19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Nunies ο συγκεντρωμενος Οτο ειναι 1-2 σκαλια πανω απο τον συγκεντρωμενο Σαστρε. Εχει μεγαλυτερο ταβανι. Σκαλωνουν και οι 2 πολυ και κανουν κακες εμφανισεις. Το θεμα ειναι οτι ο Σαστρε ειναι αμυντικα κακος οταν δεν ειναι φουλ συγκεντρωμενος ενω ο Οτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Ρε εσυ aivas εγω δεν θα μηδενισω τον ποδοσφαιριστη Οττο, γιατι προφανως για να φτασει στο κουρυφαιο πρωταθλημα του κοσμου κατι εκανε σωστα. Εδω ομως δεν βλεπουμε τιποτα. Δεν μπορω να τον κρινω με βαση το παρελθον του. Με αυτα που βλεπουμε εδω και ενα χρονο τον κρινω
Αν κριναμε απο το παρελθον με το που εσκασε η μεταγγραφη Μπακαγιοκο θα επρεπε να ειχαμε βουλιαξει το αεροδρομιο.
Αν κριναμε απο το παρελθον με το που εσκασε η μεταγγραφη Μπακαγιοκο θα επρεπε να ειχαμε βουλιαξει το αεροδρομιο.
-
Πάντως η εικόνα που έχει δείξει μέχρι σε εμάς
σε κάνει να απορείς που έχει παίξει πρεμιερ
σε κάνει να απορείς που έχει παίξει πρεμιερ
Συμφωνω αλλα περιμενω πολλα. Οδηγος το ματς με βαζελο. Το θεμα ειναι οτι ειναι κακος οταν η ομαδα ειναι μετρια, δηλαδη δεν κουβαλαει οπως ο Μπαμπα την ομαδα προς τα πανω. Ακομα και ο Σαστρε το χει κανει αυτο
Είναι άλλο πραγμα να στηρίζουμε έναν ποδοσφαιριστη που φορά την ασπρόμαυρη φανέλα κι άλλο να εθελοτυφλούμε απέναντι σε μια κακή εμφάνιση. Ο Γκαρσια χθες τον σημάδεψε κανονικά ενώ δεν έκανε το ίδιο σε καμία περίπτωση με τον Μπαμπά. Όπως έχουμε υπέρ στηρίξει τον συμπαθή σαματά το ίδιο θα κάνουμε κι με τον γιονι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να επιβραβεύουμε ασίστ όπως αυτή που πήγε να βγάλει για τον ατρόμητο χθες στα πρώτα λεπτά. (Το έχει κάνει ξανά και ξανά)
Re: 19. Jonathan
aivas19 έγραψε:Nunies ο συγκεντρωμενος Οτο ειναι 1-2 σκαλια πανω απο τον συγκεντρωμενο Σαστρε. Εχει μεγαλυτερο ταβανι. Σκαλωνουν και οι 2 πολυ και κανουν κακες εμφανισεις. Το θεμα ειναι οτι ο Σαστρε ειναι αμυντικα κακος οταν δεν ειναι φουλ συγκεντρωμενος ενω ο Οτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Ρε συ τι κακός, η εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Μάλμε στην Τούμπα, είναι η χειρότερη που θυμάμαι εγώ από δεξί μπακ του ΠΑΟΚ σε όσα χρόνια βλέπω μπάλα.
Επικίνδυνος ο Ότο και ο Σαστρε απλά κακός;
Όσο καθοριστικό ήταν το γκολ του με την αεχ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλο τόσο καθοριστική ήταν η εμφανιση του με τους Σουηδούς για τον αποκλεισμό της ομάδας.
Γράψε από τώρα ότι 99,99% θα είναι εκτός λίστας και δικαίως.
Μπαμπα με Ροντινέι θα ήταν πρωταθληματικό δίδυμο, με τον τρόπο που παίζει ο Λούτσεσκου.
για 2ο σερί παιχνίδι χρεώνεται με ρόλο αμυντικού χαφ κατά την ανάπτυξη της ομάδας.
Αυτό μπερδεύει τον αντίπαλο που βλέπει τον Σβάμπ να μένει πίσω και τον Ότο να κάνει διαγώνια κίνηση προς το κέντρο.
Το ίδιο ελεύθερο ρόλο έχει σε ορισμένες περιπτώσεις και στο ριπρες της ομάδας όταν κινείται σε χώρους πιο κεντρικά και με το δυναμικό του μαρκάρισμα διευκολύνει τα ντουμπλαρίσματα και τα κλεψίματα.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα κινηθούμε με τον πιο αμυντικογενή (σε σχέση με Σβάμπ και Οζντόεφ) Μπακαγιόκο, τόσο κατά την ανάπτυξη όσο και σε φάση άμυνας.
Αυτό μπερδεύει τον αντίπαλο που βλέπει τον Σβάμπ να μένει πίσω και τον Ότο να κάνει διαγώνια κίνηση προς το κέντρο.
Το ίδιο ελεύθερο ρόλο έχει σε ορισμένες περιπτώσεις και στο ριπρες της ομάδας όταν κινείται σε χώρους πιο κεντρικά και με το δυναμικό του μαρκάρισμα διευκολύνει τα ντουμπλαρίσματα και τα κλεψίματα.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα κινηθούμε με τον πιο αμυντικογενή (σε σχέση με Σβάμπ και Οζντόεφ) Μπακαγιόκο, τόσο κατά την ανάπτυξη όσο και σε φάση άμυνας.
ας πουμε τα πραματα ως εχουν, ο παιχτης αυτος απλα δεν κανει. ο σαστρε πολυ καλυτερος , ναι μεν δεν εχει την ταχυτητα του οτο αλλα μπροστα τον νιωθουν οι αντιπαλοι, ενω αυτος εκτος οτι ειναι τρυπα πισω δεν κανει και τιποτα σοβαρο μπροστα..γενικα εχουμε θεμα στην θεση και το εχουν παρει χαμπαρι και οι αντιπαλοι και μας παιζουν απο εκει σε ολα τα ματς
- ΑποστόληςΑ
Καταγραφηκε η αποψη για την ευρωπαϊκή λισταobanebane έγραψε:aivas19 έγραψε:Nunies ο συγκεντρωμενος Οτο ειναι 1-2 σκαλια πανω απο τον συγκεντρωμενο Σαστρε. Εχει μεγαλυτερο ταβανι. Σκαλωνουν και οι 2 πολυ και κανουν κακες εμφανισεις. Το θεμα ειναι οτι ο Σαστρε ειναι αμυντικα κακος οταν δεν ειναι φουλ συγκεντρωμενος ενω ο Οτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Ρε συ τι κακός, η εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Μάλμε στην Τούμπα, είναι η χειρότερη που θυμάμαι εγώ από δεξί μπακ του ΠΑΟΚ σε όσα χρόνια βλέπω μπάλα.
Επικίνδυνος ο Ότο και ο Σαστρε απλά κακός;
Όσο καθοριστικό ήταν το γκολ του με την αεχ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλο τόσο καθοριστική ήταν η εμφανιση του με τους Σουηδούς για τον αποκλεισμό της ομάδας.
Γράψε από τώρα ότι 99,99% θα είναι εκτός λίστας και δικαίως.
Θα δουμε τι θα αποφασισει ο Λουτσεσκου
Όσο για την υποθεση εργασιας, οτι δεν θα αποκλειομασταν με τη Μάλμε αν επαιζε ο Οτο, στη θεση του Σαστρε,
εγω θα πω, ότι αν δεν έβαζε το γκολ με την αεχ ο Σαστρε, πρωταθλημα δεν θα σηκωναμε
Ο Ότο γκολ ακομα με τη φανελα του ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει
Όττο και Οζντόεφ πρέπει να είναι οι πιο αδικημένοι παίκτες του φόρουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Μη το λες ο Jonny δεν ήταν στην αρχή για τα ποδοσφαιρικά στοιχεία ενώ έπαιζε σε ομάδα καλή με καλές αντικαταστατός στην πρώην ομάδα του.., από ότι όμως έμαθε λίγο τα στοιχεία που απαιτεί ο Lucesku δείχνει να είναι όπως το λες <αδικημένος> ο δε Ozdoev και αυτός στην πρώην ομάδα του ήταν τέλειος και χρήσιμος full, τώρα δείχνει τι απαιτεί ο Lucesku για αυτό φαίνεται όπως είπες <αδικημένος>.Rexaris έγραψε:Όττο και Οζντόεφ πρέπει να είναι οι πιο αδικημένοι παίκτες του φόρουμ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Εγώ προσωπικά βλέπω απλά τους αριθμούς. Από τα 11 γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα στα 10 έπαιζε εντεκάδα ο Sastre και στο 1 έπαιζε ο Otto. Μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί όμως και όχι. Αυτό το στατιστικό δεν το βλέπω να το αναφέρει κανείς. Μόνο για τις λάθος πάσες διαβάζουμε.nunies4 έγραψε: Εγω απορω που βλεπετε οτι το εχει. Το ξερω οτι ειμαι προκατειλημενος με τον συγκεκριμενο μιας και απο περυσι μετα απο λιγα ματς κατι με χαλουσε αλλα οκ ηταν νωρις δεν ειχε κανει προετοιμασια και προφανως ηθελε χρονο.
Αλλα πλεον μετα και απο πρεοτοιμασια, πειτε μου τι ακριβως βλεπετε οτι εχει και που υπερτερει ενος επισης μετριου δεξιου μπακ οπως ο Σαστρε. Τι κανει καλυτερα;
Σε φαση αμυνας παραμενει και κακος και επικυνδυνος. Γιατι δεν ειναι η 1η φορα που κανει λαθος πασες που μπορει να στοιχισουν η που αμυνεται με αφελεια στα ορια της βλακειας με τα χερια σε αναταση. Η που παικτες απο την πλευρα του στηνουν παρτυ.
Αλλα και σε φαση επιθεσης τι ακριβως βλεπετε ωστε να εξισοροπει την αδυναμια του στην αμυνα;
Βλεπετε ταχυτητα, βλεπετε συνδυαστικο ποδοσφαιρο, βλεπετε ενεργεια, βλεπετε ατομικη ενεργεια; Ενας σετ παικτης οπως ο Σαστρε που θα παιξει την ευκολη πασα διπλα και πισω (για να μην πω οπως ο Λυρατζης).
Και να πω οτι δεν εχουμε μετρο συγκρισης για το τι σημαινει ακραιος μπακ; Αρκει να κοιταξετε απο την απεναντι πλευρα.
Μικρή διόρθωση, με τον Σαστρε έχουμε δεχτεί 9 γκολ, 1 με Βιερίνια και 1 με Όττο.
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου όμως ότι δεν γίνεται να παραβλέψουμε αυτό το στατιστικό. Έχοντας παίξει στο ~42% των διαθέσιμων λεπτών μέχρι τώρα ο Γιονι δεν έχει δει να δεχόμαστε γκολ στην κανονική ροή. Μόνο ένα με πέναλτι που έκανε ο ίδιος μεν αλλά ήταν και λίγο η κακή στιγμή δε.
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου όμως ότι δεν γίνεται να παραβλέψουμε αυτό το στατιστικό. Έχοντας παίξει στο ~42% των διαθέσιμων λεπτών μέχρι τώρα ο Γιονι δεν έχει δει να δεχόμαστε γκολ στην κανονική ροή. Μόνο ένα με πέναλτι που έκανε ο ίδιος μεν αλλά ήταν και λίγο η κακή στιγμή δε.