Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από obanebane »

JohnDag έγραψε:
obanebane έγραψε:
Tolaros έγραψε:Πόσο σίγουροι είστε ότι θα πάρουμε γενικά παίκτη έστω και εκτός λίστας?

Ούτε εγώ είμαι σίγουρος,απλά το ότι δεδομένα πάλεψαν του Χατζηδιάκου και ότι ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει 2 στοπερ και έχουμε πάρει 1,με αυτή τη λογική θα πάρουν.
Έστω έναν φθηνό παίχτη με 400-500 χιλιάρικα για να βγει η σεζόν.
Έναν τέτοιο πιστεύω θα φέρουν,εκτός αν έχουν σχέδιο για κάποιον μικρό από τους δικούς μας,που γράφουν κάποια παιδιά εδώ μέσα.
Εγώ δεν έχω άποψη, δεν έχω δει κανέναν από τους μικρούς.
Bane όταν ο προπονητής είπε έχουν φύγει δυο είχαν φύγει πράγματι δυο. Μετά όμως έφυγε και τρίτος.

Και ήρθε μόνο ένας.

Από κει και πέρα στόπερ των 400-500Κ ήταν ο Νασμπεργκ. Άμα είναι να φέρουν τέτοιο τι τον άφησαν να φύγει. Ας κρατούσαν το Νορβηγό που ήξερε και την ομάδα. 10-15 ματς θα στα έδινε πάλι με αδύναμους αντιπάλους.

Γενικά, άμα είναι να φέρουν νέο Νασμπεργκ ας μην φέρουν κανένα.

Ας πάρει ευκαιρίες ο Θυμιανης και ας ανεβάσουν κανα μικρό από την ομάδα.

Δεν ξέρω ρε σείς πάντως, δεν θα χαρακτηρίσω κανένα στην διοίκηση. Το αποφεύγω.

Αλλά αυτά που έγιναν στα στόπερ φέτος δεν έχουν λογική, δηλαδή ψάχνω από κάπου να πιαστώ, να βρω κάτι που με κάνει να πω «να γι’ αυτό έγινε ότι έγινε» και πραγματικά δεν βρίσκω.

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά ο Μασμπεργκ ηταν στοπερ των 200 χιλιάδων, υπάρχουν καλυτεροι από αυτόν στις μικρές ελληνικές ομάδες.
Στοπερ των 500 χιλιάδων είναι όλοι οι στοπερ του ρούλη,έναν τέτοιον τι διαολο, δε μπορούν να φέρουν;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

οι άνθρωποι του Δικεφάλου το διαψεύδουν κατηγορηματικά
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pilotos έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Tolaros"
renegade έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβε κ ο τελευταίος ότι για την διοίκηση δύο πάνω δύο κάτω βαθμοί στο Γιουρόπα δεν έχουν μεγάλη διαφορά.
Ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς λιγκ κ μοναδικό ποθημενο
Δε θα έλεγα ότι το έδειξαν κιόλας. Πάλι χωρίς φορ πήγαμε και μειον το Σουαλιό.
Άμα κυνηγάμε με τέτοια μανία τους μεγάλους στόχους ...
Η ομάδα πήγε και έπαιξε απέναντι σε μια ομάδα που έχει το 1/4 του μπάτζετ μας με 10/11 από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα. Το ότι έπαιξε στο 30% από αυτό που έπαιζε δύο μήνες πριν δεν ευθύνεται καμία μη μεταγραφική ενίσχυση
Rene συγγνώμη αλλά νομίζω είναι εντελώς λάθος προσέγγιση αυτό που λες για την Ευρώπη και νομίζω ότι πλέον έχουν καταλάβει την αξία κάθε βαθμού στην Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο επόμενη χρονιά.

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Μακάρι να είναι όπως τα λες, αλλά οι πράξεις τους δείχνουν άλλα
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Διαψευση απο την Παε για Μανωλα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μανωλά + Μεϊτέ ανακοίνωση δεχόμαστε?
aristeidis4

Δημοσίευση από aristeidis4 »

Υποθετικό σενάριο. Έρχεται ο Μανωλας, παίζει σε παιχνίδι του Europa League. Σε κρίσιμο σημείο κερδίζουμε φάουλ, γλυκιά σέντρα Ντεσποντοφ, κεφάλια ο Μανωλας και γκολ. Τρέχει στην 4 και πανηγυρίζει χτυπώντας τον δικέφαλο στο στήθος. Ποια η αντίδραση του κοσμου;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Διαβαζουμε οτι δεν βρηκαμε λεει φορμουλα επικοινωνιας με τη Καλιαρι...Μλκ δεν υπαρχει αυτο,μιλαμε για ρεσιταλ αυτοικανοποιησης...
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Πάντως αν συνδυάσουμε τα ρεπορτάζ Μανωλά με τα ρεπορτάζ για Ίβιτς, βγαίνει μια λογική.

Να έχει κόσμο να πετάξει από την ομάδα. :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

joshua έγραψε:Διαβαζουμε οτι δεν βρηκαμε λεει φορμουλα επικοινωνιας με τη Καλιαρι...Μλκ δεν υπαρχει αυτο,μιλαμε για ρεσιταλ αυτοικανοποιησης...
:lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

makispaspartou έγραψε:Μανωλά + Μεϊτέ ανακοίνωση δεχόμαστε?
μονο Μειτε..εχεις τιποτα να μας πεις?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:
JohnDag έγραψε:
obanebane έγραψε:

Ούτε εγώ είμαι σίγουρος,απλά το ότι δεδομένα πάλεψαν του Χατζηδιάκου και ότι ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει 2 στοπερ και έχουμε πάρει 1,με αυτή τη λογική θα πάρουν.
Έστω έναν φθηνό παίχτη με 400-500 χιλιάρικα για να βγει η σεζόν.
Έναν τέτοιο πιστεύω θα φέρουν,εκτός αν έχουν σχέδιο για κάποιον μικρό από τους δικούς μας,που γράφουν κάποια παιδιά εδώ μέσα.
Εγώ δεν έχω άποψη, δεν έχω δει κανέναν από τους μικρούς.
Bane όταν ο προπονητής είπε έχουν φύγει δυο είχαν φύγει πράγματι δυο. Μετά όμως έφυγε και τρίτος.

Και ήρθε μόνο ένας.

Από κει και πέρα στόπερ των 400-500Κ ήταν ο Νασμπεργκ. Άμα είναι να φέρουν τέτοιο τι τον άφησαν να φύγει. Ας κρατούσαν το Νορβηγό που ήξερε και την ομάδα. 10-15 ματς θα στα έδινε πάλι με αδύναμους αντιπάλους.

Γενικά, άμα είναι να φέρουν νέο Νασμπεργκ ας μην φέρουν κανένα.

Ας πάρει ευκαιρίες ο Θυμιανης και ας ανεβάσουν κανα μικρό από την ομάδα.

Δεν ξέρω ρε σείς πάντως, δεν θα χαρακτηρίσω κανένα στην διοίκηση. Το αποφεύγω.

Αλλά αυτά που έγιναν στα στόπερ φέτος δεν έχουν λογική, δηλαδή ψάχνω από κάπου να πιαστώ, να βρω κάτι που με κάνει να πω «να γι’ αυτό έγινε ότι έγινε» και πραγματικά δεν βρίσκω.

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω, αλλά ο Μασμπεργκ ηταν στοπερ των 200 χιλιάδων, υπάρχουν καλυτεροι από αυτόν στις μικρές ελληνικές ομάδες.
Στοπερ των 500 χιλιάδων είναι όλοι οι στοπερ του ρούλη,έναν τέτοιον τι διαολο, δε μπορούν να φέρουν;
400 έπαιρνε ο Νασμπεργκ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Τώρα αν τα άξιζε είναι άλλη συζήτηση.

Οι στόπερ του Άρη είναι καλοί σίγουρα για τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ ρε συ bane έχει άλλη πίεση, άλλες απαιτήσεις, δεν είναι το ίδιο να παίζεις σε μια ομάδα που ότι και να γίνει ξέρεις ότι θα βγεις 5ος και σε μια ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα, κύπελλο και θέλει να κάνει αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.

Εν παση περιπτωσει, μακάρι να βρουν και να φέρουν κάτι αξιόλογο. Προσωπικά πάντως και από αυτά που καταλαβαίνω από το κλίμα που εισπράττω δεν το βλέπω να γίνεται ούτε αυτό.

Μακάρι να κάνω λάθος. Μακάρι..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ειλικρινά με αυτά που βλέπουμε σήμερα, πόσο χειρότερα θα είναι να παίρνανε τον Λιάβα για κάλυψη στην ευρωπαική λίστα; Που ούτως ή άλλως ήταν στην λίστα μας, άρα τον έχουν παρακολουθήσει και έχει παίξει και σέντερ μπακ, και αμυντικό χαφ και δεξί μπακ.
Θα δουλεύε ως κάλυψη σε περίπτωση που τον χρειαζόσουν στα ευρωπαικά και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα.
Καλύτερα να δώσεις την ευκαιρία σε ένα τέτοιο παιδί, που στα 23 του θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό, παρά να αφήσεις το κενό έτσι ή να πας σε κανέναν Μανώλα (ούτε ως σκέψη δεν την χωράει ο νους).
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Bασικα το μεταγραφικο προβλημα του ΠΑΟΚ ξεκιναει απο την αδυναμια του Ιβαν να προσλαβει τεχνικο διευθηντη ο οποιος δεν ειναι απαταιωνας που να κοιταει την αρπαχτη για τον εαυτο του (μιλαω για τους τελευταιους κυριως). Ε απο αυτους σου λεει καλυτερα χωρις καθολου ΤΔ και οντως ετσι ειναι. Αλλα μετα φυσικα θα πρεπει να αποδεχτεις τις οποιες ερασιτεχνιες...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σήμερα κάποια στιγμή που ρώτησα το μεσημέρι τον Βιτέσκα πάλευαν ακόμη. Οπότε πάμε για λίστα με 3 σέντερ μπακ.
Τουλάχιστον αυτό βολεύει τον Λουτσέσκου.
Θα κόψει Βιειρίνια, Μουργκ ή Μπράντον και Σάστρε ή Γκόμεζ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

H γυναικα μου 3-4 μερες τωρα με ρωταει τι εχεις και δεν μιλας,εγινε τιποτα? Τι να της πω?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”