Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Daskalos_4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

arrwstos έγραψε:
black death έγραψε:
arrwstos έγραψε:Δε θέλω να φανώ γκρινιάρης, όμως ο Λόβρεν δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους. Έχω δει καμιά 50αριά αγώνες του, χωρίς αυτό φυσικά να δίνει καμία ιδιαίτερη βαρύτητα στην άποψή μου,.όντας κατεξοχήν άμπαλος.

Δεν μου άρεσε ποτέ. Λάθη, ποδοσφαιρική χαζομάρα, δύναμη, καλό κεφάλι, σωστή πάσα, ηλίθιο βλέμμα.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του μιλάμε για σοβαρή περίπτωση βλάβης. Ψωνάρα, κάγκουρας, βλαξ και αντιπαθής ακόμη και σε άψυχα αντικείμενα πιστεύω. Θεωρώ θα δυσκολέψει τα αποδυτήρια.

Τουλάχιστον είναι κανονικός ποδοσφαιριστής και ακόμα και στα 35 του θα μπορεί να παίξει την θέση αξιοπρεπώς. Επουδενί δεν θα τον έβαζα βασικό στη θέση του Κεντζιόρα. Μένει να φανεί. Μακάρι να με κάνει ρεντίκολο σε όλα αν έρθει. Δεν νομίζω όμως. Χίλιες φορές ο Γάλλος.

Ας έρθει ( ή και όχι) και τα ξαναλέμε. Προσωπικά πιστεύω στον Μπακαγιόκο 400 φορές παραπάνω απ' ό,τι στον Λόβρεν.
Για εξήγησε λιγο. Δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ κοντρες με συμπαιχτες του και τετοια. Απλα επειδη τα ακουγε ενω έπαιζε 6 χρονια λιβερπουλ και εφτανε τελικους μουντιαλ καπου του έβγαινε λιγο κόντρα. Σαν επαγγελματιας δεν νομιζω να εδωσε ποτε δικαιωματα.
Δεν είχε γνωστές κόντρες με τους συμπαίκτες του, απλώς ετρωγε συχνά πυκνά κράξιμο από τους οπαδούς της Λίβερπουλ για μαλακισμενες συμπεριφορές. Βασικά να το θέσω αλλιώς. Είναι ο χαζός της παρέας που σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, λέει μαλακίες συνεχώς, τσαμπουκαλεύεται με τις γύρω παρέες άνευ λόγου και σε κοιτάει μόνιμα με ένα ηλίθιο βλέμμα διασταύρωσης επίδοξου ινφλουενσερ με γόη πανελίστα πρωινάδικου αλλά στην πραγματικότητα σκέφτεται αν παχαίνει περισσότερο το κότατζ απ' το μανούρι στην σαλάτα μετά την προπόνηση.

Όχι το πιο κοφτερό μυαλό εκεί έξω, και αυτό αποτυπώνεται στο παιχνίδι του. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , στο κλίμα της και στον Ράζβαν ότι απλώς θα είναι ένας λίγο ενοχλητικός τύπος που θα τον βάζουμε να παίζει και να αποδίδει αξιοπρεπώς όταν ο Πολωνός θα πηγαίνει το νεφρό του στα πιτς.
Τι κοτατζ και μανουρια γραφετε βραδιατικα μωρε; Παλιοι κολλητοι εν τω μεταξυ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Ο παικτης εχει βιογραφικο και μονο που ερχεται εδω, ειναι θετικο.
Χειροτερος του Εκονγκ, δυσκολα να ειναι.
Το κακο ειναι πως δεν εχει παιχνιδια απο την αρχη του 24 και λένε δεν εχει κανει προετοιμασία. Οποτε καλό Νοεμβρη.

Θετικο προσημο δινω, αλλα οπως παντα, ολα στο χορταρι φαινονται!

Ο τραυματιας Γαλλος που λετε, ποιος ειναι;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

5 λεπτα ακομα. Μειτε εχεις χρονο αραξε. Πιες την ποταρα σου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Πας youtube...
γραφεις αυτο... dejan lovren tackled his son...
και βλεπεις εναν τυπο να ''σηκωνει'' ενα παιδακι...

Μου κανει...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

kataramenos5 έγραψε:
Μαυρο Χιονι » Τετ 11 Σεπ 2024, 21:39

kataramenos5 έγραψε:Δλδ το θεμα του τσακωμου ηταν να ερθει ενα στοπερ?
Οποιο να ναι?Ανεξαρτητου καταστασης και αν παιζει ευρωπη?
Για την ταμπακιερα μακαρι να χει διαθεση ο παίκτης και να μην ηρθε
για τα ενσημα.Μεγαλο ρισκο για μενα ,το ιδιο πανω κατω με το να δοκιμασεις παικτη απο ακαδημιες .Ίδωμεν

Σαν Μπακ απ έρχεται βρε.
Ναι βρε δε μπορουσαμε να βαλουμε απο Β ομαδα?
Πως θα βγαλεις νεους Κουλιε αν δε τους εμπιστευεσαι για 4ους
Η λογικη πηραμε για να παρουμε δε μ αρεσει. Αν ολο αυτο εγινε βαση σχεδιασμου πασο ειμαι τερμα λαθος.
Δεν πήραμε για να πάρουμε, πήραμε παίκτη να παίζει βασικός τις Κυριακές , ντέρμπι μετά από ευρωπαϊκά, μεσοβδόμαδα ντέρμπι στο κύπελλο και άλλα τόσα.
Ο ΠΑΟΚ είπε έψαχνε στα χαφ συμπλήρωμα , όχι στα στόπερ. Στα στόπερ έψαχνε και βρήκε παίκτη να στηριχτεί
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

black death έγραψε:
arrwstos έγραψε: Όχι το πιο κοφτερό μυαλό εκεί έξω, και αυτό αποτυπώνεται στο παιχνίδι του. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα , στο κλίμα της και στον Ράζβαν ότι απλώς θα είναι ένας λίγο ενοχλητικός τύπος που θα τον βάζουμε να παίζει και να αποδίδει αξιοπρεπώς όταν ο Πολωνός θα πηγαίνει το νεφρό του στα πιτς.
Κοιτα εγω απ οσο τον θυμαμαι το λοβρεν ειναι περιεργη περιπτωση. Οντως ηταν παίχτης που εκανε γκάφες στο τοπ επιπεδο και ειχε κενα συγκέντρωσης αλλα απ την αλλη ουτε γρηγορος ηταν ποτε, ουτε πολυ δυνατος, ουτε κανας σκυλος στα μαρκαρισματα, με το μυαλο επαιζε κυριως. Και στην εθνικη αυτος ηταν το κεφαλι και ο βιντα για να χωνεται παντου σαν καπρος.
Ισχύει, συμφωνώ. Είναι όντως παράδοξο ότι χαρακτηριστικό του ήταν η σωστή πάσα, τόσο σε ακρίβεια όσο και σε χρόνο και γενικά έβλεπε γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα πάθαινε "διαλείψεις ", θόλωνε. Πάντως καλός με το κεφάλι ήταν, κέρδιζε πολλές μονομαχίες. Θυμάμαι κάτι τσαφ τώρα που μου έρχονται μετά από χρόνια και με λούζει κρύος ιδρώτας. Δηλαδή έκανε ένα μεστό παιχνίδι γενικά, μάλλον κάπως μηχανικά θα πω , όμως σε 2-3 στιγμές τα γαμουσε όλα. Χωρίς εμφανή λόγο. Αλλά είπαμε, άλλο Σούπερλιγκ.

Σημαντικό είναι , να πούμε σε αυτό το σημείο, και το πάρε δώσε που ανοίξαμε με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

sakis_the_fraud έγραψε:Ο παικτης εχει βιογραφικο και μονο που ερχεται εδω, ειναι θετικο.
Το κακο ειναι πως δεν εχει παιχνιδια απο την αρχη του 24 και λένε δεν εχει κανει προετοιμασία. Οποτε καλό Νοεμβρη.

Ο Σολε της Σαλτσμπουργκ. Εχει θεμα με το γονατο και προσπαθησε να τον ψησει ο ΠΑΟΚ να ερθει. Αν δεν ειχε το θεματακι δεν θα ειχαμε ουτε 1% ελπιδα. Μιλαμε για τρομερο στοπερ.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Έτσι απλά από αμηχανία και χωρίς να έχει καποια σημασία να πω ότι έμειναν αλλά 3 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

sakis_the_fraud έγραψε:Ο παικτης εχει βιογραφικο και μονο που ερχεται εδω, ειναι θετικο.

Αυτος που καταφερε μεσα σε 4 χρονια να εχει χιαστους...μηνισκο και προβλημα με τον αχχιλειο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1 λεπτό έμεινε...ΑΝΤΕ SOUALIHOOOOOOOOOOOOOO
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

ειδα το πρωτο ημιχρονο του τελευταιου ματς με την ρεν που επαιξε η λυον και ο λοβρεν.
στο πρωτο ημιχρονο χαναν 2-3 αλλα δεν εφταιγε σε καπιο γκολ ο λοβρεν.
σε ολες τις εναεριες μονομαχιες τις καθαριζε,γρηγορος και βγαινει στο πρωτο κοντρολ του επιθετικου με καλα αποτελεσματα.πολυ καλη τεχνικη και πασες.
δεν νομιζω να ειναι αλλαγη μετα απο λιγο καιρο.με αυτα που ειδα λεω για βασικος θα παει σε κανα διμηνο το πολυ με ραζβαν,εχει ποιοτητα μεγαλη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ SOUALIHO
ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ADRIEN RABIOT!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

1:01

No Meite, No Party
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Αυτός ο Λοβρεν Europa League δεν έχει σηκώσει νομίζω ε?
Άβαταρ μέλους
psykoman

Επιτελους να τελειωσει το μαρτυριο με τον Μειτε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”