black death έγραψε:arrwstos έγραψε:
Όχι το πιο κοφτερό μυαλό εκεί έξω, και αυτό αποτυπώνεται στο παιχνίδι του. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , στο κλίμα της και στον Ράζβαν ότι απλώς θα είναι ένας λίγο ενοχλητικός τύπος που θα τον βάζουμε να παίζει και να αποδίδει αξιοπρεπώς όταν ο Πολωνός θα πηγαίνει το νεφρό του στα πιτς.
Κοιτα εγω απ οσο τον θυμαμαι το λοβρεν ειναι περιεργη περιπτωση. Οντως ηταν παίχτης που εκανε γκάφες στο τοπ επιπεδο και ειχε κενα συγκέντρωσης αλλα απ την αλλη ουτε γρηγορος ηταν ποτε, ουτε πολυ δυνατος, ουτε κανας σκυλος στα μαρκαρισματα, με το μυαλο επαιζε κυριως. Και στην εθνικη αυτος ηταν το κεφαλι και ο βιντα για να χωνεται παντου σαν καπρος.
Ισχύει, συμφωνώ. Είναι όντως παράδοξο ότι χαρακτηριστικό του ήταν η σωστή πάσα, τόσο σε ακρίβεια όσο και σε χρόνο και γενικά έβλεπε γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα πάθαινε "διαλείψεις ", θόλωνε. Πάντως καλός με το κεφάλι ήταν, κέρδιζε πολλές μονομαχίες. Θυμάμαι κάτι τσαφ τώρα που μου έρχονται μετά από χρόνια και με λούζει κρύος ιδρώτας. Δηλαδή έκανε ένα μεστό παιχνίδι γενικά, μάλλον κάπως μηχανικά θα πω , όμως σε 2-3 στιγμές τα γαμουσε όλα. Χωρίς εμφανή λόγο. Αλλά είπαμε, άλλο Σούπερλιγκ.
Σημαντικό είναι , να πούμε σε αυτό το σημείο, και το πάρε δώσε που ανοίξαμε με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί.