gika έγραψε:Απλά για να βάλουμε τα νούμερα στην σωστή οπτική, ο Νανάσι, που φάνηκε να είναι πολύ πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής για το επόμενο βήμα (όπως πχ και ο Κουλιεράκης) πωλήθηκε για τα μισά από την πρόταση της Μπενφίκα.
Δεν είναι φίφα το ποδόσφαιρο, αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν που πουλούσαμε τον Κωνσταντέλια με 20 και παίρναμε τον Νανάσι με 10, η ομάδα θα έβγαινε κερδισμένη πιθανότατα αγωνιστικά και σίγουρα οικονομικά. Τα 20 εκατομμύρια από τα 5 είναι ένας τραυματισμός ή μια κακή σεζόν απόσταση, ειδικά σε αυτή την ηλικία, που κάθε χρόνος αφαιρεί από το ποτένσιαλ και ο παίκτης αρχίει να κρίνεται γι' αυτό που είναι και όχι γι' αυτό που μπορεί να γίνει.
Λίγο πολύ κάθε ομάδα που συναντήσαμε στην Ευρώπη έχει και ένα πρότζεκτ τύπου Ντέλια στους μεσοεπιθετικούς της και ο δικός μας δεν μου έβγαζε το αίσθημα ανωτερότητας. Αντίθετα ο Κουλιεράκης ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα.
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα με τον Ντέλια είναι το στυλ του "τα παιδία παίζει". Γουστάρω πολύ περισσότερο παίκτες με το σκύλιασμα του Κουλιεράκη. Παρομοίως δεν γούσταρα Μειτέ γιατί ήταν σαν να παίζει με τα χέρια στις τσέπες κάνωντας φούσκες με μια μπιγκμπαμπολ.
Τέλος πάντων, αν δεν μπορούν να βρούν αντάξιο αντικαταστάτη 2 Σεπτέμβρη, καλά κάνουν και τον κρατάνε - αλλά το ρίσκο είναι τεράστιο και η Μαρία πιθανότατα θα είναι στα τηλ με Ιβάν με τα υπογλώσσια στο χέρι.
ΥΓ: Forum είναι, να τα λέμε και να διαφωνούμε. Χαίρομαι που παρά το ότι εκφράζω μία μη δημοφιλή άποψη οι περισσότερες απαντήσεις είναι στα σωστά πλαίσια κι ας διαφωνούμε.
Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για να κριθεί ο Σορετίρε και κυρίως να συγκριθεί με το Ντέλια.
Έχουν δει τα μάτια μας μπαλαδόρους που έμπαιναν μέσα και τους χαιρόσουν, αλλά είχαν το μυαλό αλλού γι αλλού. Σικαμπάλα, Ουάρντα από τους σχετικά πρόσφατους. Πολύ φαντεζί ο Σορετίρε, από τους παίχτες που περιμένεις να πάρουν τη μπάλα είναι, αλλά το ζητούμενο σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό είναι η διάρκεια.
Ο Ντέλιας ξέρουμε όλοι τι είναι τώρα και τι μπορεί να γίνει.
Για μένα, πρέπει να δυναμώσει και να κερδίσει σε έκρηξη και τελειώματα. Ας τα βρουν οι ειδικοί αυτά, αλλά θέλει δουλειά.