19. Jonathan "Jonny" Castro Otto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto

Δημοσίευση από aivas19 »

Nunies ο συγκεντρωμενος Οτο ειναι 1-2 σκαλια πανω απο τον συγκεντρωμενο Σαστρε. Εχει μεγαλυτερο ταβανι. Σκαλωνουν και οι 2 πολυ και κανουν κακες εμφανισεις. Το θεμα ειναι οτι ο Σαστρε ειναι αμυντικα κακος οταν δεν ειναι φουλ συγκεντρωμενος ενω ο Οτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε εσυ aivas εγω δεν θα μηδενισω τον ποδοσφαιριστη Οττο, γιατι προφανως για να φτασει στο κουρυφαιο πρωταθλημα του κοσμου κατι εκανε σωστα. Εδω ομως δεν βλεπουμε τιποτα. Δεν μπορω να τον κρινω με βαση το παρελθον του. Με αυτα που βλεπουμε εδω και ενα χρονο τον κρινω
Αν κριναμε απο το παρελθον με το που εσκασε η μεταγγραφη Μπακαγιοκο θα επρεπε να ειχαμε βουλιαξει το αεροδρομιο.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Πάντως η εικόνα που έχει δείξει μέχρι σε εμάς
σε κάνει να απορείς που έχει παίξει πρεμιερ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Συμφωνω αλλα περιμενω πολλα. Οδηγος το ματς με βαζελο. Το θεμα ειναι οτι ειναι κακος οταν η ομαδα ειναι μετρια, δηλαδη δεν κουβαλαει οπως ο Μπαμπα την ομαδα προς τα πανω. Ακομα και ο Σαστρε το χει κανει αυτο
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι άλλο πραγμα να στηρίζουμε έναν ποδοσφαιριστη που φορά την ασπρόμαυρη φανέλα κι άλλο να εθελοτυφλούμε απέναντι σε μια κακή εμφάνιση. Ο Γκαρσια χθες τον σημάδεψε κανονικά ενώ δεν έκανε το ίδιο σε καμία περίπτωση με τον Μπαμπά. Όπως έχουμε υπέρ στηρίξει τον συμπαθή σαματά το ίδιο θα κάνουμε κι με τον γιονι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να επιβραβεύουμε ασίστ όπως αυτή που πήγε να βγάλει για τον ατρόμητο χθες στα πρώτα λεπτά. (Το έχει κάνει ξανά και ξανά)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 19. Jonathan

Δημοσίευση από obanebane »

aivas19 έγραψε:Nunies ο συγκεντρωμενος Οτο ειναι 1-2 σκαλια πανω απο τον συγκεντρωμενο Σαστρε. Εχει μεγαλυτερο ταβανι. Σκαλωνουν και οι 2 πολυ και κανουν κακες εμφανισεις. Το θεμα ειναι οτι ο Σαστρε ειναι αμυντικα κακος οταν δεν ειναι φουλ συγκεντρωμενος ενω ο Οτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Ρε συ τι κακός, η εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Μάλμε στην Τούμπα, είναι η χειρότερη που θυμάμαι εγώ από δεξί μπακ του ΠΑΟΚ σε όσα χρόνια βλέπω μπάλα.
Επικίνδυνος ο Ότο και ο Σαστρε απλά κακός;
Όσο καθοριστικό ήταν το γκολ του με την αεχ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλο τόσο καθοριστική ήταν η εμφανιση του με τους Σουηδούς για τον αποκλεισμό της ομάδας.
Γράψε από τώρα ότι 99,99% θα είναι εκτός λίστας και δικαίως.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μπαμπα με Ροντινέι θα ήταν πρωταθληματικό δίδυμο, με τον τρόπο που παίζει ο Λούτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για 2ο σερί παιχνίδι χρεώνεται με ρόλο αμυντικού χαφ κατά την ανάπτυξη της ομάδας.
Αυτό μπερδεύει τον αντίπαλο που βλέπει τον Σβάμπ να μένει πίσω και τον Ότο να κάνει διαγώνια κίνηση προς το κέντρο.
Το ίδιο ελεύθερο ρόλο έχει σε ορισμένες περιπτώσεις και στο ριπρες της ομάδας όταν κινείται σε χώρους πιο κεντρικά και με το δυναμικό του μαρκάρισμα διευκολύνει τα ντουμπλαρίσματα και τα κλεψίματα.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα κινηθούμε με τον πιο αμυντικογενή (σε σχέση με Σβάμπ και Οζντόεφ) Μπακαγιόκο, τόσο κατά την ανάπτυξη όσο και σε φάση άμυνας.
samatta

Δημοσίευση από samatta »

ας πουμε τα πραματα ως εχουν, ο παιχτης αυτος απλα δεν κανει. ο σαστρε πολυ καλυτερος , ναι μεν δεν εχει την ταχυτητα του οτο αλλα μπροστα τον νιωθουν οι αντιπαλοι, ενω αυτος εκτος οτι ειναι τρυπα πισω δεν κανει και τιποτα σοβαρο μπροστα..γενικα εχουμε θεμα στην θεση και το εχουν παρει χαμπαρι και οι αντιπαλοι και μας παιζουν απο εκει σε ολα τα ματς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Otto αμυντικά είναι καλύτερος του Sastre.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

obanebane έγραψε:
aivas19 έγραψε:Nunies ο συγκεντρωμενος Οτο ειναι 1-2 σκαλια πανω απο τον συγκεντρωμενο Σαστρε. Εχει μεγαλυτερο ταβανι. Σκαλωνουν και οι 2 πολυ και κανουν κακες εμφανισεις. Το θεμα ειναι οτι ο Σαστρε ειναι αμυντικα κακος οταν δεν ειναι φουλ συγκεντρωμενος ενω ο Οτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Ρε συ τι κακός, η εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Μάλμε στην Τούμπα, είναι η χειρότερη που θυμάμαι εγώ από δεξί μπακ του ΠΑΟΚ σε όσα χρόνια βλέπω μπάλα.
Επικίνδυνος ο Ότο και ο Σαστρε απλά κακός;
Όσο καθοριστικό ήταν το γκολ του με την αεχ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλο τόσο καθοριστική ήταν η εμφανιση του με τους Σουηδούς για τον αποκλεισμό της ομάδας.
Γράψε από τώρα ότι 99,99% θα είναι εκτός λίστας και δικαίως.
Καταγραφηκε η αποψη για την ευρωπαϊκή λιστα
Θα δουμε τι θα αποφασισει ο Λουτσεσκου

Όσο για την υποθεση εργασιας, οτι δεν θα αποκλειομασταν με τη Μάλμε αν επαιζε ο Οτο, στη θεση του Σαστρε,
εγω θα πω, ότι αν δεν έβαζε το γκολ με την αεχ ο Σαστρε, πρωταθλημα δεν θα σηκωναμε

Ο Ότο γκολ ακομα με τη φανελα του ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Όττο και Οζντόεφ πρέπει να είναι οι πιο αδικημένοι παίκτες του φόρουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Rexaris έγραψε:Όττο και Οζντόεφ πρέπει να είναι οι πιο αδικημένοι παίκτες του φόρουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Μη το λες ο Jonny δεν ήταν στην αρχή για τα ποδοσφαιρικά στοιχεία ενώ έπαιζε σε ομάδα καλή με καλές αντικαταστατός στην πρώην ομάδα του.., από ότι όμως έμαθε λίγο τα στοιχεία που απαιτεί ο Lucesku δείχνει να είναι όπως το λες <αδικημένος> ο δε Ozdoev και αυτός στην πρώην ομάδα του ήταν τέλειος και χρήσιμος full, τώρα δείχνει τι απαιτεί ο Lucesku για αυτό φαίνεται όπως είπες <αδικημένος>.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

nunies4 έγραψε: Εγω απορω που βλεπετε οτι το εχει. Το ξερω οτι ειμαι προκατειλημενος με τον συγκεκριμενο μιας και απο περυσι μετα απο λιγα ματς κατι με χαλουσε αλλα οκ ηταν νωρις δεν ειχε κανει προετοιμασια και προφανως ηθελε χρονο.
Αλλα πλεον μετα και απο πρεοτοιμασια, πειτε μου τι ακριβως βλεπετε οτι εχει και που υπερτερει ενος επισης μετριου δεξιου μπακ οπως ο Σαστρε. Τι κανει καλυτερα;
Σε φαση αμυνας παραμενει και κακος και επικυνδυνος. Γιατι δεν ειναι η 1η φορα που κανει λαθος πασες που μπορει να στοιχισουν η που αμυνεται με αφελεια στα ορια της βλακειας με τα χερια σε αναταση. Η που παικτες απο την πλευρα του στηνουν παρτυ.
Αλλα και σε φαση επιθεσης τι ακριβως βλεπετε ωστε να εξισοροπει την αδυναμια του στην αμυνα;
Βλεπετε ταχυτητα, βλεπετε συνδυαστικο ποδοσφαιρο, βλεπετε ενεργεια, βλεπετε ατομικη ενεργεια; Ενας σετ παικτης οπως ο Σαστρε που θα παιξει την ευκολη πασα διπλα και πισω (για να μην πω οπως ο Λυρατζης).
Και να πω οτι δεν εχουμε μετρο συγκρισης για το τι σημαινει ακραιος μπακ; Αρκει να κοιταξετε απο την απεναντι πλευρα.
Εγώ προσωπικά βλέπω απλά τους αριθμούς. Από τα 11 γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα στα 10 έπαιζε εντεκάδα ο Sastre και στο 1 έπαιζε ο Otto. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί όμως και όχι. Αυτό το στατιστικό δεν το βλέπω να το αναφέρει κανείς. Μόνο για τις λάθος πάσες διαβάζουμε.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Μικρή διόρθωση, με τον Σαστρε έχουμε δεχτεί 9 γκολ, 1 με Βιερίνια και 1 με Όττο.

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου όμως ότι δεν γίνεται να παραβλέψουμε αυτό το στατιστικό. Έχοντας παίξει στο ~42% των διαθέσιμων λεπτών μέχρι τώρα ο Γιονι δεν έχει δει να δεχόμαστε γκολ στην κανονική ροή. Μόνο ένα με πέναλτι που έκανε ο ίδιος μεν αλλά ήταν και λίγο η κακή στιγμή δε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”