Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)

Δημοσίευση από thrix »

Petm έγραψε:μια από τα ίδια. και αν ακόμα αυτό το περίμενα οποτε δε περιμένω από το santos καμια εξήγηση, θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει την αλλαγή του κούτσια με το μουν. Έτσι για να μπορέσω να κατανοήσω και εγώ καλύτερα το ποδόσφαιρο.

το μονο θετικό που είδα σήμερα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι ο βιερινηα, σύντομα θα μπει ένα μεγάλο ποσο στα ταμεία μας. αυτός ο βιερινηα είναι πολύ καλύτερος παίκτης από το βιερινηα που ήρθε στο ΠΑΟΚ πριν 16 μήνες και ένα μέρος σίγουρα πιστώνεται στο santos.
Όταν έβαλε τον Μουν το σκόρ ήταν ακόμα 1-1 και ήταν απάντηση στην αλλαγή του λέτο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sidpanos έγραψε:25 years later τι καραμέλες μου λες τώρα?
σε κόβει όποτε θα βγαίνεις σε αντεπίθεση?
τι θες να κάνεις?να βάλεις τον βάζελο στην περιοχή του?
έλεος ρε μερικοι...όλα τα ισοπεδώνετε...
με ποιον νόμιζες οτι παίζεις?
με αχλαδοχώρι?με βάζελο εκτός παίζεις και γκολ απο τις αντεπιθέσεις που σου έκοψε θα βάλεις...
συμφωνω απολυτα κακιστη η διατησια λογω της μετριας εμφανισης μην ξεχναμε και το κορακι που τα σε εβαζε
στην περιοχη σου και με αποκιρυφωμα την φαση του ιβιτς επαιξε φουλ βαζελο......
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

novito έγραψε:Το μονο προβλημα που βλεπω παντως ειναι πως το συνεχιζετε απο δω και οχι με πμ....
Παροτι ποσα ατομα σας τονισαν να το συνεχισετε με πμ....
Καποιος δεν ξερει να στελνει πμ...Αλλα οκ οπως και να χει εγω δεν θα ξανα ασχοληθω!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

REalcon έγραψε:tigon4

Θα σου δώσω και άλλο ένα στατιστικό μιας και σου αρέσει.

ΠΑΟΚ - γαύρος η το άντιθετο δεν παίζεις σχεδόν ποτέ με 11 παίκτες!!!

βάζελο και με άεκ δέχεσε γκολ από προηγούμενο κάλπικο φάουλ, πέναλτι, και τα εκατομμύρια χρέη που δεν είχες καιρό για τέτοιες νίκες, είχαμε κταντήσει γριές!

ΝΑΙ.. χάσαμε αρκετές φορές δίκαια γιατί απλά δεν είχαμε ομάδα!!!

Αλλά εαν μιλήσω για διαιτησία θα γίνω γραφικός πάλι. ΟΚ θα μιλάω και θα κατηγορώ την ΠΑΕ, τον ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ, τους ΠΑΙΚΤΕΣ. Γενικά δηλαδή τον ΠΑΟΚ.

Μας βάλανε σε καλούπια και δεν το καταλάβαμε!!!

ε καλα περυσι με τον γαυρο ποιος μας εμποδισε να κερδισουμε (κοκκινη μενδρινος)
η αεκ που εμεινε με 9 παικτες περθσι στη τουμπα
φιλε η καλλικρατεια να επαιζε 18 ματς με το ποκ ενα ρε πουστη μου ματς θα το κερδιζε κι'απο φαρδος......
θα καταντησουμε σαν τον γαυρο που δεν μπορουσε να παρει διπλο στην ευρωπη....αλλα εμεις ειμαστε ακομα χειροτερα 0-4-14 γιατι εμεις μετραμε και εντος εδρας ματς.....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

tigon4 έγραψε:φιλε η καλλικρατεια να επαιζε 18 ματς με το ποκ ενα ρε πουστη μου ματς θα το κερδιζε κι'απο φαρδος...... θα καταντησουμε σαν τον γαυρο που δεν μπορουσε να παρει διπλο στην ευρωπη....αλλα εμεις ειμαστε ακομα χειροτερα 0-4-14 γιατι εμεις μετραμε και εντος εδρας ματς.....
Καλοπροαίρετη κριτική να υποθέσω;

Δε λέω να τα βρίσκεις όλα τέλεια ούτε λέω να μην υπάρχει κριτική ή να μη λες τη γνώμη σου, να'μαστε ξηγημένοι. Απορώ όμως ρε γμτ πώς γίνεται μερικοί να λένε ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα και να μιλάνε τόσο απαξιωτικά γι'αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ρε μαγκες....επειδη ειμαι παοκ πρεπει να φωναζω......Ειμαι παοκ και απαιτω...δεν ειμαι πανθρακικος που στηνω χορο για την παραμονη στην σουπερλιγκ....Υπηρχαν εποχες που οι ομαδες δεν περνουσε καν η σκεψη τους να παρουν βαθμο στη τουμπα....Οι προπονητες οταν υπολογιζαν το προγραμμα τον αγωνων ειχαν παντα στο νου -3 βαθμους απτη τουμπα.Τωρα εχουμε καταντησει παοκακι....το κακο ειναι οχι αν εχουμε η δεν εχουμε ομαδα,αλλα το οτι δε μας υπολογιζουν!Αυτο ειναι το χειροτερο...Ο γαυρος παλια εβαζε κορακι να μας αντιμετωπισει και παλι με τη ψυχη στο στομα μας κερδιζαν.Αυτα πρεπει να τα θυμομαστε για να καταλαβαινουμε τι εστι παοκ και να καταλαβουμε γιατι ο κοσμος ΑΠΑΙΤΕΙ
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

sidpanos έγραψε:25 years later τι καραμέλες μου λες τώρα?
σε κόβει όποτε θα βγαίνεις σε αντεπίθεση?
τι θες να κάνεις?να βάλεις τον βάζελο στην περιοχή του?
έλεος ρε μερικοι...όλα τα ισοπεδώνετε...
με ποιον νόμιζες οτι παίζεις?
με αχλαδοχώρι?με βάζελο εκτός παίζεις και γκολ απο τις αντεπιθέσεις που σου έκοψε θα βάλεις...
Ειπα και πριν οτι το προβλημα με τη διαιτησια ειναι δεδομενο,υπαρκτο!Σημερα ομως ακομη κι ετσι μπορουσαμε οχι μονο το Χ αλλα και το διπλο!Αυτο ειναι που με πειραζει τοσο ΠΟΛΥ!Μπορουσαμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

25 years later έγραψε:
novito έγραψε:Το μονο προβλημα που βλεπω παντως ειναι πως το συνεχιζετε απο δω και οχι με πμ....
Παροτι ποσα ατομα σας τονισαν να το συνεχισετε με πμ....
Καποιος δεν ξερει να στελνει πμ...Αλλα οκ οπως και να χει εγω δεν θα ξανα ασχοληθω!
οκ εμαθα τσεκαρε τα πμ σου...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Επειδή έχει λίγη ώρα αν μπω στο σάιτ βλέπω πως φυτιλιαστήκατε...Παιδιά δεν πρέπει να ταραζόμαστε...πρέπει αν συνεχίζουμε ενωμένοι χωρίς μιζέρια...Το να λες αλήθειες δεν είναι κακό...Ο Σπάθας δηλαδή περιμένατε να μας παίξει 50-50%?Αυτά είναι στο πρόγραμμα..εγώ κοιτάω την ομάδα μου.Από την ομάδα μου εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος και είναι η άποψη μου...Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι ρε παιδιά.Απλά να μην κράζουμε...Και γω θέλω να αρχίσω να κράζω συνέχεια αλλά οκ.Μια φορά να τα πεις φτάνει....Και για κάποιον που άφησε υπονοούμενα για μένα δεν θα απαντήσω..απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις..

:pano:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Οι λάτρεις της στατιστικής και οι αριθμολάγνοι ας ρίξουν λίγο μια ματιά στα στατιστικά του αποψινού παιχνιδιού.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Pegasus1589 έγραψε:
tigon4 έγραψε:φιλε η καλλικρατεια να επαιζε 18 ματς με το ποκ ενα ρε πουστη μου ματς θα το κερδιζε κι'απο φαρδος...... θα καταντησουμε σαν τον γαυρο που δεν μπορουσε να παρει διπλο στην ευρωπη....αλλα εμεις ειμαστε ακομα χειροτερα 0-4-14 γιατι εμεις μετραμε και εντος εδρας ματς.....
Καλοπροαίρετη κριτική να υποθέσω;

Δε λέω να τα βρίσκεις όλα τέλεια ούτε λέω να μην υπάρχει κριτική ή να μη λες τη γνώμη σου, να'μαστε ξηγημένοι. Απορώ όμως ρε γμτ πώς γίνεται μερικοί να λένε ότι αγαπάνε αυτή την ομάδα και να μιλάνε τόσο απαξιωτικά γι'αυτήν.

φιλε το παραδειγμα ειναι σαφως υπερβολικο αλλα δεν το εβαλα τυχαια....οσο για το τελευταιο που λες ακομα δεν καταλβες οτι δεν μιλαω απαξιωτικα για την ομαδα αλλα συγκεκριμενα για ενα ατομο....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

thrix έγραψε:
Petm έγραψε:μια από τα ίδια. και αν ακόμα αυτό το περίμενα οποτε δε περιμένω από το santos καμια εξήγηση, θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει την αλλαγή του κούτσια με το μουν. Έτσι για να μπορέσω να κατανοήσω και εγώ καλύτερα το ποδόσφαιρο.

το μονο θετικό που είδα σήμερα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι ο βιερινηα, σύντομα θα μπει ένα μεγάλο ποσο στα ταμεία μας. αυτός ο βιερινηα είναι πολύ καλύτερος παίκτης από το βιερινηα που ήρθε στο ΠΑΟΚ πριν 16 μήνες και ένα μέρος σίγουρα πιστώνεται στο santos.
Όταν έβαλε τον Μουν το σκόρ ήταν ακόμα 1-1 και ήταν απάντηση στην αλλαγή του λέτο.
εάν αυτό είναι αλήθεια και λέω εάν τότε εάν ο ντεφορμέ λέτο έπαιζε από την αρχή θα κατεβαίναμε από τα δεξιά με σνάουτσνερ και μουν?

anyway μάλλον δε μπορώ να το κατανοήσω το άθλημα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Οι λάτρεις της στατιστικής και οι αριθμολάγνοι ας ρίξουν λίγο μια ματιά στα στατιστικά του αποψινού παιχνιδιού.
π.χ. στα 11-24 φαουλ....??
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

tigon4 έγραψε:φιλε το παραδειγμα ειναι σαφως υπερβολικο αλλα δεν το εβαλα τυχαια....οσο για το τελευταιο που λες ακομα δεν καταλβες οτι δεν μιλαω απαξιωτικα για την ομαδα αλλα συγκεκριμενα για ενα ατομο....
Για το Σάντος μιλάς αλλά μες στο γήπεδο δεν είναι ο Σάντος μόνο αλλά όλη η ομάδα.

Άποψή μου είναι ότι είναι ατυχές να παρομοιάζεις τον ΠΑΟΚ με την Καλλικράτεια ή τον Ολυμπιακό.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

REalcon έγραψε:
thrix έγραψε:πέναλτι στον Κούτσια εγώ δεν είδα η κάρτα στον Ίβιτς είναι άκυρη και κάποια ψίχουλα στον γηπεδούχο κατά τα άλλα. Αν πάντα για όλα τα κακά φταίει η διαιτησία δεν θα κάνουμε ποτέ ομάδα.
Δεν μου άρεσε αυτό που είδα παρά μόνο μετά το 1ο γκολ του βάζελου και μέχρι το δικό μας γκολ.
Εκεί δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλή μπάλα, απομένει να το δούμε και για μεγαλύτερο διάστημα.
Δεν παίζουνε οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους όμως έτσι...!

Να γίνω σύγχρωνος, ρεαλιστής όταν το παιχνίδι γίνετε θέαμα από 22 ποδοσφαιριστές.

Όταν όμως παίζουνε τον κύριο ρόλο οι (παράγοντες), αυτοί είναι και άλλη καινούργια λεξη επειδή δεν έχουνε το θάρρος κάποιοι να πούνε τα ονόματα τους... Σου λένε κύριοι...Κάντε καλύτερη ομάδα βάλτε λεφτά.

Δηλαδή αστειότητες. Λες και ο μικρός κάποτε ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ η ΠΕΛΕ, ο ΖΙΝΤΑΝ η ΝΤΑΓΚΛΙΣ μου το που παίξανε μπάλα ήταν σε ομάδες των εκατομμυρίων.
Αδελφέ μου το τελευταίο που θέλω είναι να τσακωθώ μαζί σου. Η διαιτησία ήταν υπέρ του βάζελου. Πες μου κάτι που δεν ξέρω χρόνια τώρα. Δεν ήταν όμως καθοριστική χωρίς αυτό να την αθωώνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπήκαμε να "κλέψουμε" αποτέλεσμα. Δεν μας κάθισε. Πάμε παρακάτω. Πάντως θα ήθελα να παίζαμε στα ίσια όπως κάναμε μετά το πρώτο γκολ και όχι τύπου ανταρτοπόλεμο. Αν το κάναμε θα είχαμε και μεγαλύτερο δικαίωμα να γκρινιάζουμε για τον κάθε σπάθα. Αν το κάναμε ίσως και ο σπάθας να σφύριζε αλλιώς.
Αυτό είδα, αυτό αισθάνομαι αυτό λέω και μομφή δεν έχω για κανέναν. Αυτό έκριναν ότι έπρεπε να κάνουνε παίκτες και προπονητής, αυτό κάνανε.
Είμαι σίγουρος ότι είχαν τους λόγους τους. Αυτοί ξέρουν σίγουρα καλύτερα από μένα.
Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που είδα σήμερα δεν το χάρηκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”