JohnDag έγραψε:Bane όταν ο προπονητής είπε έχουν φύγει δυο είχαν φύγει πράγματι δυο. Μετά όμως έφυγε και τρίτος.obanebane έγραψε:Tolaros έγραψε:Πόσο σίγουροι είστε ότι θα πάρουμε γενικά παίκτη έστω και εκτός λίστας?
Ούτε εγώ είμαι σίγουρος,απλά το ότι δεδομένα πάλεψαν του Χατζηδιάκου και ότι ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει 2 στοπερ και έχουμε πάρει 1,με αυτή τη λογική θα πάρουν.
Έστω έναν φθηνό παίχτη με 400-500 χιλιάρικα για να βγει η σεζόν.
Έναν τέτοιο πιστεύω θα φέρουν,εκτός αν έχουν σχέδιο για κάποιον μικρό από τους δικούς μας,που γράφουν κάποια παιδιά εδώ μέσα.
Εγώ δεν έχω άποψη, δεν έχω δει κανέναν από τους μικρούς.
Και ήρθε μόνο ένας.
Από κει και πέρα στόπερ των 400-500Κ ήταν ο Νασμπεργκ. Άμα είναι να φέρουν τέτοιο τι τον άφησαν να φύγει. Ας κρατούσαν το Νορβηγό που ήξερε και την ομάδα. 10-15 ματς θα στα έδινε πάλι με αδύναμους αντιπάλους.
Γενικά, άμα είναι να φέρουν νέο Νασμπεργκ ας μην φέρουν κανένα.
Ας πάρει ευκαιρίες ο Θυμιανης και ας ανεβάσουν κανα μικρό από την ομάδα.
Δεν ξέρω ρε σείς πάντως, δεν θα χαρακτηρίσω κανένα στην διοίκηση. Το αποφεύγω.
Αλλά αυτά που έγιναν στα στόπερ φέτος δεν έχουν λογική, δηλαδή ψάχνω από κάπου να πιαστώ, να βρω κάτι που με κάνει να πω «να γι’ αυτό έγινε ότι έγινε» και πραγματικά δεν βρίσκω.
Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά ο Μασμπεργκ ηταν στοπερ των 200 χιλιάδων, υπάρχουν καλυτεροι από αυτόν στις μικρές ελληνικές ομάδες.
Στοπερ των 500 χιλιάδων είναι όλοι οι στοπερ του ρούλη,έναν τέτοιον τι διαολο, δε μπορούν να φέρουν;