Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Το βγάλανε όλοι από ότι φαίνεται..
Λοιπόν ο παίκτης ήταν για μεγάλα πράγματα. Τι προέκυψε δεν ξέρω , δύσκολη περίπτωση και μόλις το έμαθα κι εγώ σκέφτηκα μας δουλεύουν.. Βέβαια ποτε δεν ξέρεις.. Εγώ σαν ρομαντικός που ήμουν περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα φανταζόμουν ότι θα το πάρει πάνω του ο Ιβαν , θα φέρει Αλεξις Ντουάρτε με αγορά και Μειτε ελεύθερο. Για αυτόν λοιπόν πάμε και αν δεν κάτσει απλά δεν υφίσταται κάτι άλλο μετά.. Η που θα κάνουμε πάρτι αύριο η που θα συνεχίσουμε να λέμε για αχρείαστο ρίσκο να πας με τρεις αμυντικούς μόνο. Περιμένουμε..
Λοιπόν ο παίκτης ήταν για μεγάλα πράγματα. Τι προέκυψε δεν ξέρω , δύσκολη περίπτωση και μόλις το έμαθα κι εγώ σκέφτηκα μας δουλεύουν.. Βέβαια ποτε δεν ξέρεις.. Εγώ σαν ρομαντικός που ήμουν περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα φανταζόμουν ότι θα το πάρει πάνω του ο Ιβαν , θα φέρει Αλεξις Ντουάρτε με αγορά και Μειτε ελεύθερο. Για αυτόν λοιπόν πάμε και αν δεν κάτσει απλά δεν υφίσταται κάτι άλλο μετά.. Η που θα κάνουμε πάρτι αύριο η που θα συνεχίσουμε να λέμε για αχρείαστο ρίσκο να πας με τρεις αμυντικούς μόνο. Περιμένουμε..
Αν μείνει ελεύθερος γιατί να έρθει μόνο για ένα έτος;dev έγραψε:οι ινσαιντ λενε η θα μεινει ελευθερος και θα ερθει με συμβολαιο μονο ενος ετους
η θα ανανεωσει με αυτους και θα ερθει δανεικος ενα ετος
Nunies λεει αυτο ζητησαν οι εκπροσωποι του. Λογικα για να κλεισει μεγαλη μεταγραφη μετα
Καλα, για να διασφαλίσουν το μέλλον του παίκτη τους, μπορεί ίσως να απαιτήσουν κάποια ρήτρα. Δεν είναι ανάγκη να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Αλλά ας έρθει πρώτα και βλέπουμε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά ας έρθει πρώτα και βλέπουμε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατάλαβα.
Προφανώς το παιδί δεν είναι για εδώ, ίσως έχει θεματακι που σε ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας μπορεί να πάει συντηρητικά και του χρόνου να πάει σε πρωτάθλημα της αξίας του.
Μιας χρήσης όπως έλεγα. Δεν με χαλάει. Τέτοια ώρα δεν είμαστε για να το παίζουμε δύσκολοι.
Με ένα μεγάλο ΑΝ βέβαια. Δεν γίνεται να έχεις πάλι περίπτωση Μαρκαντωνη. Να δίνεις τόσο μεγάλο συμβόλαιο και να σου κάνει 3 ματς. Προφανώς ιατρικά θα το τσεκαρουν από όλες τις πλευρές
Προφανώς το παιδί δεν είναι για εδώ, ίσως έχει θεματακι που σε ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας μπορεί να πάει συντηρητικά και του χρόνου να πάει σε πρωτάθλημα της αξίας του.
Μιας χρήσης όπως έλεγα. Δεν με χαλάει. Τέτοια ώρα δεν είμαστε για να το παίζουμε δύσκολοι.
Με ένα μεγάλο ΑΝ βέβαια. Δεν γίνεται να έχεις πάλι περίπτωση Μαρκαντωνη. Να δίνεις τόσο μεγάλο συμβόλαιο και να σου κάνει 3 ματς. Προφανώς ιατρικά θα το τσεκαρουν από όλες τις πλευρές
- Σουριναμέζος
Προφανώς γιατί δεν προλαβαίνει να πάει κάπου αλλού αυτή την στιγμή (καθώς έκλεισαν οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα) και ψάχνει μια προσωρινή λύση για να μείνει ενεργός. Παρόμοια περίπτωση με αυτό που έγινε με τον Οσιμεν στην Γαλατά δηλαδή.nunies4 έγραψε:Αν μείνει ελεύθερος γιατί να έρθει μόνο για ένα έτος;dev έγραψε:οι ινσαιντ λενε η θα μεινει ελευθερος και θα ερθει με συμβολαιο μονο ενος ετους
η θα ανανεωσει με αυτους και θα ερθει δανεικος ενα ετος
Πολύ πάνω ράφι
Θα κανω αυριο βραδυ το επομενο και τελευταιο σχολιο της περιοδου γιατι τραβαω τα μαλια μου με αυτα που διαβαζω στα μεσα...Ποιος δουλευει ποιον δεν ξερω...
- john4serres
*2000 όχι 2004k_1_episkeptis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θέλει έστω και στο 90′ των μεταγραφών να καλύψει το κενό στα στόπερ, με την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ από τη Σάλτσμπουργκ να έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες.
Ο Σολέ είναι γεννημένος το 2004 και αγωνίζεται στον αυστριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2020, οπότε και δαπανήθηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από τη Λυών. Είναι δεξιοπόδαρος, με 1,92 ύψος και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπάθησε να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στην ευρωπαϊκή λίστα, κάτι το οποίο τελικά δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει. Πλέον, η Σάλτσμπουργκ τον αφήνει ελεύθερο, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει, την τελευταία στιγμή των μεταγραφών στην Ελλάδα.
Μένει να φανεί αν αυτή η περίπτωση θα καρποφορήσει για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θα τραβήξει πολύ η υπόθεση, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του το υπόλοιπο της σημερινής και την αυριανή μέρα, για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε μεταγραφική του κίνηση.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να ερθει, προσωπικά είμαι απαισιόδοξος όποτε In thymianhs we trust
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, αλλά ο ΚυρΚυρ πριν 2 χρόνια μας είπε ότι υπάρχει ειδικό τμήμα στην ΠΑΕ που είναι υπεύθυνο για τις σχέσεις με τον κόσμο και ανανεώνεται διαρκώς με νέα στελέχη.renegade έγραψε:Δυστυχώς η επικοινωνία με τους οπαδούς της ομάδας συνεχίζει να είναι για μένα το πιο προβληματικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Αλλά, επειδή έχουμε πουλητάρια και όχι δημοσιογράφους, δεν ρώτησε ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ.
Όλοι στην εφηβεία γνώρισαν κάποτε μια γκόμενα σαν τον ΠΑΟΚ,που ερχόταν , τριβόταν,σου τον έφτανε μέχρι το σαγόνι...και μετά σε άφηνε με το @@ στο χέρι 

- Homo Sapiens
μακαρι να ερθει παιδια, τσακ ποτ....τι ειναι τουτο, μολις ειδα ενα βιντεακι..θηριο ο ατιμος....θα τους παρει ολους παραμαζωμα..

-
- Μπαρκαρούτσος
Γράφε συχνότερα.mpafos4 έγραψε:Όλοι εσείς που γράφετε εδώ μέσα....ανήκετε στους οπαδούς του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ελλάδος!!!!
Η συντριπτική πλειοψηφία....συμπεριλαμβανομένου και του λόγου μου....μετά το Χ στη Λαμία....βγάλαμε άχρηστους τους πάντες μέσα στην ομάδα....
Και,αντί,αυτό να μας γίνει μάθημα....και να ακολουθήσουμε την ομαδάρα μας ,φέτος ΧΩΡΙΣ γκρίνιες.....συνεχίζουμε το ίδιο τροπάριο!!!
Δεν πειράζει.....πέρσι το πήρα χωρίς σέντερ φορ....φέτος θα το πάρω χωρίς σέντερ μπακ!!!!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ!!!
Αυτά...
Λείπει η καύλα εδώ μέσα.
Ναι, γιατί τώρα παίζουμε χωρίς CB;omerta76 έγραψε:Του χρόνου να προσπαθήσεις και χωρίς τερματοφύλακα.
Αν αυτά που γράφεις τα θεωρείς φυσιολογικά ή είναι λογικό μια ομάδα να δυσκολεύει τον εαυτό της τότε πασο