Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το βγάλανε όλοι από ότι φαίνεται..
Λοιπόν ο παίκτης ήταν για μεγάλα πράγματα. Τι προέκυψε δεν ξέρω , δύσκολη περίπτωση και μόλις το έμαθα κι εγώ σκέφτηκα μας δουλεύουν.. Βέβαια ποτε δεν ξέρεις.. Εγώ σαν ρομαντικός που ήμουν περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα φανταζόμουν ότι θα το πάρει πάνω του ο Ιβαν , θα φέρει Αλεξις Ντουάρτε με αγορά και Μειτε ελεύθερο. Για αυτόν λοιπόν πάμε και αν δεν κάτσει απλά δεν υφίσταται κάτι άλλο μετά.. Η που θα κάνουμε πάρτι αύριο η που θα συνεχίσουμε να λέμε για αχρείαστο ρίσκο να πας με τρεις αμυντικούς μόνο. Περιμένουμε..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

dev έγραψε:οι ινσαιντ λενε η θα μεινει ελευθερος και θα ερθει με συμβολαιο μονο ενος ετους

η θα ανανεωσει με αυτους και θα ερθει δανεικος ενα ετος
Αν μείνει ελεύθερος γιατί να έρθει μόνο για ένα έτος;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nunies λεει αυτο ζητησαν οι εκπροσωποι του. Λογικα για να κλεισει μεγαλη μεταγραφη μετα
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Καλα, για να διασφαλίσουν το μέλλον του παίκτη τους, μπορεί ίσως να απαιτήσουν κάποια ρήτρα. Δεν είναι ανάγκη να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Αλλά ας έρθει πρώτα και βλέπουμε

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κατάλαβα.
Προφανώς το παιδί δεν είναι για εδώ, ίσως έχει θεματακι που σε ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας μπορεί να πάει συντηρητικά και του χρόνου να πάει σε πρωτάθλημα της αξίας του.
Μιας χρήσης όπως έλεγα. Δεν με χαλάει. Τέτοια ώρα δεν είμαστε για να το παίζουμε δύσκολοι.
Με ένα μεγάλο ΑΝ βέβαια. Δεν γίνεται να έχεις πάλι περίπτωση Μαρκαντωνη. Να δίνεις τόσο μεγάλο συμβόλαιο και να σου κάνει 3 ματς. Προφανώς ιατρικά θα το τσεκαρουν από όλες τις πλευρές
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

nunies4 έγραψε:
dev έγραψε:οι ινσαιντ λενε η θα μεινει ελευθερος και θα ερθει με συμβολαιο μονο ενος ετους

η θα ανανεωσει με αυτους και θα ερθει δανεικος ενα ετος
Αν μείνει ελεύθερος γιατί να έρθει μόνο για ένα έτος;
Προφανώς γιατί δεν προλαβαίνει να πάει κάπου αλλού αυτή την στιγμή (καθώς έκλεισαν οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα) και ψάχνει μια προσωρινή λύση για να μείνει ενεργός. Παρόμοια περίπτωση με αυτό που έγινε με τον Οσιμεν στην Γαλατά δηλαδή.

Πολύ πάνω ράφι
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Μήπως παίζει και εξαρι αυτός? Μειτιζει :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα κανω αυριο βραδυ το επομενο και τελευταιο σχολιο της περιοδου γιατι τραβαω τα μαλια μου με αυτα που διαβαζω στα μεσα...Ποιος δουλευει ποιον δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

k_1_episkeptis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θέλει έστω και στο 90′ των μεταγραφών να καλύψει το κενό στα στόπερ, με την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ από τη Σάλτσμπουργκ να έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες.

Ο Σολέ είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στον αυστριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2020, οπότε και δαπανήθηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από τη Λυών. Είναι δεξιοπόδαρος, με 1,92 ύψος και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπάθησε να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στην ευρωπαϊκή λίστα, κάτι το οποίο τελικά δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει. Πλέον, η Σάλτσμπουργκ τον αφήνει ελεύθερο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει, την τελευταία στιγμή των μεταγραφών στην Ελλάδα.

Μένει να φανεί αν αυτή η περίπτωση θα καρποφορήσει για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θα τραβήξει πολύ η υπόθεση, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του το υπόλοιπο της σημερινής και την αυριανή μέρα, για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε μεταγραφική του κίνηση.
*2000 όχι 2004
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει, προσωπικά είμαι απαισιόδοξος όποτε In thymianhs we trust
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Δυστυχώς η επικοινωνία με τους οπαδούς της ομάδας συνεχίζει να είναι για μένα το πιο προβληματικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Ναι, αλλά ο ΚυρΚυρ πριν 2 χρόνια μας είπε ότι υπάρχει ειδικό τμήμα στην ΠΑΕ που είναι υπεύθυνο για τις σχέσεις με τον κόσμο και ανανεώνεται διαρκώς με νέα στελέχη.

Αλλά, επειδή έχουμε πουλητάρια και όχι δημοσιογράφους, δεν ρώτησε ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όλοι στην εφηβεία γνώρισαν κάποτε μια γκόμενα σαν τον ΠΑΟΚ,που ερχόταν , τριβόταν,σου τον έφτανε μέχρι το σαγόνι...και μετά σε άφηνε με το @@ στο χέρι :lol:
Άβαταρ μέλους
Homo Sapiens

Δημοσίευση από Homo Sapiens »

μακαρι να ερθει παιδια, τσακ ποτ....τι ειναι τουτο, μολις ειδα ενα βιντεακι..θηριο ο ατιμος....θα τους παρει ολους παραμαζωμα.. :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mpafos4 έγραψε:Όλοι εσείς που γράφετε εδώ μέσα....ανήκετε στους οπαδούς του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ελλάδος!!!!

Η συντριπτική πλειοψηφία....συμπεριλαμβανομένου και του λόγου μου....μετά το Χ στη Λαμία....βγάλαμε άχρηστους τους πάντες μέσα στην ομάδα....

Και,αντί,αυτό να μας γίνει μάθημα....και να ακολουθήσουμε την ομαδάρα μας ,φέτος ΧΩΡΙΣ γκρίνιες.....συνεχίζουμε το ίδιο τροπάριο!!!

Δεν πειράζει.....πέρσι το πήρα χωρίς σέντερ φορ....φέτος θα το πάρω χωρίς σέντερ μπακ!!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ!!!

Αυτά...
Γράφε συχνότερα.
Λείπει η καύλα εδώ μέσα.
omerta76 έγραψε:Του χρόνου να προσπαθήσεις και χωρίς τερματοφύλακα.
Αν αυτά που γράφεις τα θεωρείς φυσιολογικά ή είναι λογικό μια ομάδα να δυσκολεύει τον εαυτό της τότε πασο
Ναι, γιατί τώρα παίζουμε χωρίς CB;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”