Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Καρα-ασχετο, αλλα το σκεφτομουνα χθες. Η καλυτερη εξελιξη φετος, οσον αφορα τα μεταγραφικα, ειναι μακραν κατ' εμε η παραμονη Κοταρσκι. Ξεπερναει και την παραμονη Ντελια και την αφιξη Σορετιρε και, και, και...
Σκεφτειτε να ειχε φυγει και να ειχαμε φερει εναν καινουργιο-στοιχημα στη θέση του. Θα ετρεμε το φυλλοκαρδι μας.
Σκεφτειτε να ειχε φυγει και να ειχαμε φερει εναν καινουργιο-στοιχημα στη θέση του. Θα ετρεμε το φυλλοκαρδι μας.
Εγώ θα προτιμούσα από τα 3 Κ ,αν έπρεπε,που έπρεπε κάποιος να πωληθεί αυτός να ήταν ο κοταρσκι,και γιατί οι άλλοι δύο είναι Έλληνες ,και γιατί στα δικά μου μάτια ο Δομίνικος δεν φαίνεται να έχει και πολύ μεγάλη εξέλιξη ..Στα δικά μου μάτια έτσι το βλεπω,ίσως να φύγει και η έλλειψη ανταγωνισμού στη θέση.
-
O ΠΑΟΚ λέει παντού ότι θα πάρει στοπερ. Θέλω να πιστεύω ότι η σιωπή οφειλεται στο ότι εκτέθηκε η λειτουργία της παε 2 τουλάχιστον φορές στις περιπτώσεις Χατζηδιακου και Βιετεσκα και πλέον είναι πολύ προσεκτικη για αυτό και δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω. Θέλω βέβαια να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε Τετάρτη να παλεύουμε με τις ώρες. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή,δεν υπάρχει ανταγωνισμός με χρονικά όρια. Επιτέλους να συνεννοηθουν και να πάρουν μια απόφαση.
Κατά τις 19:30...!!k_1_episkeptis έγραψε:porky τι ωρα ερχεται ο πολωνος ?
Ναι ρε εσύ αυτό είναι το απόλυτα λογικό όσες διαφορετικές απόψεις και να υπάρχουν.joshua έγραψε:O ΠΑΟΚ λέει παντού ότι θα πάρει στοπερ. Θέλω να πιστεύω ότι η σιωπή οφειλεται στο ότι εκτέθηκε η λειτουργία της παε 2 τουλάχιστον φορές στις περιπτώσεις Χατζηδιακου και Βιετεσκα και πλέον είναι πολύ προσεκτικη για αυτό και δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω. Θέλω βέβαια να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε Τετάρτη να παλεύουμε με τις ώρες. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή,δεν υπάρχει ανταγωνισμός με χρονικά όρια. Επιτέλους να συνεννοηθουν και να πάρουν μια απόφαση.
Παρόλα αυτά αύριο είναι Δευτέρα. 2 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες.
-
οπου και να παει, Ευρωπη τωρα δεν θα παιξει.embuji έγραψε:καλα τα ονειρα για ματιπ παιδια αλλα αυτος για να ερθει ελλαδα θα ζηταει κανα κλειστο 3ετες με 3 χαρτια τον χρονο. Δεν μπορεις να φερεις Ελλαδα τετοιο παικτη. Ειδικα χωρις να παιζει ευρωπη.
Νομιζω με διετες κοντα στο 1.5-2 θα μπορουσε να ρθει, αλλα εχει βαρυ ιστορικο τραυματισμων και τετοιο συμβολαιο δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε αρα τσαμπα συζηταμε
Θέλω ανακοίνωση παίκτη αλά DPG και Οσμάν στον μπασκετικό βαζελο...
Πολύ φοβάμαι ότι η λογική παρατήρηση του Τζος δε θα αποδειχθεί πραγματικότητα.
Μετά και την εκκωφαντική σιωπή όσων γραφουν εδώ θα πέσω από τα σύννεφα αν δω έξτρα κίνηση.
Μετά και την εκκωφαντική σιωπή όσων γραφουν εδώ θα πέσω από τα σύννεφα αν δω έξτρα κίνηση.
Και εγώ που ήμουν σίγουρος, δυστυχώς αυτό βλέπω.
Ο Ιστορία αυτή είναι επαναλαμβανωνενη ,όποτε έχει γίνει κανόνας.
Τι να κάνουμε,θα πάμε όπως είμαστε, έχουμε κατέβει σε πρωτάθλημα με πολύ μεγαλύτερα κενά.
Ο Ιστορία αυτή είναι επαναλαμβανωνενη ,όποτε έχει γίνει κανόνας.
Τι να κάνουμε,θα πάμε όπως είμαστε, έχουμε κατέβει σε πρωτάθλημα με πολύ μεγαλύτερα κενά.
Σέντρε μπαξ. Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλει, Θυμιάνης και ένας από τους Κώτα ή Φίλων.
Χαφ. Καμαρά, Μπάκα, Ονζτόεφ, Σβαμπ. Την 5η θέση ένας από τους Μουργκ ή Τσοπούρογλου.
Χαφ. Καμαρά, Μπάκα, Ονζτόεφ, Σβαμπ. Την 5η θέση ένας από τους Μουργκ ή Τσοπούρογλου.
Παιδιά το προσπαθουν 1000%. Αν δεν γίνει θα είναι μόνο λόγω ανικανοτητας και μαλιστα στο μέγιστο επίπεδο. Μιλάμε για τρελή ομολογια για αυτό και θα κάνουν το παν να μην αποδειχθεί έτσι. Αν δεν μπορείς να βρεις ένα στόπερ που δεν είναι και η πιο δύσκολη θέση στον πλανήτη μετά από 4 μήνες αναζήτησης άστα να παν στο ...
επειδη δε γινεται να βρηκες 2 φορ (που ανετα παιζουν βασικοι) και να μην μπορεις να βρεις 1 αναπληρωματικο στοπερ, ουτε εγω πιστευω οτι ψάχνουμε στα σοβαρά.
Ισως εχουν γινει καναδυο (χαμηλές) προτάσεις και αν ψηθει η Καλιαρι/Σελτικ/οποιαδηποτε να προχωρήσουν αλλα δεν πιστεύω οτι γίνεται κάποιο σοβαρό ψάξιμο.
Ισως εχουν γινει καναδυο (χαμηλές) προτάσεις και αν ψηθει η Καλιαρι/Σελτικ/οποιαδηποτε να προχωρήσουν αλλα δεν πιστεύω οτι γίνεται κάποιο σοβαρό ψάξιμο.
Υπάρχει ένα διαθέσιμο χαφ που ξέρει την ομάδα τον προπονητή δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής,τον θέλει ο προπονητής και μοιάζει να θέλει κι αυτός!
Κλείνει σούπερ την 5αδα στα χαφ και λογικά το κασέ τώρα ειναι πλέον πιο προσιτό...
Επίσης στα στόπερ ένας νεαρός δανεικός με οψιόν από μεγάλο πρωτάθλημα θα έκλεινε την τρύπα!
Και τζάμπα η μιρλα τόσες μέρες σε μια εκπληκτική αναβάθμιση του ρόστερ με ξεσκαρταρισμα στο 90% και πολύ καλο μπαλανς στις επιλογές και μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδος γενικά...
Τα γράφω για να τα μεταφέρουν στον Ιβάν να τα σπρώξει για το back2back
Κλείνει σούπερ την 5αδα στα χαφ και λογικά το κασέ τώρα ειναι πλέον πιο προσιτό...
Επίσης στα στόπερ ένας νεαρός δανεικός με οψιόν από μεγάλο πρωτάθλημα θα έκλεινε την τρύπα!
Και τζάμπα η μιρλα τόσες μέρες σε μια εκπληκτική αναβάθμιση του ρόστερ με ξεσκαρταρισμα στο 90% και πολύ καλο μπαλανς στις επιλογές και μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδος γενικά...
Τα γράφω για να τα μεταφέρουν στον Ιβάν να τα σπρώξει για το back2back