Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)

Δημοσίευση από Photis »

Τώρα διάβασα τις δηλώσεις του Σάντος..Είμαι 100% σύμφωνος μαζί του...Ευτυχώς είναι ρεαλιστής..

:pano:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

novito έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Οι λάτρεις της στατιστικής και οι αριθμολάγνοι ας ρίξουν λίγο μια ματιά στα στατιστικά του αποψινού παιχνιδιού.
π.χ. στα 11-24 φαουλ....??
π.χ. στις 1-6 κάρτες....!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Pegasus1589 έγραψε:
tigon4 έγραψε:φιλε το παραδειγμα ειναι σαφως υπερβολικο αλλα δεν το εβαλα τυχαια....οσο για το τελευταιο που λες ακομα δεν καταλβες οτι δεν μιλαω απαξιωτικα για την ομαδα αλλα συγκεκριμενα για ενα ατομο....
Για το Σάντος μιλάς αλλά μες στο γήπεδο δεν είναι ο Σάντος μόνο αλλά όλη η ομάδα.

Άποψή μου είναι ότι είναι ατυχές να παρομοιάζεις τον ΠΑΟΚ με την Καλλικράτεια ή τον Ολυμπιακό.

δεν την εχεις δει την καλλικρατεια γι'αυτο τα λες..... :D
οσο για το αλλο σχολιο σου ε ενταξει τι να πω .....ανθρωπος που παιρνει 700.000€ και να μην εχει σχεση με το αγωνιστικο......αν ειναι παω και εγω δουλευω και τζαμπα και οταν χανω να λεω δεν παιζω εγω .......εεεε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είμαι κοντά 40. Ποτέ μου δεν θυμάμε ΠΑΟΚτσής να κατηγορεί την ομάδα του. Εκείνους τους καιρούς κοιταζόμασταν στα μάτια και ξαφνικά φωνάζμε Π Α Ο Κ!!!

Σήμερα... Πίσω από ένα pc... κατηγορούμε τον ΠΑΟΚ!!!

Ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ από συνθήκες ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ δεν με προβληματίζει το ξέρω!

Αλλά τα ίδια "αδέρφια" να συμφωνούνε με τα κοράκια και με την αθλητική αηδία της κυριακής, αυτό δεν το περίμενα.

Μετά ακριβώ από το παιχνίδι με τον βάζελο ήταν σαν να άκουγα τον Μίχο η τον καθηγητή της π@π@ρολογίας η τα εκτρώματα των συντελεστών αυτής της εκπομπής! ΝΑΙ εσύ αδερφέ ΠΑΟΚι που βγήκες να κατηγόρησεις τον ΠΑΟΚ ως μικρή ομάδα.

Εσύ ΠΑΟΚι εαν είσαι κι όλας ΠΑΟΚ, γράφεις για να κάνεις κακό κλίμα στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

Μιλάω για όλους αυτούς που είδανε πιο καθαρά το παιχνίδι από "έμενα" και μιλήσανε για ανωτερότητα του βάζελου, μπάτζετ και να μην σταθούμε σε διαιτητές.

Εγώ έγινα ΠΑΟΚ, όχι από τα πρωταθλήματα. Έγινα ΠΑΟΚ απλά επειδή έβλεπα μια ομάδα να αγωνίζεται χωρίς συμφέροντα!!! Μια ομάδα που προσπαθούσε και προσπαθεί με τα παιδιά της και μόνο να μπει σφήνα στους διαπλεκόμενους. Γι αυτό με αρέσει που είμαι ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνουμε φίλε μου...αλλά το να λες την άποψη σου δεν είναι κακό..Άποψη είναι..αλλά το να το συνεχίζεισ συνέχεια και αν δημιουργείς κλίμα τότε είναι κακό.Ελπίζω η αποχώρηση Ζαγοράκη αν αποδειχτεί ευεργετική...

:pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Είμαι κοντά 40. Ποτέ μου δεν θυμάμε ΠΑΟΚτσής να κατηγορεί την ομάδα του. Εκείνους τους καιρούς κοιταζόμασταν στα μάτια και ξαφνικά φωνάζμε Π Α Ο Κ!!!

Σήμερα... Πίσω από ένα pc... κατηγορούμε τον ΠΑΟΚ!!!
σε αυτό θα σταθώ realcon...ΠΑΟΚ ΡΕ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

φώτη και το ότι ο γαυρος είναι η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα και μπλα μπλα μπλα είναι άποψη...
τι σημαίνει οτι μπορεί να γράφετε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ?

μετά και την σημερινή μίρλα θα θέσω συζήτηση σε αντμιν και μοντ για τα ποστ που καταφέρονται εναντια στην ομάδα...
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

επειδη ολοι μας λεμε ΟΤΙ ΝΑΝΕ..θα πω και εγω οτι νανε... (γιατι προπονητες κερκιδας ειμαστε)
Χαλκιας -αρκετα καλος οπου μπορουσε να επεμβει.
Σναουτσερ, (Νινις-Λετο) και οι δυο κοστιζουν τα 3πλασια -5πλασια ισως και 10πλασια ευρω απο τον Μιρο. Ο Νινης εγινε αλλαγη γιατι ψωφησε στο τρεξιμο και ο Λετο καποιες τριπλες χωρις ουσια..ο Μιρο ομως ηταν εκει..εστω και αν δεν ειχε παιχνιδια στα ποδια του...
Σαβινι, (Σαλπιγγιδης) αν δεν κανω λαθος ο καλυτερος επιθετικος του πρωταθληματος και καλυτερος παιχτης του βαζελου απο την αρχη του πρωταθληματος, σημερα δεν υπηρχε... ποσο κοστιζει ο Σαβινι??? ποσο ο Σαλπιγγιδης??? ααα...
Κοντρερας (Σισε)..η αρχοντια και η ηρεμια στο μεγαλειο της...δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω
Τσιριλο, (Σισε...που ηταν αυτος? στο κορνερ εφτασε για να παρει μπαλλα... ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ???? ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ δεν κοστιζει τοσο ρε αδερφια!!!!
Γκαρσια, η ηρεμια του πια μας σπαζει τα νευρα!!! :lol: πολυ καλος..αλλα μονος...δεν τον καλυπταν τα αλλα χαφ μας (Σορλεν,Φωτακης)..ετσι ηρθαν και τα γκολ, απο το κεντρο...
Σορλεν, Φωτακης, Γκαρσια (Καστουρανης, Σιλβα, Καραγκουνης)..μονο ο Κατσουρανης κοστιζει οσο και οι 3 μαζι..ισως και λιγο παραπανω...αν βοηθουσαν τον Γκαρσια λιγο παραπανω αμυντικα, ισως δεν τρωγαμε γκολ απο το κεντρο..
Βιειρινια...τι να λεμε τωρα, η αμυνα του βαζελου κοστιζει 10πλασια και την εκανες π@@τανα μονος σου...απλα το βουλωνω εδω...Σαντος, μαγκια σου...
Κουτσια, σαν να βλεπω τον Βιειρινια περυσι...καλος παιχτης αλλα χωρις ουσια. Με καλα στοιχεια βεβαια...αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πια one man show...πρεπει να προσαρμοστει στο συστημα...μεχρι να γινει αυτο, απλα περιμενω...
Ιβιτς, ...δεν ειχε στηριγματα (οπως και ολοι οι επιθετικοι μας)...απλα προσπαθησε...
Παπαζογλου, Μουν..Νο comments yet
Κρεσιτς, μια φαση εβγαλε και εδειξε καλα δειγματα...
Σαντος πολυ καλο στησιμο ομαδας (ετσι και αλλιως δεν θα μπεις να παιξεις εσυ..)

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΣΠΑΘΑΣ, ΧΑΣΑΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΨΟΓΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.. βεβαια πολλες φορες καποιους χειρουργους τους λεμε και χασαπιδες γιατι οτι κανουν το κανουν εν γνωση τους και εκ προμελετης..και αυτο ειναι χειροτερο...

Τωρα για ολους αυτους που λενε οτι τα ευρω δεν παιζουν ποδοσφαιρο θα πω το εξης : το ευρω δειχνει την σχετικη αξια ενος ποδοσφαιριστη.Για να αντιπαρελθης σε αυτο πρεπει να παιξεις με παθος και δυνατα...εκει ο βαζελος εχει κανει τις καλυτερες μεταγραφες φετος...σημερα η μεταγραφη ακουγε στο ονομα Σπαθας...
παμε για αλλα...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

οχι φιλε εγω εγινα παοκ απο τα πρωταθληματα......ειμαι 19 χρονων η φυσιολογικη μου εξελιξη θα ηταν να γινω γαυρος ή βαζελος γιατι δεν ειμαι απο την θεσσαλονικη αλλα ειμαι παοκ....και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα αποδειξω σε κανεναν αν ειμαι παοκ ή οχι....
geosar

Δημοσίευση από geosar »

Καλησπερα...Αφου ειδα το ματς,μετα πηγα εφαγα γιατι δεν αντεχα αλλο...Χωρις να θελω να δικαιολογησω προπονητες ,παιχτες κ.τ.λ.Σημερα ημασταν για μια ακομη φορα στο ιδιο εργο θεταες...Αφου το γλυκο χαλασε στο τελος του ημιχρονου με το γκολ του βιειρινια αρχισανε τα οργανα...Ξεκιναει το δευτερο και για κανενα τεταρτο δεν βλεπουμε τιποτα αλλο απο τον κ.Σπαθα να εξηγειται σπαθι στα πεσιματα του πολυμετοχικου..Πρεπει να εδωσε πανω απο 5-6 φαουλ εξω απο την περιοχη.Οσο να ναι και το βαζελο ανεβασε και εμας εσπασε τα νευρα...Επομενως το σκηνικο φαινοτανε..Δεν εδωσε π.χ πεναλντυ αλλα να σε βαζει συνεχεια στην περιοχη σου δεν ειναι οτι καλυτερο..Τα καταφερε..Οπως και ο πολυμετοχικος...Καταφερε να κερδισει με 2-1 τον "μισο" ΠΑΟΚ,με πολλα σφαλτσοσφυριγματα και με 10 παιχτες...Να χαιρονται την ευρωπαικη τους ομαδα και τους κυριους της διαιτησιας.Δεν μπορει να πει κανεις οτι εβγαλε ματια ο ΠΑΟΚ αλλα ασε να δουμε τι θα γινει χωρις να τους σπρωξεις..Ασε τη φαση του ivic να τους κλεισει το σπιτι..Γιατι παιρνει καρτα ο ivic????Γιατι παιρνει καρτα ο garcia(ο οποιος ηταν αριστος σημερα)???Γιατι δεν παιρνει καρτα ο καραγκουνης για τα θεατρα???
Οταν δε θα εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα θα μπορεσουμε να δεχθουμε ηττα...Εγω δεν τη δεχομαι...
Ακομα και με τις απουσιες μπορεσα και τους κοντραρα...
Ακομα και με το πεναλντυ που θα μπορουσε να δωσει στον κουτσια ο βαζελακος δεν μας πηρε καθαρα...
Τελος παντων,το πρωταθλημα φαινεται που το σπρωχνουν φετος..Εμεις εχουμε παρει πορεια και θα συνεχισουμε..
Σιγα σιγα στρωνουμε και θα φανει η αλλαγη...
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

thrix έγραψε:
Petm έγραψε:μια από τα ίδια. και αν ακόμα αυτό το περίμενα οποτε δε περιμένω από το santos καμια εξήγηση, θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει την αλλαγή του κούτσια με το μουν. Έτσι για να μπορέσω να κατανοήσω και εγώ καλύτερα το ποδόσφαιρο.

το μονο θετικό που είδα σήμερα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι ο βιερινηα, σύντομα θα μπει ένα μεγάλο ποσο στα ταμεία μας. αυτός ο βιερινηα είναι πολύ καλύτερος παίκτης από το βιερινηα που ήρθε στο ΠΑΟΚ πριν 16 μήνες και ένα μέρος σίγουρα πιστώνεται στο santos.
Όταν έβαλε τον Μουν το σκόρ ήταν ακόμα 1-1 και ήταν απάντηση στην αλλαγή του λέτο.
Εβγαλε το Νινη και εβαλε το Λετο. ΤΟΟΣΗ διαφορα δεν εχουν πια που να χρειαζεται εξτρα αμυντικος πανω του....

Εγω οταν ειδα το Λετο να κανει ζεσταμα, καπου πηρε το ματι μου και το Βιτολο να προθερμαινεται, σκεφτομαι "μπραβο, καλη αλλαγη, στο κεντρο μπαζουμε, θα βγαλει εναν εκ των Φωτακη-Σορλεν που ειναι μετριοι, θα βαλει το Βιτολο διπλα στο Γκαρσια και Φωτακης η Σορλεν μπροστα τους πιο ελευθερος να βοηθαει τον Ιβιτς, και ο Βιτολο θα μπορει να βοηθαει καλυτερα και το Μιρο και το Σαβινι. Ωραιος"

Αμ δε. Κουτσιανικουλης εξω, Μουν μεσα.... Χτυπα το κεφαλι σου οσο θες εσυ...

Κατι λεγαμε για νοοτροπια νικητη και ετσι....
Ποιος την εχασε για να τη βρουμε εμεις?

Και να χεις αυτοπεποιθηση αυτος ο ανθρωπος σε κανει κομπλεξικο...
Προπερσι ηταν σαρδελες.
Περσι Νασιοναλ μαδειρα.
Φετος περιμενουμε να μαθουμε...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Εμεις εχουμε παρει πορεια και θα συνεχισουμε..
Σιγα σιγα στρωνουμε και θα φανει η αλλαγη...

+1.000.000.000
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Κουτσιανικούλης: «Ήταν πέναλτι...»

Μια άλλη διάσταση του αγώνα έδωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ στην διαιτησία, τονίζοντας πως του έγινε πέναλτι στην φάση που διεκδίκησε την μπάλα με τον Σαριέγκι στο 58ο λεπτό.

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Εμείς τον παίξαμε στα ίσια, αλλά πληρώσαμε με δύο γκολ τη δίκη μας αδράνεια. Δεχθήκαμε πίεση από τη διαιτησία.

»Υπήρξαν σφυρίγματα που μας έβαζαν μέσα στην περιοχή μας, ενώ εμείς δεν πήραμε τα αντίστοιχα
», δήλωσε ο λαρισαίος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε για τη φάση που συμμετείχε ο ίδιος και στην οποία ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι: «Εγώ δεν έχω μάθει να βουτάω στην περιοχή, ήταν πέναλτι».

Ο 21χρονος επιθετικός κατέληξε, λέγοντας: «Δεν ήμασταν κακοί σήμερα, αλλά το ματς κρίθηκε σε δύο φάσεις. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θέλουμε την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ για το κύπελλο».

Απο το in.gr

Επιτελους καποιος να μιλαει και για την κωλοδιαιτησια και να λεει τα πραγματα οπως ειναι.
Αυτο το και καλα "δεν ασχολουμαστε με τη διαιτησια" για να μη μας πουνε γραφικους ειναι... πως να το πω...
αμα σε πιανουν τον κωλο και δεν αντιδρας, το επομενο βημα ειναι να σε βαλουν δαχτυλο. Και το επομενο να σε γ@μησουνε κανονικα. Οπως και γινεται. Αυτο το υπερανω μας εχει φαει και εχουν αποθρασυνθει τοσο τα μ^%$%πανα.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

PAOK LEME!!! έγραψε:
thrix έγραψε:
Petm έγραψε:μια από τα ίδια. και αν ακόμα αυτό το περίμενα οποτε δε περιμένω από το santos καμια εξήγηση, θα ήθελα όμως να μου εξηγήσει την αλλαγή του κούτσια με το μουν. Έτσι για να μπορέσω να κατανοήσω και εγώ καλύτερα το ποδόσφαιρο.

το μονο θετικό που είδα σήμερα είναι ότι αν συνεχίσει έτσι ο βιερινηα, σύντομα θα μπει ένα μεγάλο ποσο στα ταμεία μας. αυτός ο βιερινηα είναι πολύ καλύτερος παίκτης από το βιερινηα που ήρθε στο ΠΑΟΚ πριν 16 μήνες και ένα μέρος σίγουρα πιστώνεται στο santos.
Όταν έβαλε τον Μουν το σκόρ ήταν ακόμα 1-1 και ήταν απάντηση στην αλλαγή του λέτο.
Εβγαλε το Νινη και εβαλε το Λετο. ΤΟΟΣΗ διαφορα δεν εχουν πια που να χρειαζεται εξτρα αμυντικος πανω του....

Εγω οταν ειδα το Λετο να κανει ζεσταμα, καπου πηρε το ματι μου και το Βιτολο να προθερμαινεται, σκεφτομαι "μπραβο, καλη αλλαγη, στο κεντρο μπαζουμε, θα βγαλει εναν εκ των Φωτακη-Σορλεν που ειναι μετριοι, θα βαλει το Βιτολο διπλα στο Γκαρσια και Φωτακης η Σορλεν μπροστα τους πιο ελευθερος να βοηθαει τον Ιβιτς, και ο Βιτολο θα μπορει να βοηθαει καλυτερα και το Μιρο και το Σαβινι. Ωραιος"

Αμ δε. Κουτσιανικουλης εξω, Μουν μεσα.... Χτυπα το κεφαλι σου οσο θες εσυ...

Κατι λεγαμε για νοοτροπια νικητη και ετσι....
Ποιος την εχασε για να τη βρουμε εμεις?

Και να χεις αυτοπεποιθηση αυτος ο ανθρωπος σε κανει κομπλεξικο...
Προπερσι ηταν σαρδελες.
Περσι Νασιοναλ μαδειρα.
Φετος περιμενουμε να μαθουμε...
η διαφορα ηταν οτι ο Λετο ηταν ξεκουραστος ενω ο Μιρο ειχε κανει ηδη χιλιομετρα και ερχοταν απο καιρο απραξιας...εβγαλε εναν επιθετικογενη παιχτη που δεν μαρκαρει (Κουτσια) τοσο για να βαλει εναν επιθετικογενη παιχτη που μπορει και να μαρκαρει.δεν θελει που φιλοσοφια να το δεις!!!..αν δεν εβαζε ο βαζελος το γκολ..που μπηκε απο την αλλη πλευρα..ασχετα απο του μουν..τι θα λεγαμε??? επρεπε να στηριξει -ή- την πλευρα γιατι ο Σπυροπουλος εβγενε ψηλα, ο νινις "ετρεξε" τον Μιρο και ο Λετο μπηκε ξεκουραστος... -ή- το κεντρο (γι'αυτο ετοιμαζοταν ο ισπανος) ...εριξε ζαρια η οποια δεν του "καθησε"..σε αυτο δεν βοηθησε και οι Σορλεν, Φωτακης...δεν ειναι δυσκολο να διακρινει κανεις τα παραπανω!!!ή ειναι?????
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Έχω την άποψη ότι δεν παίξαμε άσχημα σήμερα. Μάλιστα, κάποιες στιγμές η κυκλοφορία της μπάλας ήταν πολύ καλή. Όμως, όταν έφτανε η ώρα της μεγάλης μπαλιάς ή της κρίσιμης πάσας χάλαγαν όλα. Βέβαια, στον τομέα αυτό κάτι έκανε ο Γκαρσία και μπράβο του για τη σπουδαία εμφάνιση, που δεν ήταν αρκετή για να μας οδηγήσει στη νίκη...

Συνεπώς, εκεί εντοπίζεται και το πρόβλημα τη φετινής ομάδας. Χρειάζεται επειγόντως έναν οργανωτή και δευτερεόντως έναν γκολτζή.

Όσο για τον Σπάθα, τι να σας πω; Η εμφάνισή του ήταν πταίσμα μπροστά στα χειρουργεία που έχουμε υποστεί και ιδιαίτερα αυτά του πρόσφατου παρελθόντος. Ας είχαμε σήμερα έναν επιτελικό χαφ και θα σας έλεγα εγώ για πιο Σπάθα και πιο Λαγό.... Θα κράταγαν τον κ..ο τους :!: :!: :!: :geek:

Τώρα πάμε παρακάτω. Αν μπορούμε ας κάνουμε κι αλλιώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”