Ευτυχως εκανα λαθος!Μαυρο Χιονι έγραψε:Μέσα θα είναι.
47. Shola Shoretire
- Stelios Bagios
Re: 47. Shola Shoretire
Δεν εννοούσα ότι Ζαμπα και Νταντας δεν ήταν καλοί παίκτες, καλοί ήταν. Απλά η πορεία τους στον ΠΑΟΚ δεν κατέληξε όπως ελπίζαμε, παρότι ο κοουτς τους εμπιστεύτηκε. Και το λέω για να συγκρατήσω την αισιοδοξία μου για το Σόλα, επειδή η αισιοδοξία μου πάει να καλπασει.ruthless έγραψε:Πάνω-Κάτω συμφωνώ με ότι έγραψες, διαφωνώ για τον Ζαμπά και τον Ντάντας και οι 2 καλοί παίχτες ήταν ο 1 ο Ζαμπά ήταν για εμένα καλός και ο Ντάντας επίσης δεν είχε τους κατάλληλους να δείξει την ποιότητα του.Stelios Bagios έγραψε:Να πω την αλήθεια, όταν ήρθε ο Shoretire φοβόμουν ότι θα πάει άπατος. Γενικά, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος με τα ταλέντα που δεν έχουν βρει το δρόμο τους.
Είχα βέβαια μία ελπίδα ότι θα τον προετοίμαζε ο Lucesku και μετά από μερικούς μήνες θα τον βλέπαμε ως ενεργό μέλος του rotation.
Ένιωσα μεγάλη έκπληξη που μπήκε ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό και ακόμα μεγαλύτερη που μπήκε βασικός με τον Ατρόμητο.
Πλέον είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Έχοντας τόσο γεμάτο ρόστερ, ο Lucesku δε θα έβαζε τέτοιο παίκτη βασικό στο Περιστέρι αν δεν τον πίστευε. Και ο συνδυασμός του potential που έχει ο Shoretire με το ότι τον υπολογίζει ο Lucesku μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι φανταστικό.
Ωστόσο, θα συγκρατήσω την αισιοδοξία μου.
Από τη μία πλευρά, ο συνδυασμός ταλέντου και πίστης του προπονητή έχει ξανασυμβεί στον Κωσνταντέλια και τον Κουλιεράκη. Από την άλλη πλευρά, έχει ξανασυμβεί στο Ζαμπά και στο Ντάντας.
Σάββατο στις 12 μικρέ, έχουμε συνεδρία, πέσε για ύπνο τώρα, θα είσαι στο Ολντ Τράφορντ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Ευτυχως πεσατε εξω, όσοι υποθεσατε οτι θα είναι εξω απο την ευρωπαϊκή λιστα
Πιστευω θα αρπαξει την ευκαιρια
Πιστευω θα αρπαξει την ευκαιρια
- ΑποστόληςΑ
Άντε Παιχταρά μου ελπίζουμε θετικά για εσένα τις δυνατότητες σου,καταπληξέ μας όπως λέει και ο φίλος ο Αποστόλης.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Κούλαρε λιγάκι ρε μικρέ, τι 'ναι αυτά που κάνεις στις προπονήσεις, ούτε χρόνο δεν θα μείνεις εδώ (μακάρι όχι) 
- kataramenos5
Πιστεύω ότι εάν είχε μπει δέκα λεπτά νωρίτερα θα είχαμε σκοράρει ...
δεν τον περίμενα τόσο καλό στην δημιουργία ... την μπάλα την κολλάει ... μακάρι να βγει η μεταγραφή γιατί χρειαζόμαστε αυτό το ταλέντο και τα νιάτα
δεν τον περίμενα τόσο καλό στην δημιουργία ... την μπάλα την κολλάει ... μακάρι να βγει η μεταγραφή γιατί χρειαζόμαστε αυτό το ταλέντο και τα νιάτα
Ακόμα δεν μπορώ να καταλαβω, το πώς ήρθε αυτός ο παίκτης στην Ελλαδα
Θέλω να τον δω να ξεκινάει βασικός σε κάποιο πιο μικρό ματς στην αρχή, όταν θα είναι κ αν είναι έτοιμος, ωστε να έχω πιο ολοκληρωμένη εικονα
Θέλω να τον δω να ξεκινάει βασικός σε κάποιο πιο μικρό ματς στην αρχή, όταν θα είναι κ αν είναι έτοιμος, ωστε να έχω πιο ολοκληρωμένη εικονα
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Οι ανίκανοι ερασιτέχνες τον έφερανSpecial 4 έγραψε:Ακόμα δεν μπορώ να καταλαβω, το πώς ήρθε αυτός ο παίκτης στην Ελλαδα