9. Fedor Chalov

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από danirifle »

Leonardo10 έγραψε:Ευχαριστώ που απάντησες μόνος σου στην δικιά σου αστοχία. Μάντεψε πόσοι από αυτούς πήραν πρωτάθλημα, μόνο οι δυο (και όλοι τους έπαιζαν σε ομάδες πρωταθλητισμού πλην του Μορόν) και αυτοί πριν 5-6 χρόνια, το ποδόσφαιρο άλλαξε πλέον.
Ο Μπεργκ και ο ελ αραμπι ήξεραν να κινουνται τέλεια στους χώρους, να δημιουργούν γκολ για τον εαυτό τους και όχι μόνο , να βάζουν καλά το κορμί τους μέσα στην περιοχή. Ότι ακριβώς κανουν ο τισουνταλι και ο Τσαλοφ ξαναλέω. Όποτε θα δούμε σε λίγο καιρο που θα μπουν στην ομάδα 100% και στο τέλος της χρονιάς. Ούτε που με νοιάζει αν θα βάλει το φορ μου 25 γκολ, ας βάλουν 10-15(που θα βάλουν) και να εξυπηρετούν το πλάνο του ραζβαν 100% (που θα το εξυπηρετήσουν)
είναι αλήθεια ότι το πλάνο του ράζβαν δεν δείχνει να στηρίζεται στον γκολτζή φορ
δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό
απλά είναι η γκάβλα του οπαδού το να θέλει φορ παστελωτή που να γράφει νούμερα

πχ. το πλάνο του ράζβαν πιθανώς να εξυπηρετούσε ο κάθε μπράντον
ο μέσος οπαδός όμως έβγαινε από τα ρούχα του όταν ο μπράντον είναι ωσεί παρόν επιθετικά στο παιχνίδι

η μεγάλη διαφορά έγκειται στο τι θέλει ο λουτσέσκου από τον επιθετικό του και στο τι έχει συνηθίσει να θέλει ο οπαδός νομίζω

σε αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούμε εμείς και όχι ο προπονητής
δε μπορώ όμως να βγάλω από το μυαλό μου ότι κάποτε ο ράζβαν δούλεψε με τον πρίγιοβιτς στο 9
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν τον εξυπηρετούσε ο Μπράντον δεν θα έπαιρνε 2 επιθετικους οι οποίοι αγωνιζόμενοι στην κορυφή ( γιατί έχουν την ικανότητα και την ποιότητα να αγωνιστούν και πιο πίσω) έγραφαν πολύ καλά νούμερα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

danirifle έγραψε:δε μπορώ όμως να βγάλω από το μυαλό μου ότι κάποτε ο ράζβαν δούλεψε με τον πρίγιοβιτς στο 9
Έγιναν μεγάλες υποχωρήσεις από αμφότερους, για να καταφέρει να βρει ο ένας το κουμπί του άλλου. Θυμίσου και το διάστημα που ο Prijovic ξεκινούσε από τον πάγκο και έπαιζε ο Κουλούρης βασικός.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

ούτε με αυτά μπορώ να διαφωνήσω (μπάρκα και ρενέ)
παρεμπιπτόντως και οι 2 έφεραν πρωτάθλημα ως βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια.
2 επιθετικοί τόσο διαφορετικοί όσο η μέρα με τη νύχτα

επομένως στο ερώτημα "τι επιθετικός ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του λουτσέσκου", ποια είναι η απάντηση?

έχω κάψει τον εγκέφαλό μου με αυτό το θέμα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιστεύω ότι θα το έχει απαντήσει ο ίδιος ο Razvan τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ, σε κάποια συνέντευξη. Είτε τύπου, είτε αυτές τις μεγάλες που δίνει κατά καιρούς. Δεν έχω την απάντηση πρόχειρη.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εξαιρώ τον Σαματα που έχει φόβο με τη μπάλα.

Οι υπόλοιποι όλοι βοήθησαν ή έπαιξαν ρόλο σε σημεία της σεζόν.
Και ο Πριγιο, κ ο Ακπομ, και ο Σφιντερσκι, και ο Όλιβειρα και ο Μπραντον.
Ο τσαλοφ ως στιγμής σε κάθε προηγούμενο ματς είναι κ καλύτερος. Δείγμα του ότι αγχωνεται.
Ο Ελ κάμπι χτες έχασε 2-3αχαστα. Αλλά τροφοδοτείται φουλ.
Τα φορ μας, πάσα σαν αυτή που πήρε ο Πιέρο σήμερα, δε θα πάρουν γτ παίζουμε αλλιώς

Θεωρώ ότι εφόσον βάλει 2-3γκολ θα λυθεί κ θα είναι πιο καλός..

Γενικά όμως δείχνει ότι δεν είναι δεινός σκόρερ, αλλά ένας παίκτης πιο περιφερειακός που ξέρει να ανοίγει κ σωστά το παιχνίδι. Όχι target man όμως..
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

danirifle έγραψε:ούτε με αυτά μπορώ να διαφωνήσω (μπάρκα και ρενέ)
παρεμπιπτόντως και οι 2 έφεραν πρωτάθλημα ως βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια.
2 επιθετικοί τόσο διαφορετικοί όσο η μέρα με τη νύχτα

επομένως στο ερώτημα "τι επιθετικός ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του λουτσέσκου", ποια είναι η απάντηση?

Ο ιωαννιδης, ο λιβαι, ο γιοκερες, κτλ...

Ολοκληρη Ρεαλ δεν εχει σεντερ φορ στο ροστερ της καν!! και μπαρτσα δεν εχει αλλο εκτος του λεβα..
Στο 2024 ζουμε οχι στο 1990 με τον ινζαγκι και τα φορ της μιας επαφης που δεν κουνιουνται
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

renegade έγραψε:Αν τον εξυπηρετούσε ο Μπράντον δεν θα έπαιρνε 2 επιθετικους οι οποίοι αγωνιζόμενοι στην κορυφή ( γιατί έχουν την ικανότητα και την ποιότητα να αγωνιστούν και πιο πίσω) έγραφαν πολύ καλά νούμερα.
Το ότι ήθελε 2 φορ, δεν παει να πει οτι δεν πιστεύει στο πλάνο του με τον μπραντον. Το γιατί ήθελε 2 φορ η απάντηση δόθηκε χθες, τραυματίστηκαν 2 σεντερ φορ, σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση θα έπαιζες με τον Σαματα βασικό η τον τζίμα. Αλλά το ποιο σημαντικό είναι ότι φέτος παίζεις Europa League και όχι conference, τεράστια η διαφορά. Όποτε και περισσότεροι τραυματισμοί και κόπωση.

Με Europa League δεν θα μπορούσε ο κεντζιορα να κάνει ότι έκανε πέρσι που έπαιζε 6 μήνες δυο φορές την εβδομάδα σε καμία περίπτωση, ποσό μάλλον στα φορ που είναι πολύ πιο απαιτητικές οι εντάσεις. Πχ αυτός που θα ξεκινήσει με την γαλατά δεν θα σηκωθεί ούτε για ζέσταμα με τον Άρη, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτά τα πρέσινγκ ο μπραντον με την σοσιεδαδ και την γιουναιτεντ και μετά από 2 μέρες να τα κάνει και με τον Ολυμπιακό πχ. ούτε αποστολή δεν θα είναι
+ Να θυμίσω επίσης ότι το 19 είχε στα 10 Μπισεσβαρ, Πέλκα, ελ καντουρί(χωρίς τραυματισμούς τότε) + τον ουαρντα ένα εξάμηνο, και βρήκε την άκρη μια χαρά και τους χώρεσε με λιγότερα παιχνίδια (6 λιγοτερα), έτσι και τώρα με το τισουνταλι που είναι παίκτης κυρίως στο φορ, λίγο σαν ψευτοεννιαρι, και άμα χρειαστεί καμία φορά και αριστερά
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

danirifle έγραψε: επομένως στο ερώτημα "τι επιθετικός ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του λουτσέσκου", ποια είναι η απάντηση?
Απο όσα έχει δείξει πάντως, ο επιθετικός που ταίριαζε περισσότερο σε αυτό που επιζητά ήταν ο Ολιβέιρα. Μόνο που δεν σκόραρε όσο έπρεπε. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αρνούνταν να παίξει στον τελικό, εδώ θα ήταν ακόμη (φτου φτου).

Ο Τσάλοφ τώρα που τρώει το κράξιμο, όταν βρεθεί με τους συμπαίχτες του θα είναι απόλαυση, όχι μόνο σε θέμα σκοράρισματος, αλλά και σε συνδυασμούς με τους μεσοεπιθετικους. Λίγη υπομονή θέλει και να αρχίσει να γράφει, να φύγει το άγχος.
Με άλλα λογια παιχνίδια θέλει, αυτό είναι το μόνο φάρμακο.

Δεν θα πω όμως να σταματήσει η γκρίνια. Ο κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ πρέπει να ζήσει αυτή την ισοπέδωση και να βγει ζωντανός. Αν δεν βγει, απλώς δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα.
Έχει αποδειχτεί με όλους. Το καλύτερο κόσκινο των οπαδών είναι αυτό. Πρέπει να το ξεπεράσει.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

figurehead4 έγραψε:
danirifle έγραψε: επομένως στο ερώτημα "τι επιθετικός ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο του λουτσέσκου", ποια είναι η απάντηση?
Απο όσα έχει δείξει πάντως, ο επιθετικός που ταίριαζε περισσότερο σε αυτό που επιζητά ήταν ο Ολιβέιρα. Μόνο που δεν σκόραρε όσο έπρεπε. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αρνούνταν να παίξει στον τελικό, εδώ θα ήταν ακόμη (φτου φτου).

Ο Τσάλοφ τώρα που τρώει το κράξιμο, όταν βρεθεί με τους συμπαίχτες του θα είναι απόλαυση, όχι μόνο σε θέμα σκοράρισματος, αλλά και σε συνδυασμούς με τους μεσοεπιθετικους. Λίγη υπομονή θέλει και να αρχίσει να γράφει, να φύγει το άγχος.
Με άλλα λογια παιχνίδια θέλει, αυτό είναι το μόνο φάρμακο.

Δεν θα πω όμως να σταματήσει η γκρίνια. Ο κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ πρέπει να ζήσει αυτή την ισοπέδωση και να βγει ζωντανός. Αν δεν βγει, απλώς δεν μπορεί να σηκώσει τη φανέλα.
Έχει αποδειχτεί με όλους. Το καλύτερο κόσκινο των οπαδών είναι αυτό. Πρέπει να το ξεπεράσει.
Εισαι ωραιος ρε φιλε. +1926
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

figurehead4 έγραψε: ...
...
Αντε μια φορά να συμφωνήσουμε.. :mrgreen: :mrgreen:
Μεγάλο κρίμα που τραυματιστηκε αυτός ο παίκτης πάνω που τον πήραμε. Εδώ ως βετεράνος αθλητικά, τους 2 μήνες που έπαιξε για να πάρει καινούργιο συμβόλαιο ανέβασε όλους τους γύρω του και συνολικά τη λειτουργία της ομάδας κατά πολύ.
Μόλις κατάλαβε ότι δε θα ανανεώσει κρέμασε την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο. Εκείνη η χρονιά μου έχει μείνει ως μεγάλο παράπονο. Τα άκουγε εντελώς άδικα ο Λουτσε ενώ στην ουσία τον κρέμασαν κομβικοι του παίκτες (Ινγκασον, Αουγκουστο, Ναρει - τραυματίας αλλά με το μυαλό στη μεταγραφή -, Ολιβειρα) με τις τάσεις φυγής πάνω στο πιο κρίσιμο σημείο. Και κατέβηκε η ομάδα να παίξει μετά τη διακοπή του Πάσχα τα υπόλοιπα πλέι οφ και τον τελικό πνευματικά διαλυμένη με πρώτο από όλους τον προπονητή που έβλεπε ακόμα μια ομαδα που έχτισε να χαλάει τόσο σύντομα.
Τέλος πάντων. Περασμένα ξεχασμένα αν και η απόδοση του Ινγκασον σε εκείνα τα πλέι οφ και στον τελικο δεν χωνευονται εύκολα.
Όσον αφορά τον Τσάλοφ είναι νωρίς. Ακούω τον προπονητή που είπε πως μετά τον Οκτώβρη θα δούμε και αυτός και ο Τισουνταλι τι πραγματικά μπορούν να κανουν
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ο Τσαλοφ θεωρω οτι ειναι οντως παιχταρα..
Οι κεφαλιες του και τα σουτ που κανει ειναι φαρμακι..
Κριμα που δεν μπηκε η βολιδα που εριξε προχθες στον Ντραγκοφκι..
Χρειαζεται χρονο να δεσει με τους συμπαιχτες του..
Μου αρεσει που δεν ειναι ατομιστης και προσπαθει να ειναι δημιουργικος προς τους συμπαιχτες του..
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

marsantos έγραψε: Αντε μια φορά να συμφωνήσουμε.. :mrgreen: :mrgreen:
:D

Πολύ πιο συχνά συμφωνούμε, αλλά βλέπεις οι αντιθέσεις παράγουν κατεβατά :mrgreen:
Φίλε είναι ο λόγος που αποφάσισα να γράφω στο φόρουμ και όχι μόνο να διαβάζω, είναι ότι τα άκουγε ο Λούτσε τόσο άδικα, όχι γιατί τον κρέμασαν οι παίχτες, αλλά γιατί ήταν αναγκασμένος να κάνει πρωταθλητισμό με τα παιχτάκια του Μπότο που δεν θα έπαιζαν ούτε στη Λαμία κι εκείνος την έβγαζε λάδι. Τέλος πάντων, όλα για καλό έγιναν

@daskalos_4
ευχαριστώ φίλε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:
Ισως η απαντηση στο ερωτημα που σε βασανιζει να ειναι οτι κανεις λαθος ερωτηση .
Ισως ο Λουτσεσκου να προσαρμόζει το σύστημα του στα χαρακτηριστικα των φορ που εχει αξιοποιοντας τα οποια θετικα στοιχεια του καθενος.Αδιαπραγματευτο η συμμετοχη στην αμυνα.Θα φανει εν καιρω τι ισχυει τελικα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

τα σέβη μου στην παλιά φρουρά
βάζω στις σκέψεις σιγαστήρα και εμπιστεύομαι kat5
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”