμε έχουμε Μπράντον για total football.
Ιδιαίτερα αντικειμενική οπτική.
Δεν θα πουμε οχι. Αλλα ειναι σιγουρο οτι θα βαλουν πολυ λιγοτερα γκολ απ οσα βαζουν στην ομαδα τους. Και το κυριοτερο, αμφιβαλλω προσωπικά αν θα μπορουσαν να προσαρμοστούν στα θελω του Λου και κυριως να του προσφερουν αυτα που θα τους ζητησουν.

Σε τελικη αναλυση, προτιμω (προσωπικα και παλι) να βάζει η ομαδα μου 100+ γκολ με φορ τον Μπράντον απο το να βαζει 80 με τον Ιωαννιδη ή τον Λιβαι. Ακομα και αν τα μισα θα ειναι δικά τους!
Και οι δύο πιέζουν από αρκετά ως πολύ, οπότε μια χαρά θα ταίριαζαν στα θέλω του Ραζβαν.

Επίσης, υπάρχει σοβαρή περίπτωση η ομάδα που θα βάλει 100+ γκολ να χάσει το πρωτάθλημα από την ομάδα που θα βάλει 80 γκολ.
Αν βάζεις 4-5 γκολ στα λιμα, αλλά χάνεις τα ντέρμπι, την πάτησες.
Το φορ μεγάλης αξίας το θέλεις για τα μεγάλα ματς και για να καθαρίσεις μικρά ματς που κολλάει η ομάδα
Σωστά εν μέρει, αλλα ο Λιβαι πχ περυσι στα 4 τελευταία ματς που η ομαδα του καιγόταν εβαλε μολις ενα γκολ. Με την Λαμία! Με τα λιμα δε, εκανε πάρτι στα λιγα παιχνιδια που αγωνίστηκε και ετσι ανεβασε τα νουμερα του.

Ο ταπεινος δε Μπράντον, σκοραρε 5 γκολ σε ντέρμπι περυσι.

Προφανως και δεν τιθεται συγκριση μεταξύ των δυο παιχτων φυσικα. Αλλα...
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αν έχεις Salah κ Mane μπορείς να έχεις σέντερ φορ τον Φιρμινιο που δεν βάζει κ τόσα γκολ αλλά κάνει άλλες δουλειές στο γηπεδο
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Daskalos_4 έγραψε: Απο εκει και υστερα, ενδιαφεροντα στοιχεία εμφανιζει το Τransfermarkt αναφορικα με τα νουμερα που εχουν γραψει οι φορ του ΠΑΟΚ επι Λουτσε. Με εξαιρεση τον Πριγιοβιτς, οι υπολοιποι (Σβιντερφσκι, Τσουμπα, Μπραντον, Ολιβειρα) εχουν μ.ο. 1 γκολ ανα 4 παιχνιδια. Συχνότητα σκοραρισματος που δεν την λες και φοβερη. Μαλλον το αντιθετο. Τους υπόλοιπους δε, τυπου Κουλουρη κλπ, δεν τους αναφερω καν.
Το θεμα ειναι τι συχνοτητα σκοραρισματος ειχαν και εχουν αλλου και αν ο ΠΑΟΚ τους κατεστρεψε. Κανενας απο αυτους δεν σκοραρε πολυ εκτος ΠΑΟΚ. Μονο ο τσουμπα για μια χρονια αφοτου εφυγε, ανελπιστα.Εκει θα πρεπει να εστιασεις.
Ο αντιλογος λεει οτι μπραντον και πριγιοβιτς εβαλαν τα περισσοτερα γκολ της καριερας τους στον ΠΑΟΚ.
Και στην αραβια ειχε τον γκομισ που εβαλε 40 γκολ τη σεζον.

Επισης ο μπραντον ειχε αποκτηθει σαν 2ος πισω απο σαματα. Δεν καταλαβαινω γιατι "ο φορ που θελει ο λουτσεσκου" ειναι ενας μπραντον με 500χιλιαρικα απο β ισπανιας..Επειδη ετυχε να ερθει?
Και στην αραβια ειχε τον γκομισ που εβαλε 40 γκολ τη σεζον.
Φερτου φορ τυπου γιογκερες και θα σου πω εγω αν βαζει γκολ ή οχι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Luigi Vampa έγραψε:Αν έχεις Salah κ Mane μπορείς να έχεις σέντερ φορ τον Φιρμινιο που δεν βάζει κ τόσα γκολ αλλά κάνει άλλες δουλειές στο γηπεδο
Μπορεί να μήν έχουμε Σαλάχ και Μανέ αλλά η 5αδα πίσω από τον φορ πέρσι είχε 60 γκολ και άλλες τόσες ασίστ
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δεν είπα το αντίθετο. Για Ελλαδα οι μεσοεπιθετικοι μας είναι οι αντίστοιχοι Salah κ Mane. Αυτό ήθελα να αναδειξω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΜΕ ΟΡΕ!
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...)
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Θα σκοραρει σημερα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Dream on
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Το μόνο θετικό είναι ότι εύκολα σπάει η αγορά και γυρνάει Ρωσία....Μηδέν από μηδέν είναι ο παίκτης
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Τελικά μια χαρά ήταν ο Σαματα
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Απόλυτο μηδενικό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”