Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Daskalos_4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Καρα-ασχετο, αλλα το σκεφτομουνα χθες. Η καλυτερη εξελιξη φετος, οσον αφορα τα μεταγραφικα, ειναι μακραν κατ' εμε η παραμονη Κοταρσκι. Ξεπερναει και την παραμονη Ντελια και την αφιξη Σορετιρε και, και, και...

Σκεφτειτε να ειχε φυγει και να ειχαμε φερει εναν καινουργιο-στοιχημα στη θέση του. Θα ετρεμε το φυλλοκαρδι μας.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Εγώ θα προτιμούσα από τα 3 Κ ,αν έπρεπε,που έπρεπε κάποιος να πωληθεί αυτός να ήταν ο κοταρσκι,και γιατί οι άλλοι δύο είναι Έλληνες ,και γιατί στα δικά μου μάτια ο Δομίνικος δεν φαίνεται να έχει και πολύ μεγάλη εξέλιξη ..Στα δικά μου μάτια έτσι το βλεπω,ίσως να φύγει και η έλλειψη ανταγωνισμού στη θέση.
k_1_episkeptis

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

porky τι ωρα ερχεται ο πολωνος ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

[FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O ΠΑΟΚ λέει παντού ότι θα πάρει στοπερ. Θέλω να πιστεύω ότι η σιωπή οφειλεται στο ότι εκτέθηκε η λειτουργία της παε 2 τουλάχιστον φορές στις περιπτώσεις Χατζηδιακου και Βιετεσκα και πλέον είναι πολύ προσεκτικη για αυτό και δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω. Θέλω βέβαια να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε Τετάρτη να παλεύουμε με τις ώρες. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή,δεν υπάρχει ανταγωνισμός με χρονικά όρια. Επιτέλους να συνεννοηθουν και να πάρουν μια απόφαση.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

k_1_episkeptis έγραψε:porky τι ωρα ερχεται ο πολωνος ?
Κατά τις 19:30...!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:O ΠΑΟΚ λέει παντού ότι θα πάρει στοπερ. Θέλω να πιστεύω ότι η σιωπή οφειλεται στο ότι εκτέθηκε η λειτουργία της παε 2 τουλάχιστον φορές στις περιπτώσεις Χατζηδιακου και Βιετεσκα και πλέον είναι πολύ προσεκτικη για αυτό και δεν βγάζει τίποτα προς τα έξω. Θέλω βέβαια να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε Τετάρτη να παλεύουμε με τις ώρες. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή,δεν υπάρχει ανταγωνισμός με χρονικά όρια. Επιτέλους να συνεννοηθουν και να πάρουν μια απόφαση.
Ναι ρε εσύ αυτό είναι το απόλυτα λογικό όσες διαφορετικές απόψεις και να υπάρχουν.
Παρόλα αυτά αύριο είναι Δευτέρα. 2 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

embuji έγραψε:καλα τα ονειρα για ματιπ παιδια αλλα αυτος για να ερθει ελλαδα θα ζηταει κανα κλειστο 3ετες με 3 χαρτια τον χρονο. Δεν μπορεις να φερεις Ελλαδα τετοιο παικτη. Ειδικα χωρις να παιζει ευρωπη.
οπου και να παει, Ευρωπη τωρα δεν θα παιξει.
Νομιζω με διετες κοντα στο 1.5-2 θα μπορουσε να ρθει, αλλα εχει βαρυ ιστορικο τραυματισμων και τετοιο συμβολαιο δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε αρα τσαμπα συζηταμε
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Θέλω ανακοίνωση παίκτη αλά DPG και Οσμάν στον μπασκετικό βαζελο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ φοβάμαι ότι η λογική παρατήρηση του Τζος δε θα αποδειχθεί πραγματικότητα.

Μετά και την εκκωφαντική σιωπή όσων γραφουν εδώ θα πέσω από τα σύννεφα αν δω έξτρα κίνηση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εγώ που ήμουν σίγουρος, δυστυχώς αυτό βλέπω.
Ο Ιστορία αυτή είναι επαναλαμβανωνενη ,όποτε έχει γίνει κανόνας.
Τι να κάνουμε,θα πάμε όπως είμαστε, έχουμε κατέβει σε πρωτάθλημα με πολύ μεγαλύτερα κενά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Σέντρε μπαξ. Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλει, Θυμιάνης και ένας από τους Κώτα ή Φίλων.

Χαφ. Καμαρά, Μπάκα, Ονζτόεφ, Σβαμπ. Την 5η θέση ένας από τους Μουργκ ή Τσοπούρογλου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδιά το προσπαθουν 1000%. Αν δεν γίνει θα είναι μόνο λόγω ανικανοτητας και μαλιστα στο μέγιστο επίπεδο. Μιλάμε για τρελή ομολογια για αυτό και θα κάνουν το παν να μην αποδειχθεί έτσι. Αν δεν μπορείς να βρεις ένα στόπερ που δεν είναι και η πιο δύσκολη θέση στον πλανήτη μετά από 4 μήνες αναζήτησης άστα να παν στο ...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

επειδη δε γινεται να βρηκες 2 φορ (που ανετα παιζουν βασικοι) και να μην μπορεις να βρεις 1 αναπληρωματικο στοπερ, ουτε εγω πιστευω οτι ψάχνουμε στα σοβαρά.

Ισως εχουν γινει καναδυο (χαμηλές) προτάσεις και αν ψηθει η Καλιαρι/Σελτικ/οποιαδηποτε να προχωρήσουν αλλα δεν πιστεύω οτι γίνεται κάποιο σοβαρό ψάξιμο.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Υπάρχει ένα διαθέσιμο χαφ που ξέρει την ομάδα τον προπονητή δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής,τον θέλει ο προπονητής και μοιάζει να θέλει κι αυτός!
Κλείνει σούπερ την 5αδα στα χαφ και λογικά το κασέ τώρα ειναι πλέον πιο προσιτό...
Επίσης στα στόπερ ένας νεαρός δανεικός με οψιόν από μεγάλο πρωτάθλημα θα έκλεινε την τρύπα!
Και τζάμπα η μιρλα τόσες μέρες σε μια εκπληκτική αναβάθμιση του ρόστερ με ξεσκαρταρισμα στο 90% και πολύ καλο μπαλανς στις επιλογές και μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδος γενικά...
Τα γράφω για να τα μεταφέρουν στον Ιβάν να τα σπρώξει για το back2back
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”