είναι αλήθεια ότι το πλάνο του ράζβαν δεν δείχνει να στηρίζεται στον γκολτζή φορLeonardo10 έγραψε:Ευχαριστώ που απάντησες μόνος σου στην δικιά σου αστοχία. Μάντεψε πόσοι από αυτούς πήραν πρωτάθλημα, μόνο οι δυο (και όλοι τους έπαιζαν σε ομάδες πρωταθλητισμού πλην του Μορόν) και αυτοί πριν 5-6 χρόνια, το ποδόσφαιρο άλλαξε πλέον.
Ο Μπεργκ και ο ελ αραμπι ήξεραν να κινουνται τέλεια στους χώρους, να δημιουργούν γκολ για τον εαυτό τους και όχι μόνο , να βάζουν καλά το κορμί τους μέσα στην περιοχή. Ότι ακριβώς κανουν ο τισουνταλι και ο Τσαλοφ ξαναλέω. Όποτε θα δούμε σε λίγο καιρο που θα μπουν στην ομάδα 100% και στο τέλος της χρονιάς. Ούτε που με νοιάζει αν θα βάλει το φορ μου 25 γκολ, ας βάλουν 10-15(που θα βάλουν) και να εξυπηρετούν το πλάνο του ραζβαν 100% (που θα το εξυπηρετήσουν)
δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό
απλά είναι η γκάβλα του οπαδού το να θέλει φορ παστελωτή που να γράφει νούμερα
πχ. το πλάνο του ράζβαν πιθανώς να εξυπηρετούσε ο κάθε μπράντον
ο μέσος οπαδός όμως έβγαινε από τα ρούχα του όταν ο μπράντον είναι ωσεί παρόν επιθετικά στο παιχνίδι
η μεγάλη διαφορά έγκειται στο τι θέλει ο λουτσέσκου από τον επιθετικό του και στο τι έχει συνηθίσει να θέλει ο οπαδός νομίζω
σε αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούμε εμείς και όχι ο προπονητής
δε μπορώ όμως να βγάλω από το μυαλό μου ότι κάποτε ο ράζβαν δούλεψε με τον πρίγιοβιτς στο 9