Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
paok87

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από paok87 »

danirifle έγραψε:ΑΜΠΑΛΑΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! καλά ε πρέπει να ανέβει ένα βιντεάκι με το αμπαλαέα ολόκληρης της 4!!! ήταν απίστευτο!! κουράστηκα ρε γμτ.. :lol: :lol:

γενικότερα ήταν καλή η κερκίδα μας νομίζω
απιστευοτ συναισθημα.να κάθεσαι κάτω και ενω περίμενες να ξεκινησουμε το ήρθαμε σκαστοι... να πεταγόμαστε ΑΜΠΑΛΑΕΑ.... :D
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ξυπνήσαμε επιτέλους?
Μας έκανε καλό η παρουσία αντιπαλων οπαδών?
Παίζει ρόλο το ότι από το 45 ήταν 2-0?

Μπορεί και συνδυασμός όλων των παραπάνω. Καλή η κερκίδα, όχι τέλεια. Άμα ανέβουμε κι άλλο, θα βγάλουμε γερά γούστα. Ελπίζω σήμερα να ήταν το πρόγευμα. :nairepaok:
Όλα αυτα.
+ η γουρλίδικη παρουσία του paok87 που έπρεπε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τον άσσο απο το Α' ημίχρονο και κανουμε καλή κερκίδα. 8-)
brιgate4

Δημοσίευση από brιgate4 »

Mια χαρά είναι ο Σταύρος.Και αυτός κάνει λάθη βέβαια αλλά οι περισσότεροι δεν θα αντέχαμε ούτε λεπτό πάνω στο κάγκελο.Άλλο να κάνεις κερκίδα στο PAOK SPORTS ARENA ή σε άλλα κλειστά σε άλλα αθλήματα και άλλο στη ΤΟΥΜΠΑ.Ακόμα κι ο Μανάβης έλεγε βλακείες συνθήματα, γίνονται αυτά.Πολλές φορές καλώς ή κακώς και ο οργανωτής ακολουθεί τον κόσμο!
Με το γιάννενο ήταν φοβερή η κερκίδα και όλο το κλίμα στο πρώτο ματς μετά Ζαγοράκη.Μπράβο σε όλους να μην λέμε μόνο τα άσχημα.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

+τα παντα ολα φιλε μου...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

danirifle έγραψε:ΑΜΠΑΛΑΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! καλά ε πρέπει να ανέβει ένα βιντεάκι με το αμπαλαέα ολόκληρης της 4!!! ήταν απίστευτο!! κουράστηκα ρε γμτ.. :lol: :lol:

Aυτό κάνει δουλειά?
http://www.youtube.com/watch?v=lWKXYXizaPE
Άβαταρ μέλους
sdufa

Δημοσίευση από sdufa »

[youtube]dpAscc3xwOs[/youtube]

Το παλικαρι τα δινει ολα για να ακουγομαστε . RESPECT
Άβαταρ μέλους
sdufa

Δημοσίευση από sdufa »

http://www.youtube.com/watch?v=dpAscc3xwOs

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Σβήνεις ότι είναι μέχρι το ίσον και μετά το μαρκάρεις και πατάς γιουτούμπα.
gash04
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Συμφωνώ και εγώ... Δεν θα πρέπει να έρχονται γυναίκες στο γήπεδο... Να μην μπορούν καν να μπούν μέσα... Πουθενά...!! Να τρώνε πόρτα... ;)
Για παράδειγμα στο ματς με το Λεβαδειακό, ήταν μια γκομενοπαρέα μπροστά μου (ένα τρελό μωρό και άλλα δυο μέτρια) και δεν μπορούσα να δω μπάλα...!! Να φανταστείς όλα τα γκόλ στο μάτριξ τα είδα, στο ριπλέι...!! :lol: :lol:
Επίσης, μπροστά και δεξιά απο τη θέση μου, έχει διαρκείας άλλο ένα τρελό μωρό (ψιλοινδιάνα, πρέπει να είναι απόγονος των απάτσι) και με δυσκολεύει να παρακολουθήσω τα μάτς...!! Γι'αυτό γράφω μετά μαλακίες στις κριτικές των εντός έδρας μάτς... :D :D
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

axaxax, το σουκου θα ειμαι καμπ νου....θα φερω νεες ιδεες απο τας ευρωπας: πως καθεσαι στο γηπεδο, πως λεγεται το βρωμικο στα ισπανικα, ως τουμπαλιμπραρουν στην ιβηρικη.....boixos nois σε λεω...αγριλα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

free4 έγραψε:

Aυτό κάνει δουλειά?
ευχαριστώ ρε free. φτιάχτηκα. εκεί ακριβώς κάτω από την κάμερα 2-3 σειρές είμαι κι εγώ σε κάθε ματς!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Υπάρχει κι άλλο βιντεάκι από το σάιτ της Επανομής..
Μπες και δες κι εκείνο!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

danirifle έγραψε:
free4 έγραψε:

Aυτό κάνει δουλειά?
ευχαριστώ ρε free. φτιάχτηκα. εκεί ακριβώς κάτω από την κάμερα 2-3 σειρές είμαι κι εγώ σε κάθε ματς!! :opaokara: :opaokara:
Πάρε και αυτό που φαίνεται καλύτερα....
http://www.youtube.com/watch?v=BOHEqqSL5-E
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αυτό είναι το 2ο βιντεάκι που έλεγα από το σάιτ της Επανομής!
Thanx Fofa!
Άβαταρ μέλους
efstathios

Δημοσίευση από efstathios »

Για να φυγουν οι γκομενες απο το θρυλικοτερο πεταλλο ο καθενας μας πρεπει να ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ δε μιλαμε καθαρα για οργανωση της 4
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

novito έγραψε:
Bopo έγραψε:...
Όσο για τις κοπέλες που πάνε στην 4 αλλά και σε όποιαδήποτε άλλη θύρα, οι οποίες κάθοντε κοιτώντας τριγύρω βαριεστημένες, περιμένοντας πότε επιτέλους θα τελείωσει το ματς για να έχουν μετά τον καλό τους όλο δικό τους... δε φταίει κανείς άλλος παρά εσείς που τις φέρνετε στο γήπεδο, για πιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Ακούτε μερικοί που κάνατε την Τούμπα μέρος για ραντεβουδάκια???
Όσο για το θέμα που προκύπτει κατά καιρούς με την είσοδο ή μη των γυναικών στη 4, μη τις βάζετε όλες στο ίδιο καζάνι... Δόξα το θεό, έχω δει αρκετές που κάναν αρκετά καλύτερη κερκίδα από πολλούς "εκπροσώπους του δυνατού φύλλου"..... Μη τις παίρνει όλες η μπάλα...[/

θα συμφωνησω μαζι σου!υπαρχουν αρκετες κοπελες που πανε στην 4 και φωναζουν καθολη την διαρκεια του αγωνα!!και εγω παοκτσου ειμαι και οποτε παω παω στην 4 και φωναζω ασταματητα σε ολα τα συνθηματα απο την αρχη ως κι το τελος σε αντιθεση με ορισμενους αλλους (πραγματικα κοιμησια )που δεν μπορουν ουτε ενα συνθηματακι να ολοκληροσουν!το προβλημα δεν ειναι μονο οι κοπελες που δεν φωναζουν η τα ζευγαρακια το προβλημα ειναι ολοι οσοι παιρνουν εισητηριο για 4 μπαινουν μεσα και κοιτουν το ματσ στην μουγκα λες και το παρακολουθουν απο τον καναπε τους!δηλαδη ελεος!!!οποιος δεν θελει να φωναξει να μην πηγαινει 4 και να μν στερει κατα συνεπεια και το εισητηριο απο καποιο αρρωστο παοκτσακι που θελει να ξελαρυγγιαστει για την ομαδα του!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

το σφάλμα και ειδικά σε ντέρμπι είναι ότι φωνάζουμε μια ώρα πριν το ματς συνέχεια και μετά δεν έχουμε δύναμη και όρεξη για το ματς...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”