Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.

Βλέπεις πχ τον Σορετιρε ήρθε τζάμπα, και έναν μήνα μετά προσφέρει τα ίδια αν όχι περισσότερα από τον Ντελια.

Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Τι λες ρε gika??

Πραγματικά τι λες;;

Είναι σε όλα τα γκολ μέσα!

Ο ντελιας πιο τζάμπα σου ήρθε από το σορετιρε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Να θέλεις να αγιασεις και να μην μπορείς.
Με μιάμιση τρίπλα ο σεριτιρε έχει προσφέρει λέει ήδη πιο πολλά από τον ντελια

Ο ντελιας ζυγιστηκε, μετρήθηκε κ κρίθηκε πλέον όχι μόνο για τις τεχνικές του αρετές,οι οποίες είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών...αλλά κ για τα ψυχικά του αποθέματα στην πίεση του πρωταθλητισμού, παίρνοντας μια ομάδα στις πλάτες του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Έλληνες στοπερ έχουν βγει και έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό 10δες.
Για πείτε μου έναν μέσο επιθετικό που έχει βγάλει η χώρα,εδω μνημονεύουμε το γατί τον Φρατσεσκο που το μόνο που είχε στο παιχνίδι του,ήταν κορυφαία χτυπήματα φάουλ.
Έπαιρνες πρωτάθλημα αν δεν έκανε αυτή την ενέργεια ο Ντελιας μέσα στο χσριλαου;
Τι να λέμε, διαφωνούμε από εδώ μέχρι την θεσ/νίκη.
Προφανώς...

Βάλτε να δείτε όλα τα περσινά γκολ!

Υπάρχει βίντεο!
Και δείτε σε ποσα περνάει η μπάλα από τα πόδια του ντελια.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως με Μπακαγιόκο εγώ Μειτε δεν θέλω . Αν πάει ερυθρό. Αν κλείσει σε άλλη ελληνική τον θέλω και ας είναι λάθος. Θα φτιάξει το κέντρο οποιαδήποτε από τις άλλες 3 ομάδες.
Με το καλό να κλείσει ερυθρό και εμείς να πάρουμε έναν πεδρι που να την τσουλάει και να μην του την παίρνουν .
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

FreeWatcher έγραψε:Κλείνει κ η Αραβία σημερα.
Από Σαμάτα έχουμε καμιά εξέλιξη?
Μακάρι να μείνει, τον βλέπω για αριστερό εξτρεμ να κάνει παπάδες
Τεράστιος παίκτης...μην του πείτε μόνο να σκοράρει :lol:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Γιατί δε κοιτάνε να ανταλλάξουν τον Σαματά Κσι ίσως ποσοστό του συμβολαίου του με κάποιο νεαρό Κύπριο ίσως;
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

gika έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν πιστεύω στο προτζεκτ Ντελια και θα τον έδινα με κλειστά μάτια σε αυτή την τιμή αν φυσικά ισχύει η πρόταση.

Βλέπεις πχ τον Σορετιρε ήρθε τζάμπα, και έναν μήνα μετά προσφέρει τα ίδια αν όχι περισσότερα από τον Ντελια.

Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Ναι, δεν παίζει, είσαι ο μόνος. Είναι απίστευτο αυτό που έγραψες για τη σύγκριση Σορετίρε - Ντέλια. Δε βρίσκω ακριβέστερη λέξη να το χαρακτηρίσω ευγενικά. Αν δεν ήταν ο Ντελιας, δεν έπαιρνες το περυσινό. Τόσο απλά. Ακόμη και στο τελευταίο γκολ το 1-2, κανένας άλλος παίκτης που ξέρω δε θα μπορούσε να κάνει όλη αυτήν την ενέργεια, από τη σακούλα μέχρι το να σταθεί όρθιος και να δώσει την πάσα στον Μπράντον, ολοσωστα, στο σωστό σημείο και με την κατάλληλη δύναμη.
:shock: αυτήν την έκφραση προκάλεσες σε όλο το φόρουμ πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Υπήρξαν φορές που πίστευα ότι είμαι θετικά προκατειλημμένος απέναντι στον Ντέλια γιατί είναι ένα παιδί από τις ακαδημίες μας και σκεφτόμουν ότι ίσως να τον έχω αξιολογήσει πολύ πιο πάνω απ' ότι του άξιζε.

Ε τελικά τον αξιολόγησε και η ίδια η αγορά πλέον.
Δύο πολύ δυνατά selling clubs της Ευρώπης έβαλαν πάνω κάτω μια τιμή κοντά στα 20.

Αν νομίζετε ότι θα βρούμε πολλούς Κωνσταντέλιες στην πορεία, πάω πάσο.

Ας τον χαρούμε όσο τον έχουμε.
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Κουλιερακη δεν βρίσκεις.
Το αντίθετο. Κουλιεράκη (ψηλά και δυνατά παιδιά) μπορείς να φτιάξεις στις ακαδημίες σου ή να βρεις χιλιάδες ανά τον κόσμο και να τους "δασκαλέψεις".

Το ταλέντο του Ντελια δεν διδάσκεται ούτε μαθαίνεται, είναι μια στο εκατομμύριο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απλά για να βάλουμε τα νούμερα στην σωστή οπτική, ο Νανάσι, που φάνηκε να είναι πολύ πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής για το επόμενο βήμα (όπως πχ και ο Κουλιεράκης) πωλήθηκε για τα μισά από την πρόταση της Μπενφίκα.

Δεν είναι φίφα το ποδόσφαιρο, αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν που πουλούσαμε τον Κωνσταντέλια με 20 και παίρναμε τον Νανάσι με 10, η ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη πιθανότατα αγωνιστικά και σίγουρα οικονομικά. Τα 20 εκατομμύρια από τα 5 είναι ένας τραυματισμός ή μια κακή σεζόν απόσταση, ειδικά σε αυτή την ηλικία, που κάθε χρόνος αφαιρεί από το ποτένσιαλ και ο παίκτης αρχίει να κρίνεται γι' αυτό που είναι και όχι γι' αυτό που μπορεί να γίνει.

Λίγο πολύ κάθε ομάδα που συναντήσαμε στην Ευρώπη έχει και ένα πρότζεκτ τύπου Ντέλια στους μεσοεπιθετικούς της και ο δικός μας δεν μου έβγαζε το αίσθημα ανωτερότητας. Αντίθετα ο Κουλιεράκης ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με τον Ντέλια είναι το στυλ του "τα παιδία παίζει". Γουστάρω πολύ περισσότερο παίκτες με το σκύλιασμα του Κουλιεράκη. Παρομοίως δεν γούσταρα Μειτέ γιατί ήταν σαν να παίζει με τα χέρια στις τσέπες κάνωντας φούσκες με μια μπιγκμπαμπολ.

Τέλος πάντων, αν δεν μπορούν να βρούν αντάξιο αντικαταστάτη 2 Σεπτέμβρη, καλά κάνουν και τον κρατάνε - αλλά το ρίσκο είναι τεράστιο και η Μαρία πιθανότατα θα είναι στα τηλ με Ιβάν με τα υπογλώσσια στο χέρι.

ΥΓ: Forum είναι, να τα λέμε και να διαφωνούμε. Χαίρομαι που παρά το ότι εκφράζω μία μη δημοφιλή άποψη οι περισσότερες απαντήσεις είναι στα σωστά πλαίσια κι ας διαφωνούμε.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

gika έγραψε:Απλά για να βάλουμε τα νούμερα στην σωστή οπτική, ο Νανάσι, που φάνηκε να είναι πολύ πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής για το επόμενο βήμα (όπως πχ και ο Κουλιεράκης) πωλήθηκε για τα μισά από την πρόταση της Μπενφίκα.

Δεν είναι φίφα το ποδόσφαιρο, αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν που πουλούσαμε τον Κωνσταντέλια με 20 και παίρναμε τον Νανάσι με 10, η ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη πιθανότατα αγωνιστικά και σίγουρα οικονομικά. Τα 20 εκατομμύρια από τα 5 είναι ένας τραυματισμός ή μια κακή σεζόν απόσταση, ειδικά σε αυτή την ηλικία, που κάθε χρόνος αφαιρεί από το ποτένσιαλ και ο παίκτης αρχίει να κρίνεται γι' αυτό που είναι και όχι γι' αυτό που μπορεί να γίνει.

Λίγο πολύ κάθε ομάδα που συναντήσαμε στην Ευρώπη έχει και ένα πρότζεκτ τύπου Ντέλια στους μεσοεπιθετικούς της και ο δικός μας δεν μου έβγαζε το αίσθημα ανωτερότητας. Αντίθετα ο Κουλιεράκης ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με τον Ντέλια είναι το στυλ του "τα παιδία παίζει". Γουστάρω πολύ περισσότερο παίκτες με το σκύλιασμα του Κουλιεράκη. Παρομοίως δεν γούσταρα Μειτέ γιατί ήταν σαν να παίζει με τα χέρια στις τσέπες κάνωντας φούσκες με μια μπιγκμπαμπολ.

Τέλος πάντων, αν δεν μπορούν να βρούν αντάξιο αντικαταστάτη 2 Σεπτέμβρη, καλά κάνουν και τον κρατάνε - αλλά το ρίσκο είναι τεράστιο και η Μαρία πιθανότατα θα είναι στα τηλ με Ιβάν με τα υπογλώσσια στο χέρι.

ΥΓ: Forum είναι, να τα λέμε και να διαφωνούμε. Χαίρομαι που παρά το ότι εκφράζω μία μη δημοφιλή άποψη οι περισσότερες απαντήσεις είναι στα σωστά πλαίσια κι ας διαφωνούμε.
Και ο νανασι ενας νεαρος καλος παικτης ειναι που βρηκε και εκανε με τον σαστρε.Περα απο αυτο δεν εδειξε τιποτα ιδιεταιρο.Πλεον και ο ντελιας εχει βαλει ουσια στο παιχνιδι του, ενω πολλες φορες χρειαζεται και αυτο το ανετο στυλακι που εχει ειδικα σε μια δημιουργικη θεση οπως των μεσοεπιθετικων.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έτσι ακριβώς, βρήκε και έκανε, όχι ότι δεν είναι καλός παίχτης, αλίμονο, αλλά η ανυπαρξία του Σαστρε αμυντικά, τον έκανε να φαίνεται Μαρκ Οφερμαρς.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<Παρομοίως δεν γούσταρα Μειτέ γιατί ήταν σαν να παίζει με τα χέρια στις τσέπες κάνωντας φούσκες με μια μπιγκμπαμπολ>>.

Μπορούν να τον φέρουν πίσω έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο .

Να του στείλω και ένα κιβώτιο με μπιγκμπαμπολ για να βγάλει τη σεζόν.

Δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα αυτό το αρχοντικό στυλ...το βαριέμαι....δεν σας βλέπω....τι θέλετε? τη μπάλα?

τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία ... :mrgreen:

ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ τους γάμησε όλους!!! Ας μην αρρώσταινε με μπριζ και θα σε έλεγα ποιος θα το είχε σηκώσει ...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Gika αυτό που λες για τον Νανάσι το σκέφτηκα κι εγώ και το είπαν και κάνα 2 παιδιά στο γήπεδο όταν μας κάρφωσε τα 2 τεμάχια.
Ωστόσο τον Νανάσι τον είδα σε 2 ματς και δεν μπορώ να κάνω μια ολοκληρωμένη σύγκριση από 2 παιχνίδια.

Μπορεί όντως ο Σουηδός να είναι undervalued. Ο Ντέλιας όμως δεν νομίζω ότι είναι υπερεκτιμημένος.
Και επίσης δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φέρει τον Νανάσι αν πουλούσε τον Ντέλια.
Ούτε τα 11 θα έδινε, ούτε τον παίκτη θα έπειθε να έρθει.
Πιθανότατα θα ερχόταν ο επόμενος ''Κόλει'' στη θέση του.
Ή θα έπεφτε το βάρος στον Σόλα με το καλημέρα.

Γι΄αυτό καλό είναι να εκτιμάμε πλήρως το γεγονός ότι έχουμε στην ομάδα έναν παίκτη απ' τα σπλάχνα που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο και να τον απολαμβάνουμε όσο είναι εδώ.

Δε θα δούμε εύκολα πολλούς Ντέλιες στην Τούμπα.
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

gika έγραψε:Απλά για να βάλουμε τα νούμερα στην σωστή οπτική, ο Νανάσι, που φάνηκε να είναι πολύ πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής για το επόμενο βήμα (όπως πχ και ο Κουλιεράκης) πωλήθηκε για τα μισά από την πρόταση της Μπενφίκα.

Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να κριθεί ο Σορετίρε και κυρίως να συγκριθεί με το Ντέλια.

Έχουν δει τα μάτια μας μπαλαδόρους που έμπαιναν μέσα και τους χαιρόσουν, αλλά είχαν το μυαλό αλλού γι αλλού. Σικαμπάλα, Ουάρντα από τους σχετικά πρόσφατους. Πολύ φαντεζί ο Σορετίρε, από τους παίχτες που περιμένεις να πάρουν τη μπάλα είναι, αλλά το ζητούμενο σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό είναι η διάρκεια.

Ο Ντέλιας ξέρουμε όλοι τι είναι τώρα και τι μπορεί να γίνει.
Για μένα, πρέπει να δυναμώσει και να κερδίσει σε έκρηξη και τελειώματα. Ας τα βρουν οι ειδικοί αυτά, αλλά θέλει δουλειά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”