Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι αν γινει αυτο με το προγραμμα που υπαρχει μεχρι τον Γεναρη...
Και τι αν βγαίναμε τσ.λ?. Πάλι θα έκραζες εσύ. Τουλάχιστον καντο ευγενικά. Βάλε και κανένα επιχείρημα. Έτσι για να δικαιολογησεις και το MScMSc in Football έγραψε:Οπαδός του Μητσοτάκη θα είσαι εσύ...magdy έγραψε:Ετσι γινεται στην ομαδα μας αυτοι που αποφασιζουν ολα αυτα τα χρονια αυτη την νοοτροπια εχουν, δεν αλλαζει αυτο, εμας η δουλεια μας ειναι να υποστηριζουμε και να εμπιστευομαστε. .
Λάθος στα είπαν. Υποστηρίζουμε μόνο τον ΠΑΟΚ ,κανένα στέλεχος που έχει κακή νοοτροπία.
Αυτή η μοιρολατρική στάση και η απάθεια του σημερινού ΠΑΟΚτση κρατάει την ομάδα στάσιμη. Με λίγη πίεση στη διοίκηση τώρα θα ήμασταν στο τσουλου.
- pagotatzis
@
Equalizer
Πως το λες αυτό ;
Ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να πάρει τον ακριβό ,εύκολα και ωραία ;
Ποιο πιθανό δυο στόπερ φθηνούς
Equalizer
Πως το λες αυτό ;
Ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να πάρει τον ακριβό ,εύκολα και ωραία ;
Ποιο πιθανό δυο στόπερ φθηνούς
Συμφωνούμε απόλυτα.obanebane έγραψε: ...
Εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη παίχτη στα στοιχεία του Κολει,δυνατο σωματικά και καλο στο ψηλό παιχνίδι με ταχύτητα για να μπορεί να καλύπτει τα νώτα μας.
.
Κι εγώ θέλω ένα δυναμικό στόπερ, που να ρίχνει το ποδοσφαιρικό ξύλο που χρειάζεται.
Να ξέρει ο αντίπαλος επιθετικός ότι δύσκολα θα γυρίσει μέτωπο στην εστία και δύσκολα θα κερδίσει κεφαλιά μέσα στην περιοχή.
Η μορφή των περσινών ντέρμπι, ειδικά στα πλέι οφ καθώς και οι διαφαινόμενοι υποψήφιοι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι δείχνουν ότι κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι η δύναμη και η αναχαιτιση στην άμυνα και μετά η προώθηση του παιχνιδιού. Αν έρθει χαφ που μπορεί να χαμηλώσει, να υποδεχθεί μπάλα και να διαβάσει παιχνίδι καλύπτεται αυτό το κενό (αν υπάρχει στον Κολει).
Τα στοιχεία ενός παίκτη όπως τον περιγράφεις είναι αυτά που λείπουν..
1. Γκαμπια οχι Γκαμπονblack death έγραψε:Γκαμπονεζος 31χρονος (εν δυναμει 35-36 δηλαδη), απο Τουρκια. Καπου πρέπει να μαθαινεις κι απ τα λαθη σου, αλλιως σε λενε και βλακα.
2. Δε σημαινει οτι επειδη ειναι απο χωρα της Αφρικης αυτοματα ειναι μεγαλυτερος απο οτι δηλωνει. Καπου ωπα
Δεν γινεται να δωσαμε απο σημερα τον Τσιγγαρα χωρις να εχει βρεθει καποιος νεαρος πιθανοτατα χαφ για τη 5η θεση,εκτος και αν ο Θυμιανης ειναι ενα μειγμα Μαλντινι,Καντε και παιζει παντου...
-
Ποιον έχω κράξει και πότε;nkoss έγραψε:Και τι αν βγαίναμε τσ.λ?. Πάλι θα έκραζες εσύ. Τουλάχιστον καντο ευγενικά. Βάλε και κανένα επιχείρημα. Έτσι για να δικαιολογησεις και το MScMSc in Football έγραψε:Οπαδός του Μητσοτάκη θα είσαι εσύ...magdy έγραψε:Ετσι γινεται στην ομαδα μας αυτοι που αποφασιζουν ολα αυτα τα χρονια αυτη την νοοτροπια εχουν, δεν αλλαζει αυτο, εμας η δουλεια μας ειναι να υποστηριζουμε και να εμπιστευομαστε. .
Λάθος στα είπαν. Υποστηρίζουμε μόνο τον ΠΑΟΚ ,κανένα στέλεχος που έχει κακή νοοτροπία.
Αυτή η μοιρολατρική στάση και η απάθεια του σημερινού ΠΑΟΚτση κρατάει την ομάδα στάσιμη. Με λίγη πίεση στη διοίκηση τώρα θα ήμασταν στο τσουλου.
Ουτε παίκτες έχω κράξει ποτέ και είμαι απ'τους μεγαλυτερους φαν του Λουτσέσκου. Καυτηριάζω μονο την τακτική της ΠΑΕ στις μεταγραφές οπως και όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Δεν εχεις ιδέα, προφανως , τι γραφω και μάλλον σε έκαναν αλλοι να το πιστεύεις.. Καλό είναι να έχεις δική σου γνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MSc in Football την Σάβ 24 Αύγ 2024, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πίστευα ότι στοχεύουμε σε κλειστό ρόστερ σε στόπερ και χάφ. Με το πιο πιθανό 4 + 4 και μοναδικό μπαλαντέρ για βάθος τον Θυμιάνη. Δλδ 1 στόπερ, 1 χάφ και ίσως εξτρέμ.
Βέβαια το ότι βγήκε το στόπερ από Τουρκία τα μπερδεύει κάπως το θέαμα, γιατί με 3 αριστεροπόδα στόπερ Μιχαϊλίδη, Νασμπεργκ συν τον Κολεη και τους Νασμπεργκ-Θυμιανη δεν μου κολλάει η φάση. Πιο πιθανό μου ακούγεται πλέον να περιμένουμε μεταγραφή 2 στόπερ (δεξί/αριστερό) με παραχώρηση του Νασμπεργκ. Αν δε μιλάμε για παικταράδες, αυτό σενάριο ίσως είναι το χειρότερα γιατί θα πρέπει να χτιστεί όλη η δουλειά τα τελευταία χρόνια από την αρχή.
Βέβαια το ότι βγήκε το στόπερ από Τουρκία τα μπερδεύει κάπως το θέαμα, γιατί με 3 αριστεροπόδα στόπερ Μιχαϊλίδη, Νασμπεργκ συν τον Κολεη και τους Νασμπεργκ-Θυμιανη δεν μου κολλάει η φάση. Πιο πιθανό μου ακούγεται πλέον να περιμένουμε μεταγραφή 2 στόπερ (δεξί/αριστερό) με παραχώρηση του Νασμπεργκ. Αν δε μιλάμε για παικταράδες, αυτό σενάριο ίσως είναι το χειρότερα γιατί θα πρέπει να χτιστεί όλη η δουλειά τα τελευταία χρόνια από την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 24 Αύγ 2024, 16:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- black death
Δεν σημαινει αλλα οταν βλέπεις καριερα που έχει πάρει τον κατηφορο καπου χτυπανε καμπανακια. Η θεση ειναι πολυ σημαντικη για τέτοια λαχεία.aivas19 έγραψε:1. Γκαμπια οχι Γκαμπονblack death έγραψε:Γκαμπονεζος 31χρονος (εν δυναμει 35-36 δηλαδη), απο Τουρκια. Καπου πρέπει να μαθαινεις κι απ τα λαθη σου, αλλιως σε λενε και βλακα.
2. Δε σημαινει οτι επειδη ειναι απο χωρα της Αφρικης αυτοματα ειναι μεγαλυτερος απο οτι δηλωνει. Καπου ωπα
το τερματισαν παιδια
το παοκ24 με μεγαλα γραμματα στο στοχαστρο ο πολωνος, πρν μιση ωρα αλλα εγραφε
τ ινπαοκ που εγραφε για τον πολωνο τωρα λει για τον Ζιγκο

το παοκ24 με μεγαλα γραμματα στο στοχαστρο ο πολωνος, πρν μιση ωρα αλλα εγραφε
τ ινπαοκ που εγραφε για τον πολωνο τωρα λει για τον Ζιγκο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Σάβ 24 Αύγ 2024, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Από Τσαλγατιδη από inpaok
Επίσης λεει ότι στόχος είναι να ερθει ο ζιγκο και ο βιετεσκα της ΚάλιαριΌσον αφορά τον Ζιγκό, ο Γάλλος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και θετικός να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» τον έκανε να νιώσει όμορφα. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος έχει προτείνει στη Μαρσέιγ δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν έχει αναφερθεί.joshua έγραψε:Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι αν γινει αυτο με το προγραμμα που υπαρχει μεχρι τον Γεναρη...
Δλδ ο ένας ο πολύ καλός θα παίζει ασταμάτητα;
Ή θα παίζει στην Ευρώπη τις Πέμπτες ο καλός και τις Κυριακές οι υπόλοιποι;
Πέμπτη πχ στο Οπορτο θα παίξει ο Ζιγκο και την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια ο Μιχαηλίδης πάνω στο Λιβαι;
Και ο Κεντζιόρα μηδέν ξεκούραση;
Πραγματικά έχει δίκιο joshua.
Είμαι περίεργος να δω πως θα βγει με 3 στόπερ (4 με το Νασμπεργκ στην Ελλάδα) το Πέμπτη-Κυριακή.
Why not?joshua έγραψε:Δεν γινεται να δωσαμε απο σημερα τον Τσιγγαρα χωρις να εχει βρεθει καποιος νεαρος πιθανοτατα χαφ για τη 5η θεση,εκτος και αν ο Θυμιανης ειναι ενα μειγμα Μαλντινι,Καντε και παιζει παντου...
Ποιος να μας το έλεγε ότι 24/8(!!!!!!) ο ΠΑΟΚ θα είχε 3 (ολογράφως τρία) στόπερ και 3 (ολογράφως τρία) χαφ με μπαλαντέρ τον.... Θυμιανη!!! 24/8!!!!!
Τι ζούμε...
Νασταζιτς-Ζιγκο
ΜΕΪΤΕ -Puerta
Ένας ελεύθερος,ένας αγορά και δύο δανεικοί
Είμαστε καλά;
ΜΕΪΤΕ -Puerta
Ένας ελεύθερος,ένας αγορά και δύο δανεικοί
Είμαστε καλά;
Η εύκολη απάντηση είναι "γιατί πέρυσι πόσοι έπαιζαν"
Η ακόμα πιο εύκολη ανταπάντηση είναι "και επειδή μια φορά σας έκατσε το λαχείο θα ποντάρετε εκεί κάθε βδομάδα ρε παπάρες;"
Η ακόμα πιο εύκολη ανταπάντηση είναι "και επειδή μια φορά σας έκατσε το λαχείο θα ποντάρετε εκεί κάθε βδομάδα ρε παπάρες;"